nader22 221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ سلام اگه کسی در مورد گزینه ها و تنظیمات نور و یا ایجاد سطح نور و مقدار نور در اسکچاپ با موتور وی ری کمک کنه واقعا ممنون میشم من با اسکچاپ و وی ری کار کردم و رندر هم داشتم ولی درمورد سطح نور و مقدار و رنگ نور چندان اطلاعاتی ندارم،پس خواهش می کنم اگه کسی چیزی بلده اینجا به اشتراک بذاره مثل نور پردازی در تصاویر زیر: 6 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ درود دوست عزیز میتونی به این تاپیک که Mahnaz.D گذاشته مراجعه کنی آموزش گام به گام v-ray for sketchup اما کلا سه جور نور هست یه متریال رو انتخاب کنی, بعد بهش خاصیت Emissive بدی مثل این عکس, که به قسمت قرمز رنگش نور زرد دادم, و نتیجه رندر رو هم که می بینی [/img] میتونی از گزینه های نور خود وی-ری استفاده کنی (مثل عکس اول) میتونی از مجموعه نورهای از پیش تعریف شده IES استفاده کنی (مثل عکس دوم) (منظورم عکسهایی هست که خودت گذاشتی) 6 لینک به دیدگاه
nader22 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام اقا مهدی داداش همین که گفتی بهش خاصیت Emissive بدی رو هم نمی دونم(Emissive یعنی چی؟اصلا کجاست؟وی ری یا اسکچاپ!) یعنی من هیچگونه اطلاعاتی در مورد نورپردازی ندارم،اگه لطف کنین که بهم بگی از کجا به این گزینه ها برسم و یا اینکه بهم سرنخ بدی ایشالا بقیه راه رو رفتم،اگه کمک کنی واقعا ممنونت میشم 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ سلام اقا مهدیداداش همین که گفتی بهش خاصیت Emissive بدی رو هم نمی دونم(Emissive یعنی چی؟اصلا کجاست؟وی ری یا اسکچاپ!) یعنی من هیچگونه اطلاعاتی در مورد نورپردازی ندارم،اگه لطف کنین که بهم بگی از کجا به این گزینه ها برسم و یا اینکه بهم سرنخ بدی ایشالا بقیه راه رو رفتم،اگه کمک کنی واقعا ممنونت میشم می بخشی من یه مدته سرم شلوغه کم تر میام کاش بهم پیام میدادی! روی قسمت متریال ادیتور کلیک کنی, یه لیستی از متریال ها رو بهت نشون میده, بعد روی متریال مورد نظرت راست کلیک میکنی, create layer Emissive بعد هم تنظیمات رو انجام میدی رنگ نور رو انتخاب میکنی با افزایش مقدار Intensity هم شدت نور رو زیاد میکنی که هرچی شدت نور زیاد تر بشه سطح مورد نظر تو رندر به سفید نزدیک تر میشه, و نورانی تر البته اینکار برای نوردهی به میزان بالا و شدید توصیه نمیکنم, بهتر برای اینکار از آیتم های خود وی-ری استفاده کنی موفق باشی 9 لینک به دیدگاه
nader22 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ می بخشی من یه مدته سرم شلوغه کم تر میامکاش بهم پیام میدادی! روی قسمت متریال ادیتور کلیک کنی, یه لیستی از متریال ها رو بهت نشون میده, بعد روی متریال مورد نظرت راست کلیک میکنی, create layer Emissive بعد هم تنظیمات رو انجام میدی رنگ نور رو انتخاب میکنی با افزایش مقدار Intensity هم شدت نور رو زیاد میکنی که هرچی شدت نور زیاد تر بشه سطح مورد نظر تو رندر به سفید نزدیک تر میشه, و نورانی تر البته اینکار برای نوردهی به میزان بالا و شدید توصیه نمیکنم, بهتر برای اینکار از آیتم های خود وی-ری استفاده کنی موفق باشی سلام ممنون داداش مهدی،یافتم،خیلی خوب بود 7 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ سلامممنون داداش مهدی،یافتم،خیلی خوب بود خوشحالم که کمکی کردم در مورد درخواستتون هم, که خواسته بودین نور پردازی وی-ری رو بگم, راستش فکر نمیکنم در اون حد وقت بشه بخوام کامل بگم, چون درگیر کارم, اما بعضی از موارد رو که به نظرم مهمه براتون میذارم, تا راه بیافتین و بقیه اش رو فکر میکنم دیگه خودتون بتونید انجام بدین موفق باشید 8 لینک به دیدگاه
nader22 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ خوشحالم که کمکی کردمدر مورد درخواستتون هم, که خواسته بودین نور پردازی وی-ری رو بگم, راستش فکر نمیکنم در اون حد وقت بشه بخوام کامل بگم, چون درگیر کارم, اما بعضی از موارد رو که به نظرم مهمه براتون میذارم, تا راه بیافتین و بقیه اش رو فکر میکنم دیگه خودتون بتونید انجام بدین موفق باشید واقعا ممنون :icon_gol: همین که موارد مهم و کابردی رو برای اموزش بذارین خودش کلی کمکه(ایشالا جامع ترشو هر موقع که وقت کردین بذارین) 5 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ درود بر همه دوستان یه تاپیک برای آموزش وی-ری درست کردم [h=1]نکات کاربردی V-Ray برای Skethcup[/h]امیدوارم که به درد دوستان بخوره 6 لینک به دیدگاه
nader22 221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ واقعا ممنون از لطفتون،منتظر مباحث مهم و کاربردیتون هستیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده