رفتن به مطلب

تصور کن

امیر Amir

ارسال های توصیه شده

مثلا تصور کن شما روان پزشکی...طرف میاد ریز و درشت زندگیشو میگه...همه کارهای غلط و درستشو....

بعد یک دفعه میبینی طرف خواستگار دختر داییته...چکار میکنی؟

بین خیر و شر گیر نمیفتی؟

خیلی شرایط افتضاحیه!!!!من قبلا مشابه اش و تجربه کردم!!!

اما در مورد بحث اصلی تاپیک باید بگم که فک کنم ازدواج نکنه بهتره...

• Like 2
لینک به دیدگاه
خیلی شرایط افتضاحیه!!!!من قبلا مشابه اش و تجربه کردم!!!

اما در مورد بحث اصلی تاپیک باید بگم که فک کنم ازدواج نکنه بهتره...

اگر برات مشکلی نداره اون شرایط واقعی رو تشریح بکن.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگر برات مشکلی نداره اون شرایط واقعی رو تشریح بکن.:icon_gol:

خیلی طولانیه..کلی هم باید مقدمات بچینم و نقش هارو تعریف کنم...

اما در این حد میگم که..

برادر یکی از آشناهامون از یکی از دوستای من خیلی خوشش میومد..اما خب سابقه بدی داشت در دوستی با دختر ها و من هم ریز زندگیش و میدونستم..خیلی تلاش کرد که کسی نفهمه اما نشد...خلاصه اینکه داداشش که جریان و نمیدونست به من گفت که من به دوستم بگم..از روزی که سیامک فهمید منم میدونم بنده خدا خواب از سرش پریده بود..من فقط به داداشش گفتم که من در برابر کتایون خیلی مسئولم..

سیامک هم به داداشش گفته بود به من بگه صبر کنم خودش جلوی من به کتایون میگه همه چیزو!!

الان هم حدود 1 سال عقد کردن!!!فک کنم 1-2 سال دیگه هم عروسیشون باشه..

البته این پروسه خیلی طولانی بود..من کلی کمپرسش کردم!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

اول اینکه روانشناس ها نباید راز مریض هاشون و فاش کنن. دوم اینکه اگه روان شناس تجویز کرده که چنین کاری بکنه و براش لازمه و مشکلی هم ایجاد نمیشه، پس نباید مشکلی داشته باشه که اون پسر با خواهرش ازدواج کنه. سوم اینکه خود پسره هم باید خیلی راحت بره، هرچی در مورد زندگی قبلیش بوده به اون دختره بگه حالا چه روانشناسه خواهرش باشه چه نباشه!

• Like 4
لینک به دیدگاه
مثلا تصور کن شما روان پزشکی...طرف میاد ریز و درشت زندگیشو میگه...همه کارهای غلط و درستشو....

بعد یک دفعه میبینی طرف خواستگار دختر داییته...چکار میکنی؟

بین خیر و شر گیر نمیفتی؟

اگرم بخوام کاری کنم نمیرم همه چیز زندگیشو رو کنم

خصوصی بهش میگم که بیخیال فامیل ما شو:there:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اول اینکه روانشناس ها نباید راز مریض هاشون و فاش کنن. دوم اینکه اگه روان شناس تجویز کرده که چنین کاری بکنه و براش لازمه و مشکلی هم ایجاد نمیشه، پس نباید مشکلی داشته باشه که اون پسر با خواهرش ازدواج کنه. سوم اینکه خود پسره هم باید خیلی راحت بره، هرچی در مورد زندگی قبلیش بوده به اون دختره بگه حالا چه روانشناسه خواهرش باشه چه نباشه!

:jawdrop:

شما اگه باشی اجازه میدی همچین شخصی با خواهرت ازدواج کنه :banel_smiley_4:

من اگه باشم همون تو مطب با تیپا میندازمش بیرون تا دیگه کار به خونه خودم نکشه

کسی که دوست دختر داره مریضه دختر مردمو اذیت کنه :banel_smiley_4:حالا اگه بخواد اونا رو کنار بزاره یه چیزی ولی هم خدا رو بخواد هم خرما واقعا :167:

• Like 3
لینک به دیدگاه

شما اگه باشی اجازه میدی همچین شخصی با خواهرت ازدواج کنه :banel_smiley_4:

من اگه باشم همون تو مطب با تیپا میندازمش بیرون تا دیگه کار به خونه خودم نکشه

کسی که دوست دختر داره مریضه دختر مردمو اذیت کنه :banel_smiley_4:حالا اگه بخواد اونا رو کنار بزاره یه چیزی ولی هم خدا رو بخواد هم خرما واقعا :167:

ببین دوست خوبم، حرف من اینه که اگه این روان پزشک به اون پسر میگه که ازدواج کنه و با ازدواج مشکلش حل میشه، پس نباید از دیدن پسر به عنوان خواستگاه خواهرش ناراحت بشه. اگه از نظرش این موضوع مشکلی نداره، پس برای خواهرش هم که باشه نباید مشکل داشته باشه. ضمن اینکه من گفتم پسر باید با صداقت همه چیز و تعریف کنه. حالا دیگه خود دختر با دونستن همه چیز می تونه تصمیم بگیره.

اگه همچین شخصی با همین صداقت بیاد و خواهر من هم قبول کنه، شک نکن که من کاری نخواهم داشت.

ضمنا خدا رو شکر که شما روان پزشک نشدید، وگرنه باید کنار مطب شما یه بیمارستان تخصصی ارتوپدی افتتاح می کردن!!

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببین دوست خوبم، حرف من اینه که اگه این روان پزشک به اون پسر میگه که ازدواج کنه و با ازدواج مشکلش حل میشه، پس نباید از دیدن پسر به عنوان خواستگاه خواهرش ناراحت بشه. اگه از نظرش این موضوع مشکلی نداره، پس برای خواهرش هم که باشه نباید مشکل داشته باشه. ضمن اینکه من گفتم پسر باید با صداقت همه چیز و تعریف کنه. حالا دیگه خود دختر با دونستن همه چیز می تونه تصمیم بگیره.

اگه همچین شخصی با همین صداقت بیاد و خواهر من هم قبول کنه، شک نکن که من کاری نخواهم داشت.

ضمنا خدا رو شکر که شما روان پزشک نشدید، وگرنه باید کنار مطب شما یه بیمارستان تخصصی ارتوپدی افتتاح می کردن!!

:banel_smiley_4:

شما مثل اینکه به نوشته های استارتر دقت نکردین قسمت قرمز رنگ رو بخونین لطفا

تصور کن یک آدمی هستی که قبلا دوست دختر زیاد داشتی:banel_smiley_4:,حالا یکی رو میخوای:banel_smiley_4:,اما باز هم نمیتونی از دوست دخترای دیگت دل بکنیicon_pf%20(34).gif و هنوز دوست داری با دخترهای جدید هم دوست بشی,ولی باز هم دلت میخاد ازدواج بکنی

وقتی کسی که هم بخواد زن بگیره هم دوست دخترهاشو نگه داره به نظرتون ازدواج درسته؟!! شما فرض کن یه دختر قصد کنه با داشتن دوست پسرهاش ازدواج هم بکنه اگه بیاد از شما راه حل بگیره شما میگین برو ازدواج کن درست میشی؟!!!!

یا میگی اول برو تکلیف خودتو مشخص کن بعد بیا ؟

به نظر من پیوند ازوداج خیلی مقدسه و کسی که از همون اول نخواد از رابطه های دیگه اش بزنه یعنی نفهمیده داره چیکار می کنه و اینطور ادمی جاش تیمارستانه نه مجلس خواستگاری:w00::ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

شما مثل اینکه به نوشته های استارتر دقت نکردین قسمت قرمز رنگ رو بخونین لطفا

وقتی کسی که هم بخواد زن بگیره هم دوست دخترهاشو نگه داره به نظرتون ازدواج درسته؟!! شما فرض کن یه دختر قصد کنه با داشتن دوست پسرهاش ازدواج هم بکنه اگه بیاد از شما راه حل بگیره شما میگین برو ازدواج کن درست میشی؟!!!!

یا میگی اول برو تکلیف خودتو مشخص کن بعد بیا ؟

به نظر من پیوند ازوداج خیلی مقدسه و کسی که از همون اول نخواد از رابطه های دیگه اش بزنه یعنی نفهمیده داره چیکار می کنه و اینطور ادمی جاش تیمارستانه نه مجلس خواستگاری:w00::ws3:

من کامل خوندم ولی گویا شما صحبتهای بنده رو کامل نخوندید. من گفتم اگر روان پزشک میگه با این کار مشکلش حل میشه، باز دقت کنید اگر روان پزشک این حرف و می زنه، و مجددا تکرار می کنم اگر روان پزشک چنین چیزی رو براش تجویز می کنه. اوکی؟ من روان پزشک نیستم که تشخیص بدم درسته یا نه. به نظر من هم غلطه. اون شخص بیشتر باید دنبال partner باشه برای خودش.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
سلام.

تصور کن یک آدمی هستی که قبلا دوست دختر زیاد داشتی:banel_smiley_4:,حالا یکی رو میخوای:banel_smiley_4:,اما باز هم نمیتونی از دوست دخترای دیگت دل بکنی:icon_pf (34): و هنوز دوست داری با دخترهای جدید هم دوست بشی,ولی باز هم دلت میخاد ازدواج بکنی و از این وضعیت حارج بشی,میری پیش روان پزشک,همه این حرفها رو میزنی...میری خواستگاری,میبینی ای داد بیداد :icon_pf (34)::icon_pf (34):روان پزشکه خواهر طرفه:jawdrop:...این وسط طرف باید چکار بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws44:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

منتظر تصور کن های شما هستم.

:w58: :w58: :w58:

لینک به دیدگاه

باید اول به اسم و فامیل روانپزشکه توجه میکرد و یکم احتمال میداد یه نسبتی با هم داشته باشن.

تو اینجور موارد حتی اگه یک درصد هم احتمال باشه باید....

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...