DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ حیف باشه جا موندم :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ حیف باشه جا موندم :icon_razz: هنوز دیر نشده ، زود انجام بده و بفرست 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ اگه تا فردا صبح اول وقت زمان بدید منم میفرستم اگه زودتر تموم شد امشب میفرستم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ اگه تا فردا صبح اول وقت زمان بدید منم میفرستم اگه زودتر تموم شد امشب میفرستم شما بفرست من با سحر صحبت میکنم تمدید کنه من در همین جا باخت خود رو اعلام میدارم 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ شما بفرست من با سحر صحبت میکنم تمدید کنه من در همین جا باخت خود رو اعلام میدارم مرسی باشی انشاءالله اجرکم عند الله :hapydancsmil: نه بابا قطعا شما و اساتید دیگه کارهای بهتری ارائه خواهید داد، مطمئنم من فقط جهت انرژی دادن به بچه ها میام من میخوام با آواتار یکتا خانم شوخی کنم شما با یکی دیگه شوخی کن سختاش مال شوما راحتش برا ما 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی باشی انشاءالله اجرکم عند الله :hapydancsmil:نه بابا قطعا شما و اساتید دیگه کارهای بهتری ارائه خواهید داد، مطمئنم من فقط جهت انرژی دادن به بچه ها میام من میخوام با آواتار یکتا خانم شوخی کنم شما با یکی دیگه شوخی کن سختاش مال شوما راحتش برا ما خواهش میکنم نه کی گفته ما بتونیم طرحی بهتر از شما که گرافیک خوندید بزنیم ، این مسابقه ها برای دور هم بودنه الان رفتم چک کردم دیدم چقدر آواتار جدید اضافه شده اجازه خانوم میشه ما دوتا طرح بفرستیم ؟ 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خواهش میکنم نه کی گفته ما بتونیم طرحی بهتر از شما که گرافیک خوندید بزنیم ، این مسابقه ها برای دور هم بودنه الان رفتم چک کردم دیدم چقدر آواتار جدید اضافه شده اجازه خانوم میشه ما دوتا طرح بفرستیم ؟ شما لطف دارید اما بچه های معماری هم اتودهای به شدت خوبی میزنن و از این جهت اگر بهتر نباشند هم سطح گرافیک میباشندبله حق با شماست البته خدا کنه ناراحت نشن بچه ها این آواتار یکتا خیلی باحاله تازه موهاشم برداشته کچل شده خیلی با صفاست 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ شما لطف دارید اما بچه های معماری هم اتودهای به شدت خوبی میزنن و از این جهت اگر بهتر نباشند هم سطح گرافیک میباشندبله حق با شماست البته خدا کنه ناراحت نشن بچه ها این آواتار یکتا خیلی باحاله تازه موهاشم برداشته کچل شده خیلی با صفاست ممنونم ، من خودم به شدت به گرافیک و نرم افزارهاش علاقه دارم ، اگر رشته معماری نمیخوندم قطعا انتخابم گرافیک بود آره خیلی باحال بود 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ حیف باشه جا موندم :icon_razz: تمدید 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ اگه تا فردا صبح اول وقت زمان بدید منم میفرستم اگه زودتر تموم شد امشب میفرستم شما هم تمدید 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ فقط 2 نفر ؟؟؟؟؟؟؟ زود باشین دیگه. 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ پس چرا من اينهمه دير خبردار شدم؟! الان ميشركتم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ پس چرا من اينهمه دير خبردار شدم؟!الان ميشركتم آفرین زود ، تند سریع بشرکت 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ پس چرا من اينهمه دير خبردار شدم؟!الان ميشركتم :hapydancsmil: ایول فائزه 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین زود ، تند سریع بشرکت :hapydancsmil: ایول فائزه بچه ها کارای توی تاپیک شوخی خیلی تخصصیه کار من قوی نیستا 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها کارای توی تاپیک شوخی خیلی تخصصیه کار من قوی نیستا اشکال ندارهآخه از اونا که دیدی فقط 1 نفرشون شرکت کرده 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوباره ببخشید که دیر شد :icon_pf (34): راستش من دیروز و امروز نبودم و تا احتمالا شنبه نیستم لطفا ببخشید من الان که مشغول نگارش این پستم تقریبا کارهای پایانی رو دارم برای مسابقه انجام میدم و چون دیر شده به خیلی از ریزه کاری ها هم نرسیدم بر من ببخشید راستی من وکتور براتون ارسال میکنم البته jpg هم میدم که مشکلی براتون پیش نیاد و وکتور رو هم به صورت Eps ارسال میکنم باز هم از این که دوباره دیر شد پوزش میطلبم 4 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ هنوز فرصت هست؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ هنوز فرصت هست؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام به نظرم چون هنوز تاپیک زده نشده بشه البته دوستان بزرگوارانه انشاءالله قبول میکنند من هم دیشب فرستادم 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به نظرم چون هنوز تاپیک زده نشده بشه البته دوستان بزرگوارانه انشاءالله قبول میکنند من هم دیشب فرستادم سحر گفت جمعه تاپیکشو میزنه، یعنی تا فردا وقت دارین:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده