soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ منم بعدا میام رای میدم سرعتم الان دغونهههههههه 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ویرایش توسط شاروک : یک ساعت پیش در ساعت 18:02 دلیل: تغییرات برخی دستکاری ها به درخواست فرستنده :) شاروک؟ بعد شروع مسابقه؟؟؟؟:| نظرسنجی تا کی ادامه داره؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ویرایش توسط شاروک : یک ساعت پیش در ساعت 18:02 دلیل: تغییرات برخی دستکاری ها به درخواست فرستنده :) شاروک؟ بعد شروع مسابقه؟؟؟؟:| نظرسنجی تا کی ادامه داره؟ فکر بد نکن بابا یه تغییر داده بود اما پ.خ بهم نرسیده بود دوباره فرستاد من تغییرش دادم .... تغییرم نبود تازه فقط چندتا کلمه توضیحی اضافه کرده بود نظرسنجی تا 10 روز دیگه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ فکر بد نکن بابا یه تغییر داده بود اما پ.خ بهم نرسیده بود دوباره فرستاد من تغییرش دادم .... تغییرم نبود تازه فقط چندتا کلمه توضیحی اضافه کرده بود نظرسنجی تا 10 روز دیگه شوخی کردم عزیزم... شما خودت حواست جمعهههههههههههههه ممنون. 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ویرایش توسط شاروک : یک دقیقه پیش در ساعت 23:48 دلیل: تغییر یه دستکاری و اضافه کردن جمله توضیحی :) خوبه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ ویرایش توسط شاروک : یک دقیقه پیش در ساعت 23:48 دلیل: تغییر یه دستکاری و اضافه کردن جمله توضیحی :) خوبه؟؟ آره عزیز دلم خوبه :)) 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ 5 خیلی جالب بود دوسش داشتم به 3 هم رای دادم 6 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ منم گرگر مورد علاقمو نوشته بودم البته به اصرار خام شاروک بد الان نیستش البته به دلخواه خود شاروک 5 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ به 3-4 رای دادم جالب تر از همشون بودن 5 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ تک تکشون رو خوندم... مال همه خوب بود ..دست همگیمون درد نکنه ولی به 3 و 4 رای دادم 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بعدا میخونم که عادلانه رای داده باشم 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ عاقا من حوصلم نمیشه اینهمه بخونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیشه چهره نگاری گرگهاشون رو بذارن شرکت کننده ها ب هر کدوم باحالتر بودم رای بدم؟ 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بسیار عالی همه دستکاری ها خوب بودن .. اما یادم نمیاد به کدوما رای دادم:icon_pf (34): بعد یه چیزی شاروک جان .. به نظرم بهتر بود تو یه پاراگراف خلاصه میکردن.. چون از حوصله بعضی دوستان خارجه:icon_pf (34): و هرکی بتونه تو یه پاراگراف لپ کلام رو برسونه رای میاره از توضیحات اضافی جدا خودداری نمایند بازم ممنون از همه دوستانی که شرکت کردن و وقت گذاشتن:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بسیار عالی همه دستکاری ها خوب بودن .. اما یادم نمیاد به کدوما رای دادم:icon_pf (34): بعد یه چیزی شاروک جان .. به نظرم بهتر بود تو یه پاراگراف خلاصه میکردن.. چون از حوصله بعضی دوستان خارجه:icon_pf (34): و هرکی بتونه تو یه پاراگراف لپ کلام رو برسونه رای میاره از توضیحات اضافی جدا خودداری نمایند بازم ممنون از همه دوستانی که شرکت کردن و وقت گذاشتن:icon_gol: سلام رئیس راستش من سری های قبل خودم توضیحات اضافه رو حذف میکردم که بچه ها حوصله خوندن داشته باشن که با خشم برخی دوستان مواجه شدم و ... ولی این سری وافعا نمیشد چیزی رو حذف کرد .... خیلی عالی نوشتن بچه ها 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ عاقا من حوصلم نمیشه اینهمه بخونم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نمیشه چهره نگاری گرگهاشون رو بذارن شرکت کننده ها ب هر کدوم باحالتر بودم رای بدم؟ لدفن حوصله کن دیگه دوست عزیزم ما به رای شما نیازمندیم بعدا میخونم که عادلانه رای داده باشم با تشکــــــر جیگر منم گرگر مورد علاقمو نوشته بودم البته به اصرار خام شاروکبد الان نیستش البته به دلخواه خود شاروک عزیزم من که ایرادات رو گفتم و قرار شد اصلاحشون کنی و بفرستی ولی نفرستادی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من با کسی مشکل ندارم که بخوام تو مسابقه شرکتش بدم یا نه ..... اصن دست من نیست ..... من فقط وظیفه دارم که مسابقه طبق روال پیش بره 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ اندفعه معلوم بود کار شده بود کلا سری های بعد رو میگم که رای دهندگان زیادی رو به این سمت بکشونه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ اندفعه معلوم بود کار شده بود کلا سری های بعد رو میگم که رای دهندگان زیادی رو به این سمت بکشونه چشــــــــم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بله! نظر بنده به نظر متین نزدیک است! از توضیحات باید فاکتور بگیریم ... و فقط باید مطالب خودمون رو قرار بدیم! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ بله! نظر بنده به نظر متین نزدیک است! از توضیحات باید فاکتور بگیریم ... و فقط باید مطالب خودمون رو قرار بدیم! والا من سری قبل اینکارو کردم تاپیک به سوی نابودی پیش رفت :icon_pf (34): واسه همین هم مدت طولانی تاپیک نزدم ایشالا سری بعد اعمال خواهد شد 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ :ws28: من ظهر اومدم رای بدم دیدم تصویرشون نیست.گفتم حتما سرعت کم شده نشونشون نمیدهالان اومدم دیدم اصلا تصویری در کار نیست باید قوه تخیلمونو به کار بندازیم و آقای گرگ رو تصور کنیم این حمید منو اشتباهی راهنمایی کردمن گفتم تو فتوشاپ هم میتونیم درست کنیم گفت آرهمن فکر کردم با فتوشاپ باید گرگه رو تغییر داد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده