mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2013 عباس آقا چرا آه میکشی؟ بجای آه کشیدن پایه شو که ادامه ش بدیم 1
Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 آذر، 2013 عباس آقا چرا آه میکشی؟ بجای آه کشیدن پایه شو که ادامه ش بدیم من واقعا پایه ادامه دادنم، ولی بحث سختی رو مطرح کرده بودی 1
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2013 من واقعا پایه ادامه دادنم، ولی بحث سختی رو مطرح کرده بودی آخه من تخصصم همینه میتونم توی همین زمینه قول مقاله بدم وگرنه زمینه زیاده برای مقاله نوشتن ولی من توش تخصص ندارم حقیقتش هم اینه که الان وقت پیگیری موضوع جدیدی رو ندارم که بتونم اطمینان به مقاله دادن توش داشته باشم اونجوری هم وقتمون هدر میره هم احتمال به نتیجه نرسیدنش زیاد میشه 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 23 آذر، 2013 آخه من تخصصم همینه میتونم توی همین زمینه قول مقاله بدم وگرنه زمینه زیاده برای مقاله نوشتن ولی من توش تخصص ندارم حقیقتش هم اینه که الان وقت پیگیری موضوع جدیدی رو ندارم که بتونم اطمینان به مقاله دادن توش داشته باشم اونجوری هم وقتمون هدر میره هم احتمال به نتیجه نرسیدنش زیاد میشه میتونم خواهش کنم یک بار دیگه موضوع مقاله، چهارچوب اطلاعاتی که نیازه، هدف مقاله و اینکه مقاله قراره کجا فرستاده بشه رو بگی تا دوستان بهتر در جریان قرار بگیرن ؟ 1
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2013 میتونم خواهش کنم یک بار دیگه موضوع مقاله، چهارچوب اطلاعاتی که نیازه، هدف مقاله و اینکه مقاله قراره کجا فرستاده بشه رو بگی تا دوستان بهتر در جریان قرار بگیرن ؟ حتما سر فرصت دقیق همینجا توضیح میدم 4
farivar.maryam 1226 ارسال شده در 5 فروردین، 2014 سلام من با کمال میل باهاتون همکاری می کنم وقت آزادم زیاد نیست اما سعی می کنم مفید باشم 3
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2014 سلام مجدد بر تمام دوستان گل برقی دوستان عزیزم من قصد دارم برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه مقاله بفرستم مهلت ارسال مقاله هم تا 31 اردیبهشته دوست دارم از اینجا از دوستان گل انجمن دعوت کنم که با من در این کنفرانس همراه باشن اگه این مدت احساس میکنید وقت و علاقه شو دارید خوشحال میشم باهم همکاری کنیم موضوع مقاله من مدار آنالوگ فازی است از همه دوستانی که در این زمینه پیش زمینه ای دارن از همینجا دعوت میکنم که بامن همراه بشن 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 26 تیر، 2014 سلام مجدد بر تمام دوستان گل برقی دوستان عزیزم من قصد دارم برای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه مقاله بفرستم مهلت ارسال مقاله هم تا 31 اردیبهشته دوست دارم از اینجا از دوستان گل انجمن دعوت کنم که با من در این کنفرانس همراه باشن اگه این مدت احساس میکنید وقت و علاقه شو دارید خوشحال میشم باهم همکاری کنیم موضوع مقاله من مدار آنالوگ فازی است از همه دوستانی که در این زمینه پیش زمینه ای دارن از همینجا دعوت میکنم که بامن همراه بشن چقد عالیه مهناز.... من هستم شدید 2
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2014 چقد عالیه مهناز....من هستم شدید bah bah avalin davtalab peida shod barat mifrestam ke chi kar koni:a030: 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مرداد، 2014 سلام من گرایشم کنترل هس تازه اومدم تو تالار کنترل فازی رو هم پاس کردم ولی نمیدونم چه قد مرتبط هست من هم دوست دارم که در حد توانم کمک کنم اما یکم سرم شلوغه تو اردیبهشت 7
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2014 سلاممن گرایشم کنترل هس تازه اومدم تو تالار کنترل فازی رو هم پاس کردم ولی نمیدونم چه قد مرتبط هست من هم دوست دارم که در حد توانم کمک کنم اما یکم سرم شلوغه تو اردیبهشت سلام آقا یاسر خیلی به انجمن خوش اومدین بله مباحث کلیش همونه ولی توی حوزه مدار ایشالله سرتون خلوت شد بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم 5
Yaser.C 5059 ارسال شده در 17 مرداد، 2014 سلام آقا یاسر خیلی به انجمن خوش اومدین بله مباحث کلیش همونه ولی توی حوزه مدار ایشالله سرتون خلوت شد بتونیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم سلام خوشحالم که موضوعات مشترک داره امیدوارم بتونم تو این قضیه با بچه های سایت همکاری داشته باشم.... 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 18 مرداد، 2014 سلامخوشحالم که موضوعات مشترک داره امیدوارم بتونم تو این قضیه با بچه های سایت همکاری داشته باشم.... مقاله این سری که داره تموم میشه ولی برای مقاله های بعدی ایشالله همکاری داشته باشیم چون مبحث فازی یه مبحث مشترک برای خیلی از رشته هاس خیلی راحت میشه بین رشته ای روش کار کرد توی مبحث کنترل هم که تا بخواید مبحث فازی هست که میشه با این الکترونیک فازی ترکیبش کرد و نتایج خیلی خوبی ازش گرفت ایشالله در آینده نزدیک همکاری های زیادی توی این زمینه داشته باشیم. 4
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2014 یه خبر خــــــــــــــــو ب:hapydancsmil: اولین مقاله نواندیشانی نوشته شده:hapydancsmil: کمی با سرعت آماده شده ولی امیدوارم پذیرفته بشه دوستان گل هرکی برای مقاله بعدی آمادگی داره اعلام آمادگی کنه که ایشالله مقاله بعدی رو با دقت بالاتر و همکاری بیشتر به زودی شروع کنیم 7
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 25 مرداد، 2014 یه خبر خــــــــــــــــو ب:hapydancsmil: اولین مقاله نواندیشانی نوشته شده:hapydancsmil: کمی با سرعت آماده شده ولی امیدوارم پذیرفته بشه دوستان گل هرکی برای مقاله بعدی آمادگی داره اعلام آمادگی کنه که ایشالله مقاله بعدی رو با دقت بالاتر و همکاری بیشتر به زودی شروع کنیم سپاس گذارم از تمامی افرادی که در این کار دست داشتن و تونستند مقاله رو به اتمام برسونند به خصوص از خانم مهندس مهناز که واقعا زحمت کشیدند امید وارم این روند ادامه پیدا کنه 5
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2014 باز هم سلام:love070: اول از همه از سوده عزیز بخاطر همکاری در مقاله قبلی تشکر میکنم امیدوارم با پذیرفته شدن مقاله قبلی این همکاری همچنان با بقیه دوستان هم ادامه داشته باشه خوب بریم سر اصل موضوع... از همینجا از تمامی دوستان دعوت میکنم برای نوشتن مقاله جدید اعلام آمادگی کنن که بتونیم از همین الان برنامه ریزی کنیم یک موضوع خوب در راستای مقاله قبلی انتخاب کنیم و تقسیم مسئولیت کنیم مقاله قبلی به زبان فارسی نوشته شد و کمی هم با عجله بود ولی این مقاله رو میخوام اگه دوستان کمک کنن با فرصت و به زبان انگلیسی و برای یک مجله معتبرتر آماده کنیم :w73:از همه عزیزان که علاقه ، وقت و انگیزه نوشتن مقاله رو دارن دعوت به همکاری میکنم:w73: منتظر اعلام آمادگیتون هستم 7
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2014 تا حالا فقط یه نفر اعلام آمادگی کرده:icon_pf (34): یعنی کسی دیگه دوست نداره توی مقاله نویسی شرکت کنه؟؟ دوستان میخوایم شروع کنیم لطفا تا آخر هفته اگر کسی مایل به شرکت در این مقاله هست لطفا اعلام آمادگی کنه که تقسیم وظایف رو شروع کنیم تا یادم نرفته این رو هم بگم که مقاله جدید هم در راستای مقاله قبلی است زمینه کاری مقاله قبلی مدارهای فازی ساز بود (fuzzifier) این مقاله هم در زمینه مدارها و کنترل کننده های فازی است 5
ارسال های توصیه شده