hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من هم ولادت حضرت علی رو خدمت همه دوستان تبریک میگم و همینطور روز پدر رو اول به پدر خودم و بعد به پدرهای آینده انجمن تبریک میگم و برای همه آرزوی سلامتی و بهروزی دارم.... مردی نبود فتاده را پای زدن .....گر دست فتاده ای بگیری مردی (این شعر همین الان خودجوش اومد تو ذهنم و تقدیم به شما ) لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آقایون، مردان، بزرگان،فرهیختگان ،بزرگواران،خوبان،......انجن روزتون خیلی خیلی مبارک. لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ سلام شقایق خانوم خوش اومدی ........:aghosh: آقایونا روزتون مبارک :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ منکه پارسال واسه بابام یه دست کت شلوار خریدم باشد که مایه شرم ساری جوراب بگیران گردد لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ كوچه اي را بود نامش معرفت مردمانش با مرام از هر جهت سيل آمد ،كوچه را ويرانه كرد مردمش را با جهان بيگانه كرد هرچه در آنكوي بود از معرفت شست وبا خود برد سيل بي صفت از تمام كوچه تنها يك نفر خانه اش ماند و خودش جست از خطر رسم وراه نيك هر جا بود وهست از نهاد مردم آن كوچه است چونكه در انديشه تو اينگونه اي حتم دارم بچه ي آن كوچه اي روزتان مبارك دوستان لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ روز پدر و روز مرد رو به همه نواندیشانی ها تبریک میگم لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ آقایون انجمن روزتان گرامی باد باشد که هرساله جورابهای رنگارنگ هدیه بگیرید لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ چه حکایت جالبیست ، کلمه ی زندگی با “زن” آغاز میشود و مردن با “مرد”… روز مرد مبارک باد لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه از جیب پدر بچه او با خبر است اینکه زن درک کند شوهر او در بدر است اینکه احساس کند وضع چقدر خر تو خر است ! بهترین هدیه روز پدر است ! لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ انواع روش های خودکشی مرگ موش ، طناب دار ، قرص خواب ، پرش از بلندی ، رفتن ریز قطار ! اما همه ما شوهر کردن را انتخاب کردیم ! مرگی آرام ، مطمئن ، تظمینی ، تدریجی ! روز مرد بر شیر زنان مبارک ! لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مرسي از بانوان محترمه بابت تبريكات ولي جون من امسالو جوراب نديد !! يه كم آپشنا رو ببرين بالا خب ! كفش كت ! عينك ريبون ! اين همه جنس خوب هست ! ( قابل توجه شقي جون ) تقدیم به همه باباهای نازنین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ پدرهای مهربون و همسران شایسته انجمن روزتون مبارک لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ خبر فوری : به علت کمبود مرد واقعی، امسال روز مرد مجددا روز زن اعلام شد . هورااااااااااا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده