Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. نمیدونم این تاپیک رو بذارن اینجا بمونه یا نه !!! ولی من برای پایان نامه ام نیاز به یک سری اطلاعات دارم که نیاز دارم همه افراد در موردش نظر بدن. معماری ایرانی سابقه ای بس طولانی داره وبسیار تحت تاثیر فرهنگ و اقلیم مناطق مختلف کشور ماست. اما امروزه به شدت رو به نزول و انحطاط رفته خصوصا با وارد شدن مساله گرونی زمین و مصالح ساخت و ... این نزول روز به روز بیشتر و بیشتر میشه... حالا من میخوام که شما انجمنی ها که از شهرهای مختلف ،با فرهنگ های مختلف و با اقلیم های مختلفی که در اون زندگی میکنید نظر خودتون رو درمورد خانه ایده آل خودتون بیان کنید. خواهشا خیلی واضح صحبت کنید و تا جایی که امکان داره کامل کامل خونه ای که توذهنتون دارید رو شرح بدید. و بگید که چه چیزهایی براتون توی یک خونه ارزشمنده. و دوستانی اگر با معماری سنتی منطقه خودشون آشنا هستند یه شرح کوچیکی از اون بدن و بعد بیان کنند که چه ارزشهایی از اون خونه ها رو دوست دارن که تو خونه های الانشون جریان داشته باشه؟؟؟ 25 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منظورت از خونه معماریش هست دیگه ؟ طراحی داخلی یا دکوراسیون چی؟ خونه ایده آل من حتما دو طبقه ست بزرگ یا کوچیکش فرق نمی کنه فقط دوست دارم اتاق خواب و کار از پذیرایی و آشپز خونه دور باشه و توی هر طبقه حداقل یه دستشویی باشه توی هر اتاق خواب یه حمام باشه سقف کوتاه ( 290 سانتی متر یا کمتر ) دوست ندارم دوست دارم حدود 310 سانتیمتر ارتفاع باشه دو تا تراس داشته باشه (شرق و غرب خونه) از نظر محل قرار گیری خونه هم حتما توی خیابون اصلی باشه از کوچه پس کوچه خوشم نمیاد دیگه نمی دونستم چیا رو بگم 16 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ آخ آخ آخ. دلمونو خون نکن با این تاپیکت بابا. من با اصول معماریش کاری ندارم و علمی حرف نخواهم زد. صرفا سلیقه شخصی خودمو میگم و با توجه به اینکه همشهری هم هستیم شما خودتون هرطور که دوست دارید برداشت کنید. خونه در درجه اول باید داری یک فضای باز باشه. رو به آسمون. که روز ها بشه از نور آفتابش لذت برد و شب ها از مهتابش. بهتره این فضا همکف باشه اما اگر دسترسیش راحت باشه و فضای خصوصی خوبی هم داشته باشه میتونه تشکیل شده از یه بالکن بزرگ یا قسمتی از پشت بام باشه.این فضا باید از نظر اندازه بتونه یه باغچه و یه حوض رو به راحتی در خودش جا بده. البته فضای پذیرایی و تجمع یه تعداد آدم رو داشته باشه. یه کباب پز در گوشه ای از این فضا حتما لازمه. برای ما شکموها نور پردازی این محیط و گل کاریش خیلی مهمه. از این گل های شب بو مثل یاس و اینها داشته باشه خیلی بهتره. فضای بازی خیلی کوچیک برای دو تا بچه بد نیست. یه فضای 3 در 4 صاف و امن کافیه. نقش آب در این مجموعه خیلی مهمه. یه آب نما یا یه فواره کوچولو هم کفایت میکنه. اما نباید حالت مصنوعی داشته باشه و در این زمینه اغراق نشه. همین که صدای شر شر آب شنیده بشه کافیه. نیاز به آبشار مصنوعی نیست. بریم سراغ پارکینگ. ماشین باید در فضای زیر سقف قرار بگیره و این فضا قابلیت اینو داشته باشه که همه درهای ماشینو باز کرد و با باز بودن درها دور ماشین چرخید. اگر بشه یه پمپ ثابت تو فضای پارکینگ وجود داشته باشه برای شستشو خیلی مناسبه. فضا انقدری باشه که بشه کارهای جزئی ماشین رو خودمون انجام بدیم. یه انباری کوچولو برای ابزار و قطعات یدکی بد نیست. فضای پارکینگ اگه یه سرویس بهداشتی داشته باشه خیلی خوبه. فضای داخلی باید شامل یه آشپزخونه بزرگ، نشیمنی که محیطی راحت و صمیمی داشته باشه، اتاق خواب هایی که دارای حمام باشه. و یه حمام بزرگ مجهز به جکوزی و سونا در گوشه ای از فضای آپارتمان. اتاق کار و کتابخونه خیلی مهمه. یه سالن بزرگ که بشه از تعداد 50 نفر مهمان به راحتی پذیرایی کرد. ببخشید کی حاضر میشه این واحد ما؟ 17 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من خونه ای رو که همیشه آرزوم بوده داشته باشم رو میگم بهت مهسا جان من دوست دارم خونم بزرگ باشه زمینش باغ باشه و خونه وسط اون باغ قرار داشته باشه داخل خونم دوست دارم حتما استخر و جکوزی باشه حتما و یه سالن بدنسازی کوچیک دو طبقه باشه که سالن پذیرایی و اتاق کار و آشپزخونه پایین باشه اتاق های خواب هم طبقه بالا، راه پله های وسط ساختمان به صورت گرد باشه و سقف راه پله آکواریوم باشه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمای بیرونی خونم می خوای یه چیز غیر متعارف باشه هر چی در هم و برهم تر باشه بیشتر دوست دارمرنگ نما سفید باشه با قسمت هایی آبی فیروزه ای و صورتی یه حال رویایی بهش میده جلوی ساختمان و وسط باغ یه فواره و حوض خوشگل باشه حالا من نمیدونم که باید چی بگم تا به دردت بخوره ولی اگر امکانات رفاهی داشته باشه که هم جنبه تفریح و هم آرامش رو داشته باشه خوبه در مورد معماری سنتی کاشان هم توضیح بدم؟به دردت میخوره؟ 15 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ در مورد معماری سنتی کاشان هم توضیح بدم؟به دردت میخوره؟ ممنون هادی جان. اگه اطلاعاتی داری در حد چند سطر بذار تا بچه ها هم آشنا بشن (اطلاعات جامع اگه داری برای خودم بفرست) و یه سوال تو که با معماری سنتی منطقه خودت آشنایی تا چه حد دوس داری که خونت با معیارهای گذشته (از نظر فضایی )مطابقت داشته باشه؟ 11 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ منظورت از خونه معماریش هست دیگه ؟ طراحی داخلی یا دکوراسیون چی؟ خونه ایده آل من حتما دو طبقه ست بزرگ یا کوچیکش فرق نمی کنه فقط دوست دارم اتاق خواب و کار از پذیرایی و آشپز خونه دور باشه و توی هر طبقه حداقل یه دستشویی باشه توی هر اتاق خواب یه حمام باشه سقف کوتاه ( 290 سانتی متر یا کمتر ) دوست ندارم دوست دارم حدود 310 سانتیمتر ارتفاع باشه دو تا تراس داشته باشه (شرق و غرب خونه) از نظر محل قرار گیری خونه هم حتما توی خیابون اصلی باشه از کوچه پس کوچه خوشم نمیاد دیگه نمی دونستم چیا رو بگم عالی بود ممنونم کهربا جان اگه نظر دیگه ای هم به ذهنت رسید بیا و بگو. آخ آخ آخ. دلمونو خون نکن با این تاپیکت بابا. من با اصول معماریش کاری ندارم و علمی حرف نخواهم زد. صرفا سلیقه شخصی خودمو میگم و با توجه به اینکه همشهری هم هستیم شما خودتون هرطور که دوست دارید برداشت کنید. خونه در درجه اول باید داری یک فضای باز باشه. رو به آسمون. که روز ها بشه از نور آفتابش لذت برد و شب ها از مهتابش. بهتره این فضا همکف باشه اما اگر دسترسیش راحت باشه و فضای خصوصی خوبی هم داشته باشه میتونه تشکیل شده از یه بالکن بزرگ یا قسمتی از پشت بام باشه.این فضا باید از نظر اندازه بتونه یه باغچه و یه حوض رو به راحتی در خودش جا بده. البته فضای پذیرایی و تجمع یه تعداد آدم رو داشته باشه. یه کباب پز در گوشه ای از این فضا حتما لازمه. برای ما شکموها نور پردازی این محیط و گل کاریش خیلی مهمه. از این گل های شب بو مثل یاس و اینها داشته باشه خیلی بهتره. فضای بازی خیلی کوچیک برای دو تا بچه بد نیست. یه فضای 3 در 4 صاف و امن کافیه. نقش آب در این مجموعه خیلی مهمه. یه آب نما یا یه فواره کوچولو هم کفایت میکنه. اما نباید حالت مصنوعی داشته باشه و در این زمینه اغراق نشه. همین که صدای شر شر آب شنیده بشه کافیه. نیاز به آبشار مصنوعی نیست. بریم سراغ پارکینگ. ماشین باید در فضای زیر سقف قرار بگیره و این فضا قابلیت اینو داشته باشه که همه درهای ماشینو باز کرد و با باز بودن درها دور ماشین چرخید. اگر بشه یه پمپ ثابت تو فضای پارکینگ وجود داشته باشه برای شستشو خیلی مناسبه. فضا انقدری باشه که بشه کارهای جزئی ماشین رو خودمون انجام بدیم. یه انباری کوچولو برای ابزار و قطعات یدکی بد نیست. فضای پارکینگ اگه یه سرویس بهداشتی داشته باشه خیلی خوبه. فضای داخلی باید شامل یه آشپزخونه بزرگ، نشیمنی که محیطی راحت و صمیمی داشته باشه، اتاق خواب هایی که دارای حمام باشه. و یه حمام بزرگ مجهز به جکوزی و سونا در گوشه ای از فضای آپارتمان. اتاق کار و کتابخونه خیلی مهمه. یه سالن بزرگ که بشه از تعداد 50 نفر مهمان به راحتی پذیرایی کرد. ببخشید کی حاضر میشه این واحد ما؟ مرسی همشهری. واحدت بعد از تکمیل پایان نامه ام اگه بودجه بهم تخصیص بدن آماده اس تو پونکه میپیسندی که؟ 9 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ موضوع خیلی خوبیه و امیدوارم که به بهترین شکل انجامش بدی به نظر من بعد از جنگ های جهانی و پیشرفت سریع تکنولوژی و گسترش سریع وسایل گرمایشی و سرمایشی و روشنایی معماری در اکثر نقاط دنیا تغییرات خیلی زیادی پیدا کرد و به جای اینکه از این تکنولوزی ها به عنوان یک نقطه قوت و فرصت استثنایی استفاده بشه همه چی برعکس شد و معماری و شهرسازی رو دچار اختلال کردند...البته این مشکل از پیشرفت تکنولوژی نیست بلکه از ندانم کاری معمارا و شهرسازا بوده دیگه توی خیلی از شهرها اقلیم در طراحی فضاهای مسکونی نقش نداشته و انگار واسه همه شهرهای دنیا میشد یه نسخه واحد پیچید ضوابط ارتفاعی خیلی از جاها رعایت نمیشد...اصول معماری ایرانی مثل محرمیت و اشرافیت زیر پا گذاشته شد یه پروژه مسکن مهر رو توی سنندج دیدم واقعا تاسف خوردم...سنندج یه شهر تقریبا سردسیر کوهستانیه و طراحی ساختمونا باید یه تفاوتی داشته باشه...چه از لحاظ جهت گیری بلوک های ساختمانی چه فاصله این بلوک ها از هم و تامین نور روز و ....وچون زمین صاف توی کل شهر دیگه دست نیافتنیه و همه مسکن مهرها رو دارن روی کوه و تپه میسازن واقعا باید یه فکری به حالش کرد...حداقل وقتی ساختمونا رو روی کوه بالا می برن باید یه سری ضوابط برای تامین نور خورشید و رعایت شیب زمین بدن خدایی الان چشم من و ببندن و به یکی از شهرهای ایران ببرن بعد چشمم رو باز کنن حتی با وجود اینکه همه شهرهای ایران رو رفته باشم باز هم نمیتونم تشخیص بدم توی کدوم شهرم...اکثر شهرهای ما و ساختمونای ما شبیه هم طراحی شدن فقط تعداد معدودی از شهرها هستن که هنوز اون بافت سنتی خودشون رو حفظ کردن...نمونش شهر پاوه در کرمانشاهه که در یک منطقه کوهستانی و جنگلی قرار گرفته و معماریش واقعا بارزه...حتما یه سری عکس توی اینترنت سرچ کن در مورد پاوه ببخشید من خیلی مطالب رو پراکنده نوشتم و نتونستم بهش نظم بدم بازم میام 10 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ بازم میام ممنونم از حضورت. متاسفانه همه اینایی که گفتی رو کاملا میشه دید و جز تاسف خوردن باید ببینیم که چه کاری باید کرد. حتما باز هم بیا . میخوام که خونه ایده آلتونو توصیف کنید تا ببینم نظرها و سلیقه های شخصی تا چه حد با معماری امروز ما فاصله داره؟ 8 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ چه موضوع خوبی ...مرسی مهسا جان.. خونه های سنتی ایران از هر نظر ایده آل هستن...اوصولا تو اون خونه به جنبه انسانی ، محیطی و.... خیلی توجه میشد..برعکس الان که به هیچکدوم از جنبه ها توجه نمیشه.. وجود اتاق هایی مناسب...ورودی درخور با فرهنگ ایرانی ....فضاهای پذیرایی ..نشیمن ...فضای باز مناسب با اقلیم و... خونه ی ایده آل من خونه های سنتی ایرانیه...مخصوصا خونه های یزد و کاشان..تو اون خونه ها آدم احساس ارامش..امنیت و آسایش داره... به نظر من آدم میتونه با بهرگیری از معماری سنتی و استفاده به جا از تکنولوژی امروزی خونه ایده آل ایرانی طراحی کرد...همونی که دوس دارم. بازم میام.. دلم خونه ایرانی خواست.. 14 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ چه تاپیک خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووبیمرسی مهسا جونم من خونه ای که تلفیق شده با معماری سنتی باشه رو خیلی دوس دارم..به جور حالت پست مدرن...و خیلی هم دوست دارم که یه پنجره بزرگِ رنگی(اُرُسی) داشته باشه..اما اینی که الان میگم بیشتر مدرنِ تا پست مدرن دوس ندارم زیاد بزرگ باشه چون از خونه های خیلی بزرگ میترسم نه خیییییییلی بزرگ باشه که ترسناک باشه نه خیلی کوچیک که مثه قفس باشه...قبلا دوست داشتم دوبلکس باشه اما الان کلا نظرم تغییر کرده و ترجیح میدم توو خود خونه 3الی 4 تا پله فضای عمومیم رو از خصوصی جدا کنه...یا پذیرایی رو از نشیمن و ناهار خوری با یه راهروی نسبتا کوتاه ولی کمی عریض به فضای خصوصی و اتاق خوابها برسم و ترجیح میدم تو قسمت خصوصیم یه نشیمن خصوص جمع و جوور هم داشته باشم سطوح شفاف رو خیلی دوست دارم توو ساختمون...دوست دارم خونم پنجره زیاد داشته باشه اونم از نوعِ کف تا سقف آشپزخونه بزرگ باشه و تهویه نور گیریش به راحتی انجام بشه توو محوطه خونه (حیاط)استخر و جکوزی رو داشته باشه. 15 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ در مورد خانه های سنتی کاشان و نوع معماریشون بگم که بیشتر خانه های تاریخیش سبک معماریش سنتیه از نوع اسلامی نمیدونم بهش اصفهانی هم میگن ظاهرا یعنی از توی کوچه بگیر تا اخرش بافتش سنتیه معابرش محور هاش موازی هست یعنی اگر یه طرف پیچ میخورده طرف دیگه هم پیچ میخورده توی بافت سنتی کاشان هیچ بیرون زدگی و ..... اینجوری میگن که خانه های تاریخی کاشان دست نخورده مونده اگر مرمتی هم بوده به صورت استاندارد بوده..... تبلیغ شهرمم بکنم حالا که اینجام ولی چون الان یه مقدار شرایط عوض شده بهتره خونه ها ترکیبی از سنتی و مدرن باشه یعنی خونه از لحاظ ظاهرش سنتی باشه ولی توش از آخرین تکنولوژی روز دنیا استفاده شده باشه من فعلا باید برم خونه حالا میام خصوصیات خونه هامونو میگم بهتون 15 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ خونه ای که من دوست دارم باید نور توش موج بزنه به جای دیوار از شیشه استفاده بشه (تا جایی که امکان داره )تراس بزرگ داشته باشه حتمٱ باید ویلایی باشه وقتی تو خونه ای فکر کنی توی باغی 10 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ سنندج یه شهر سردسیره که زمستونای خیلی سرد و تابستون خیلی گرم داره به همین خاطر طراحی خونه که آسایش حرارتیش تامین بشه یه کم مشکله شیب عمومی شهر زیاده و داخلش پر از تپه هستش خونه های قدیمی و عمارت های تاریخی شهر دیوارهای خیلی قطوری دارن که بیشتر به خاطر سردسیر بودن منطقه هستش و سبک معماریش خیلی متاثر از سبک اصفهانه خونه ای که دوست دارم اولا میخوام منظرش به سمت کوه آبیدر که چسبیده به شهره باشه با پنجره های بزرگ(البته درستش اینه که پنجره هاش کوچیک باشه ولی من دوس ارم بزرگ باشه تا نمای خوبی به بیرون داشته باشه) دوبلکس باشه با بهار خواب نمای خونه به سمت جنوب باشه و نورگیر و حیاط خلوت هم داشته باشه از نمای سنگ خوشم نمیاد و دوست دارم آجرنما یا سنگ تیره باشه حیاز و باغچه هم داشته باشه 13 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ در وهله اول باید بگم من هر خونه ای که گفتم باید این معماره که اسمش مهساست(چقدر هم اسمش آشناست)بسازه دوس دارم یه حیاط گنده پراز درخت و گل باشه توش و وقتی در خونه رو باز میکنی چشمات به دار و درخت گل بیفته یه حوض بزرگم داشته باشه و چندتا هم ماهی توش برا خودشون بگردن اتاقهاشم دوس دارم بزرگ باشه و اگر امکانش هست همه وسایل مصرفیش از جنس چوب دست ساز باشه دوی دارم چهار طرف اتاق ها پنجرهای بسیار بزرگ داشته باشه و هر چهار طرفم تراس باشه اتاق خوابم دوس دارم تو طبقه بالا باشه و دوبلاکسم باشه......دوس دارم گچبری های کاملاً حرفه ای تو اتاق ها انجام بشه و در ضمن استخر و سونا هم داشته باشه........... معمار بیا زود این خونه رو بساز 14 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من به یه واحد چهل متری بالکن دار و امن راضی ام البته برای خودم تنها. یه اتاق خواب داشته باشه، یه آشپزخونه اپن کوچیک و گرم داشته باشه. حمام و دستشوییش هم مشکل نداشته باشه. ساختمون آسانسور داشته باشه. فضول هم نداشته باشه و دیگر هیچ... 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ بیشتر از هرچیزی امنیت خونه و خانوادم برام مهمه. یه خونه دو طبقه با نمای خونه های قدیمی با یه حیاط بزرگ. از اینا که وسطش یه حوضِ و کلی دار و درخت داره. یه حیاط 200-300 متری. که پر از چمن کاری باشه و درخت ها تو اطرافش باشن و فضای اصلی رو نگیرن فضای اصلی چمن و گل باشه. پر از گلهای رنگی و مختلف باشه که با نظم و طراحی خاصی چیده شده باشن. پر از این طراحی های باحال که مثلاً تیکه های بزرگ سنگ استفاده میکنن و ... .اگر لازم باشه حتماً از یه طراح فضای سبز کمک میگیرم. بعد تو حیاتش یه سگ و مرغ و خروس و یه بره کوچولو که بچه ام باهاش بازی کنه و ... هم باشه. یعنی هر حیوونی شد بیاد داخل نگهش میدارم. عصرا که از سرکار برمیگردم هندونه رو بندازم تو حوض و بشینم با اهل و عیال بگیم و بخندیم. دوست دارم دیوارای پیرامونیش بلند باشه. دوربین مدار بسته اطراف خونه میذارم. خیلی دوست دارم دید نداشته باشه خونه ام. این واقعاً برام مهمه. حس امنیت بهم میده. اینکه خانوادم جاشون امنه. داخل خونه ام گفتم دوست دارم سبک یه مقدار سنتی باشه. از این طراحی های فضایی و خیلی عجیب غریب اصلاً خوشم نمیاد. از مبلمان استیل و فرفورژه و ... خوشم نمیاد. راحت و صمیمی گرم باشه. پارکینگ به اندازه 2 تا ماشین جا داشته باشه. ولی بیشتر هم اگر خواستیم تو حیاط بشه پارک کرد ولی پارکینگ مسقف همون دوتا کافیه. ترجیحاً پارکینگ یه گوشه خونه باشه. نمیخواد زیر تراز زمین باشه. یه گوشه خونه پارکینگ باشه. یعنی بین خونه و پارکینگ یه دیوار فاصله باشه. فضای نسبتاً مستقل برای بچه ها وجود داشته باشه. یجورایی اتاق خوابشون محیط امنشون باشه که حس پنهان کاری و ... نوجونی رو ارضاء کنه براشون. پایین حال و پذیرایی و آشپزخونه و دستشویی و اتاق کار باشه بالا هم اتاق خوابا و سرویس. یه تراس هم داشته باشه طبقه دوم. از آشپزخونه به حیاط هم یه تراس خوب و بزرگ باشه. کباب پز و ... اونجا باشه. عرقیجات و ترشی و ... رو اونجا نگه داری کنم. جزئی از حیاط نباشه ها ولی تو حیاط باشه. جلوی درب ووردی از حیاط به داخل خونه هم یه فضای 10-15 متری باشه. بخوای بری داخل خونه یه 3 تا پله بخوره وارد یه فضای 10-15 متری باز باشه بعد بری داخل خونه. که تو این فضائه صندلی و میز باشه صبحونه رو اونجا بخوری. یه تاپ و سرسره و چندتا از این بازیایی این مدلی هم گوشه حیاط باشه که بچه ها سرگرم باشن. بعد نکته مهم استفاده از تکنولوژی باشه. ترجیحاً تمامیه مصالح مصالح سبز باشه. سیستم های سازه ای همه نوین. استفاده از نیروی تجدید پذیر مثل انرژی خورشیدی حتماً باشه. مثلاً نور فضای سبز و حیات رو باطری ها خورشیدی تامین کنن. بازم اگه چیزی بود اضافه میکنم. اینا همه خونه بود اگر ویلا هم خواستی بگو بهت بگم. 15 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ خونه ای که سقف داشته باشه و اجاره و امنیت و رهنش اونقدی باشه که با بقیه پولی که ماهیانه از حقوقم میمونه بتونم زنده بمونم همین بسه... تو این مملکت دنبال خونه ایده آلم نیستم خونم فیلمای هالیودیه اما تو ایران نه امنیت دارم اگر خیلی شیک و ویلای باشه نه دوست دارم جایی که مردمش گشنه هستن من خونم خدا تومن باشه عشقی که تویه خونه 100 متری هست توی 1500 متری باید دنبالش بگردم 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ یه چاردیواری با سقف ویه حیاط با چیزایی که واسه زندگی واقعا لازمه وقتی با خانوادم میاییم تو خونه حس امنیت داشته باشم وبتونیم از زندگیمون لذت ببریم از مبل و...خوشم نمیاد تو حیاط میشینم وآسمون وستاره هاش رو تماشا میکنم واز زندگیم با خانوادم لذت میبرم 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ و اما ادامه مطلب و تبلیغ کاشان در معماری سنتی و سبک اصفهانی که گفتم تمامی درب خانه ها و مساجد به صورت موازی با محور کوچه بوده هیچ کدوم از در ها زاویه دار نبوده واسه همین نمای بیرونی و داخل کوچه همه یک شکل و منظم بوده اما امروزه هر کدوم از درب ها رو یه زاویه بهش میدن که باعث میشه هزار نوع زاویه ایجاد بشه اگر هم زمین شیب داشت یا زاویه دار بود نسبت به کوچه مشکلشو با هشتی جلوی در و دهلیز ها حل می کردن که نمای کوچه بهم نخوره نکته جالبی که در معماری سنتی ایران بوده این بوده که ابعاد در بها و پنجره ها همه اصطلاحا بهش میگن مردم وار باعث میشده که یه انسجام و نظمی در معماری باشه ....البته فقط درب زیرزمین و سرداب ها با ابعاد بقیه درب ها فرق داشته یکی از خصوصیات سازه های سنتی ایران این بوده که از مصالح بومی استفاده می کردن چون با محیط و آب و هوای منطقه سازگاری داشته همون موردی که جوزت عزیز هم بهش اشاره کرد. در سبک اصفهانی و خانه های تاریخی کاشان پلان ها به شکل مربع و یا مستطیل هست از چند ضلعی و دایره وار خودداری شده مثل سبک های آذری و ... طراحی ساده معماری داریم توی بناهای سبک اصفهانی از دوره صفوی به این طرف تا پهلوی دوم یکی دیگه از ویژگی های این نوع معماری استفاده از گوشه های پخ هست یعنی ما گوشه زاویه دار و قائم نداریم توی این سبک همش خوبی نیستا نکات منفی هم داره مثلا در اواخر دوره صفویه به بعد که ایران رابطه با فرنگ ایجاد کرد باعث شد که دخل و تصرف هم توی معماری ایرانی بشه:icon_pf (34): خسته شدم استراحت کنم دوباره میام تایپ می کنم 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشید دیگه از اطلاعت ناقصه توریستا و گردشگرا هم که میان من همینطوری توضیح میدم بهشون:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده