soil eng 17164 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 ویرایش توسط شاروک : یک ساعت پیش در ساعت 18:02 دلیل: تغییرات برخی دستکاری ها به درخواست فرستنده :) شاروک؟ بعد شروع مسابقه؟؟؟؟:| نظرسنجی تا کی ادامه داره؟ 3
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 ویرایش توسط شاروک : یک ساعت پیش در ساعت 18:02 دلیل: تغییرات برخی دستکاری ها به درخواست فرستنده :) شاروک؟ بعد شروع مسابقه؟؟؟؟:| نظرسنجی تا کی ادامه داره؟ فکر بد نکن بابا یه تغییر داده بود اما پ.خ بهم نرسیده بود دوباره فرستاد من تغییرش دادم .... تغییرم نبود تازه فقط چندتا کلمه توضیحی اضافه کرده بود نظرسنجی تا 10 روز دیگه 3
soil eng 17164 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 فکر بد نکن بابا یه تغییر داده بود اما پ.خ بهم نرسیده بود دوباره فرستاد من تغییرش دادم .... تغییرم نبود تازه فقط چندتا کلمه توضیحی اضافه کرده بود نظرسنجی تا 10 روز دیگه شوخی کردم عزیزم... شما خودت حواست جمعهههههههههههههه ممنون. 2
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 24 مرداد، 2013 ویرایش توسط شاروک : یک دقیقه پیش در ساعت 23:48 دلیل: تغییر یه دستکاری و اضافه کردن جمله توضیحی :) خوبه؟؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 ویرایش توسط شاروک : یک دقیقه پیش در ساعت 23:48 دلیل: تغییر یه دستکاری و اضافه کردن جمله توضیحی :) خوبه؟؟ آره عزیز دلم خوبه :)) 2
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 منم گرگر مورد علاقمو نوشته بودم البته به اصرار خام شاروک بد الان نیستش البته به دلخواه خود شاروک 5
soil eng 17164 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 تک تکشون رو خوندم... مال همه خوب بود ..دست همگیمون درد نکنه ولی به 3 و 4 رای دادم 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 عاقا من حوصلم نمیشه اینهمه بخونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیشه چهره نگاری گرگهاشون رو بذارن شرکت کننده ها ب هر کدوم باحالتر بودم رای بدم؟ 4
Matin H-d 18145 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بسیار عالی همه دستکاری ها خوب بودن .. اما یادم نمیاد به کدوما رای دادم:icon_pf (34): بعد یه چیزی شاروک جان .. به نظرم بهتر بود تو یه پاراگراف خلاصه میکردن.. چون از حوصله بعضی دوستان خارجه:icon_pf (34): و هرکی بتونه تو یه پاراگراف لپ کلام رو برسونه رای میاره از توضیحات اضافی جدا خودداری نمایند بازم ممنون از همه دوستانی که شرکت کردن و وقت گذاشتن:icon_gol: 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بسیار عالی همه دستکاری ها خوب بودن .. اما یادم نمیاد به کدوما رای دادم:icon_pf (34): بعد یه چیزی شاروک جان .. به نظرم بهتر بود تو یه پاراگراف خلاصه میکردن.. چون از حوصله بعضی دوستان خارجه:icon_pf (34): و هرکی بتونه تو یه پاراگراف لپ کلام رو برسونه رای میاره از توضیحات اضافی جدا خودداری نمایند بازم ممنون از همه دوستانی که شرکت کردن و وقت گذاشتن:icon_gol: سلام رئیس راستش من سری های قبل خودم توضیحات اضافه رو حذف میکردم که بچه ها حوصله خوندن داشته باشن که با خشم برخی دوستان مواجه شدم و ... ولی این سری وافعا نمیشد چیزی رو حذف کرد .... خیلی عالی نوشتن بچه ها 4
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 عاقا من حوصلم نمیشه اینهمه بخونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیشه چهره نگاری گرگهاشون رو بذارن شرکت کننده ها ب هر کدوم باحالتر بودم رای بدم؟ لدفن حوصله کن دیگه دوست عزیزم ما به رای شما نیازمندیم بعدا میخونم که عادلانه رای داده باشم با تشکــــــر جیگر منم گرگر مورد علاقمو نوشته بودم البته به اصرار خام شاروکبد الان نیستش البته به دلخواه خود شاروک عزیزم من که ایرادات رو گفتم و قرار شد اصلاحشون کنی و بفرستی ولی نفرستادی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من با کسی مشکل ندارم که بخوام تو مسابقه شرکتش بدم یا نه ..... اصن دست من نیست ..... من فقط وظیفه دارم که مسابقه طبق روال پیش بره 5
Matin H-d 18145 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 اندفعه معلوم بود کار شده بود کلا سری های بعد رو میگم که رای دهندگان زیادی رو به این سمت بکشونه 4
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 اندفعه معلوم بود کار شده بود کلا سری های بعد رو میگم که رای دهندگان زیادی رو به این سمت بکشونه چشــــــــم 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بله! نظر بنده به نظر متین نزدیک است! از توضیحات باید فاکتور بگیریم ... و فقط باید مطالب خودمون رو قرار بدیم! 3
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 25 مرداد، 2013 بله! نظر بنده به نظر متین نزدیک است! از توضیحات باید فاکتور بگیریم ... و فقط باید مطالب خودمون رو قرار بدیم! والا من سری قبل اینکارو کردم تاپیک به سوی نابودی پیش رفت :icon_pf (34): واسه همین هم مدت طولانی تاپیک نزدم ایشالا سری بعد اعمال خواهد شد 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 25 مرداد، 2013 :ws28: من ظهر اومدم رای بدم دیدم تصویرشون نیست.گفتم حتما سرعت کم شده نشونشون نمیدهالان اومدم دیدم اصلا تصویری در کار نیست باید قوه تخیلمونو به کار بندازیم و آقای گرگ رو تصور کنیم این حمید منو اشتباهی راهنمایی کردمن گفتم تو فتوشاپ هم میتونیم درست کنیم گفت آرهمن فکر کردم با فتوشاپ باید گرگه رو تغییر داد 3
ارسال های توصیه شده