3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سوال گرایش مهمه؟ اگه آره اول کدوم گرایش و کدوم شاخه؟ یا اینکه نظر سنجی میکنین و امکانات و نیرو ها رو میسنجی؟ بعد اینکه 100 در صد تالیف خود بچه ها باشه؟ بعد اینکه قراره یه موضوع رو چقدر کش و قوس بدیم از ابتدایی ترین تا پیشرفته؟ بعد اینکه مثلا اگه طراحی باشه امکانش باشه که پیاده سازی سخت افزاری هم انجام بشه عالی میشه! - من چقدر ایده آل فک میکنم!- بعد اینکه مقاله از همینا که برای کنفرانس هاست که تعداد صفحه و کلمه و ... مهمه یا هر چند صفحه بشه ؟محدودیت ها رو لطفا بگو مهناز جان من تا حالا مقاله خاصی ننوشتم ولی دوست دارم یه سهم کوچیکی در حد توانم داشته باشم تو کارتون 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ سوال گرایش مهمه؟ اگه آره اول کدوم گرایش و کدوم شاخه؟ یا اینکه نظر سنجی میکنین و امکانات و نیرو ها رو میسنجی؟ بعد اینکه 100 در صد تالیف خود بچه ها باشه؟ بعد اینکه قراره یه موضوع رو چقدر کش و قوس بدیم از ابتدایی ترین تا پیشرفته؟ بعد اینکه مثلا اگه طراحی باشه امکانش باشه که پیاده سازی سخت افزاری هم انجام بشه عالی میشه! - من چقدر ایده آل فک میکنم!- بعد اینکه مقاله از همینا که برای کنفرانس هاست که تعداد صفحه و کلمه و ... مهمه یا هر چند صفحه بشه ؟محدودیت ها رو لطفا بگو مهناز جان من تا حالا مقاله خاصی ننوشتم ولی دوست دارم یه سهم کوچیکی در حد توانم داشته باشم تو کارتون با سلام و ضمن تشکر از مهناز خانوم بابت استارت این تاپیک کار خوبی شروع شده کاش ادامه دار باشه و به ثمر برسه... گرایش درسی مهم نیست مثلا من الکترونیک خوندم اما شاید بهتر از به برق قدرت بتونم سیم پیچی کنم و راجع بهش مقاله بنویسم گرایش درسی اگه منظورت هست نه مهم نیست... هدف نهایی ما تالیف100%مقاله هست اما اگه نشه حداقل طوری ویرابش و تدوین بشه که بتونیم به نام انجمن تو مجله چاپ کنیم.... کمیت روفدای کیفیت نکنیم هیچ محدودیتی نداره شما حتی اگه بتونی یه مقاله سه خطی هم بنویسی اما همش مال خ.دت باشه ارزشش از مقاله 100صفجه ای که مال خودت نیست بیشتره... در کل هدف ما با نوشتن این مقالات معرفی بیشتر . یهتر مجله و ارائه هرچه بهتر اون هست از مقالات ارائه شده به نام همون فرد در مجله منتشر میشه و با توجه به اینکه مجله ما اولین مجله هست تو انجمن که شماره ISSN گرفته میتونه اعتبار خوبی واسه آینده و رزومه خودفرد باشه ببخشید مهناز خانوم که من جواب دادم نظراتم درمورد مدبربت کار رو هم متعاقبا اعلام میکنم:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام و ضمن تشکر از مهناز خانوم بابت استارت این تاپیک کار خوبی شروع شده کاش ادامه دار باشه و به ثمر برسه... گرایش درسی مهم نیست مثلا من الکترونیک خوندم اما شاید بهتر از به برق قدرت بتونم سیم پیچی کنم و راجع بهش مقاله بنویسم گرایش درسی اگه منظورت هست نه مهم نیست... هدف نهایی ما تالیف100%مقاله هست اما اگه نشه حداقل طوری ویرابش و تدوین بشه که بتونیم به نام انجمن تو مجله چاپ کنیم.... کمیت روفدای کیفیت نکنیم هیچ محدودیتی نداره شما حتی اگه بتونی یه مقاله سه خطی هم بنویسی اما همش مال خ.دت باشه ارزشش از مقاله 100صفجه ای که مال خودت نیست بیشتره... در کل هدف ما با نوشتن این مقالات معرفی بیشتر . یهتر مجله و ارائه هرچه بهتر اون هست از مقالات ارائه شده به نام همون فرد در مجله منتشر میشه و با توجه به اینکه مجله ما اولین مجله هست تو انجمن که شماره ISSN گرفته میتونه اعتبار خوبی واسه آینده و رزومه خودفرد باشه ببخشید مهناز خانوم که من جواب دادم نظراتم درمورد مدبربت کار رو هم متعاقبا اعلام میکنم:icon_gol: ممنون از توضیحات بیشتر منظورم از گرایش این بود مثلا اکیپ الکترونیک یا مثلا قدرت بعد مثلا تو الک خودش چند گروه بشه دیجیتال و آنالوگ و ....همینطور گرایشای دیگه اینطوری تخصصی تر میشه به مباحث نگاه کرد. اعضاش هم لزوما نباید تحصیلات مرتبط داشته باشن 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ پیشنهادم اینه که بگی قراره رو چه موضوعی کار کنیم بعد نفرات اعلام وجود کنن تا بریم مرحله بعد منتظر بودم آخر هفته بشه تا دقیقا اعضا مشخص بشن بعد تکلیف همه چیز رو مشخص کنیم سوال 1-گرایش مهمه؟ 2-اگه آره اول کدوم گرایش و کدوم شاخه؟ یا اینکه نظر سنجی میکنین و امکانات و نیرو ها رو میسنجی؟ 3-بعد اینکه 100 در صد تالیف خود بچه ها باشه؟ 4-بعد اینکه قراره یه موضوع رو چقدر کش و قوس بدیم از ابتدایی ترین تا پیشرفته؟ 5-بعد اینکه مثلا اگه طراحی باشه امکانش باشه که پیاده سازی سخت افزاری هم انجام بشه عالی میشه! - من چقدر ایده آل فک میکنم!- 6-بعد اینکه مقاله از همینا که برای کنفرانس هاست که تعداد صفحه و کلمه و ... مهمه یا هر چند صفحه بشه ؟محدودیت ها رو لطفا بگو مهناز جان من تا حالا مقاله خاصی ننوشتم ولی دوست دارم یه سهم کوچیکی در حد توانم داشته باشم تو کارتون مرسی ازسوالات 1-گرایش کلا مهمه ولی برای کار اول از بچه ها فقط پیشنهاد برای طراحی میخوام چون فعلا کار اولشونه و طراحی مدارات مجتمع ممکنه آشنایی نداشته باشن 2- کار اول که مد نظر منه یه مدار فازیه. بچه هارو با سیستم فازی که به گرایش خاصی هم بستگی نداره آشنا می کنم بعد ازشون چندتا چیز می خوام 3- اوایل از بچه ها کار خاصی نمیخوام ولی حتما در نهایت کار جدیدیه که به نام بچه ها ثبت میشه 4- تا آخر خرداد مهلت ارسال کنفرانس فازیه . من یه مقاله دارم که دارم برای اون کنفرانس میفرستم. توی همین رابطه هم یه مقاله دیگه دارم. میخوام اولین کار گروه ترکیب این دو مقاله و ارایه یک مقاله در حد کنفرانس و اگه دوستان همکاری لازمو داشته باشن برای ژورنال باشه 5- کاری که قراره برای کار اول باشه و طراحی مدار فازیه چون با تکنولوژی VLSI طراحی میشه در حال حاضر امکاناتش فراهم نیست و به ساخت نمیرسه 6- یک ماه که کار کردیم کفرانس و مجله هایی رو پیدا می کنیم و بنابر فرمت اون ادامه مقاله رو کامل می کنیم با سلام و ضمن تشکر از مهناز خانوم بابت استارت این تاپیک کار خوبی شروع شده کاش ادامه دار باشه و به ثمر برسه... گرایش درسی مهم نیست مثلا من الکترونیک خوندم اما شاید بهتر از به برق قدرت بتونم سیم پیچی کنم و راجع بهش مقاله بنویسم گرایش درسی اگه منظورت هست نه مهم نیست... هدف نهایی ما تالیف100%مقاله هست اما اگه نشه حداقل طوری ویرابش و تدوین بشه که بتونیم به نام انجمن تو مجله چاپ کنیم.... کمیت روفدای کیفیت نکنیم هیچ محدودیتی نداره شما حتی اگه بتونی یه مقاله سه خطی هم بنویسی اما همش مال خ.دت باشه ارزشش از مقاله 100صفجه ای که مال خودت نیست بیشتره... در کل هدف ما با نوشتن این مقالات معرفی بیشتر . یهتر مجله و ارائه هرچه بهتر اون هست از مقالات ارائه شده به نام همون فرد در مجله منتشر میشه و با توجه به اینکه مجله ما اولین مجله هست تو انجمن که شماره ISSN گرفته میتونه اعتبار خوبی واسه آینده و رزومه خودفرد باشه ببخشید مهناز خانوم که من جواب دادم نظراتم درمورد مدبربت کار رو هم متعاقبا اعلام میکنم:icon_gol: ممنون برای جوابای کاملتون 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون از توضیحات بیشتر منظورم از گرایش این بود مثلا اکیپ الکترونیک یا مثلا قدرت بعد مثلا تو الک خودش چند گروه بشه دیجیتال و آنالوگ و ....همینطور گرایشای دیگه اینطوری تخصصی تر میشه به مباحث نگاه کرد. اعضاش هم لزوما نباید تحصیلات مرتبط داشته باشن این چیزی که شما فرمودید مدینه فاضله میشه اگه محقق بشه هدف اصلی هیئت تحریریه کهـــــــــــــربا هم همینه که روزی برسه که هر مطلب واسه خودش یه هیئت تحریریه داشته باشه مثلا یه هیئت الکترونیک داشته باشیم متشکل از یه اکیپ از بجه ها که فقط کارشون نوشتن مقالات الکترونیکه و به همین ترتیب برای بقیه رشته ها... هدف نهایی ما برای کهـــــــــــــــــــربا همینه 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون برای جوابای کاملتون شرمنده که از جانب شما صجبت کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امیدوارم تو این راه بتونیم حداقل با حضورشما نتیجه بگیریم 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ شرمنده که از جانب شما صجبت کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امیدوارم تو این راه بتونیم حداقل با حضورشما نتیجه بگیریم این چه حرفیه زحمت کشیدین جواب دادین مطمئنم اگه بچه ها به اندازه خودم مصمم باشن قول چندتا مقاله رو تا آخر همین تابستون بدم 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی خوبه مهناز جان من با مدار فازی آشنایی ندارم در حد منفی فرض کن پس سریعتر شروع کن چون تا آحر خرداد چیزی نمونده امروز 16 امه لینک سایتش هم بذار تا بیشتر با موضوعاتش آشنا بشیم 5 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ این چه حرفیه زحمت کشیدین جواب دادین مطمئنم اگه بچه ها به اندازه خودم مصمم باشن قول چندتا مقاله رو تا آخر همین تابستون بدم انشاالله... منم درصورتیکه وقتم اجازه داد مقاله میفرستم هرکمک و حمایتی هم لازم باشه از شما انجام میشه پبشنهاد من واسه این گروه اینه که در صورتیکه تعداد و میزان فعالیت مطلوب باشه امتیازات ویژه ای واسه اش در نظر دارم مثل گرفتن عناوین خاص یا مدال و امتیازات ویژه ی این گروه...وحتی بخشی جداگانه برای هیئت تحریریه 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ منظور شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بود دیگه؟ 1 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خیلی خوبه مهناز جان من با مدار فازی آشنایی ندارم در حد منفی فرض کن پس سریعتر شروع کن چون تا آحر خرداد چیزی نمونده امروز 16 امه لینک سایتش هم بذار تا بیشتر با موضوعاتش آشنا بشیم منطق فازی چیز سختی نیست خیلی هم ساده اس خیلی زود راه میافتی تا آخر خرداد چیزی نمونده 15 روز!! فکر نکنم کار مقاله ای که میخوام شروع کنیم رو تا اون روز برسونیم اما اگه تمدید بشه شاید بتونیم کاری کنیم بیشتر منظورم این بود که اگه این مقاله م پذیرفته بشه اون وقت کارمون راحته و کار ترکیب این دوتا مقاله رو انجام میدیم و اگه هم نشد همینو که فرستادمو باهم کاملتر میکنیم که جای دیگه ای براش پذیرش بگیریم 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ انشاالله... منم درصورتیکه وقتم اجازه داد مقاله میفرستم هرکمک و حمایتی هم لازم باشه از شما انجام میشه پبشنهاد من واسه این گروه اینه که در صورتیکه تعداد و میزان فعالیت مطلوب باشه امتیازات ویژه ای واسه اش در نظر دارم مثل گرفتن عناوین خاص یا مدال و امتیازات ویژه ی این گروه...وحتی بخشی جداگانه برای هیئت تحریریه خیلی خیلی خوشحال میشیم کمکمون کنید آره اگه امتیازی برای بچه ها در نظر بگیرید جدیدت کارهم براشون بیشتر میشه و یه انگیزه ایه که بیشتر وقت بذارن برای بحثای بیشتر هم با آقا مهدی صحبت کردم که توی گروه electrical guys ادامه داده بشه 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ [h=1]سیزدهمین کنفرانس سیستمهای فازی ایران[/h] 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ خب دیگه از امروز بحثا کـــــــــــــــاملا جدیه اول از همه فایلی رو که گذاشتم توی گروه الکترونیک دانلود کنید و بخونید تا کمی در مورد منطق فازی اطلاعاتی دستتون بیاد که بتونیم شروع کنیم 4 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من هم هستم. اصلا من مدت هاسسست دنبال همچین جایی هستم.چرا خبرم نکردییییییییید:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها من هم هستم. اصلا من مدت هاسسست دنبال همچین جایی هستم.چرا خبرم نکردییییییییید:vahidrk: حالا چرا میرنی؟؟؟ دیر نشده که!!! بیا که داره شروع میشه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان گلم اگه نخواستم اینجا بحثا ادامه پیدا کنه برای همین بود که فقط نیاین تشکر بزنین و برین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هدف تشکر زدن و امتیاز گرفتن نیست هدف چیز خیلی بزرگتریه هنوز کسانی که قراره توی گروه باشن مشخص نشدن!! توی گروه الکترونیک بحث کردیم ولی کسی هنوز اونجور که باید برای نوشتن مقاله مصمم باشن نیست!!!! ازتون میخوام اگه میخواین ادامه بدین بگین و اگر هم نمیخواین بازم بگین که ما برای برنامه ریزی های بعدی برنامه ریزی کنیم پیشاپیش ممنون 5 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ آقا من خیلی اوضام وخیمه روزی 6 ساعت هم نمیخوابم فقط هم 5 شنبه تعطیلم شب هم خسته کوفتم یکم با من راه بیاین که منم بتونم مقاله در وکنم 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ حالا که من وقت میکنم و میام کسی نمیاد دوستای گلم میشه لطفا به من بگین که کی میخواد مقاله نویسی رو ادامه بده؟ من توضیحات اولیه رو گذاشتم اینجا http://www.noandishaan.com/forums/group.php?discussionid=264 اگه کسی نمیخواد این موضوع رو ادامه بده که بقیه شو تنهایی برم وگرنه بگین که بدونم حداقل چند نفر به موضوع علاقه دارن چون از اینجا به بعد اگه قراره گروهی بریم جلو باید کارا تقسیم بشه 2 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ یعنی الان من واقعا از این همه استقبال گرمی که از مقاله نویسی شده خوشحالم نمیدونم ولی فک کنم کسی دیگه نیست که بخوایم گروهی ادامه بدیم خودم تنهایی ادامه ش میدم موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده