hasti1988 22046 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 من هم ولادت حضرت علی رو خدمت همه دوستان تبریک میگم و همینطور روز پدر رو اول به پدر خودم و بعد به پدرهای آینده انجمن تبریک میگم و برای همه آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.... مردی نبود فتاده را پای زدن .....گر دست فتاده ای بگیری مردی (این شعر همین الان خودجوش اومد تو ذهنم و تقدیم به شما )
raz-raz 3612 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 آقایون، مردان، بزرگان،فرهیختگان ،بزرگواران،خوبان،......انجن روزتون خیلی خیلی مبارک.
azarafrooz 14221 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 سلام شقایق خانوم خوش اومدی ........:aghosh: آقایونا روزتون مبارک :hapydancsmil:
Lean 56968 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 منکه پارسال واسه بابام یه دست کت شلوار خریدم باشد که مایه شرم ساری جوراب بگیران گردد
s.z.e 811 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 كوچه اي را بود نامش معرفت مردمانش با مرام از هر جهت سيل آمد ،كوچه را ويرانه كرد مردمش را با جهان بيگانه كرد هرچه در آنكوي بود از معرفت شست وبا خود برد سيل بي صفت از تمام كوچه تنها يك نفر خانه اش ماند و خودش جست از خطر رسم وراه نيك هر جا بود وهست از نهاد مردم آن كوچه است چونكه در انديشه تو اينگونه اي حتم دارم بچه ي آن كوچه اي روزتان مبارك دوستان
faaarnaz 5345 ارسال شده در 23 مرداد، 2013 آقایون انجمن روزتان گرامی باد باشد که هرساله جورابهای رنگارنگ هدیه بگیرید
ژارسین 4579 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 چه حکایت جالبیست ، کلمه ی زندگی با “زن” آغاز میشود و مردن با “مرد”… روز مرد مبارک باد
ژارسین 4579 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 اینکه از جیب پدر بچه او با خبر است اینکه زن درک کند شوهر او در بدر است اینکه احساس کند وضع چقدر خر تو خر است ! بهترین هدیه روز پدر است !
ژارسین 4579 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 انواع روش های خودکشی مرگ موش ، طناب دار ، قرص خواب ، پرش از بلندی ، رفتن ریز قطار ! اما همه ما شوهر کردن را انتخاب کردیم ! مرگی آرام ، مطمئن ، تظمینی ، تدریجی ! روز مرد بر شیر زنان مبارک !
ژارسین 4579 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 مرسي از بانوان محترمه بابت تبريكات ولي جون من امسالو جوراب نديد !! يه كم آپشنا رو ببرين بالا خب ! كفش كت ! عينك ريبون ! اين همه جنس خوب هست ! ( قابل توجه شقي جون ) تقدیم به همه باباهای نازنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
honey memar 2377 ارسال شده در 24 مرداد، 2013 خبر فوری : به علت کمبود مرد واقعی، امسال روز مرد مجددا روز زن اعلام شد . هورااااااااااا:hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده