azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه دوستان..... پستی که میگذارم نمیدونم به این انجمن و این بخش مربوط میشه یا نه ؟ اگر به هر بخش دیگری ارتباط داشت به همون بخش منتقل بشه ممنون میشم یه ماجرایی رو میخوام بیان کنم و دوست دارم بدونم نظر شما راجع به این ماجرا چی هست . یکی از آشناهای ما یک دختر 31 ساله داشت که بعد از اون هم 2 تا دختر یکی 30 و یکی 25 ساله .... به دلیل اینکه ازدواج و آمار اون اومده پایین( و بر عکس آمار طلاق رفته بالا ) دخترهای این آشنا هم مجرد بودند تا اینکه یک خواستگاری برای دختر بزرگ این خانواده اومد ... ذکر کنم که دختر خانوم از لحاظ ظاهری مقبول . پسندیده هستند و دبیر بودند نجیب و سر به زیر با خانواده ای کاملا شریف و مقبول...شرایط خواستگار به شرح زیر بود : 1-آقایی 35 ساله 2- ظاهر چندان مقبول نیست 3- تحصیلات دیپلم ( دختر ارشد میخوندند ) 4- کارمند که قراردادی نه رسمی شرایطی که آقا گذاشتند : 1- سرکار نمیری 2- چادر سر میکنی 3-تحصیلات کنسل 4- رفت و آمد با دوستان و همه کنسل ( دختر کاملا اجتماعی و رفت و آمد بالا ) عکس العمل دختر : سر کار نرفت ....... تحصیلات کنار رفت ..... چادر سر کرد ..... رفت و آمد تمام !!!!!! جالب اینکه بدون اینکه بگه عقد کرد بعد که پرسیدم چرا نگفتی گفت چی بگم دست نزار روی دلم که خونه !!!!! که کاشف به عمل اومد به خاطر اینکه در جامعه ما خصوصا شهر اصفهان دختر مجرد 28 و 30 دیگه بدتر بالای 30 دختری محسوب میشه که به گفته پیرزنهای همشهری ما عذر میخوام پسری رغبت نداره پیشش بره !!!!!!!!! از ترس ماندن و حرف مردم که واقعا گاهی آزار دهندست ازدواج کرد....نه عروسی نه جشن عقدی ..... این ماجرا شده ماجرای تکراری خیلی از دختران جامعه امروز ما ..... متاسفانه خیلی از دختران ما بدون تحقیق و بی انگیزه فقط از ترس ازدواج نکردن هست که بعضا به کسانی که دوستشون ندارند جواب مثبت میدند.... نظر شما چیه ؟ آیا باید به هر ترتیب ازدواج کرد ؟ آیا باید هر طور شده فقط متاهل شد ؟ نگید حماقت کرده این آشنای ما این حماقتی هست که خیلی ها دارند مرتکب میشند.... حرفی هم میزنید خودتون رو جای همه قرار بدید و بگید .... با تشکر از همه دوستان .... 13 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ خب همونطور که گفتی تا جای طرف نباشیم نمیشه نظر داد ولی به نظرم این کار اشتباهِ. هدف از ازدواج : رسیدن به شرایط بهتر خب این خانم و خانواده ایشون کلاً اینو در نظر نگرفتن. آخه اگر طرف آدم حسابی بود یه چیزی ولی پسره همچین خوبم نبوده. خودشو خیلی دست کم گرفته این دختره. من اگر جای پدر دختره بودم این اجازه رو نمیدادم یا حداقل این امتیازات رو نمیدادم. 8 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ خب همونطور که گفتی تا جای طرف نباشیم نمیشه نظر داد ولی به نظرم این کار اشتباهِ.هدف از ازدواج : رسیدن به شرایط بهتر خب این خانم و خانواده ایشون کلاً اینو در نظر نگرفتن. آخه اگر طرف آدم حسابی بود یه چیزی ولی پسره همچین خوبم نبوده. خودشو خیلی دست کم گرفته این دختره. من اگر جای پدر دختره بودم این اجازه رو نمیدادم یا حداقل این امتیازات رو نمیدادم. حق با شما هست .... مشکل جامعه ما این هست که مردم زیادی برای هم نسخه میپیچند الان اگر انقدر مردم اذیت نمیکردند آشنای ما زیر بار ازدواج نمیرفت .... این که میگی خودش رو دست کم گرفته حق با شماست آخه یه دختر هم احساس سربار بودن میکنه .... گاهی یک نفر میبره .... خسته میشه ...... 7 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی تاسف باره که اینجوی فک میکنیم متاسفانه ما ایرانیها تو خیلی موارد این مشکلو داریم فک میکنیم همه باید درس بخونن همه باید دکتر و مهندس شن همه باید ازدواج کنند تاوقتی اینجوری فک کنیم همیشه این بایدها مسلطن رومون واین ماییم که ازاین بایدها ضربه میخوریم 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی تاسف باره که اینجوی فک میکنیم متاسفانه ما ایرانیها تو خیلی موارد این مشکلو داریم فک میکنیم همه باید درس بخونن همه باید دکتر و مهندس شن همه باید ازدواج کنند تاوقتی اینجوری فک کنیم همیشه این بایدها مسلطن رومون واین ماییم که ازاین بایدها ضربه میخوریم درسته موافقم میدونی اصلا یکی از مشکلات ما دختران در ایران این هست که تا دختری ازدواج نکنه کامل نیست و حتما یه کمبود بزررگی در زندگی داره !!!!! شنیدی که میگند دختر دکتر هم باشه شوهر نکنه هیچی نیست ؟ یا میگند دختر دکتر هم باشه آخرش باید بره خونه شوهر کهنه بچه بشوره !!!!! خود زنها هم این رو میگند از ماست که بر ماست آیا واقعا به نظر شما اینجوره ؟ تا دختر ازدواج نکنه یعنی کمبود داره ؟ و زندگیش ناقص هست ؟ یعنی کل کمال ما دخترا به ازدواج هست ؟ ازدواج خوبه ولی آیا به هر قیمیتی؟ فقط اینکه یه حلقه بره تو انگشت ؟ 4 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ درسته موافقم میدونی اصلا یکی از مشکلات ما دختران در ایران این هست که تا دختری ازدواج نکنه کامل نیست و حتما یه کمبود بزررگی در زندگی داره !!!!!شنیدی که میگند دختر دکتر هم باشه شوهر نکنه هیچی نیست ؟ یا میگند دختر دکتر هم باشه آخرش باید بره خونه شوهر کهنه بچه بشوره !!!!! خود زنها هم این رو میگند از ماست که بر ماست آیا واقعا به نظر شما اینجوره ؟ تا دختر ازدواج نکنه یعنی کمبود داره ؟ و زندگیش ناقص هست ؟ یعنی کل کمال ما دخترا به ازدواج هست ؟ ازدواج خوبه ولی آیا به هر قیمیتی؟ فقط اینکه یه حلقه بره تو انگشت ؟ دقیقا همینه اذرافروز عزیز اصلا اینجور نیست ازنظرمن خب همه ی ماها دوست داریم که پیشرفت کنیم ازدواج وقتی مفهوم داره ازنظرمن که مانع این پیشرفتا نشه واونموقس که جایگاهش حس میشه ازدواج تکمیل کننده این پیشرفت و باعث تکامل انسانه اما نه هرازدواجی من خودم بارها این حرفو شنیدم که دختری باتحصیلات عالیه ازدواج نکرده نه اینکه خواستگار نداشته باشه نخواسته و هدفش رو درس چرخیده اونوقت افکار مردم جالبه واقعا که میگن حیف شداین دختر با این کمالات حیف که ازدواج نکرده چی بگه ادم واقعا؟ 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ دقیقا همینه اذرافروز عزیزاصلا اینجور نیست ازنظرمن خب همه ی ماها دوست داریم که پیشرفت کنیم ازدواج وقتی مفهوم داره ازنظرمن که مانع این پیشرفتا نشه واونموقس که جایگاهش حس میشه ازدواج تکمیل کننده این پیشرفت و باعث تکامل انسانه اما نه هرازدواجی من خودم بارها این حرفو شنیدم که دختری باتحصیلات عالیه ازدواج نکرده نه اینکه خواستگار نداشته باشه نخواسته و هدفش رو درس چرخیده اونوقت افکار مردم جالبه واقعا که میگن حیف شداین دختر با این کمالات حیف که ازدواج نکرده چی بگه ادم واقعا؟ من از این کلمه که میگند خیلی بدم میاد که حیفی که مجردی .... آخه حیفم ؟ مگه من اگر ازدواج نکنم هدر رفتم ؟؟؟؟؟؟ من نمیفهمم چرا مملکت ما انقدر ازدواج شده ملاک برتری یه دختر ... دقت کردی تو ایران دختری که ازدواج میکنه چقدر مغرور میشه ؟ و فکر میکنه بسیار شایسته بوده و کاپی قهرمانی رو برده !!!!!! احساس میکنه ملکه زیبایی بوده یا خیللی با کمالات و فهم و شعور بوده !!! باب ازدواج کردی همین !!!! کار شاقی که نکردی گلم !!!!! ازدواج یک مرحله از زندگی هست چیز ویژه ای نیست که اینجوری داره تو جامعه ما برخورد میشه راجع بهش !!!خو دمونیم جامعه ما مملو از خاله زنکهای فوضوله !!!!!!!! خود ما دختر ها هم به این موضوع دامن میزنیم ! وقتی که اینجوری برخورد میشه معلومه که جامعه درست بشو نیست !!!!! به نظر شما نباید از خودمون شروع کنیم ؟ 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ خود دختر بی دست و پا بوده. تا 32 سالگی ور دل پدر و مادر نشسته بوده لابد منتظر شوهر دیگه، یکنواخت و بی هیچ تنوعی، هرکس دیگه ای هم جای اون بود از زندگیش به این صورت خسته میشد، حرف مردم و اینها همه توجیهه. من که به هیچ عنوان حاضر نیستم تا دو-سه سال دیگه خونه مامانم و شهر خودمون زندگی کنم. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ خود دختر بی دست و پا بوده. تا 32 سالگی ور دل پدر و مادر نشسته بوده لابد منتظر شوهر دیگه، یکنواخت و بی هیچ تنوعی، هرکس دیگه ای هم جای اون بود از زندگیش به این صورت خسته میشد، حرف مردم و اینها همه توجیهه. من که به هیچ عنوان حاضر نیستم تا دو-سه سال دیگه خونه مامانم و شهر خودمون زندگی کنم. توجیه هست اما نمیشه بافت سنتی و شوهرگرایانه ایران رو هم بی تاثیر دونست ..... الان خیلی از دختران جامعه ما بخاطر این طرز دید ازدواج میکنند .... نه فقط در 30 سالگی حتی در 18 سالگی !!!!! و این واقعیت هم هست که هنوز در کشور ما یک دختر نمیتونه مستقل زندگی کنه ..... و زندگی مجردی و مستقل هنوز در خیلی از خانواده های ایرانی برای یک دختر ننگ محسوب میشه و یک مبارزه و ایستادگی رو میخود که خیلی ها در توانشون نیست ! از نظر خیلی از خانواده های ایرانی دختر مستقل یعنی دختری گستاخ و سرخود ! این هم به خاطر بافت مرد سالار و سنتی جامعه ما هست ! 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ کسی که توان تصمیم گیری و زندگی کردن برای خودشو نداره بایدم منتظر باشه بقیه این کارو براش بکنن اوه تا 31 سالگی پیش پدر و مادرم!!!عجب چیزی بوده...تا الانشم زیادیه . همین امسال از خونه میرم و دیگم برنمیگردم 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ متنفرم ازاین دیدو نگاه ها.....انتقادی از دختر نمیکنم..وقتی تویه محیطی باشی که فشار روت باشه که مجبور بشی که راه فراری نداشته باشی باید تن بدی...دخترعمه ی من حدود 32 سالشه دو قلو هستن ولی هنوز مجردن ازدواج نکردنشون بخاطر این بوده که عمه ی بنده از خواستگارا خوشش نمیومده...جالبه اون زمان که بیستو پنج اینطورا بودن عمم حتی نمیزاشت اینا خواستگاراشونو ببینن خودش رد میکرد:icon_razz: حالا بعد اینهمه مدت عمه بنده میاد به مامانم میگه بخت بچه های من بستس...یکی نیست بکوبه توسرش بگه ابله بخت یه دختر با ازدواج کردنش نیست...بگه احمق اون موقع که ادای ادمای سنتیو درمیاوردی از خودشون نظرشونو نمیپرسیدی فکر اینجاشو میکردی... من الان میبینم که دختراش به شدت دوست دارن ازدواج کنن اما مگه چه موردهایی پیدا میشه یکی مثل همسر این خانمی که استاتر مثال زد گاهی هم وقتی تن به این ازدواجها میدن بخاطر اینکه خودشونم دلشون میخواد ازدواج کنن 4 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ من از این کلمه که میگند خیلی بدم میاد که حیفی که مجردی ....آخه حیفم ؟ مگه من اگر ازدواج نکنم هدر رفتم ؟؟؟؟؟؟ من نمیفهمم چرا مملکت ما انقدر ازدواج شده ملاک برتری یه دختر ... دقت کردی تو ایران دختری که ازدواج میکنه چقدر مغرور میشه ؟ و فکر میکنه بسیار شایسته بوده و کاپی قهرمانی رو برده !!!!!! احساس میکنه ملکه زیبایی بوده یا خیللی با کمالات و فهم و شعور بوده !!! باب ازدواج کردی همین !!!! کار شاقی که نکردی گلم !!!!! ازدواج یک مرحله از زندگی هست چیز ویژه ای نیست که اینجوری داره تو جامعه ما برخورد میشه راجع بهش !!!خو دمونیم جامعه ما مملو از خاله زنکهای فوضوله !!!!!!!! خود ما دختر ها هم به این موضوع دامن میزنیم ! وقتی که اینجوری برخورد میشه معلومه که جامعه درست بشو نیست !!!!! به نظر شما نباید از خودمون شروع کنیم ؟ کاملا موافقتم میدونی ادمای جالبی هستیم یه نمونشو میگم دیگه تاتهش برو اگه دختری قیافه خوبی نداشته باشه و ازدواج کنه میگن خداشانس بده با اون قیافش چه شوهری کرد اگه قیافه خوبی داشته باشه و ازدواج نکنه میگن حیف لابد یه مشکلی داشته حالا ازاندام گرفته تا اخلاقو............. متاسفانه واقعیت تلخیه خودمو کنارنمیکشم چون منم توهمین جامعه زندگی میکنم و واقعا این خود مااییم که داریم دامن میزنیم به این حرفا 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ کسی که توان تصمیم گیری و زندگی کردن برای خودشو نداره بایدم منتظر باشه بقیه این کارو براش بکنن اوه تا 31 سالگی پیش پدر و مادرم!!!عجب چیزی بوده...تا الانشم زیادیه . همین امسال از خونه میرم و دیگم برنمیگردم اگر شرایط زندگیت و خانواده اجازه میده چرا که نه ..... اما بعضی وقتها بعضی خانواده ها بعضی شرایط نمیگذاره و متاسفانه در فرهنگ ایرانیها تنها راه خروج دختر از منزل پدر و زندگی مستقل ازدواج هست !!!!!! متنفرم ازاین دیدو نگاه ها.....انتقادی از دختر نمیکنم..وقتی تویه محیطی باشی که فشار روت باشه که مجبور بشی که راه فراری نداشته باشی باید تن بدی...دخترعمه ی من حدود 32 سالشه دو قلو هستن ولی هنوز مجردن ازدواج نکردنشون بخاطر این بوده که عمه ی بنده از خواستگارا خوشش نمیومده...جالبه اون زمان که بیستو پنج اینطورا بودن عمم حتی نمیزاشت اینا خواستگاراشونو ببینن خودش رد میکرد:icon_razz: حالا بعد اینهمه مدت عمه بنده میاد به مامانم میگه بخت بچه های من بستس...یکی نیست بکوبه توسرش بگه ابله بخت یه دختر با ازدواج کردنش نیست...بگه احمق اون موقع که ادای ادمای سنتیو درمیاوردی از خودشون نظرشونو نمیپرسیدی فکر اینجاشو میکردی... من الان میبینم که دختراش به شدت دوست دارن ازدواج کنن اما مگه چه موردهایی پیدا میشه یکی مثل همسر این خانمی که استاتر مثال زدگاهی هم وقتی تن به این ازدواجها میدن بخاطر اینکه خودشونم دلشون میخواد ازدواج کنن موافقم گلم .... فرهنگ ما از دخترا مشتی بی دست و پا میسازه .... کسی هم که نخواد تن بده به این ظلم میشه گستاخ و پر رو و خیره سر !!!!!! کاملا موافقتممیدونی ادمای جالبی هستیم یه نمونشو میگم دیگه تاتهش برو اگه دختری قیافه خوبی نداشته باشه و ازدواج کنه میگن خداشانس بده با اون قیافش چه شوهری کرد اگه قیافه خوبی داشته باشه و ازدواج نکنه میگن حیف لابد یه مشکلی داشته حالا ازاندام گرفته تا اخلاقو............. متاسفانه واقعیت تلخیه خودمو کنارنمیکشم چون منم توهمین جامعه زندگی میکنم و واقعا این خود مااییم که داریم دامن میزنیم به این حرفا موافقم ..... همینه دیگه جامعه ما !!!!! عجب وضیعت مضحکی داریم .... که خوشبختی دختر ایرانی در گرو شوهر باشه و در گرو ازدواج .... بارها شده شنیدم که به خودم گفتند حالا این همه درس خوندی که چی آخرش که باید شوهر کنی تا حالاشم دیرت شده !!!!!!!!! من نمیدونم جای کسی رو تنگ کردم ؟ 4 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بنظرم از چاله دراومده افتاده توو چاه... اگه برای اینکه توو خونه پدر طعنه نشنوه اومده ازدواج کرده خوب الان هم داره زجر میکشه اما از یه نوع دیگش... کار درستی نکرده. شاید اگه ازدواج نمیکرد یه خواستگار خوب براش میومد اما الان یا باید با همین آقا بسازه یا اگرم طلاق بگیره احتمال اومدن خواستگار خوب براش خــیلی کمتره چون یه بار ازدواج کرده. 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فقط حرف مردم نیست... جوون ها که کمی سنشون بالاتر میره، بالاخره یه آدم پخته میشن، به طور مثال یه فرد 30_35 ساله که دیگه بچه نیست ، این فرد یک سری تفکر داره،که اکثرا باخانواده جور نیست،حتی خانواده اون تفکرات رو زیر سوال میبرن.. در این شرایط اگر اون فرد یک دختر باشه ، باید شرایط رو تحمل کنه ،اما پسر باشه خیلی راحت میتونه جدا بشه.. مستقل بودن هم در این شرایط مسائله ای دیگس ،که خودش جای بحث داره. 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خوب باتوجه به عرایض دوستمون و این پیشامدهایی که برای این دختر بوجود اومد باید بگم که ...پیش میاد مخصوصا تو مملکت ما که متاسفانه ازدواج کردن رو به دید ادمهای اطراف انتخاب میکنن نه دلشون نه به عقل خودشون وهدف اینه جلوی دوست و فامیل بپن ازدواج کردیم و بعد پشیمونی پشت پشیمونی و ساکت ماندن. من خودم به شخصه اعتقادم براینه که پسرخوب نباشه همون بهتر که ازدواج نکنی..به حرف کسی هم کاری ندارم باید انسان اسایش و راحتیش ملاک زندگیش باشه و گرنه اون زندگی جز درد و اندوه چیزی به ارمغان نمیزاره من اینو بگم این دوستمون یه نمونه ای از مشکلات ازدواج دختران رو بیان کردن که همیشه بد و بدتر وجود دارد,ازدواج یه امر پسندیده است ,وهر دختری و هرپسری دوست داره که ازدواج کمه ولی به شرط و شروطه ها نه به هرقیمتی,نه ب هر ذلتی ,زندگی زناشویی سختی داره تلخی و شیرینی داره ولی نه دیگه به این شدمت این بانو الان ازدواج کرد دیگه نمیتونه غصه بخوره و جواب ای کاش هاش داده نمیشه جز اینکه خودش روند زندگیشونو تغییر بدن تا از این به بعد زندگیش رو به روش و اگاهی خودشون اروم و شاد کنن, هرکسی خودش مقصر کارای خودشه و هیچکس پاسخگو نیست دخترای ما نباید به حرف این و او ن ازدواج کنن باید به عقل و درایت و منششون همسر انتخاب کنن نه اینکه خدایی نکرده الان جاموندن یا رو دست خانوادشون موندن پسر خوب دختر خوب کم شده متاسفانه ازدواج بتید کرد ولی با خوبش نه به هرقیمتی اعتماد به نفس داشته باشید و همیشه بگویید قسمت.خدا به قسمت و حکمتش بهترین رو براتون رغم میزنه انشالله. خوشبخت و سعادتمند و سلامت باشید. 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این شرایطی که واسه دختر خانم و آقا پسر بیان کردید بنظر من اینکار محض غلطه. :icon_pf (34): چون دوستانی که اطرافم می بینم و با چنین اختلافات فکری و ظاهری (البته نه به این شدت) ازدواج کردند، به یکی دو سال نکشیده از ازدواجشون پشیمون شدند و زندگیشونو تباه شده می بینند. البته همه مواردی که دوستان بیان کردند درسته. اما بنظر من طرز برخورد با این شرایط، به فرهنگ خانواده بستگی داره نه فرهنگ شهر یا اجتماع. خوشحالم که خانواده با فرهنگی دارم. امیدوارم همه به خوشبختیایی که در رویاهاشون هست برسند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده