mh.gasemzadeh 10 ارسال شده در 11 آذر، 2015 سلام دوستان از مهندسایی که زحمت میکشن پاسخ رفقا رو میدن ممنونم. من میخوام حول یه یه ایر فویل مش لایه مرزی بزنم.میشه راهنماییم کنین.فعلا اولای کارمه خیلی بلد نیستم منتظرم ممنون
mansoor cheraghi 10 ارسال شده در 11 دی، 2015 سلام دوستان.خواستم تحلیل هوادهی در اجکتور با استفادە از فلوئنت رو انجا بدم لطفا راهنمایی بفرمایید.باتشکر فرستاده شده از GT-I9100ِ من با Tapatalk
mansoor cheraghi 10 ارسال شده در 14 دی، 2015 سلام .کسی نبود راهنمایی کنه که اجکتور رو توی گمپیت چطوری میشه طراحی کرد؟ فرستاده شده از GT-I9100ِ من با Tapatalk
hfml 1545 ارسال شده در 14 دی، 2015 سلام به نظرم سوالات دوستان خیلی کلی هست بعضی اوقات. لطفا وارد مسئله بشید و جلو برید، بعد سوال کنید در صورت مشکل داشتن در جزئیات. برای شروع مثلا تو گوگل بزنید: Flow simulation ejector مخصوصا توی scholar.google.com با اینحال اگه دوستان فوت کوزه گری بلدن بیان بگن 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 27 دی، 2015 این نرم افزار از اون دسته نرم افزارهایی هست که کسی فوت کوزه گری هم بلد باشه با تجربه به دست آورده و یا اینکه خیلی رفته توی عمق دانش سیالات و سی اف دی و ...فلوئنت مثل سایر نرم افزارها(سالید و کتیاو...) ،که گاهی دیده میشه یک دیپلمه هم داره با این نرم افزارها کار میکنه بدون اینکه هیچی از مکانیک بدونه، نیست و باید واقعا به دانش مکانیک سیالات اشراف داشته باشید 1
rz_knight 10 ارسال شده در 24 بهمن، 2015 با عرض سلام و خسته نباشيد اينجانب بر روي پروژه اي با عنوان تحليل هيدروديناميکي ياتاقان ژورنال با شيار روانکاري محيطي (سه بعدي) کار مي کنم که با نرم افزار fluent انجام مي شود. در تحليل کانتور سرعت و مغايرتي که با برخي از قوانين مکانيک سيالات دارد دچار مشکل گرديده ام و نتوانسته ام علت آن را پيدا کنم و نمي دانم آيا در نتظيم نمودن شرايط مسعله در نرم افزار اشتباه نموده ام و يا اشتباهم در جاي ديگريست. شرايط مسعله و تصويري از هندسه و کانتورهارا براي شما ارسال مي کنم. اميدوارم شما دوستان عزيز بتوانيد در باز نمودن اين گره مرا کمک کنيد. شرايط مسئله: جريان آرام سيال تراکم ناپذير steady state عدم وجود شتاب گرانش خواص ثابت استوانه ي داخلي در حال دوران با توجه به آنکه با کاهش ميزان لقي سطح مقطع کاهش مي يابد در نتيجه سرعت بايد افزايش يابد. ولي کانتور ارسال گرديده با اين مسئله در تناقض است. http://www.noandishaan.com/upload/images/1djb3ky5iz2oai63vop6.png http://www.noandishaan.com/upload/images/5oqa8byyed7lzooicvsm.png http://www.noandishaan.com/upload/images/ghziuut32t9g5cplljgu.png
nini1993 10 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 با سلام من یک اتاق می خواستم مدل کنم البته دو بعدی که دو پنجره با ابعاد متفاوت و دقیقا وسط اتاق یک گرمکن وجود داره مشکل من همین هیتر یا گرمکن هستش باید zone اش رو چی تعیین کنم ...
hamidreza asarzadeh 10 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 سلام میخواستم بدونم چطور شرایط مرزی رو برای انتقال حرارت به صورت نمودار که وابسته به زمان است رو به نرم افزار فلوئنت معرفی کنم خواهشا کمکم کنید
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 18 فروردین، 2016 سلام میخواستم بدونم چطور شرایط مرزی رو برای انتقال حرارت به صورت نمودار که وابسته به زمان است رو به نرم افزار فلوئنت معرفی کنم خواهشا کمکم کنید باید کد udf بنویسید موفق باشید 1
green1990 12 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2016 با سلام و خسته نباشین و تشکر بابت زحماتتون مکانش هست یک کتاب مناسب برای اموزش فلوینت به زبان فارسی معرفی بفرمایین و در صورت امکان فایل دانلود ebook یا فیلم اموزشی به زبان فارسی رو قرار بدید.خیلی ممنون
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 با سلام و خسته نباشین و تشکر بابت زحماتتونمکانش هست یک کتاب مناسب برای اموزش فلوینت به زبان فارسی معرفی بفرمایین و در صورت امکان فایل دانلود ebook یا فیلم اموزشی به زبان فارسی رو قرار بدید.خیلی ممنون کتاب بسیار زیاده اما شاید کتاب دکتر توحیدی نسبت به بقیه یکم بهتر باشه بستگی داره شما روی چی بخواید کار کنید و متناسب با اون مرجع آموزشی پیدا کنید 1
aref agharezaie 10 ارسال شده در 24 آبان، 2016 سلام موضوع پروژه من مدلسازی خنک شدن قطعه ریخته گری شده با نرم افزار فلوئنت هست من اصلا با این نرم افزارها کار نکردم لطفا یک کتاب خوب معرفی کنین که کمکم کنه و باید چه نرم افزارهایی (کدوم ورژن) رو نصب کنم؟مرسی سلام امیدارم حالتون خوب باشه موضوع پروژه من هم همینه ولی اصلا نمیدونم چیکار کنم .لطفا اگر ک شما تا الان به جواب رسیدین مطالب اموزشی و مقالات مرتبط و البته ترجمه شده و همچنین نحوه مدل سازی با نرم افزار فلوئنت و گمبیت رو در اختایار من هم بذارین. تشکر
Mojmar1369 10 ارسال شده در 22 آذر، 2016 سلام به دوستان وقت بخیر من دارم روی پروژه فلوئنتی کار میکنم که توش میخوام ذوب رو مدل کنم،برام کسر سیال مهمهVOF الان نمیدونم باید این مسئله تغییر فاز رو باید چطور توی فلوئنت شبیه سازی کنم؟باید مسئله چندفازی تعریف کنم؟یا با همون تک فاز کارم راه میفته؟مسئله transient هست،چون وابسته به زمانه-یکی دیگه هم اینکه میخوام از فرض محیط متخلخل استفاده کنم باید چطوری این فرض رو وارد فلوئنت کنم؟ ممنون میشم بتونید کمکم کنید.من تمام کتاب های موجود در بازار رو گرفتم ولی متاسفانه توی هیچکدوم در مورد شبیه سازی فرایند ذوب هیچ چیزی ننوشته،ممنون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید،پای یه زندگی در میونه،به دادم برسید لطفا!
Mojmar1369 10 ارسال شده در 24 آذر، 2016 سلام دوستان،وقت بخیر،ببخشید میخواستم بپرسم کسی میدونه منظور از pull velocityدر فلوئنت چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید
marshal4349 10 ارسال شده در 28 اسفند، 2016 سلام من کمک میخوام ی پروژه سی اف دی دارم کی متونه کمکم کنه
anis joharyan 10 ارسال شده در 27 فروردین، 2018 سلام.من رشته ام معماری هستش.اصلا سر در نمیارم از این نرم افزار.برای پایان نامه ام هم نیاز شدید دارم به یادگیری اون.مخصوصا مدل سازی جریان باد.ممنون میشم اگه کسی در اصفهان یا همدان هست برای آموزش این نرم افزار به صورت کلاس به من کمک کنه. ممنونم
mahlaaa2828 0 ارسال شده در 31 اسفند، 2018 سلام من وقتی می خواهم فایل مش رو به فلوئنت فراخوانی کنم خطا میده..مشکل چیه؟
ارسال های توصیه شده