رفتن به مطلب

لطفا از من تشکر کنید!!!!

Mahsa.Gha

ارسال های توصیه شده

یه سوال برام پیش اومده چرا ما وقتی که یه مطلب رو میذاریم و از دوستان طلب یاری میکنیم یا اینکه میخوایم سرموضوعی بحث بکنیم برخی انقد بی تفاوت ازش رد میشن؟

مثلا یه تاپیکی میزنی واسه اینکه دوستانت بیان و نظر بدن براشون لینک تاپیک و میفرستی اونم میاد یه تشکر میکنه و میره...

آخه دوست من عزیز من مگه من برا تشکر این تاپیک و زدم و لینکشو برات گذاشتم که میای یه نگاه میکنی و میری؟

نمیخوام بگم که هر کی میاد لینکو میبینه حتما بازش کنه ولی وقتی میبینی طرف ازت نظر خواسته لااقل یک سطر هم که شده براش پست بزن.

اونوفت میگن چرا روز به روز داره رتبه انجمن میاد پایین.

با این برو بچ اکتیو مگه میشه برد بالا آخه؟؟؟

چرا هیشکی شور و نشاط نداره؟

خواهشا فقط دید و بازدیدتون از سایت و تنها به یه تشکر ختم نکنید. باور کنید واسه تشکر نیس که تاپیک ها زده میشه...

تازه جالبش اینجاس که طرف حتی گاهی وقت نمیذاره موضوعت رو بخونه میاد فقط به عنوان تاپیکت نگاه میکنه و گاه پستی میزنه که هیچ ارتباطی به موضوع بحث نداره!!! که این دیگه آخرشه...

از اونجایی که خیلی از دوستان دچار سوء تفاهم شدن پستم رو اصلاح میکنم

منظورم این نیس که همه لزوما در همه تاپیک ها بیان و نظر بدن

یک نمونه رو میگم (تاپیک لطفا خانه ایده آل خود را توصیف کنید) این یکی از سوالات مهم توی رساله ارشدم هس که نیاز دارم عامه مردم بهش پاسخ بدن ولی متاسفانه از اینهمه کاربر شاید 10 کاربر پاسخ دادن. از نظر شما این سوالیه که نشه درموردش نظر داد؟؟؟البته این یک نمونه اش بود خیلی تاپیکهای دیگه هم تو تالار تخصصی زدم که همینطور فنا شدو منم بیخیال شدم.

منظورم هم این نیس که همه مجبورن که بیان ولی لااقل اگر سری میزنی یه یک سطر بنویسن. نه فقط تشکر کنن و برن

• Like 21
لینک به دیدگاه

حرفت تا حدودی درسته اما تا حدودی نه:ws3:

ممکنه یه مطلب از نظر من جالب باشه اما نتونم براش توضیحی بدم(مثلا اطلاعاتی راجع بهش نداشته باشم)

اونوقت به نظرت من باید چیکار کنم؟:ws38:

• Like 10
لینک به دیدگاه

منم با نظر میم شیمی موافقم!

نمونش همین الان...از تاپیکت خوشم اومد ...ولی واقعا حرف خاصی واسه گفتن ندارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

و واسه تشکر از استارتر و اینکه مطلبش به دلم نشسته ازش تشکر میکنم.:w16:

گاهی تاپیک هایی که زده میشه واقعا پر محتواس..ولی خب نمیشه الکی و زورکی پست داد ک:ws52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
حرفت تا حدودی درسته اما تا حدودی نه:ws3:

ممکنه یه مطلب از نظر من جالب باشه اما نتونم براش توضیحی بدم(مثلا اطلاعاتی راجع بهش نداشته باشم)

اونوقت به نظرت من باید چیکار کنم؟:ws38:

منم با نظر میم شیمی موافقم!

نمونش همین الان...از تاپیکت خوشم اومد ...ولی واقعا حرف خاصی واسه گفتن ندارم :5c6ipag2mnshmsf5ju3

و واسه تشکر از استارتر و اینکه مطلبش به دلم نشسته ازش تشکر میکنم.:w16:

گاهی تاپیک هایی که زده میشه واقعا پر محتواس..ولی خب نمیشه الکی و زورکی پست داد ک:ws52:

آره شما دوستان درست میگید خودمم خیلی اوقات این مساله برام پیش میاد که از مطلبی خوشم میاد ولی حرفی واسه گفتن ندارم و فقط یه تشکر میزنم.

ولی خودم به شخصه میگم خیلی اوقات تاپیکهایی زدم که نظرخواهی بوده و دوستانی که میدونم میتونن توش کمکی بکنن به موضوع دعوتشون کردم و بعد تنها دیدم که فقط دکمه تشکر رو زدن!!!

خب این یعنی چی؟ من ترجیح میدم اون دکمه تشکر هم زده نشه چون لااقل میگم وقت نداشته بیاد و ببینه ولی وقتی تشکرشونو میبینم میفهمم که براشون اهمیتی نداشته!

من از این آدما گله دارم که برخی هاشونم از مدیران هم هستن ولی چرا باید اینطوری باشه؟:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببین... راستش اصلا مسئله اینه که کلا کسی نمیاد!

ببین اگه نمیان پس تشکرهاشون از هوا میاد؟؟؟ خب میان که تشکر میزنن دیگه:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین اگه نمیان پس تشکرهاشون از هوا میاد؟؟؟ خب میان که تشکر میزنن دیگه:banel_smiley_4:

خب درسته اما خب گاهی وقتا فرضا تاپیکی که برا یه نفر میفرستن اصلا هیچ نظری نمیتونه در موردش بده چون اصلا نمیدنه چی هست!!! البته بچه ها هم که تاپیکای طولانی رو نمیخونن! بنا براین نظری هم نمیدن

• Like 3
لینک به دیدگاه

من که به نیومدن خیلیام راضیم:ws3:

یا اگه میان فقط همون تشکرو بزنن برن:w58:

یا اگه پست میدن فقط نظرشونو بگن:whistle:

خیلیا میان و میکوبن و نابودت میکنن بعد میرن:banel_smiley_4:

البته در مورد رتبه نجمن و شور و نشاط بود نظرم خو این میشه که این میشه دیگه:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره شما دوستان درست میگید خودمم خیلی اوقات این مساله برام پیش میاد که از مطلبی خوشم میاد ولی حرفی واسه گفتن ندارم و فقط یه تشکر میزنم.

ولی خودم به شخصه میگم خیلی اوقات تاپیکهایی زدم که نظرخواهی بوده و دوستانی که میدونم میتونن توش کمکی بکنن به موضوع دعوتشون کردم و بعد تنها دیدم که فقط دکمه تشکر رو زدن!!!

خب این یعنی چی؟ من ترجیح میدم اون دکمه تشکر هم زده نشه چون لااقل میگم وقت نداشته بیاد و ببینه ولی وقتی تشکرشونو میبینم میفهمم که براشون اهمیتی نداشته!

من از این آدما گله دارم که برخی هاشونم از مدیران هم هستن ولی چرا باید اینطوری باشه؟:banel_smiley_4:

من خودمو میگم

وقتی یکی بهم احترام میزاره و میاد به تاپیکی دعوت میکنه دور از ادب که به تاپیک سر نزنم....پس یه سر میام و از گزینه تشکر استفاده میکنم به این معنی که ممنون از دعوتت و نشون بدم که اومدم....

و اگه نظری هم داشته باشم میدم

• Like 6
لینک به دیدگاه

آخه خیلی وقتا آدم حرفی واسه گفتن تو اون موضوع یا تایپیک نداره یه تشکر می زاره که

نمی دونم شاید واسه اینه که دقیقا بگه دیدم نظری ندارم یا حرفی ندارم:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

خوب درسته که کسی تاپیک رو میزنه ازش اسقبال نشه ناراحت میشه ولی دیگه زور که نیست طرف بیاد پست بده :w58:

ولی در کل اینجا به نظر من شخصی که تاپیک میزنه مهم تره تا محتوای اون تاپیک :w16:

پس زیاد سخت نگیریم اگر ازش استقبال نشد:w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خوب درسته که کسی تاپیک رو میزنه ازش اسقبال نشه ناراحت میشه ولی دیگه زور که نیست طرف بیاد پست بده :w58:

ولی در کل اینجا به نظر من شخصی که تاپیک میزنه مهم تره تا محتوای اون تاپیک :w16:

پس زیاد سخت نگیریم اگر ازش استقبال نشد:w02:

عزیزم استقبال کردن از یه تاپیک مهم نیس خب خیلی از تاپیکها هس که طرف از موضوعش خوشش نمیاد و بی تفاوت ازش میگذره .

نمیدونم شاید بچه ها دیگه حس و حال اینو ندارن که تو بحث ها شرکت کنن. ولی وقتی یه بحث علمی ای میشه یا یه نظر عمومی پرسیده میشه اگر از موضوعش خوشت نمیاد پس تشکر بی معناست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

این تشکر دنیای مجازی یا لایک های فیسبوکی اگر زودتر اختراع میشدن حتما نظر فلاسفه بزرگ رو به خودشون جلب میکردن. :ws38:

اخلاق تشکر کردن ، هنری هست که اگر بسیاری از آدم ها یاد بگیرن شاید مشکلات و سوء تفاهم ها کمتر شود.

مثلا دوتا کاربر با هم یا کاربری با یک مدیر مشکل دارند یا مشکل ندارند ولی با هم سر دیدگاهی اختلاف نظر دارند، یه نفر سومی به عنوان آتیش بیار معرکه هی میاد در یک مناظره از نفری که مثل موش پشتش قائم شده تشکر میکنه !!!!

یا یکی از کاربرها میاد یک شایعه و تهمتی رو گسترش میده و اسم فردی رو مستقیم یا با طعنه ای کاملا تابلو میاره و چند نفر با آگاهی از اصل قضیه میرن ازش تشکر میکنن، من خیلی هارو از لیست دوستانم سر همین دو قضیه حذف کردم.

چون آدمی که اینقدر راحت دیگران رو قضاوت یکطرفه میکنه، بهتره خودش هم یکطرفه قضاوت بشه.

در مورد این موضوع هم که اگه دعوتم کنند، من خیلی راحت اگر از موضوع خوشم نیاد نظر نمیدم ولی ممکنه تشکر رو به افتخار طرف بزنم.

هرجا دعوت بشم و نظر ندم یعنی موضوع برام به اندازه کافی جذاب نیست یا تکراری هست. :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من اگه از موضوعی خوشم بیاد یا حداقل بتونم در موردش نظر بدم ،چه به تایپیکه دعوت بشم چه نه نظر خودمو میدم...ولی بعضی وقتا نظر خاصی ندارم و فقط به پاس احترام تشکر می کنم

البته الان هم نظر دادم هم تشکر کردم:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

لزوماً در هر تایپیک هر کی بیاد و نظر نده بس نمیشه بگی طرف براش مهم نیست البته باید بگم که موضوعی که زده میشه باید اول بازاریابی داشته باشی که این موضوع بین کدامین کاربران محترم انجمن خریدار داره بعد بری همون جا تبلیغ کنی تشکر کردن یا نکردن هم به نظر من زیاد مهم نیست....:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...