رفتن به مطلب

حقیقت و دروغ

Mahsa.Gha

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان نواندیشانی...

یه راست میرم سر اصل مطلب ...

چرا برخی از ما آدما در دنیای مجازی انقد دروغ و توهم سر هم میکنیم و تحویل دوستانمون میدیم؟؟؟

اصلا شما تا چه حد در گفته هاتون توی این دنیای مجازی صداقت و راستی رو رعایت میکنید؟

و اصلا چرا برخی راه دروغ رو در پیش میگیرن و تا آخرش مجبور میشن که هی خالی روی خالی بذارن؟

و یک سوال دیگه اینکه آیا انسانهایی که در عالم مجازی دروغ میگن در دنیای حقیقی هم همچین شخصیتی دارن؟

لطفا صادقانه به سوالاتم جواب بدید

• Like 11
لینک به دیدگاه

من زیاد دروغ نمیگه ... ( نه اینکه یکم دروغ میگم ها ، به خودم اطمینان ندارم ، نمیدونم حرفای که از شوخی یا کنایه هم میگم دروغ محسوب میشه یا نه )

توی دنیای مجازی که دیگه دروغ نمیگم .... چون با هیچکس رودربایستی ندارم :whistle:

ولی خب خیلی وقت ها هم حقیقت رو نمیگم ... بجاش سکوت میکنم ، نه اینکه دروغ بگم

والبته به این اصل هم توجه کنید که میگه :

آدم توی دنیای مجازی میتونه هر چیزی باشه : مرد ، زن ، پیر ، جوان ، دکتر ، مهندس و ...

اما احمق اونیه که خودش باشه !!!

• Like 3
لینک به دیدگاه
من زیاد دروغ نمیگه ... ( نه اینکه یکم دروغ میگم ها ، به خودم اطمینان ندارم ، نمیدونم حرفای که از شوخی یا کنایه هم میگم دروغ محسوب میشه یا نه )

توی دنیای مجازی که دیگه دروغ نمیگم .... چون با هیچکس رودربایستی ندارم :whistle:

ولی خب خیلی وقت ها هم حقیقت رو نمیگم ... بجاش سکوت میکنم ، نه اینکه دروغ بگم

والبته به این اصل هم توجه کنید که میگه :

آدم توی دنیای مجازی میتونه هر چیزی باشه : مرد ، زن ، پیر ، جوان ، دکتر ، مهندس و ...

من متوجه این جمله آخرت نشدم:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من متوجه این جمله آخرت نشدم:ws52:

دیالوگ یک فیلم بود !!

جمله آخر هم واضحه ، نباید توی دنیای مجازی خود واقعیت باشی ( لازم نیست برای اینکه خودت نباشی دروغ بگی ، کافیه حرفی نزنی تا شناخته بشی )

• Like 4
لینک به دیدگاه

دیالوگ یک فیلم بود !!

جمله آخر هم واضحه ، نباید توی دنیای مجازی خود واقعیت باشی ( لازم نیست برای اینکه خودت نباشی دروغ بگی ، کافیه حرفی نزنی تا شناخته بشی )

بله حالا متوجه شدم.:a030:

حالا پاسخ خودم در این رابطه :

من در دنیای مجازی شاید صد در صد اونی نباشم که هستم ولی از دروغ گفتن هم باتوجه به اینکه دلیلی نمیبینم پرهیز میکنم.حالا تا چه حد در پرهیزم موفق بودم نمیدونم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

دیالوگ یک فیلم بود !!

مگه خود بودن چه ایرادی داره؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
مگه خود بودن چه ایرادی داره؟؟؟

نمیدونم ... ولی حس میکنم حماقته

یعنی برای خودم میدونم ... نمیتونم شرح بدم و برای دیگران تجویز کنم ... دلایلم در حد خودم برای خودم قانع کننده است

از وصف اون عاجزم چون قلم و بیان خوبی ندارم تا افکارم رو نشر و شرح بدم !!

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیدونم ... ولی حس میکنم حماقته

یعنی برای خودم میدونم ... نمیتونم شرح بدم و برای دیگران تجویز کنم ... دلایلم در حد خودم برای خودم قانع کننده است

از وصف اون عاجزم چون قلم و بیان خوبی ندارم تا افکارم رو نشر و شرح بدم !!

یه چیز بگم بین خودمون بمونه....منم باهاتون موافقم

آدم نباید خودش باشه و بر اینکه آدم خودش نباشه نیاز به دروغ گفتن نداره،میشه سکوت کرد

• Like 3
لینک به دیدگاه

چندین سال پیش، آدمای دروغگو هم تو دنیای مجازی هم تو واقعیت، زیاد میدیدم و شاید هم خودم در جاهایی ....

ولی جدیدا هیچ آدم دروغگویی اطرافم نیست، شاید چون به این حرف نیوتن رسیدم :

( من کاری ندارم جهان مرا چه میخواند.

من همچون کودکی هستم، که در ساحل دریا نشسته و با صدف ها بازی میکند و گهگاهی از یافتن صدف هایی صاف تر لبخند به لبانش میشند در حالیکه دریای بیکران مجهولات روبروی من است. )

.

.

.

دروغگو، قاتل، دزد و...... را بهتر است به کسی نگوییم و اینقدر راحت آدمارو قضاوت نکنیم. :icon_gol:

در پشت پرده اکثر چیزها رازهایی هست که سر به مُهر خواهند ماند که شاید روزی کسی فهمید و در آن شرایط بود، خودش همان کارها را با شدت بیشتری تکرار کند.

زیادی خودتون رو جدی نگیرین، هرکاری در هر زمانی از شما دوست عزیز هم بر میاد، منتظر لحظه اش برای مشخص شدن عیار واقعیتون باشین، که تا طلاسنجی نباشد هر آهنی میتواند ادعای طلا بودن کند.

(منظورم از دوست عزیز کلی بود، اول هم خودم بعدا سایرین)

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...