Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ امروز یه اتفاقی افتاد که کلا ذهن من رو خیلی درگیر یه موضوعی کرده از اونجایی که نود درصد بچه های اینجا جوونن مطمئنن درباره این موضوع،حرفای جالبی واسه گفتن داره اینکه اگر یک نفر رو خیلی دوست داشته باشید یعنی واقعا عاشقش باشید وبدونید که اونم لیاقت این عشق رو داره،اما یه روز صبح اونم مثلا ساعت 5 صبح بهتون پیام بده وبگه خواهش میکنم این رابطه رو تمومش کنیم و بعد خداحافظی کنه وقبل از اینکه شما بفهمید چی شده وچه اتفاقی افتاده وبتونید از خواب درست وحسابی بیدار بشید،گوشی رو خاموش کنه، شما چیکار میکنید؟ و بدونید که حالا حالا هم این گوشی روشن نمیشه... 17 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ به عنوان یه آدم خام ممکنه خودم رو به هر دری بزنم که بفهمم چرا اینکارو کرده. هر حقارتی رو هم ممکنه تحمل کنم تا خودمو براش اثبات کنم که اشتباه میخواد بهم بزنه، قضاوت عجولانه داشته و .... اما به عنوان یه آدم پخته، منم فراموشش میکنم، چون امروز به این رسیدم که اگه هر آدمی ارزش خودش رو دست خودش نگیره، نباید انتظار داشته باشه، دیگران ارزشش رو بدونن، پس اگه کسی اینقدر راحت بی ارزشت میکنه، شما بی ارزشش نکن، فراموشششششش کن. خامیییی و پختگییییییییی که الانه گفتمش، با حرف به دست نمیاد، با تحربه و سر به سنگ خوردن میشه بهش رسید. حالا اینکه شما تو کدوم مرحله هستین رو نمیدونم. :-| 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ عزیزم کسی که به این راحتی و بدون هیچ توضیحی پشت پا میزنه به همه چی ارزش صبر نداره اگه هم برگرده چون یکبار رفته راه رفتنو یاد گرفته این وسط طرف مقابلش خورد میشه غرورش باوراش له میشه 8 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ عزیزم کسی که به این راحتی و بدون هیچ توضیحی پشت پا میزنه به همه چی ارزش صبر ندارهاگه هم برگرده چون یکبار رفته راه رفتنو یاد گرفته این وسط طرف مقابلش خورد میشه غرورش باوراش له میشه همه اینایی ک فرمودید درست........اما با عشقی که داره چیکار کنه ؟ با دل تنگی هاش ؟ با خاطره هاش؟ 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ همه اینایی ک فرمودید درست........اما با عشقی که داره چیکار کنه ؟ با دل تنگی هاش ؟ با خاطره هاش؟ عشق یه طرف عذابه آویزونیه عشق دوطرفش زیباست فقط سختیش چند هفتس فراموش میکنه سخته اما غیر ممکن نیست 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ خودمو میکشم و یه نامه مینویسم که تو باعث مرگمی بعد اونم وجدان درد میگیره ... و بدوو بدوو میاد فریاد میزنه.. نه نههههه اما دکترا میگن متاسفم و فقط میتونی برای اخرین بار ببینیش :دی این یکی از فانتزی های منه 13 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ عشق یه طرف عذابه آویزونیهعشق دوطرفش زیباست فقط سختیش چند هفتس فراموش میکنه سخته اما غیر ممکن نیست عشق هیچ وقت فراموش نمیشه ....... 4 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ عشق هیچ وقت فراموش نمیشه ....... این واسه تو کتاباست باور کن. کافیه شما با عشقتون ازدواج کنید. بعد دوسال حالتون از هم بد میشه. 13 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ این واسه تو کتاباست باور کن.کافیه شما با عشقتون ازدواج کنید. بعد دوسال حالتون از هم بد میشه. اون عشق نبوده که بعد دوسال از بین رفته........یه وابستگی بوده که به عشق تعبیر شده 6 لینک به دیدگاه
فرشته تهرانی 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ هرکسی از عشق یه تعریفی داره به شخصی عشقی رو دوست دارم که دو طرف به هم نرسن شاید همین کنجکاوی که نسبت به هم دارن این حسو موندگار میکنه!!! ولی در مورد شرایطی که گفتی ..! برای من به نوعی پیش اومده! البته شاید چون عاشقش نبودم ری اکشن خاصی نشون ندادم! و خیلی ساده گفتم خب این مدلی دوس داشته دیگه پیش میاد دیگه! بعدشم بیخیالش شدم و به زندگی خودم ادامه دادم! نمیدونم اگه عاشقش بودم چی میشد! به نظرم خوبه که آدم اول عاشق خودش و زندگی ش باشه! اون وقت با مسائل دیگه راحت تر کنار میاد! 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ اون عشق نبوده که بعد دوسال از بین رفته........یه وابستگی بوده که به عشق تعبیر شده گشتم نبود نگرد نیست. اتفاقاً یکی از معضلات این طرز فکرها همینه که بعد از ازدواج با این طرز فکر که عشق واقعی هیچوقت از بین نمیره و ماندگاره و شیرین و فرهاد و ... همسرت رو قضاوت میکنی و میسنجی. میبینی اون حسی که قبل ازدواج یا اوایل ازدواج داشتی رو دیگه نداری و میذاری به حساب واقعی نبودن عشق بینتون! که این یه خطر بزرگ تو زندگی زناشوئیه. غافل از اینکه واقعیتش همینه. همه همینن. عشق و علاقه بعد از یه مدت سرد میشه و چیزای دیگه ای مثل احترام به خود و خواسته های طرف مقابل، گذشت و ... زندگی رو نگه میداره. 10 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ این واسه تو کتاباست باور کن.کافیه شما با عشقتون ازدواج کنید. بعد دوسال حالتون از هم بد میشه. :ws28: بد دوره زمونه ای شده...بـــــــــــــــــد 5 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ گشتم نبود نگرد نیست.اتفاقاً یکی از معضلات این طرز فکرها همینه که بعد از ازدواج با این طرز فکر که عشق واقعی هیچوقت از بین نمیره و ماندگاره و شیرین و فرهاد و ... همسرت رو قضاوت میکنی و میسنجی. میبینی اون حسی که قبل ازدواج یا اوایل ازدواج داشتی رو دیگه نداری و میذاری به حساب واقعی نبودن عشق بینتون! که این یه خطر بزرگ تو زندگی زناشوئیه. غافل از اینکه واقعیتش همینه. همه همینن. عشق و علاقه بعد از یه مدت سرد میشه و چیزای دیگه ای مثل احترام به خود و خواسته های طرف مقابل، گذشت و ... زندگی رو نگه میداره. نمیدونم شاید شما تجربه تون بیشتره اینو میگید......اما من اون زندگی رو که با عشق شروع کنم سعی میکنم تا آخرش همین جور بمونه (خودمو میشناسم که میگم) پای عشقمم می ایستم(انتظار)........و کسی رو برای زندگی و عشق ابدی انتخاب میکنم که مثل خودم باشه......... 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ واااای خدای من, حتی فکر کردن بهش دیوونم میکنه. نمبدونم چه بلایی سرم میاد. ولی کمه کم مریض میشم یه چند ماهی وتا آخر عمرم دنبالش میگردم که فقط ازش بپرسم: چرا؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم شاید شما تجربه تون بیشتره اینو میگید......اما من اون زندگی رو که با عشق شروع کنم سعی میکنم تا آخرش همین جور بمونه (خودمو میشناسم که میگم) پای عشقمم می ایستم(انتظار)........و کسی رو برای زندگی و عشق ابدی انتخاب میکنم که مثل خودم باشه......... منم تجربه زندگی متاهلی رو ندارم ولی از آدمای متاهل شنیدم. مطالعه کردم. با این طرز فکر فقط حواستون به همون قضیه که گفتم باشه. اگر بعد یه مدت سرد شدین یا همسرتون عشقش سرد شد فکر نکنید انتخابتون اشتباه بوده و دیگه دوستم نداره یا دوستش ندارین و ... همه (یا شاید بهتر باشه بگیم خیلیا) این اتفاق براشون میوفته، طبیعیه. 7 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ انتظار زمانی خوبه که بدونی به طرفت میرسی. اما این رو عقل میگه و عاشق عقل گرا عمل نمیکنه.خواه نا خواه تا یه مدتی انتظار میکشه. فراموش کردن هم ممکن نیست. زمانی که شما یه مرغ نگداری کنید بعد از یه سال بهش عادت میکنید و بعد از مرگش باز به یادش هستید. حالا چه برسه به عشق و معشوق. عاشقی جزو اتفاقات مهم زندگیه و اتفاقات مهم زندگی محال که فراموش بشن. اما بعد از قطع رابطه بعد از مدتی از مقدار علاقتون به طرف کم میشه و دیگه به هیچ وجه عاشقش نیستید.فقط یاد عشق یه لبخندی رو رو لباتون میشونه. نکته: آمار میگه اکثر ازدواج هایی که با عشق شروع شده نا موفق بوده. این هم دلیل علمی داره: زمانی که شما عاشق کسی میشید علاقتون به طرف از 100 ، 100هست و امکان بیشتر شدنش وجود نداره. به همین دلیل در طول زندگی به دیدن مشکلاتی از طرفتون امکان کاهش علاقتون وجود داره و این مشکل سازه. در صورتیکه در ازدواج هایی که با علاقه معمولی شروع میشن میزان علاقه طرفین از 100 مثلا حدود 30 هست و امکان اقزایشش در طول زندگی زیاد. یعنی واقعا عاشقش باشید وبدونید که اونم لیاقت این عشق رو داره،اما یه روز صبح اونم مثلا ساعت 5 صبح بهتون پیام بده وبگه خواهش میکنم این رابطه رو تمومش کنیم و بعد خداحافظی کنه وقبل از اینکه شما بفهمید چی شده وچه اتفاقی افتاده وبتونید از خواب درست وحسابی بیدار بشید،گوشی رو خاموش کنه، شما چیکار میکنید؟ و بدونید که حالا حالا هم این گوشی روشن نمیشه... حتما طرفتون با توجه به شرایطشون با رجوع به عقلشون (که امکان عاقلانه تصمیم گرفتن برای هر عاشقی وجود نداره) به این نتیجه رسیدن که قظع رابطه بهتره که حتما دلایلی هم دارن. 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ منم تجربه زندگی متاهلی رو ندارم ولی از آدمای متاهل شنیدم. مطالعه کردم.با این طرز فکر فقط حواستون به همون قضیه که گفتم باشه. اگر بعد یه مدت سرد شدین یا همسرتون عشقش سرد شد فکر نکنید انتخابتون اشتباه بوده و دیگه دوستم نداره یا دوستش ندارین و ... همه (یا شاید بهتر باشه بگیم خیلیا) این اتفاق براشون میوفته، طبیعیه. ممنون از راهنمایی تون.... کاش بشه هیچ وقت این اتفاق نیوفته....واقعا زندگی کردن بدون عشق سخته........(البته واسه من) 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ کلمه عشق برگرفته از ذهن آدمیه و هر چی که بر ذهن آدمی تاثیر مثبت بذاره میشه عشق آدمی،برای گسسته نشدن روابط باید حریم ها ،احترام وعزت ها،وغیره ... رو رعایت و در حفظ آن کوشا بود تا روابط با عشق بیشتری به فعالیت خودش ادامه بده...... 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم شاید شما تجربه تون بیشتره اینو میگید......اما من اون زندگی رو که با عشق شروع کنم سعی میکنم تا آخرش همین جور بمونه (خودمو میشناسم که میگم) پای عشقمم می ایستم(انتظار)........و کسی رو برای زندگی و عشق ابدی انتخاب میکنم که مثل خودم باشه......... دست خودت نیست عزیزم...هیچ کس دست خودش نیست همه دوست دارن مثل روزای اولش گرم و پرشور باشن ولی یه قضیه هورمونیه! خیلی ساده همه چی به فیزیولوژی بدن برمیگرده...و اینم مثل هر چیز دیگه ای تاریخ مصرف خودشو داره 7 لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ این واسه تو کتاباست باور کن.کافیه شما با عشقتون ازدواج کنید. بعد دوسال حالتون از هم بد میشه. اونیکه میگی حالتون بد میشه میل جنسیه نه محبت !!! اتفاقا تو همسایگی ما چندین پیرمرد و پیرزن زن و شوهر هستن که هنوز دست تو گردن هم میان بیرون و با هم ورزش میکنن. اینکه جوونای امروز ملاکاشون بیشتر جنسی شده رو نمیشه یه قانون کلی برای همه آدما کرد. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده