soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ امروز تا 10:30 شب وقت داره .... ولی دیگه میبندمش خانوم شوما مشکوک میزنی چرا انقدر پیگیری؟؟؟؟ نکنه برنده شدین شماااااااااااا؟؟ اها.. نه خانوممم.فقط قصدم خیره اُنلی بخاطر حمید 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ چخده کیف میده آدم تو ی تالار دیگه بره اسپم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ اها..نه خانوممم.فقط قصدم خیره اُنلی بخاطر حمید اونکه البته ......... میدونم چخده کیف میده آدم تو ی تالار دیگه بره اسپم میدونی به من میگن ملکـــــــــــه اسپم؟؟؟ پس حواستو جمع کن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ اونکه البته ......... میدونم میدونی به من میگن ملکـــــــــــه اسپم؟؟؟ پس حواستو جمع کن واقعا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد امتحانا میام پیشت، برا مربی گری اسپم 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ اهم................ اهم............... اهم واینک تالار زیست شناسی مسئول بزرگ ترین و علمی ترین مسابقه انجمن با افتخار اعلام میدارد: نفر اول:ژنیتیسین شماره 3 [h=1]elahe.elahe2[/h] الهه جان تبریک میگم 100 امتیاز + مدال علمی نفر دوم:ژنیتیسین شماره 4 hamid takro حمید تبـــــریک مارو پذیرا باش 80 امتیاز نفر سوم :ژنیتیسین شماره 5 unstoppable احمـــــد رضا مبارکت باشه 60 امتیاز و نفرات بعدی که قطعا دست خالی از تالار ما بیرون نمیرن 50 امتیاز مبارکتون باشه ژنیتیسین شماره 1 : z.b ژنیتیسین شماره 2 : sahar&shahin ژنیتیسین شماره 6 :anvil بهتــــــــــــون تبریک میگم امیدوارم شاهد حضورتون تو سری های بعد هم باشیــــم 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون عزیز دوسیا مبارک همگی باشه بهتــــــــــــون تبریک میگم امیدوارم شاهد حضورتون تو سری های بعد هم باشیــــم امتیاز کم میدین:viannen_38: بیشتر کنین تا شاهد حضور من باشین حتما.... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون عزیزدوسیا مبارک همگی باشه امتیاز کم میدین:viannen_38: بیشتر کنین تا شاهد حضور من باشین حتما.... حالا فعلا از محمد یه مدال گرفتم به زور قطعا امتیازا بیشتر هم خواهد شد من به شما قول میدهم 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ حالا فعلا از محمد یه مدال گرفتم به زور قطعا امتیازا بیشتر هم خواهد شد من به شما قول میدهم شوخی میکنم خانوم گل... همینکه با این تاپیکا دور همیم خودش ی دنیا ارزش داره 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ به به به به همه دوستان تبریک میگمممم :hapydancsmil: الهه مارو ببین خواهر 4 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ای ول بابا شماها چقد مایه دار و دستو دلبازین! مرسی واقعا، خیلی خوش گذشت، خدا زیادش کنه! قول میدم دفه ی بعد آخر بشم! تبریک به برنده ها :w71: و من آموختم که گرگ را دوست بدارم، نه خودم را! با سپاس از معلم عزیزم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ اینم بدونین بد نیس: گرگ خاکستری تو افسانه های ترکی همون نقشی رو بازی میکنه که سیمرغ تو افسانه های فارسی داره! مورخین نظرای متفاوتی دارن که یکیشون اینه و جالبه گرگ خاکستری در اسطوره های پیدایش " گوگ ترک ها " (ترک های آسمانی) عنصر میتولوژیک برجسته ای است .طبق نوشته قدیمی ترین منابع چینی ، اولین خاقان گوگ ترک ها که « آسینا - Asena» یا آچینه نام داشت از یک ماده گرگ خاکستری زاده شده بود . این خاقان دارای نیروی ماوراء طبیعی بود و بر روزگارها حکمرانی می کرد. توضیح اسطوره فوق این است که گوگ ترک ها درسواحل غربی دریای غرب زندگی می کردند ، یکی از ملل همسایه که دشمن آنان بود با حمله ای آنان را قتل عام کرد ، از این کشتار تنها یک پسر بچه زنده ماند. سرباز دشمن که او را دیده بود نخواست او را بکشد ولی دستها و پاهای وی را برید و او را در باطلاقی انداخت.این بچه را گرگ ماده ای پیدا نموده و بزرگ کرد و از وی باردار شد. خان دشمن وقتی از زنده ماندن او با خبر گشت ماموران خود را برای کشتن آن شاهزاده فرستاد و گرگ خاکستری قبل از رسیدن ماموران دشمن، شاهزاده را برداشت و به شرق آمد و در غاری پناه گرفت و در همانجا پسری بدنیا آورد. بعدها خاقانهای ترک هر سال در ماه مخصوصی آدمهای خودشان را با قربانی به این غار مقدس می فرستادند و در آنجا قربانی کرده و به ارواح اجدادشان هدیه می کردند . 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ تبریک به همگی.مخصوصا نفرات برتر.مخصوصا الهه عزیز 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ بسه دیگه برید تو تالارای دیگه اسپم کنین تاپیک قلف شد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده