دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ دوستای گلم سلام اینسری با مسابقه ای جذاب و متفاوت تر از همیشه در خدمت شوما هستیم شوخی با آواتار دیگران طبق این تاپیک: شوخی با آواتار دیگران ::.. دوستان عزیزی که میخوان با آواتارشون شوخی بشه عکس آواتارشونو بذارن تو این تاپیک : آواتار های شرکت کننده در مسابقه دوستان شرکت کننده فقط از این آواتارها میتونن برای شرکت در مسابقه شرکت کنند تاریخ شروع مسابقه:سه شنبه 1392/03/14:hapydancsmil: دوستان عزیز تا 1 هفته فرصت دارن تا طرح های خودشونو به صورت خصوصی برای من ارسال کنند تذکر:لطفا از قالب های آماده استفاده نکنید.در غیر اینصورت در مسابقه شرکت داده نمی شوید:vahidrk: جوایز هم بعدا اعلام میشه 20 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ وقتشو بیشتر کنید بعضیا امتحان دارن مثل خودم 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ وقتشو بیشتر کنید بعضیا امتحان دارن مثل خودم حالا شاید تمدید کردیم.اگه از الان بگم که همه میذارن دیقه 90:ws3: 5 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ به به بلخره مسابقه برگزار کردید ایول اگر حال داشتیم شرکت مینماییم 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ به به بلخره مسابقه برگزار کردید ایولاگر حال داشتیم شرکت مینماییم منتظر حضور صورتی شما هستیم 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من شرکتیدممممممممم چقدر طول کشید تا تموم شد :obm: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین مینا:hapydancsmil: بقیه؟ 4 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها.... من هم شرکت کردم...ولی خیلی داغونه ..... پ.ن: اگه طراحان فتوشاپ ببین حتما از ساخت این نرم افزار پشیمون میشن!!!:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها....من هم شرکت کردم...ولی خیلی داغونه ..... پ.ن: اگه طراحان فتوشاپ ببین حتما از ساخت این نرم افزار پشیمون میشن!!!:hapydancsmil: آفرین 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ سحر یعنی من باختم ؟ نمیدونماصلا نفهمیدم کدوم اواتار بود. امیدوار باش عزیزم منکه خودم بلت نیستم چی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونماصلا نفهمیدم کدوم اواتار بود. امیدوار باش عزیزم منکه خودم بلت نیستم چی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینجور که تو گفتی آفرین دیگه کاملا مشخصه تو هم شرکت کن سحر جونی 1 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اگه سرم خلوت شد که شرکت میکنم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اگه سرم خلوت شد که شرکت میکنم حتما شرکت کن.جایزه خوب میدیم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اینجور که تو گفتی آفرین دیگه کاملا مشخصه تو هم شرکت کن سحر جونی آخه از سایه بعید بود اینکا را سعی میکنم.فکر کنم من بخوام شرکت کنم 3 دفه تمدیدش کنم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ حتما شرکت کن.جایزه خوب میدیم اگه جایزه اش نقدی هست بیام؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ اگه جایزه اش نقدی هست بیام؟ نقدیه دیگهنسیه مرد لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خب میبینم مهلت شرکت در مسابقه دیروز به پایان رسید و امشب تاپیک نظرسنجی زده خواهد شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده