رفتن به مطلب

میزان درآمد شما در ماه چقدره؟

Construction

میزان درآمد شما در ماه چقدره؟  

50 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. میزان درآمد شما در ماه چقدره؟

• 2
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 1
    • 2
    • 1
    • 0
    • 15
    • 9

ارسال های توصیه شده

واقعن اینجوریه؟! :w58:

شنیده بودم! ولی فکر نمیکردم دیگه تا این حد!!!!! :w58:

بعد اون وقت فروختن زندگی انقدر ارزش داره؟!؟! :w58:

(ببخشید... قصد فضولی ندارم... ولی واقعن برام عجیب بود!)

نه ارزش نداره

شرکت نفت با وجود مزایا و حقوقی که داره ریزش نیروی زیادی هم داره

اغلب کسانی که اینجا هستن بعد از یک مدت شدیدا می خوان که به شهر یا منطقه ای دیگه ای برند جایی که امکانات زندگی بهتر باشه

خیلی از همکارا بعد از چند سال کار و تجربه و ادامه تحصیل و بدست اوردن پول به کشورهای دیگه میرن

البته بستگی داره از زندگی چی بخوای اینجا برای کسانی که دنبال یه زندگی بی دردسر با یه حقوق نسبتا خوب هستن خوبه البته نه برای همه

بعضی از نیرو های حتی مهندس هم هستن که زیر یک میلیون حقوق میگیرن متاسفانه ولی چون کار نیست ناچارا می موند

و البته برای ادم های که روابط و فعالیت های اجتماعی چندان براشون مهم نیست اینجا خوبه

در مورد شرایط اب هوایی هم تقریبا همه بی خیال الودگی و بدی اب هوا شدن

خودم هم قصد موندن ندارم خیلی دنبال انتقالی بودم ولی هنوز موفق نشدم

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

متغیره

ولی بطور متوسط سه تا چهار تومن

ای جوووووووونم

شوما خصد ازدباج نمیداری, عایا؟:(87):

• Like 2
لینک به دیدگاه
3تا 4 میلیون آیا؟

می‌شه بگی‌ کارت چی‌ ما هم بیایم؟:ws3:

بله

والا ما حدود 11 ساله که دو تا مغازه بوتیک بچه داریم که دیگه تا حدودی شناخته شدست و مشتریای خودش رو داره و البته همسرم حدود یک ساله که رفته توی حرفه کشت و کار که انصافا هم شغل پر زحمتیه و هم بسیار درامد زا کمه کم از کشاورزی حدود دو تومن در ماه درامدمونه:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
بله

والا ما حدود 11 ساله که دو تا مغازه بوتیک بچه داریم که دیگه تا حدودی شناخته شدست و مشتریای خودش رو داره و البته همسرم حدود یک ساله که رفته توی حرفه کشت و کار که انصافا هم شغل پر زحمتیه و هم بسیار درامد زا کمه کم از کشاورزی حدود دو تومن در ماه درامدمونه:w02:

عاقا میشه بگی چی کشت میکنی که ماهی دوتومن سود داره؟:w02:

کمر تولید کننده شکسته تو این مملکت:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عاقا میشه بگی چی کشت میکنی که ماهی دوتومن سود داره؟:w02:

کمر تولید کننده شکسته تو این مملکت:banel_smiley_4:

جو- گندم-یونجه-بادمجون-خربزه -طالبی:w02:

• Like 8
لینک به دیدگاه
جو- گندم-یونجه-بادمجون-خربزه -طالبی:w02:

چه خوب.والا تو شهر ما کشاورزا همچین درامدی فکر نکنم داشته باشن.حتی اونا که زعفرون کشت میکنن:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه خوب.والا تو شهر ما کشاورزا همچین درامدی فکر نکنم داشته باشن.حتی اونا که زعفرون کشت میکنن:ws3:

بستگی به متراژ زمین داره

اگر از بچه های کشاورزی بپرسی یونجه رو یک بار بذر میپاشن 5 بار محصول میده به مدت 7 سال این یهعنی سود خالص بعدش وقتی این محصول در 45 هکتار زمین کاشته بشه حتما سودش بالاست

چیزی که من چندین ساله در کشاورزی میبینم بنظرم همه کشاورزا الکی زار میزنن :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بله

خو این 3-4میلیون درامد چی بود آیا؟

شخص شما؟

شما و همسرتون؟

یه بوتیک؟

دوتا بوتیک؟

2تا بوتیک و کشاورزی؟

:179:

• Like 2
لینک به دیدگاه
بستگی به متراژ زمین داره

اگر از بچه های کشاورزی بپرسی یونجه رو یک بار بذر میپاشن 5 بار محصول میده به مدت 7 سال این یهعنی سود خالص بعدش وقتی این محصول در 45 هکتار زمین کاشته بشه حتما سودش بالاست

:w02:

خودتم ک اشاره کردی بستگی به متراژ داره...

از طرفیم فک کن محصولش پر ثمر و اوکی باشه...ولی وقتی خریدار خوب نداره

یا فاصله زمین از بازار فروش دوره و یا مشکلات اینچنینی..متاسفانه اون چیزی نمیشه ک از دور دیده میشه

صدای دهول از دور خوش است:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تو شهر ما بیشترم دارن:sigh:

ماهی 10-20میلیون:w58:

البته از راه فروش زمینا:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
بستگی به متراژ زمین داره

ایوال بابا:ws3:

پس 1 کشاورز تور کنم:ws28:

تازشم تراکتور سواری هم میکنم:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:w58:

من 12 سال که ازدواج کردن فرزندم:w02::w02:

لی لی لی لی لی لی, مبارکه ( با 12 سال تاخیر ):ws3:

لینک به دیدگاه
بستگی به متراژ زمین داره

45 هکتاررررررررررررر:w58:

ماشالا

نه ولی اینطوری هم که میگی نیست تو گیلان وضعیت برنج کارا اصلا خوب نیست پول فروش برنج همش میره برای کارگر وقتی برنج از کارخونه در میاد تازه بالایی ها یاد واردات برنچ های داغون و ارزون تایلندی هندی ....میوفتن :banel_smiley_4:تازه کلی هم بدو بدو داره آبش نباید یه لحظه قط بشه که متاسفانه الان حدودا 10 ساله وضعیت آب وخیم شده مسئولین عزیز که به خودشون نمیذارن میرن تو کویر سد میزنن

یه سد تو گیلانه اونم واسه قبل انقلابه:banel_smiley_4:

ماشین آلات صفر!!!!همونایی که اجدادم استفاده میکردن دارن با همونا کار میکنن چون نیست....تراکتور ها و کمباین ها هم برای گندمه نه برنج!!!!:banel_smiley_4:

این وضع کشاورزیه؟!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...