عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ جذابیت در طراحی پوستر ها و تصاویر تبلیغاتی مختص به تنوع در طراحی لباس نیست این طراحان برای جلب نظر مخاطبین خود از مانکن های ایرانی با آرایش های تند و زننده چشم های مخاطبین را به دیدن این نوع پوشش و ارایش عادت می دهند و حضور این مانکن ها را به زودی د ر خیابان های شهر نوید می دهند. مانکن ها به اصطلاح با پوشش اسلامی ظاهر میشوند پوششی که می توان ان را کاوری برای ادامه فعالیت های این مزون ها دانست. طراح ها پس از حذف کامل پوشش جوراب به حذف و کمرنگ کردن شلوار و جایگزینی جورابهای چسبان و نازک رو آورده است که در نوع خود جدید و بسیار متنوع میباشد. تبلیغات شایع شده در سطح شهر به طور گسترده فرونشستن سنت ها را به طلایه داران فرهنگ هشدار میدهد و بیلبورد ها و تصاویر منتشره در شهر جوانان با هر جهت فکری و فرهنگی را مورد تهاجم قرار داده است. تخریب فرهنگ را به نوعی عمیق پیش گرفته اند که در مرحله بعد و در مد جدیدی که در آینده رواج خواهند داد بازسازی و بازگردانندن حیا و حجاب به جوانان بعید به نظر میرسد. مسیر بی بازگشتی که تهاجمات غربی با نفوذ در جامعه پیش گرفته اند نیاز به مدیریتی قاطع دارد تا با افکار جوانان هم گون باشد و با پیشبرد اهداف اسلامی ایرانی نظر مخاطبین جوان را نیز تطمیع کند.تسلط بر این مخرب فرهنگی نیاز به نگاه مدیریتی وانقلابی دارد که با شناخت نیاز های روز به رفع و بازسازی فرهنگ بپردازد. منبع خبر (کمی حذف قسمت های تندش) : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 25 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ نمی دونم چی بگم ولی فکرمی کنم اینم یکی ازراه های تخریب فرهنگیه که خیلیم مورداستقبال قرارگرفته! 9 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی... این چیزا نه تنها برهنگی رو در جامعه بسط و گسترش میدن بلکه فرهنگ چندین و چند ساله جوامع روهم زیرسوال میبرند. 14 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ ما اینجا یک خیابان اصلی داریم، الان دیگه اکثر خواهران ساپورت پوش شدن، یه رفیقی داشتم خیلی از این پوشش دخترا خوشش میومد. یکبار تو زمستون بهشون تیکه انداخت، ای خواهری که ساپورت میپوشی، در زمستان سردت نمیشود عایا؟؟ هنوز اون سکانس و قیافه بهت زده همه یادم میوفته خندم میگیره. . . . نمیشه قضاوت کرد که هدفشون تحریکه چون واقعا دید دختر ها به پوشش با پسرها فرق میکنه، پسرا خیلی خیلی بیشتر هیز هستن، برای همین سریع برداشت خاصی انجام میدن که این دختره اگه پوشش رو داره خبرایی هست در حالیکه واقعا تو بازار ممکنه پوشش غالب این باشه، یا دختره هدفش از جلب توجه فقط نشان دادن زیبایی و خوش تیپی باشه نه گیر آوردن آدمی برای ....... من الان با نزدیک شدن به دوران کهنسالی، سعی میکنم سرم رو بندازم پایین اگه خیلی دیگه چیزی بود، هرچند در جوانی دزدکی نگاه کردن مزه دیگری داشت. 27 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ من الان با نزدیک شدن به دوران کهنسالی، سعی میکنم سرم رو بندازم پایین اگه خیلی دیگه چیزی بود، هرچند در جوانی دزدکی نگاه کردن مزه دیگری داشت. در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری ست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار :-)))) 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبری ستور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار :-)))) منظورم از پیری چیز دیگری هست، مثل پیر خرابات. دزدکی نگاه کردن هم منظورم رصد کردن نبود، به هر حال در جامعه ای رشد کرده بودیم که عکس یک خانم با دامن روی مجله هم واسمون جذاب بود. و شاید با دیدن شوی تلویزیونی طنین، هیجان به همون دست میداد. من نمیخوام جانماز آب بکشم و بگم فلان و فلان، لغزش هایی اگر بوده تحت تاثیر فضای بسته جامعه بوده چون هنوز استقلال در تصمیم گیری نداشتم. ولی امروز که به استقلالی رسیدم، خودم سعی میکنم تابوها و محدوده ها و باید ها و نبایدهارو برای خودم تعریف کنم. به قول علی شریعتی : نامم را پدرم انتخاب کرد و نام خانوادگیم را یکی از اجدادم، دیگر بس است، راهم را خودم انتخاب خواهم کرد. 16 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ اگه مانتوشون بلندتر باشه قشنگ میشه 9 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ یه عکس گیر اوردی هر دفعه یه تیتر یه متن جدید میزنی تنگش میای ملتو قضاوت میکنی محض اطلاعات مد با نظر جامعه پیش میره من نمیفهمم این همه ادعای قائل شدن حق و حقوق واسه همه میشین بعد درک اینکه اقا ,مهندس, انسان فرهیخته,مذهبی,مومن و هرچی که هستین دلشون میخواد به شما چه میگی تهاجم فرهنگی خب به فرهنگ خودشون تهاجم کردن به شما چه اینکه یه نفر اختیاردار خودش باشه انقد ازار دهندست خسته شدم از بس از این تاپیکای مسخره دیدم مرده شور این فرهنگ ببرن ... داره با سرعت نابود میشه یه عده تنها دغدغشون گیر دادن به لباس یه عده دیگست این فرهنگ سنتم که ازش دم میزنید مال این سی سال ..قبل اون ملت مینی ژوپ میپوشیدن میرفتن سرکار>>> پرستارا با اون لباساشون که دیگه نگم هموناااااااااااااااااا رفتن انقلاب کردن همونا انقد پای دین ایمانشون بودن که ... این قضاوتا از کجا میاد به شریعتی میگفتن چرا یه عده از دخترا با مینی ژوپ میان سخنرانیاتون (ینی این خصلت گیر دادن ارثیِ ایرانی بودن..) دکتر هم گفتن شما چرا نگاه میکنید؟؟! گذشت باز یه عده گفتن اقا چرا هیچ کار نمیکنی یه عده با یه وضع بدی میان جلوی در جمع میشم دکتر گفت ینی بازم یکی بی حجاب اومده؟؟ گفتن نه ولی زیر چادر شون دامن پوشیدن (اینم دقیقا رویه استارتر محترمه) دکتر هم گفت: ـ مومن! زیر چادر دامن پوشیدن منكر است یا از توی جمعیت زیر چادر مردم رو دید زدن!؟ 36 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ راستش من فكر نميكنم مشكل خاصي داشته باشه ! تو جامعه ي ايران كه هر طرف نگاه ميكني رنگ سياه و عزا ماتم ميبيني پوشيدن رنگاي شاد و لباساي متنوع ميتونه اندكي به بهبود روحيه مردم كمك كنه ! اين قضيه مثل داشتن يا نداشتن حجابه ، الان خيلي از خانوما دوست دارن حجاب نداشته باشن ولي قوانين كشور اجازه نميده ساپورت پوشيدن قوانين در مورد پوشش كشور رو نقض نميكنه! 9 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ واقعا خیلی کنجکاوم بدونم این ساپورت چی داره که اینقد اقایون درموردش حساسن انگار با پوشیدن اونا درست انگشت گذاشتی رو نقطه ضعفشون یه مقدارش تلقین و جوِ. از بس هی میگن ساپورت ساپورت همه باورشون شده که واقعاً ساپورت پوشش خیلی محرکیه. یه مقدارش هم واقعاً هست. چون خیلی بدن نمائه. در کل شما نمیتونید خیلی از این احساسات آقایون رو درک کنید. 12 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ آدم اولش لخت بود ( همون عصر حجر و سنگی و غار و اینا ) یواش یواش با برگ درخت شرت درست کرد تا فهمید باید پوشش داشته باشه خب تا اینجا رو قبول دارید بعد الان عده ای هی از پوشش خودشون کم میکن .... بعد جالبه هر کس هم که با این برهنگی مخالفت میکنه ، میگن : متحجرانه و قدیمی فکر میکنید خدایش کی متحجرانه است ؟؟؟ کی بیشتر به عصر تحجر و سنگی میخوره ؟؟؟ نه خدایش .... نه انصافا یکی بیاد بگه یا بی بند و باری جنسی هم همیطور ... نیز ... _________________________________________________ و نکته بعدی ... هدف از این نوع پوشش ها چیه / کلا پسر و دختر ... من که همیشه مرتب هستم با پوشش ساده ... نه ژل و نه تاف توف میزنم ... هیچی ... نه خشتک شلورام زیر زانوهام هست ، نه ... چه غرب چه شرق چه زیر زمین چه روی هوا ... به نظرم باید یکم پوشش رو در نظر بگیرند / الان یک عده میگن ( شخصیه ) به نظرم خیلی هم چیز عمومی محسوب میشه ... شما که تو کوهستان تک و تنها نیستی / داری تو جامعه زندگی میکنی 15 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ هر کی هر جور دوست داره میتونه بگرده و ازاده هیچ دوشواری نداریم اما تعادل رو نباید یادمون بره ، نه از این ور بوم بیفتیم نه اونور بوم. 11 لینک به دیدگاه
لیلیان میم 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ ما اینجا یک خیابان اصلی داریم، الان دیگه اکثر خواهران ساپورت پوش شدن، یه رفیقی داشتم خیلی از این پوشش دخترا خوشش میومد. یکبار تو زمستون بهشون تیکه انداخت، ای خواهری که ساپورت میپوشی، در زمستان سردت نمیشود عایا؟؟ هنوز اون سکانس و قیافه بهت زده همه یادم میوفته خندم میگیره. . . . نمیشه قضاوت کرد که هدفشون تحریکه چون واقعا دید دختر ها به پوشش با پسرها فرق میکنه، پسرا خیلی خیلی بیشتر هیز هستن، برای همین سریع برداشت خاصی انجام میدن که این دختره اگه پوشش رو داره خبرایی هست در حالیکه واقعا تو بازار ممکنه پوشش غالب این باشه، یا دختره هدفش از جلب توجه فقط نشان دادن زیبایی و خوش تیپی باشه نه گیر آوردن آدمی برای ....... من الان با نزدیک شدن به دوران کهنسالی، سعی میکنم سرم رو بندازم پایین اگه خیلی دیگه چیزی بود، هرچند در جوانی دزدکی نگاه کردن مزه دیگری داشت. زمستونا تو کرکی پوشیده میشه ... گرم هم نگه میداره ... انقزه خوبه... من از زیر شلوار جینم هم حتی میپوشم بس که یخ میکنم ... کلن اندام زن زیباست... خب معلومه این ساپورت ها پارو زیباتر نشون میدن دیگه ... بعدشم از فرهنگمون چیزی مونده آیا؟ دقیقن در مورد کدوم فرهنگ داریم حرف میزنیم؟ 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ زمستونا تو کرکی پوشیده میشه ... گرم هم نگه میداره ... انقزه خوبه... من از زیر شلوار جینم هم حتی میپوشم بس که یخ میکنم ... کلن اندام زن زیباست... خب معلومه این ساپورت ها پارو زیباتر نشون میدن دیگه ... بعدشم از فرهنگمون چیزی مونده آیا؟ دقیقن در مورد کدوم فرهنگ داریم حرف میزنیم؟ همان لیلیان در پرده غیبت رفته هستی، که نیامده از ما نقل قول گرفتی؟ والا من دیگه نمیدونم توش پشم و شیشه داره یا عایق بندی شده، همون ظاهر رو هم به صورت سطحی دیدم. :icon_pf (34): اینکه اندام زن زیباست، درست است ولی عکس العمل به این زیبایی مهمه. فرهنگ ما داره نفس های آخرش رو میکشه ولی نباید گذاشت بمیره، نقدهای زیادی بهش وارد هست اما این گیر افتادن در بین دو فرهنگ غرب و عرب ، کمتر مدافعی داره. هرکس به یک کدوم چسبیده و ازش طرفداری میکنه. 11 لینک به دیدگاه
لیلیان میم 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ همان لیلیان در پرده غیبت رفته هستی، که نیامده از ما نقل قول گرفتی؟ والا من دیگه نمیدونم توش پشم و شیشه داره یا عایق بندی شده، همون ظاهر رو هم به صورت سطحی دیدم. :icon_pf (34): اینکه اندام زن زیباست، درست است ولی عکس العمل به این زیبایی مهمه. فرهنگ ما داره نفس های آخرش رو میکشه ولی نباید گذاشت بمیره، نقدهای زیادی بهش وارد هست اما این گیر افتادن در بین دو فرهنگ غرب و عرب ، کمتر مدافعی داره. هرکس به یک کدوم چسبیده و ازش طرفداری میکنه. بلی همان هستم ... ! :) ... برا اطلاعات عمومی ت گفتم ... عایق بندی شون خیلی ام خوبه ... اگه سردت میشه امتحان کن تو زمستون جواب میده! صرفا عکس العمل نیست ... به نظر من چشم اکثر مردها مادون قرمز داره و این تو ذاتشون هست! و نمیشه بهش خورده گرفت ... و این عکس العمل تنها و تنها بر میگرده به نوع تربیت شون و تجربیات گذشته شون ... بعد این فرهنگ غرب و عرب فکر نکنم هیچ وقت تو کشور ما به نتیجه برسه ... ما از همون اول باید مثل ترکیه تو این زمینه برخورد میکردیم ... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ بلی همان هستم ... ! :)... برا اطلاعات عمومی ت گفتم ... عایق بندی شون خیلی ام خوبه ... اگه سردت میشه امتحان کن تو زمستون جواب میده! صرفا عکس العمل نیست ... به نظر من چشم اکثر مردها مادون قرمز داره و این تو ذاتشون هست! و نمیشه بهش خورده گرفت ... و این عکس العمل تنها و تنها بر میگرده به نوع تربیت شون و تجربیات گذشته شون ... بعد این فرهنگ غرب و عرب فکر نکنم هیچ وقت تو کشور ما به نتیجه برسه ... ما از همون اول باید مثل ترکیه تو این زمینه برخورد میکردیم ... برادران به اندازه کافی پشم دارند، نیازی به لباس پشم دار برای بخشیدن گرما نیست. شناسایی و مادون قرمز چشم برادران یه بحث هست، عملیات تخریبی پس از شناسایی و جنگ نرم و... یک بحث دیگر. شما فقط همون بُعد شناسایی رو که سربازان آمریکایی با مادون قرمز انجام میدن میبینید، بعدش نمیگین وارد نبرد میشن و هیهات من الذله. :icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
لیلیان میم 70 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ برادران به اندازه کافی پشم دارند، نیازی به لباس پشم دار برای بخشیدن گرما نیست. شناسایی و مادون قرمز چشم برادران یه بحث هست، عملیات تخریبی پس از شناسایی و جنگ نرم و... یک بحث دیگر. شما فقط همون بُعد شناسایی رو که سربازان آمریکایی با مادون قرمز انجام میدن میبینید، بعدش نمیگین وارد نبرد میشن و هیهات من الذله. :icon_pf (34): گاهی دخترا هم از سیستم شما برای گرم موندن تو زمستون استفاده میکنن نه بابا ... ما همه ی ابعادشو با هم می بینیم ... !!! البته بستگی به حامل اشعه هم داره!!! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده