رفتن به مطلب

شماحاضریداعضای بدنتونواهداکنید؟

parisa.na

ارسال های توصیه شده

ببینم یعنی انقدر تاثیر گذار بود تاپبکم که همون موقع اقدام کردی؟؟؟!!:w58:

البته خیلی ها اونوقت عضو شدن یادش بخیر

• sigh.gif

اوهوم ... :ws37:

اره خیلی ها اون روز عضو شدن.. یاد باد آن روزگاران .. یاد باد:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بنی آدم اعضای یک پیکرند...(چه ربطی داشت؟!:ws52:)

هر چیزی که دیگه لازمش نداریم رو چه بهتر که بدیم به کسی که بهش نیاز داره (البته اگه قابل استفاده است)

خیلیا تلاش میکنن که جون آدما رو نجات بدن ، این یه راه خیلی خوب و مفیده:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بنظرم خیلی کار خوبیه ، من سوم دبیرستان عضو شدم (5/5 سال پیش) ، اون موقع پدرم هم همراهم عضو شد ولی مادرم و خواهرم موافق نبودن ... 2 سال پیش خواهرم هم اومد عضو شد ... ولی مامان هنوزم موافق نیس :ws37:

بالاخره هرکسی اختیار و فکر و اعتقاد خودشو داره ، اما بنظر من وقتی قراره بره زیر خاک و بپوسه همه ی این اعضا ، چرا اهدا نکنیم؟ :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم یه ساله ثبت نام کردم اما نمیدونم چرا هنوز کارتمو نفرستادن:banel_smiley_4:

اوایل که ایجاد شده بود این سامانه، سه ماهه می فرستادن کارت رو ، اما الان خیلی وقته (حداقل 2 سال هست) که دیگه نهایتا دو هفته ای یا 1 ماهه می فرستنش .

حتما دوباره برو توی سایتش و اطلاع بده که کارتت نیومده :w16:

منم کارت خواهرم همینجوری شد، منتها من ایمیل زدم بهشون ، خیلی هم خوش برخورد بودن و زود جواب دادن :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

گذشته از مسئله دینی ومذهبی ، واقعا یه کار انسانیه،دنبالش نرفتم،اما حتما پیگیرش میشم وحتما عضو بشم ....واقعا این بدن بعدا هیچ فایده ای موندنش نخواهد داشت ( اون هم زیر خاک)hanghead.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

اینطور که دیدم همه کارت دارن...باریک:w16:

باید توجه داشته باشید که روح منشأ افعال خیر و شر ماست ، اینکه در قیامت از اعضا و جوارح سوال میپرسن به مفهوم شعور داشتن جسم متشکل از گوشت و پوست و استخوان نیست بنابر این با اهدای عضو روح جدا نمیشه و تاثیری هم در زندگی اخروی به لحاظ سوال و جواب نداره و کاری است بس زیبا

مِنْ أَجْلِ ذَلِکَ کَتَبْنَا عَلَی بَنِی إِسْرَائِیلَ أَنَّهُ مَن قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا وَلَقَدْ جَاء تْهُمْ رُسُلُنَا بِالبَیِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ کَثِیرًا مِّنْهُم بَعْدَ ذَلِکَ فِی الأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ

بدین سبب بر بنی اسرائیل نوشتیم که هر کس شخصی را بی آنکه کسی را کشته باشد یا فسادی در زمین کرده باشد بکشد مثل این است که همه مردم را کشته است، و هر کس شخصی را زنده بدارد مثل این است که همه مردم را زنده داشته است; و همانا رسولان ما با معجزه ها به سوی بنی اسرائیل آمدند، امّا بسیاری از آنان، بعد از آن، در زمین اسرافکار شدند.

مرسی...خیلی خوب اثبات کردین گناهی نداره:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...