mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ خب دوستان گل بیاین که میخوایم شروع کنیم این تاپیک برای بحث های کلی و نتایجه برای بحث های مقاله و مدارها تشریف بیارید به آدرس زیر که بحثارو شروع کنیم http://www.noandishaan.com/forums/group.php?discussionid=264&pp=10&page=7&do=discuss 7 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ خب دوستان گل با یه خبر خوب اومدم.. اولین مقاله نو اندیشانی هم پذیرفته شد عنوان مقاله " طراحی یک مدار فازی ساز مد جریان با کنترل پذیری بالا و توان مصرفی پایین" محل پذیرش : ششمین کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک ایران واحد گناباد نویسندگان عضو انجمن: مهناز و سودی زمان برگزاری کنفرانس 28-30 مرداد 1393 لینک دانلود رو هم بعد از برگزاری کنفرانس قرار میدم انشالله مقاله های بعدی در ژورنال ها و کنفرانس های بالاتر 7 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ خب دوستان گل با یه خبر خوب اومدم.. اولین مقاله نو اندیشانی هم پذیرفته شد عنوان مقاله " طراحی یک مدار فازی ساز مد جریان با کنترل پذیری بالا و توان مصرفی پایین" محل پذیرش : ششمین کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک ایران واحد گناباد نویسندگان عضو انجمن: مهناز و سودی زمان برگزاری کنفرانس 28-30 مرداد 1393 لینک دانلود رو هم بعد از برگزاری کنفرانس قرار میدم انشالله مقاله های بعدی در ژورنال ها و کنفرانس های بالاتر دست مریزاد خسته نباشید 6 لینک به دیدگاه
T.aha 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ خب دوستان گل با یه خبر خوب اومدم.. اولین مقاله نو اندیشانی هم پذیرفته شد عنوان مقاله " طراحی یک مدار فازی ساز مد جریان با کنترل پذیری بالا و توان مصرفی پایین" محل پذیرش : ششمین کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک ایران واحد گناباد نویسندگان عضو انجمن: مهناز و سودی زمان برگزاری کنفرانس 28-30 مرداد 1393 لینک دانلود رو هم بعد از برگزاری کنفرانس قرار میدم انشالله مقاله های بعدی در ژورنال ها و کنفرانس های بالاتر منم به نوبه ی خودم به شما تبریک میگم و امیدوارم همیشه موفق باشید. 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ خب دوستان گل با یه خبر خوب اومدم.. اولین مقاله نو اندیشانی هم پذیرفته شد عنوان مقاله " طراحی یک مدار فازی ساز مد جریان با کنترل پذیری بالا و توان مصرفی پایین" محل پذیرش : ششمین کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک ایران واحد گناباد نویسندگان عضو انجمن: مهناز و سودی زمان برگزاری کنفرانس 28-30 مرداد 1393 لینک دانلود رو هم بعد از برگزاری کنفرانس قرار میدم انشالله مقاله های بعدی در ژورنال ها و کنفرانس های بالاتر با عرض معذرت بابت تاخیر تبریک و تشکر بابت زحماتتون بسیار سپاس گذارم 3 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.حرفای دوستان روخوندم.بهتر نیست برای هر موضوع وحیطه ای افراد مجزا بشن.مثلا یک گروه الکترونیک یک گروه مخابرات یک گروه پردازش تصویر و....برای مقالات؟؟ سوال دیگم که همچنان برقراره اینه که چجوری مراحل بوجود اومدن مقاله شکل میگیره؟؟منظورم نگارشش نیست.اینجا رو هم خوندم در این مورد چیزی نگفته بودین.اینکه اول باید ما چند تا مقاله برداریم بخونیم؟؟بعد یهو عین ایکیوسان یک طرح جدید تو ذهنمون از خوندن این چند تا مقاله جرقه بزنه؟؟؟؟اینجوریه روندش؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.حرفای دوستان روخوندم.بهتر نیست برای هر موضوع وحیطه ای افراد مجزا بشن.مثلا یک گروه الکترونیک یک گروه مخابرات یک گروه پردازش تصویر و....برای مقالات؟؟سوال دیگم که همچنان برقراره اینه که چجوری مراحل بوجود اومدن مقاله شکل میگیره؟؟منظورم نگارشش نیست.اینجا رو هم خوندم در این مورد چیزی نگفته بودین.اینکه اول باید ما چند تا مقاله برداریم بخونیم؟؟بعد یهو عین ایکیوسان یک طرح جدید تو ذهنمون از خوندن این چند تا مقاله جرقه بزنه؟؟؟؟اینجوریه روندش؟؟؟ سلام...برای جواب ب سوالاتتون بهتره ک به کتابهای "روش تحقیق" ک در تحصیلات تکمیلی به عنوان کرس ارائه میشه سری بزنید.... کتاب در این آدرس: http://www.noandishaan.com/forums/thread146795.html#post1540985 5 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون.یادمه همچین درسی داشتیم که من بهش بعنوان تاریخ جغرافی نگاه میکردمچون خوندنش واقعا خسته کننده بود و همش توضیحی بود و جملاتشو نمیفهمیدم.بیشتر هم بدرد علوم انسانی میخورد 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون.یادمه همچین درسی داشتیم که من بهش بعنوان تاریخ جغرافی نگاه میکردمچون خوندنش واقعا خسته کننده بود و همش توضیحی بود و جملاتشو نمیفهمیدم.بیشتر هم بدرد علوم انسانی میخورد اتفاقا این درس خیلی خوبه! اگرچه شیوه ی امتحان گرفتنش مزخرفه!!!! به نظرم به جای امتحان نظری باید بگن یه پروپوزال به عنوان پروژه ی درس بنویسین و امتیاز اون بشه نمره درس 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۴ ممنون.یادمه همچین درسی داشتیم که من بهش بعنوان تاریخ جغرافی نگاه میکردمچون خوندنش واقعا خسته کننده بود و همش توضیحی بود و جملاتشو نمیفهمیدم.بیشتر هم بدرد علوم انسانی میخورد ارائه این درس توسط استاد بسیار مهمه...ک بتونه دید تحقیق دانشجوبان رو تقویت کنه و بتونه اونارو برای نوشتن مقاله و ارائه موفق در کنفرانسها راهنمایی و آماده کنه......ک البته هدف این درس هم همینه........ اتفاقا این درس خیلی خوبه! اگرچه شیوه ی امتحان گرفتنش مزخرفه!!!!به نظرم به جای امتحان نظری باید بگن یه پروپوزال به عنوان پروژه ی درس بنویسین و امتیاز اون بشه نمره درس بله درس نمره بیاریم هست...! بخش بیشتر نمره این درس به ارائه ایی ک دانشجو برای پروژه این درس انجام میده نظر گرفته میشه و رعایت تمام اصول تحقیق و قالبهای مقاله اختصاص داره...و امتحان کتبی فقط از مفاهیم پایه ای ست... 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.حرفای دوستان روخوندم.بهتر نیست برای هر موضوع وحیطه ای افراد مجزا بشن.مثلا یک گروه الکترونیک یک گروه مخابرات یک گروه پردازش تصویر و....برای مقالات؟؟سوال دیگم که همچنان برقراره اینه که چجوری مراحل بوجود اومدن مقاله شکل میگیره؟؟منظورم نگارشش نیست.اینجا رو هم خوندم در این مورد چیزی نگفته بودین.اینکه اول باید ما چند تا مقاله برداریم بخونیم؟؟بعد یهو عین ایکیوسان یک طرح جدید تو ذهنمون از خوندن این چند تا مقاله جرقه بزنه؟؟؟؟اینجوریه روندش؟؟؟ سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدی بله در واقع باید همینطوری که شما میگید باشه اما چون متاسفانه تعداد دوستان فعال کم بود و اکثر بچه ها اون موقع لیسانس بودن و خیلی با مقاله نویسی آشنایی نداشتن این مدلی پیش رفتیم. ما توی مقاله ای که نوشتیم از زمینه پایان نامه من گرفته شده بود که ترکیبی از سیستم فازی و مدار آنالوگ بود. موضوع که قرار نیست با خوندن 10 تا مقاله توی یک ماه بدست بیاد. برای اول کار باید یا از موضوع دیگران استفاده کنید یا با راهنمایی کسی جلو برید. وقتی به اندازه کاهی توی اون زمینه تخصص پیدا کردین میتونید مقاله های معتبر بدین. اما تا اون موقع هم میشه دست خالی نموند و مقاله های کنفرانسی داد. اگه به این زمینه هایی که خودم کار کردم علاقه داری و یا توش تخصص داری میتونم راهنماییت کنم که از چه مسیری بری که بتونی به نتیجه خوبی برسی شما زمینه کاریت چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.خیلی ممنون.من دوست دارم تو زمینه های پردازش تصویر، الکترونیک ، و سیستم های فازی کار کنم.الانم برای کنفرانسی مقاله ای آماده کردم.ولی هنوز هم نمیدونم این ایده ایکیوسانی چجوری شکل میگیره در ذهن صاحبان مقاله.اخه من دومقاله رو فقط ترکیب کردم. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.خیلی ممنون.من دوست دارم تو زمینه های پردازش تصویر، الکترونیک ، و سیستم های فازی کار کنم.الانم برای کنفرانسی مقاله ای آماده کردم.ولی هنوز هم نمیدونم این ایده ایکیوسانی چجوری شکل میگیره در ذهن صاحبان مقاله.اخه من دومقاله رو فقط ترکیب کردم. سلام این ک گفتید دوتا مقاله رو ترکیب کردید رو میشه بیشتر توضیح بدید...... در چ زمینه ایی بوده........ 2 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.یک مقاله در مورد تبدیل موجک داشتم.یکی هم در مورد استفاده از سیستم های فازی پیدا کردم.این دو تا رو پشت سر هم گذاشتم (دوتاروشو باهم استفاده کردم)شد یک مقاله جدیدو نتایج رو بهبود داد. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.یک مقاله در مورد تبدیل موجک داشتم.یکی هم در مورد استفاده از سیستم های فازی پیدا کردم.این دو تا رو پشت سر هم گذاشتم (دوتاروشو باهم استفاده کردم)شد یک مقاله جدیدو نتایج رو بهبود داد. همین ک تونستید نتایج رو بهبود بدید یکی از راه های مقاله دادن.......یکی از مسیرهایی ک ب دادن مقاله ختم میشه....این هست ک روی سایر مقاله هایی ک قبلا ارائه شده کار بشه و روشهایی رو برای بهبود سیستم قبلی بوجود بیاری.....اگر ایده ایی جدید رو پیاده سازی کنید ک عالی.......اما.....همیشه برای مقاله دادن نیاز ب ایده ایی جدید نیست....ومیشه روی مقاله دیگران کار کرد و ایده ایی برای بهتر شدن ارائه کرد.....گاهی اوقات برخی مقاله ها شبیه سازی سیستم هایی ست ک فعلا شرایط ساخت اون سیستم مقدور نیست..... البته هیئت داوران هم برای تایید مقاله مهم..... نوع نگارش مقاله ک چطور بتونی موضوعی ک کار کردی رو ب چشم بیاری مهم تر از خود مقالست....... 3 لینک به دیدگاه
hasting_m 385 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ فقط دادن ایده مهمه؟یا باید عملا آدم اثبات کنه که این ایده میتونه موثر باشه؟ چون مثلا من برای پیان نامم چون همه برنامه نویسی هاشو خودم انجام داده بودم، به یه سری ایده هایی رسیدم که باید منطقا نتایج رو بهتر میکرد!اما عملا بدتر میکرد!!! و یک سوال دیگه آدم میتونه راحت کلک بزنه تو مقاله مثلایه همچین ایده ای(که عملا باعث بهبود نشده) رو بیاره.اونوقت هیات داوران از کجا میفهمند؟؟آخه اون که فقط یک متن مقاله رو از ما میخوان و برنامه نویسی(مثلا برای موضوع من برنامه نویسی متلب بود.یا گاهی ممکنه خب شبیه سازی باشه) و فایل های شبیه سازی ما رو که ندارن.از کجا میفهمند:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ فقط دادن ایده مهمه؟یا باید عملا آدم اثبات کنه که این ایده میتونه موثر باشه؟چون مثلا من برای پیان نامم چون همه برنامه نویسی هاشو خودم انجام داده بودم، به یه سری ایده هایی رسیدم که باید منطقا نتایج رو بهتر میکرد!اما عملا بدتر میکرد!!! و یک سوال دیگه آدم میتونه راحت کلک بزنه تو مقاله مثلایه همچین ایده ای(که عملا باعث بهبود نشده) رو بیاره.اونوقت هیات داوران از کجا میفهمند؟؟آخه اون که فقط یک متن مقاله رو از ما میخوان و برنامه نویسی(مثلا برای موضوع من برنامه نویسی متلب بود.یا گاهی ممکنه خب شبیه سازی باشه) و فایل های شبیه سازی ما رو که ندارن.از کجا میفهمند:icon_pf (34): کاربردی بودن موضوع مقاله مهمه.......انتخاب عنوان خوب میتونه خواتتده رو جذب کنه.......اهمیت موضوع مقاله باید مشخص بشه تو نوشتن مقاله باید بتونی ب داورا بفهمونی ک کاری ک کردی چقدر مهمه..... هر ژورنال یه سری قالب داره ک مشخص میکنه چ چیزهایی از شما میخوان......نمیشه شبیه سازی رو نذارید......یه سری کد ک نشون نمیده شما چیکار کردید.......به هر حال اون کدها ب یه هدفی نوشته شدن ک داورها ازتون میخوان راجبش براشون توضیح بدید.....بعد تاییدش میکنن......وقتی مقاله رو ارسال میکنید......داورا جاهایی ک براشون شبه برانگیز هست رو از طریق ایمیل باهاتون مکاتبه.....و ازتون جواب میخوان....... 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام.خیلی ممنون.من دوست دارم تو زمینه های پردازش تصویر، الکترونیک ، و سیستم های فازی کار کنم.الانم برای کنفرانسی مقاله ای آماده کردم.ولی هنوز هم نمیدونم این ایده ایکیوسانی چجوری شکل میگیره در ذهن صاحبان مقاله.اخه من دومقاله رو فقط ترکیب کردم. سلام.یک مقاله در مورد تبدیل موجک داشتم.یکی هم در مورد استفاده از سیستم های فازی پیدا کردم.این دو تا رو پشت سر هم گذاشتم (دوتاروشو باهم استفاده کردم)شد یک مقاله جدیدو نتایج رو بهبود داد. سلام بابت تاخیر اول عذرخواهی میکنم قرار نیست اول کار سریع بیاید ایده بدین. شما اول همین کاری که کردین درست ترین کار بوده. توی مقاله های کنفرانسی شما نیاز نیست ایده جدید بدین کافیه با پیشنهادی در مقاله های دیگه کمی تغییر در اون ایجاد کنید که به معنی ایجاد مقاله کنفرانسیه. حالا این تغییرات اگه تاثیر آننانی هم نداشته باشه و یا حتی به همون نتایج برسید بازم کافیه چون میتونه یک قدم کوچیک باشه برای مراحل بعدی. فقط دادن ایده مهمه؟یا باید عملا آدم اثبات کنه که این ایده میتونه موثر باشه؟چون مثلا من برای پیان نامم چون همه برنامه نویسی هاشو خودم انجام داده بودم، به یه سری ایده هایی رسیدم که باید منطقا نتایج رو بهتر میکرد!اما عملا بدتر میکرد!!! و یک سوال دیگه آدم میتونه راحت کلک بزنه تو مقاله مثلایه همچین ایده ای(که عملا باعث بهبود نشده) رو بیاره.اونوقت هیات داوران از کجا میفهمند؟؟آخه اون که فقط یک متن مقاله رو از ما میخوان و برنامه نویسی(مثلا برای موضوع من برنامه نویسی متلب بود.یا گاهی ممکنه خب شبیه سازی باشه) و فایل های شبیه سازی ما رو که ندارن.از کجا میفهمند:icon_pf (34): نه قرار نیست که شما توی مقاله به نتایج خیلی بهتری برسید. البته به مجله ای هم که قراره مقاله رو بفرستید بستگی داره. بعضی مجله های موضوع جدید میخوان بعضی ها هم بهبود رو قبول دارن. اما در کل تغییرات در بعضی مقالات میتونه جرقه ای باشه برای کارهای بهتر و البته میتونه مقاله هم بشه. این فکر رو که من فلان مقاله رو میارم داورها از کجا میفهمن که من چی گفتم یا چه شبیه سازی انجام دادم رو از سرت بیرون کن. مقاله شما حیثیت علمی شماست. شاید حرفی بزنی که الان مشخص نشه اما اگه بعدا مشخص بشه واقعا برات گرون تموم میشه. پس الان بهترین کار رو ارایه بده که بعدا افسوس کاری که کردی رو نخوری مقاله هایی که برای کنفرانس نوشتی آماده س؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده