رفتن به مطلب

جوراب های بدن نما به جای شلوار، طراحان مُد چه هدفی رو دنبال میکنن؟

ارسال های توصیه شده

یکی ک زیباست لزومی داره زیباییشو بپوشونه؟(منظورم خودنمایی نیست)

خب تو فرنگ جوراب بژ و همرنگ میپوشن تا انحناهای پاشون زیبایی رو بیشتر کنه. اینجا چون امکانش نیست از این چیزای رنگی استفاده میکنن که میچسبه. استفاده نکنن مگه مجبورشون کردن. کسی ک میپوشه خودش میپوشه کسی که نمیپوشه هم خودش نمیپوشه. کسی که بخاد وارد جنگ نرم بشه میشه، کسی هم که نخاد نمیشه.

بهتره صرفن برای اینکه تشکر بگیریم و امتیازمون بره بالا یه تاپیک نزنیم!:a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 137
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گاهی دخترا هم از سیستم شما برای گرم موندن تو زمستون استفاده میکنن :ws3:

نه بابا ... ما همه ی ابعادشو با هم می بینیم ... !!! البته بستگی به حامل اشعه هم داره!!! :ws3:

کدوم سیستم؟ من سیستم اتکا به پشم و شیشه برادران برای جلوگیری از سرمارو گفتم.

منظورت همون خواهران سبیلو هست که با این روش خودشون رو گرم نگه میدارند؟ البته من فقط از سبیلش خبر دارم، نمیدونم جاهای دیگر چه خبر است. :ws38:

حامل اشعه هم چیز خوبی نیست، حیف که ایجا خانواده رد میشه. :icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه
واقعا خیلی کنجکاوم بدونم این ساپورت چی داره که اینقد اقایون درموردش حساسن انگار با پوشیدن اونا درست انگشت گذاشتی رو نقطه ضعفشون :ws52:

آقایون بیکار هستن بالاخره باید به یه چیزی گیر بدنن یه مدت اپل مانتو بود در دهه هفتاد . شلوار کوتاه در دهه 80 . ساپورت در دهه 90 . مادر من از قبل انقلاب جوراب بلند که مثل همین ساپورت ها هست می پوشه تا الان هیچ جذابیتی نداشته تا این چند سال اخیر که شده سوژه اگه 5 سال آینده کسی ساپورت بپوشه مثل الان هیچکس توجهی نمی کنه

• Like 7
لینک به دیدگاه

ما ایرانیها کلا خیل جالبیم,

از یه طرف داد دموکراسی و حقوق بشر و حریم شخصی و ... میزنیم

از طرف دیگه به همه چیز و همه کار بقیه؛ کار داریم

اگه زور هم دست ما باشه که دیگه هیچی

جالب ترش اینه, که اکثر آقایون (هنوز درصد کسایی که دوس ندارن مشخص نیست, احتمالا نسلشون در حال انقراضه:ws3:) دوس دارن خودشون دیگران رو دید بزنن, اما هیچکی جرات نکنه به خانواده شون یه نگاه دزدکی هم بندازه,

یکی نیست بگه, خو اگه بدت میاد, دیگران هم بدشون میاد که تو خانواده شون رو دید میزنی ...:vahidrk:

• Like 14
لینک به دیدگاه
هه هه... حیف که مامان بزرگم فوت کردن .. وگرنه اونم از همینا میپوشید.. کسی هم بهش گیر نمیداد:banel_smiley_4:

از اون ساپورت طوسی ها یا سیاه های چروکیده رو میگی؟

که معمولا کنارش به خاطر تماس با بخاری سوخته. :hanghead:

آدم پیر میشه گوشتش میوفته، وقتی گوشتت وا بره، زیر ساپورت یا شلوار قلمبه قلمبه میشه، دیگه جذاب نمیشه. :sigh:

تازه پاها پرانتزی میشن یک کم، اون حالت تقارن و چشم نوازش مانند دو سرو عمودی هم از بین میرود. :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

اهدافشان نابودی حجاب، هموار کردن راه برای نفوذ رژیم صهیونیستی، سنجیدن غیرت و تعصب ملت غیور ایرانی، رواج غرب گرائی، فساد و فحشا و از راه به در کردن جوانان ایرانی و . . . است!

• Like 6
لینک به دیدگاه

به نظر من اگه اولش همم چیز زیاد تابلویی نبود و اکثرن حس شلوارهای پاچه تنگ ر به ادم مبداد

اما الان با مدل هایی که اومده زیاد جالب نیست

مخصوصا با مانتوهای نا فرم

• Like 6
لینک به دیدگاه
از اون ساپورت طوسی ها یا سیاه های چروکیده رو میگی؟

که معمولا کنارش به خاطر تماس با بخاری سوخته. :hanghead:

آدم پیر میشه گوشتش میوفته، وقتی گوشتت وا بره، زیر ساپورت یا شلوار قلمبه قلمبه میشه، دیگه جذاب نمیشه. :sigh:

تازه پاها پرانتزی میشن یک کم، اون حالت تقارن و چشم نوازش مانند دو سرو عمودی هم از بین میرود. :sigh:

حتی واسه پیرمردها هم جذابیت نداره؟sigh.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیلی از حساسیت ها هم امثال استارتر ایجاد می کنن نمونه اش پوتین و چکمه رو شلوار که مدتی معضل بود و حالا نوبت ساپورت خوب یه تعدادی از افراد هم از این راه نون می خورن و جدیدا به فضای مجازی هم بعنوان اضافه کاری پیوستن و هدف هم مشغول کردن ذهن جوونا و بخور بخور خودشونه

• Like 4
لینک به دیدگاه

بنظر من شعور هر دختری باید برسه که چجور لباس بپوشه.اینجا ایرانه نه اروپا.حتی اگه اعتقادی هم نداری ولی باید احترام بذاری این ساپروتای رنگ پا خیلی ضایعن بنظرم یدفه اونم نپوشن سنگینترن پوشیدن یانپوشیدن فرقی نداره تازه اگه بخوای جزیی بشین میبینین که با این ساپورتا پا خوش فرم تره

• Like 8
لینک به دیدگاه

خدا رو شکر هوا سرد شد این دخترا دیگه ساپورت نمیپوشن

داشتیم از گردن درد میمردیم هااا

:|

بپوشین

بپوشین

آزادین

پسرا هم البته آزادن !:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خدا رو شکر هوا سرد شد این دخترا دیگه ساپورت نمیپوشن

داشتیم از گردن درد میمردیم هااا

:|

بپوشین

بپوشین

آزادین

پسرا هم البته آزادن !:hanghead:

راستی باز روشنفکرا نیان نقل قول بگیرن و قیمت مرغ و گوشتو گوش زد کنن به منه متحجر لطفا:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ملت ما از بس مدتیه این چیزا رو ندیدن وقتی میبینن چشاشون 4 تا میشه

یادمه زمانی که اولین بار شلوارای کوتاه مد شده بود تو خیابون چشم همه درمیومد وقتی میپوشیدی

یکی دوسال گذشت شلوارا که کوتاه موند هیچی مانتوها هم اندازه بلوز شد همه هم کم کم عادت کردن و خیلیا هم دیگه نگاه نمیکردن وعادی شد

محرک بوذدن هر چیز به نظر من به عادت و ندید بدید بودن هم خیلی بستگی داره

ملت ما همه چیز براشون محرکه...

• Like 10
لینک به دیدگاه

خب الان اینجا همه به نتیجه برسن ساپورت بده، همه چی بهتر میشه و سریع تو مجلس تصویب میشه هر کی ساپورت بپوشه دختر بدیه؟

یه نقل قولی بود راجع به ببدنهای فاحشه و ذهنهای فاحشه که الان یادم نیس ولی فک کنم فهمیدید داستان چیه!

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز لطفاً به عقاید هم احترام بذارید و اونای که با قوانین انجمن هم در تضاد لطفاً بیان نکنید که مجبور میشم محوشون کنم....:banel_smiley_4:

الانم چند تا از نقل قول های عمو سام و شاهدوخت رو بدلیل اینکه دارن کم کم با هم درگیری لفظی پیدا میکنن پاک میکنم تا تشنجی ایجاد نشه......

• Like 5
لینک به دیدگاه

j72y4akzfqb3cn9mlvvk.jpg

عه چه جالب

دوست خانمم چه معروف شده :ws3:

تصوير بالا سمت راست، دختر وسطي :ws3: (در سه تصوير حضور داره)

اينم اضافه كنم كه خاله ايشون هم مدل هستند و براي شبكه GEM كار ميكنه:ws3:

اين توضيحات رو دادم كه ديگه در موردش بحث نكنم:w02:

چون بنظرم مسأله آنچنان اسفناكي نيست.

اين به نوع نگاه ما به اشياء برميگردد.

ضمن احترام به همه دوستان و عقايدشان، بايد عرض كنم كه اين مسائل هميشه مسكوت مي مانند تا زماني كه خودمان انگشت روي آن بذاريم و بزرگنمايي كنيم.

اين ساپورت هم مثل بسياري از پوشش هاي زنانه است، مثل جوراب عادي!

نوع نگاه به جوراب عادي هم عوض بشه، آن را به عنوان يكي از معضلات جامعه معرفي مي كنيم.

پ.ن: اين فقط نظر شخصي بنده است. نظر همه دوستان محترم مي باشد.

• Like 14
لینک به دیدگاه

من خودم از ساپورت استفاده میکنم ولی نه در هر جا و مکانی !

البته بنده ساپورتِ ضخیمِ شماره 200 مشکی، با مانتوعه بلند زیرِ زانو( اونم بسته به شرایطش داره) میپوشم.

همیشه سعی میکنم حدِ اعتدال رو رعایت کنم.

j72y4akzfqb3cn9mlvvk.jpg

تصویر بالا سمت راست( دختر خانومی که مانتوعه قرمز پوشیده )

تیپی مشابهه ایشون دارم و نظر دیگران به هیچ عنوان واسم مهم نیست.

به عقاید دیگران هم احترام میذارم( با پوشش خوب یا بد، همگی برام محترم هستند)...

• Like 11
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...