somaye96 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من دنبال یه پایان نامه ام با موضوع مناسب سازی فضای شهری برای معلول یا مناسب سازی تجهیزات شهری برای معلول و جانباز، خیلی کارم گیره ممنون میشم حتما جوابمو بدین پایان نامه هست ولی در دسترس من نیست حتی تو سایت هم نیس بخرم.همه پایان نامه های به درد بخور تو کتابخونه های دوره دوره. خواهش می کنم کمکم کنید اگه می تونین 2 لینک به دیدگاه
0 H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ درود بر شما پایان نامه ای در این زمینه ندارم که بتونم در اختیارتون بذارم ، اما از مطالب این تاپیک شاید بتونید استفاده کنید: [h=3]کمــــــــــــک برای پایان نامه :(((((([/h] چون ایشون هم اولویتشون برای مناسب سازی ، معلولین هستش تا جایی که اطلاع دارم 4 لینک به دیدگاه
0 An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سلام.منم پروژه م همین موضوعه. یه سری اطلاعات بدست آوردم ام کامل نیست. 2 لینک به دیدگاه
0 somaye96 17 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ ای بابا ممنون ازت ولی اون واسه عابرینه نه معلولین ....بچه ها کسه دیگه چیزی نداره؟ارزو به دل موندیمو یه پایان نامه گیرمون نیومد واسه این موضوع بچه ها جونم دریغ نکنید:ws44: اگه چیزی دارید رو کنید باور کنید یه جایی یکیم میاد کمک شما:sorry: منتظرم بازم:girl_in_dreams::2i1d1co: لینک به دیدگاه
سوال
somaye96 17
سلام من دنبال یه پایان نامه ام با موضوع مناسب سازی فضای شهری برای معلول یا مناسب سازی تجهیزات شهری برای معلول و جانباز،
خیلی کارم گیره ممنون میشم حتما جوابمو بدین
پایان نامه هست ولی در دسترس من نیست حتی تو سایت هم نیس بخرم.همه پایان نامه های به درد بخور تو کتابخونه های دوره دوره.
خواهش می کنم کمکم کنید اگه می تونین
لینک به دیدگاه
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده