mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 26 شهریور، 2014 خب دوستان گل تابستون شروع شد و ماهم میخوایم دست بکار بشیم فعلا که فقط سودی اعلام آمادگی کرده با من هم میشیم دوتا سودی جون بیا که میخوایم شروع کنیم:hapydancsmil: هروقت وقتت آزاد بود بگو که موضوع جدید رو برات توضیح بدم دوستان دیگه هم اگر تمایلی به همکاری داشتن خوشحال میشیم از همکاریشون استفاده کنیم 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 27 شهریور، 2014 من کلا آزادم فدات شم.... فقط یه کار سخت باشه از شرمندگی اوندفعه دربیام 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 28 شهریور، 2014 من کلا آزادم فدات شم.... فقط یه کار سخت باشه از شرمندگی اوندفعه دربیام دشمنت شرمنده عزیزم ایندفعه حسابی کار برات دارم قراره این سری برای مقاله آی اس آی بفرستیم:hapydancsmil: 5
T.aha 45 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 دشمنت شرمنده عزیزم ایندفعه حسابی کار برات دارم قراره این سری برای مقاله آی اس آی بفرستیم:hapydancsmil: خوب میشه بگید از کی شروع میکنیم؟ 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2014 با سلام. من مهندسی مکانیک دارم اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشم سلام خوشحال میشیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم البته نمیدونم مکانیک به کار بیاد یا نه! ولی شما میتونید توی ترجمه به ما کمک کنید سلام.منم میخوام شرکت کنم سلام آقا مهدی من هنوز نمیدونم شما چه رشته ای هستید؟؟ خوب میشه بگید از کی شروع میکنیم؟ از همین الان 4
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2014 خب شروع میکنیم موضوعی که ما الان داریم روش کاریم در حوزه طراحی مدارهای آنالوگه این مدار آنالوگ که مورد نظر ماست قراره توی کنترل کننده های فازی مورد استفاده قرار بگیره مقاله اول که پذیرفته شد در اختیارتون قرار میدم که بتونید بهتر موضوع رو درک کنید برای آشنایی با موضوع میتونید یه سری اطلاعات که قبلا گفته شده رو مطالعه کنید http://www.noandishaan.com/forums/group.php?discussionid=264&pp=10&page=7&do=discuss مقاله قبلی در همون راستا بود مقاله جدید قراره توی همین زمینه باشه ولی با زیرشاخه دیگه ای این متن رو اول بخونید ببینید مورد علاقه شما هست که موضوع اصلی این مقاله رو براتون بازتر کنم 6
mehdi sarkohaki 41 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 سلام آقا مهدی من هنوز نمیدونم شما چه رشته ای هستید؟؟ کاردانی الکتروتکنیک 5
T.aha 45 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 خب شروع میکنیم موضوعی که ما الان داریم روش کاریم در حوزه طراحی مدارهای آنالوگه این مدار آنالوگ که مورد نظر ماست قراره توی کنترل کننده های فازی مورد استفاده قرار بگیره مقاله اول که پذیرفته شد در اختیارتون قرار میدم که بتونید بهتر موضوع رو درک کنید برای آشنایی با موضوع میتونید یه سری اطلاعات که قبلا گفته شده رو مطالعه کنید http://www.noandishaan.com/forums/group.php?discussionid=264&pp=10&page=7&do=discuss مقاله قبلی در همون راستا بود مقاله جدید قراره توی همین زمینه باشه ولی با زیرشاخه دیگه ای این متن رو اول بخونید ببینید مورد علاقه شما هست که موضوع اصلی این مقاله رو براتون بازتر کنم لینکی که شما گذاشته بودیدو خوندم اما اونطور شاید و باید چیزی دستگیرم نشد ... اما خوشحال میشم مقاله ای بهم بدید تا در مورد پروژه ی مد نظرتون بخونم و اطلاعاتمو بالا ببرم اگر هم که میخواید فقط ترجمه کنم که اونم واسم فک نکنم مشکلی باشه . در کل من آماده ی همکاری هستم تا زمانیکه نتایج ارشد مشخص بشه. فقط یه سوال "شما اسم تمام نفرات تو مقاله ذکر میکنید؟" 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2014 لینکی که شما گذاشته بودیدو خوندم اما اونطور شاید و باید چیزی دستگیرم نشد ... اما خوشحال میشم مقاله ای بهم بدید تا در مورد پروژه ی مد نظرتون بخونم و اطلاعاتمو بالا ببرم اگر هم که میخواید فقط ترجمه کنم که اونم واسم فک نکنم مشکلی باشه .در کل من آماده ی همکاری هستم تا زمانیکه نتایج ارشد مشخص بشه. فقط یه سوال "شما اسم تمام نفرات تو مقاله ذکر میکنید؟" من براتون چندتا مقاله مناسب پیدا میکنم برای شروع کار بعدش که اونارو خوندید ایشالله جدی تر کارو شروع کنیم بله صد در صد این یه کار گروهیه و نتیجه ش برای همه افراده هرکسی که کوچیکترین همکاری داشته باشه حتما اسمش رو توی مقاله جز نویسنده ها میاریم ترتیب اسم هم بنابر فعالیت هرکسی که بالاتر بود به ترتیب قرار میدیم توی همین تاپیک مقاله هارو براتون قرار میدم که دوستان دیگه هم اگه خواستن استفاده کنن 6
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 30 شهریور، 2014 سلام آقا مهدی من هنوز نمیدونم شما چه رشته ای هستید؟؟ کاردانی الکتروتکنیک خوش وقتم آقا مهدی مقاله هایی رو توی تاپیک میذارم شما هم مطالعه کنید ببینید چطوریه اول نظر خودتونو در مورد کار بدونم بعد ایشالله تقسیم وظایف کنیم 8
mehdi sarkohaki 41 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 خوش وقتم آقا مهدی مقاله هایی رو توی تاپیک میذارم شما هم مطالعه کنید ببینید چطوریه اول نظر خودتونو در مورد کار بدونم بعد ایشالله تقسیم وظایف کنیم همچنین ,حتما,باعث افتخاره 9
T.aha 45 ارسال شده در 2 مهر، 2014 من براتون چندتا مقاله مناسب پیدا میکنم برای شروع کار بعدش که اونارو خوندید ایشالله جدی تر کارو شروع کنیم بله صد در صد این یه کار گروهیه و نتیجه ش برای همه افراده هرکسی که کوچیکترین همکاری داشته باشه حتما اسمش رو توی مقاله جز نویسنده ها میاریم ترتیب اسم هم بنابر فعالیت هرکسی که بالاتر بود به ترتیب قرار میدیم توی همین تاپیک مقاله هارو براتون قرار میدم که دوستان دیگه هم اگه خواستن استفاده کنن خوب پس خیلی خوب شد. منتظر مقاله هاتون هستم 7
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2014 سلام بر دوستان این هم دوتا مقاله در زمینه کاری که قراره ان شالله روش برای مقاله کار کنیم خدمت شما دوستان عزیز هرجایی سوالی بود در خدمتتون هستم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
e.t 1423 ارسال شده در 10 مهر، 2014 سلام . منم دوست دارم شرکت کنم . اما تا حالا مقاله ننوشتم. دوست دارم تجربش کنم واقعا 6
T.aha 45 ارسال شده در 11 مهر، 2014 سلام . منم دوست دارم شرکت کنم . اما تا حالا مقاله ننوشتم. دوست دارم تجربش کنم واقعا با اجازه از مهناز عزیز ما فعلا یه کاریو شروع کردیم شما هم میتونید کمک کنید...2 مقاله ای که در پست بالا آپ شدنو دانلود کنید و بخونید بعد در مورد جزییات و ادامه مقاله با هم صحبت میکنیم. 6
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2014 با اجازه از مهناز عزیز ما فعلا یه کاریو شروع کردیم شما هم میتونید کمک کنید...2 مقاله ای که در پست بالا آپ شدنو دانلود کنید و بخونید بعد در مورد جزییات و ادامه مقاله با هم صحبت میکنیم. ممنون از پاسخگویی 6
Rose6 865 ارسال شده در 12 مهر، 2014 دوست عزیز نمیشه در رابطه با نوشتن مقاله اینکه از کجا شروع کنیم حرف بزنی ... مخصوصا اینکه مقاله مربوط به رشته تحصیلی خودمون نباشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 20 مهر، 2014 دوست عزیز نمیشه در رابطه با نوشتن مقاله اینکه از کجا شروع کنیم حرف بزنی ... مخصوصا اینکه مقاله مربوط به رشته تحصیلی خودمون نباشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 متاسفانه اینجا نمیشه ولی این تاپیک فکر کنم بتونه بهتون کمک کنه http://www.noandishaan.com/forums/thread106909.html 1
ارسال های توصیه شده