parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ ميگن حدود ٧٠٠ سال پيش، تو اصفهان مسجدي مي ساختند روز قبل از افتتاح مسجد، کارگرها و معمارها جمع شدن و آخرين خورده کاري ها رو انجام ميدادن پيرزني از اونجا رد ميشد ، وقتي مسجد رو ديد به يکي از کارگرها گفت: فکر کنم يکي از مناره ها کمي کجه !! کارگرها خنديدن ، اما معمار که اين حرف رو شنيد ، سريع گفت : چوب بياريد !چوبها رو به مناره تکيه بديد فشار بديد ، فششششششااااررر ... !!! و مدام از پيرزن ميپرسيد: مادر، درست شد؟!! مدتي طول کشيد تا پيرزن گفت : بله ! درست شد !!! تشکر کرد و دعايي کرد و رفت... کارگرها حکمت اين کار بیهوده و فشار دادن مناره را پرسيدند ؟! معمار گفت : اگر اين پيرزن، راجع به کج بودن اين مناره با کسی صحبت ميکرد و شايعه پا ميگرفت، اين مناره تا ابد کج ميموند و ديگه نميتونستيم اثرات منفي اين شايعه رو پاک کنيم ... اين بود که من گفتم از همين ابتدا جلوي اون رو بگيرم ! شما برای جلوگیری ازشایعه سازی درباره ی خودتون یااطرافیانتون چی کارمی کنید؟تاحالاشده واستون شایعه درست کنن؟ 15 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ من یکی اهمیتی نمیدم ... وقتی انسانی انقد کوته فکره که با یک چیز ظاهری قضاوت میکنه و پیش دیگران هم ذهنیت نادرست خودشو بیان میکنه پس ارزش اینو نداره که بخوام جلوشو بگیرم. میگم بذار خوش باشه 8 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ بله همیشهشایعه همراه ما بوده ( ما : من و خانواده ام) من اصلا حساس نیستم ... فقط لبخند میزنم چون به خودم و خانوادم اعتماد دارم و خوب میدونم که چی هستیم و کی هستیم و چطور زندگی میکنیم ... خیلی بیشتر از حد کافی میشناسم 7 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه من درمقابل شایعات زود واکنش نشون میدم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اصلا چطور میشه واکنش نشون نداد؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه من درمقابل شایعات زود واکنش نشون میدم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3اصلا چطور میشه واکنش نشون نداد؟؟؟؟؟؟؟؟ به راحتی... به قول معروف یه گوشتو در کن یکیشو دروازه. من که اینطوریم. نسبت به چیزای بی اهمیت ذهن خودمو درگیر نمیکنم که بخوام خودمو اذیت کنم. پس بیخیالی طی کن تا اذیت هم نشی 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ به راحتی...به قول معروف یه گوشتو در کن یکیشو دروازه. من که اینطوریم. نسبت به چیزای بی اهمیت ذهن خودمو درگیر نمیکنم که بخوام خودمو اذیت کنم. پس بیخیالی طی کن تا اذیت هم نشی اخه من کلا ادمیم که زود واکنش نشون میدم...سخته یه خورده!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 همیشه این خصوصیتم کار دستم داده...تبریک میگم که خوب میتونین نسبت به چیزهایی که مهم نیست واکنش نشون ندین 5 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ اخه من کلا ادمیم که زود واکنش نشون میدم...سخته یه خورده!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3همیشه این خصوصیتم کار دستم داده...تبریک میگم که خوب میتونین نسبت به چیزهایی که مهم نیست واکنش نشون ندین فقط یه کم تمرین میخواد. تو میتونییییییییی... منم اوایل گاهی عصبانی میشدم اما دیدم اگه بخوام به همین رویه ادامه بدم خواب و خوراک نخواهم داشت و همش باید حرص بخورم. یواش یواش عادت کردم به بی تفاوت بودن. 5 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ بهترین جمله ای که در مورد شایعه شنیدم حدیث پیامبر اسلام هستش : ( من سمع فاحشة فافشاها کان کمن اتاها و من سمع خیرا فافشاه کان کمن عمله. کسی که از عمل منکری باخبر شود و آن را افشا کند، چنان است که خود، آن را انجام داده است و کسی که از کار نیک و شایسته ای مطلع گردد و آن را افشاء نماید بسان کسی است که آن راانجام داده است.) تازه این در مورد شایعه ای هستش که مبنای کمی حقیقی هم داره، اون شایعه هایی که مبناشون تهمت هست که دیگه هیچیییی. :-(((( 8 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ آخه چجوری میشه یکی بیاد پشت سر من حرف بزنه و من کاری نکنم در مورد شایعه ای که پخش کرده؟؟ خیلی سخته بخوای خودتو به بیخیالی بزنه...... من اگه نتونم کاری کنم خود خوری میکنم 6 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه من درمقابل شایعات زود واکنش نشون میدم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3اصلا چطور میشه واکنش نشون نداد؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدازعمری دوستی باتوبه این اخلاقت خوب واقفم!امیدوارم ترکش کنی! 5 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ بعدازعمری دوستی باتوبه این اخلاقت خوب واقفم!امیدوارم ترکش کنی! حالا نمیشه جنابعالی نظر ندی...؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ شایعه که چه عرض کنم. حتی اگه من کار اشتباهی کنم و یکی بره اونو پخش کنه من مطمئنن برخورد میکنم. آبروی آدم چیزی نیست که کسی به خودش اجازه بده به اون لطمه بزنه ... کسایی هم که میگن خودشونو به بی خیالی میزنن یا دارن شوخی میکنن یا تا به حال تو موقعیتش قرار نگرفتن که ببینن آدم چه جوری میشه .... اصلا درستشم همینه که آدم آبروی خودشو حفظ کنه ...... اشتباه میکنم ؟؟؟؟ مثلا میخوای چیکار کنی؟ تلافی کنی و بری هرچی آتو از اونایی که به حق یا نا حق آبروتو بردن رو کنی؟ یا سعی کنی دست و پا بزنی که ادعاهاشون بسیار لعاب آلود شده و سیاه شده هست و به مظلوم نمایی و...متهم بشی؟ اگر کسی در اثر شایعه و ... قضاوتت کرد، رهایش کن دوست من. نه خود را برایش اثبات کن نه ازش انتقام بگیر. از پیش چنین انسان های بزرگواری فقط باید رفت ...... 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ مثلا میخوای چیکار کنی؟ تلافی کنی و بری هرچی آتو از اونایی که به حق یا نا حق آبروتو بردن رو کنی؟ یا سعی کنی دست و پا بزنی که ادعاهاشون بسیار لعاب آلود شده و سیاه شده هست و به مظلوم نمایی و...متهم بشی؟ اگر کسی در اثر شایعه و ... قضاوتت کرد، رهایش کن دوست من. نه خود را برایش اثبات کن نه ازش انتقام بگیر. از پیش چنین انسان های بزرگواری فقط باید رفت ...... شاید منظورمو نرسوندم اسی جان. بعضی اوقات, یعنی اکثر اوقات, آدم میتونه خودشو به بیخیالی بزنه و رد بشه. ممکنه مسئله جدی نباشه و دردسر زیادی درست نکنه ولی یه وقت میبینی شایعه منجر میشه به لرزیدن زندگی مثلا یه زوج جوون یا چه میدونم. یه چیزیایی که برای آدم خیلی مهمن تو خطر میفتن حرفت درسته. نمیشه کاری کرد. هر چقدم تلاش کنی هیچی رو نمیتونی برگردونی سرجاش, ولی شاید بشه از اتفاقای بعدی پیش گیری کرد به هر حال آدم چیزایی میبینه که واقعا نمیشه گفت اگه خودش تو اون موقعیت قرار بگیره چیکار ممکنه کنه .... 2 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ شما برای جلوگیری ازشایعه سازی درباره ی خودتون یااطرافیانتون چی کارمی کنید؟تاحالاشده واستون شایعه درست کنن؟ بله شایعه هائی از قضاوتها و برداشتهای بیجا بوده. برای جلوگیری از شایعه کاری از دست من برنمیاید ولی برای رفع شایعه هم به ندرت اگر برایم اهمیت داشته باشد و مقابل خودم و توسط خود شخص شایعه درست کُن به صورت پرسشی مطرح شود، حتما برای آن پاسخی خواهم داشت. :icon_razz: ولی بیشتر اوقات با شنیدن شایعه ها از آن شخص دلخور میشوم و فاصله میگیرم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده