mh.gasemzadeh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان از مهندسایی که زحمت میکشن پاسخ رفقا رو میدن ممنونم. من میخوام حول یه یه ایر فویل مش لایه مرزی بزنم.میشه راهنماییم کنین.فعلا اولای کارمه خیلی بلد نیستم منتظرم ممنون لینک به دیدگاه
mansoor cheraghi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان.خواستم تحلیل هوادهی در اجکتور با استفادە از فلوئنت رو انجا بدم لطفا راهنمایی بفرمایید.باتشکر فرستاده شده از GT-I9100ِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه
mansoor cheraghi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام .کسی نبود راهنمایی کنه که اجکتور رو توی گمپیت چطوری میشه طراحی کرد؟ فرستاده شده از GT-I9100ِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام به نظرم سوالات دوستان خیلی کلی هست بعضی اوقات. لطفا وارد مسئله بشید و جلو برید، بعد سوال کنید در صورت مشکل داشتن در جزئیات. برای شروع مثلا تو گوگل بزنید: Flow simulation ejector مخصوصا توی scholar.google.com با اینحال اگه دوستان فوت کوزه گری بلدن بیان بگن 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۴ این نرم افزار از اون دسته نرم افزارهایی هست که کسی فوت کوزه گری هم بلد باشه با تجربه به دست آورده و یا اینکه خیلی رفته توی عمق دانش سیالات و سی اف دی و ...فلوئنت مثل سایر نرم افزارها(سالید و کتیاو...) ،که گاهی دیده میشه یک دیپلمه هم داره با این نرم افزارها کار میکنه بدون اینکه هیچی از مکانیک بدونه، نیست و باید واقعا به دانش مکانیک سیالات اشراف داشته باشید 1 لینک به دیدگاه
rz_knight 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ با عرض سلام و خسته نباشيد اينجانب بر روي پروژه اي با عنوان تحليل هيدروديناميکي ياتاقان ژورنال با شيار روانکاري محيطي (سه بعدي) کار مي کنم که با نرم افزار fluent انجام مي شود. در تحليل کانتور سرعت و مغايرتي که با برخي از قوانين مکانيک سيالات دارد دچار مشکل گرديده ام و نتوانسته ام علت آن را پيدا کنم و نمي دانم آيا در نتظيم نمودن شرايط مسعله در نرم افزار اشتباه نموده ام و يا اشتباهم در جاي ديگريست. شرايط مسعله و تصويري از هندسه و کانتورهارا براي شما ارسال مي کنم. اميدوارم شما دوستان عزيز بتوانيد در باز نمودن اين گره مرا کمک کنيد. شرايط مسئله: جريان آرام سيال تراکم ناپذير steady state عدم وجود شتاب گرانش خواص ثابت استوانه ي داخلي در حال دوران با توجه به آنکه با کاهش ميزان لقي سطح مقطع کاهش مي يابد در نتيجه سرعت بايد افزايش يابد. ولي کانتور ارسال گرديده با اين مسئله در تناقض است. http://www.noandishaan.com/upload/images/1djb3ky5iz2oai63vop6.png http://www.noandishaan.com/upload/images/5oqa8byyed7lzooicvsm.png http://www.noandishaan.com/upload/images/ghziuut32t9g5cplljgu.png لینک به دیدگاه
nini1993 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ با سلام من یک اتاق می خواستم مدل کنم البته دو بعدی که دو پنجره با ابعاد متفاوت و دقیقا وسط اتاق یک گرمکن وجود داره مشکل من همین هیتر یا گرمکن هستش باید zone اش رو چی تعیین کنم ... لینک به دیدگاه
hamidreza asarzadeh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام میخواستم بدونم چطور شرایط مرزی رو برای انتقال حرارت به صورت نمودار که وابسته به زمان است رو به نرم افزار فلوئنت معرفی کنم خواهشا کمکم کنید لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۴ سلام میخواستم بدونم چطور شرایط مرزی رو برای انتقال حرارت به صورت نمودار که وابسته به زمان است رو به نرم افزار فلوئنت معرفی کنم خواهشا کمکم کنید باید کد udf بنویسید موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
green1990 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشین و تشکر بابت زحماتتون مکانش هست یک کتاب مناسب برای اموزش فلوینت به زبان فارسی معرفی بفرمایین و در صورت امکان فایل دانلود ebook یا فیلم اموزشی به زبان فارسی رو قرار بدید.خیلی ممنون لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام و خسته نباشین و تشکر بابت زحماتتونمکانش هست یک کتاب مناسب برای اموزش فلوینت به زبان فارسی معرفی بفرمایین و در صورت امکان فایل دانلود ebook یا فیلم اموزشی به زبان فارسی رو قرار بدید.خیلی ممنون کتاب بسیار زیاده اما شاید کتاب دکتر توحیدی نسبت به بقیه یکم بهتر باشه بستگی داره شما روی چی بخواید کار کنید و متناسب با اون مرجع آموزشی پیدا کنید 1 لینک به دیدگاه
aref agharezaie 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۵ سلام موضوع پروژه من مدلسازی خنک شدن قطعه ریخته گری شده با نرم افزار فلوئنت هست من اصلا با این نرم افزارها کار نکردم لطفا یک کتاب خوب معرفی کنین که کمکم کنه و باید چه نرم افزارهایی (کدوم ورژن) رو نصب کنم؟مرسی سلام امیدارم حالتون خوب باشه موضوع پروژه من هم همینه ولی اصلا نمیدونم چیکار کنم .لطفا اگر ک شما تا الان به جواب رسیدین مطالب اموزشی و مقالات مرتبط و البته ترجمه شده و همچنین نحوه مدل سازی با نرم افزار فلوئنت و گمبیت رو در اختایار من هم بذارین. تشکر لینک به دیدگاه
Mojmar1369 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ سلام به دوستان وقت بخیر من دارم روی پروژه فلوئنتی کار میکنم که توش میخوام ذوب رو مدل کنم،برام کسر سیال مهمهVOF الان نمیدونم باید این مسئله تغییر فاز رو باید چطور توی فلوئنت شبیه سازی کنم؟باید مسئله چندفازی تعریف کنم؟یا با همون تک فاز کارم راه میفته؟مسئله transient هست،چون وابسته به زمانه-یکی دیگه هم اینکه میخوام از فرض محیط متخلخل استفاده کنم باید چطوری این فرض رو وارد فلوئنت کنم؟ ممنون میشم بتونید کمکم کنید.من تمام کتاب های موجود در بازار رو گرفتم ولی متاسفانه توی هیچکدوم در مورد شبیه سازی فرایند ذوب هیچ چیزی ننوشته،ممنون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید،پای یه زندگی در میونه،به دادم برسید لطفا! لینک به دیدگاه
Mojmar1369 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۵ سلام دوستان،وقت بخیر،ببخشید میخواستم بپرسم کسی میدونه منظور از pull velocityدر فلوئنت چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید لینک به دیدگاه
marshal4349 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۵ سلام من کمک میخوام ی پروژه سی اف دی دارم کی متونه کمکم کنه لینک به دیدگاه
anis joharyan 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۶ سلام.من رشته ام معماری هستش.اصلا سر در نمیارم از این نرم افزار.برای پایان نامه ام هم نیاز شدید دارم به یادگیری اون.مخصوصا مدل سازی جریان باد.ممنون میشم اگه کسی در اصفهان یا همدان هست برای آموزش این نرم افزار به صورت کلاس به من کمک کنه. ممنونم لینک به دیدگاه
mahlaaa2828 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۷ سلام من وقتی می خواهم فایل مش رو به فلوئنت فراخوانی کنم خطا میده..مشکل چیه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده