panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد، ۱۳۹۲ سلام به همه نمیدونم در جای درستی دارم تاییپیک ایجاد میکنم یا نه!! میخواستم یک اسم مناسب برای دفتر معماری و یک اسم مناسب برای آموزشگاه به کمک شما انتخاب کنم. ممنون میشم نظرات خودتونو بدین. 11 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ خرداد، ۱۳۹۲ چی شد ، خودتون چیزی انتخاب نکردید ؟ من فعلا فقط اینا به ذهنم رسید : بهسازان ، مهرازکده برای آموزشگاهه ؛ پانورام هم خوبه :دی لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ فروردین، ۱۳۹۳ سلام دوستان معمارو غیر معمار خواستم تاپیک بزنم با همین عنوان که این تاپیک رو دیدم وهمینو آپ میکنم.....لطفا اسمایی رو که به ذهنتون میرسه بگید ترجیحا اسمایی باشه که افراد عادی بتونن معنیشو راحت متوجه بشن. مثلا ما خودمون رادیس (پرگار)آمود(در معماری قدیم به معنیه دکوراسیون داخلی)رو مدنظر داشتیم که چون معنیش مشخض نبود برای همه حذف شد بعد باید 3 کلمه ای باشه..... مثلا نگارستان طرح و هنر ایده پردازان نواندیش(که کلمه ی نواندیش و... باهاش باشه عالیه) وخیلی اسمای دیگه راستش خودمون به نتونستیم تصمیم بگیریم شادیم زیادی سخت گیری کردیم واسه همین تصمیم گرفتیم از شما کمک بخوایم.منتظر پیشنهاداتتون هستیم. پیشاپیش ممنون 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین، ۱۳۹۳ طرح و هنر برتر؟ هنرو معماری پارس؟ نظر ندارید:/ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین، ۱۳۹۳ یه سری محدودیتا هم هست. از جمله اینکه کلماتی مثل برتر و اینا مورد پذیرش نیست. فایل دستور العمل تعیین نام شرکتا رو واستون پیوست کردم. چون اسم نواندیش اینا هم گفتین بهتره تو اون زمینه پیشنهاد میدم. معماران نواندیش پارس مهرازان نواندیش پارس طرح و نقش ایده پردازان نواندیش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین، ۱۳۹۳ Mohammad Aref گفته است: یه سری محدودیتا هم هست. از جمله اینکه کلماتی مثل برتر و اینا مورد پذیرش نیست. فایل دستور العمل تعیین نام شرکتا رو واستون پیوست کردم. چون اسم نواندیش اینا هم گفتین بهتره تو اون زمینه پیشنهاد میدم. معماران نواندیش پارس مهرازان نواندیش پارس طرح و نقش ایده پردازان نواندیش مرسی بابت وقتیکه گذاشتید...... این قوانین فک کنم الکیه واسه اینکه بگن ما هم هستیم:) چون هرچی نوشته بود نمیشه من دیدم که شده طراحی و هنر نواندیشی:) چطوره؟ یکم طولانی نیست؟؟؟تاغروب باید انتخاب بشه دیگه:/:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین، ۱۳۹۳ memmar گفته است: مرسی بابت وقتیکه گذاشتید......این قوانین فک کنم الکیه واسه اینکه بگن ما هم هستیم:) چون هرچی نوشته بود نمیشه من دیدم که شده طراحی و هنر نواندیشی:) چطوره؟ یکم طولانی نیست؟؟؟تاغروب باید انتخاب بشه دیگه:/:icon_pf (34): نه بابا الکی چیه :icon_pf (34): در این فکر نکنم نابود باشه سیستم دستور العمل اجراییه که سایت رسمی خود ثبت اسناد منتشرش کرده. 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ فروردین، ۱۳۹۳ Mohammad Aref گفته است: نه بابا الکی چیه :icon_pf (34): در این فکر نکنم نابود باشه سیستم دستور العمل اجراییه که سایت رسمی خود ثبت اسناد منتشرش کرده. زیاداین چیزارو جدی نگیرید:دی ولی حالا ما سعی میکنیم رعایت کنیم چون شانسمون مرسی بازم:) 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ فروردین، ۱۳۹۳ نواندیش معمار ایران نواندیش آوران ایران آوای نواندیش 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاااااام به همه دوستان اینجا رو آپ میکنیم چون شدیدا به کمکتون نیاز داریم...اگه اطلاع دارید از سیلابهای اسمی برای دفتر و شرکت مهندسی..یا اسم خاصی مد نظرتون هست خوشحال میشیم اینجا مطرح کنین....حتی اگه خاص هم نبود اشکال نداره چون میشه ترکیبشون کرد با اسمای دیگه...فقط یه همراهی کنین و یه کمک فکری به ما بدید خیلی سپاسگزار میشم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ تیر، ۱۳۹۳ "آکس" "پی تا بام" "پاسارگاد" "ارگ" 3 لینک به دیدگاه
memar-ayandeh 13 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ شهریور، ۱۳۹۵ سلام به همه دوستان میدونم اینجا مربوط به بخش معماریه ولی خواستم از فکرتون استفاده کنم ممنون میشم چند تا اسم برای شرکت عمرانی هم (نقشه برداری - ساختمانی و ...) به من پیشنهاد بدید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده