danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ سلام.کیش و دین این آدما رو هم برای من بگین :1- فردی که ده ها نفر مرد و زن و کودک رو در پارکی در سوئد به گلوله بست؟2- فردی که بمب اتم روی شهر هیروشیما انداخت؟3- جوانی که در دبیرستانی در آمریکا، کلیه همکلاسی ها و معلمینش رو به رگبار گرفت؟4- ........جنایت کردن و کشتن رو باید فرای دین ها و باورها نگاه کردش.اینا بیشتر جنون های آنی هستن که هر فردی با هر عقیده ای میتونه بهش دست بزنه چون نمیتونه خشمش رو کنترل کنه.فرقی هم نمیکنه توی خاورمیانه دنیا اومده باشی یا مهد دموکراسی دنیا، اگه به این باور برسی که فکر خودت بهترینه، ظرفیت نابودی و کشتن هرکسی تو شما رشد میکنه. :-((برای آدم شدن به چیزهای والاتری نیاز هستش. :-|به این کار شما میگن مغلطه.دارین 2 تا چیز بی ربط را به هم ربط میدید.این مثال هایی که شما زدید ربطی به مذهب ندارند.شما نمیتونی بگی چون یکی به خاطر روانی بودن یا یکی به خاطر قدرت یکی به خاطر ثروت یکی به خاطر انتقام دست به قتل میزنه .پس گزینه مذهب را بزاریم کنار.اصلا تاریخ بشر را بزارید جلوت.میبینی اکثر جنگ ها و کشتار ها به خاطر 4 علت بوده.1:قدرت2: محبوبیت3:مشکلات روانی4:مذهبکلا بری داستان هر سلسله و پادشاهی را نگاه کنی و اگر جنگی کرده باشه.یا به خاطر قدرت بیشتر بوده یا به خاطر قهرمان شدن و کسب محبوبیت بود و یا اینکه دیوانه بوده و یا اینکه به خاطر مذهب اینکار کرده.منطق میگه که در طول تاریخ بشر به خاطر مذهب دست به جنایت های زیادی زده.تا حالا دیدی یک بودا یک زرتشت یک معبدی به خاطر مذهبش بمبگذاری کنه بچه های بیگناه را بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ا لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ این همه برادران زحمت میکشن فسفر میسوزونن که چیا رو کشف کنن. بیخیال تورو خدا. ما خودمون سالی دو سه بار مقدسات نیمی از مردم دنیا رو تو روز روشن و وسط خیابون به آتیش میکشیم برادرا به جائیشون بر نمیخوره. حالا الان رفتید در مقیاس میکرون دارید چی رو بررسی میکنید؟ 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دو روز پیش با خالم که روانشناس هستن در مورد مسائل کوچیکی که تو زندگی برای کودک پیش میاد و بعد توی زندگیش تاثیر میذاره صحبت میکردیم. گفتن کوچکترین مسائل از چند ماه قبل از بارداری تا تولد تو رشد جسمی و روحی جنین تاثیر داره،حرفهایی که میشنوه رو کاملا متوجه میشه چون روح داره و همون طور که حرفهای شیرین و لالایی و ابراز عشقو میفهمه حرفهای بدم میفهمه،احساسات بد مادر روش تاثیر میذارن.بعد از تولد هم حتی زمانی که نوزاد چند ماهست روی ذهنش تاثیر میذارن،نوزادی که اطرافش پر از خشونت و ترسه زمانی که بزرگ میشه نوعی خشونت و ترس توش دیده میشه.زمانی که انسان یه سری نمادها رو میبینه حتی اگه معنیشونو ندونه روی ذهن و احساسش تاثیر میذارن،مثل بازی هایی که بچه ها انجام میدن.درسته که بچه ممکنه ندونه دارن روی ذهنش کار میکنن اما اون نمادها تاثیر میذارن. نوه ی خالم علاقه ی زیادی به این بازی داره،یادمه یه بار صدامون کرد که بیاین ببینین من چجوری برج میلادو زدم زمین،نابودش کردم. بعد خودش چند دقیقه هنگ کرده بود که چرا این کارو کرده. یه بازی هم بود به اسم همسایه ی جهنمی که نوه ی خالم بازی میکرد،زنه لباس تنش نیست درستابی،هی به مامانش میگفت چرا اینجوری لباس نمیپوشی؟ خیلی ذهنش مشغول این شده بود که چجوری دیگرانو اذیت کنه چون توی این بازی این کارو انجام میداد. یا بازی هایی که خشونت زیادی دارن واقعا روی روح فرد تاثیر میذارن و باعث میشن گاهی ناخودآگاه رفتارهای بدی داشته باشه.مثلا بازی کانتر که فرد باید انتخاب کنه که تروریست باشه یا پلیس.بیشتر پسرا تروریستو انتخاب میکنن،وقتی از برادرم پرسیدم گفت که پلیس قدرتش کمه. خب چرا باید توی این بازی قدرت پلیس کمتر از تروریست باشه؟ اینا روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر دارن. هیچ کدوم از این شکلا تصادفی نیستن به نظرم. حتی وقتی تو یه برنامه کودک نشون میدن که یه بچه ی مهربون و خوشگل و با ادب که هم شیطنت خوبی داره و هم دنبال یادگیریه،نماز میخونه میخوان بچه رو به نماز جذب کنن و واقعا هم نمونشو تو بچه های فامیل دیدم که با دیدن این برنامه رفته جانماز آورده و نماز خونده بچه ی سه ساله. ببخشید که طولانی شد. ممنون از استارتر 7 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دو روز پیش با خالم که روانشناس هستن در مورد مسائل کوچیکی که تو زندگی برای کودک پیش میاد و بعد توی زندگیش تاثیر میذاره صحبت میکردیم.گفتن کوچکترین مسائل از چند ماه قبل از بارداری تا تولد تو رشد جسمی و روحی جنین تاثیر داره،حرفهایی که میشنوه رو کاملا متوجه میشه چون روح داره و همون طور که حرفهای شیرین و لالایی و ابراز عشقو میفهمه حرفهای بدم میفهمه،احساسات بد مادر روش تاثیر میذارن.بعد از تولد هم حتی زمانی که نوزاد چند ماهست روی ذهنش تاثیر میذارن،نوزادی که اطرافش پر از خشونت و ترسه زمانی که بزرگ میشه نوعی خشونت و ترس توش دیده میشه.زمانی که انسان یه سری نمادها رو میبینه حتی اگه معنیشونو ندونه روی ذهن و احساسش تاثیر میذارن،مثل بازی هایی که بچه ها انجام میدن.درسته که بچه ممکنه ندونه دارن روی ذهنش کار میکنن اما اون نمادها تاثیر میذارن. نوه ی خالم علاقه ی زیادی به این بازی داره،یادمه یه بار صدامون کرد که بیاین ببینین من چجوری برج میلادو زدم زمین،نابودش کردم. بعد خودش چند دقیقه هنگ کرده بود که چرا این کارو کرده. یه بازی هم بود به اسم همسایه ی جهنمی که نوه ی خالم بازی میکرد،زنه لباس تنش نیست درستابی،هی به مامانش میگفت چرا اینجوری لباس نمیپوشی؟ خیلی ذهنش مشغول این شده بود که چجوری دیگرانو اذیت کنه چون توی این بازی این کارو انجام میداد. یا بازی هایی که خشونت زیادی دارن واقعا روی روح فرد تاثیر میذارن و باعث میشن گاهی ناخودآگاه رفتارهای بدی داشته باشه.مثلا بازی کانتر که فرد باید انتخاب کنه که تروریست باشه یا پلیس.بیشتر پسرا تروریستو انتخاب میکنن،وقتی از برادرم پرسیدم گفت که پلیس قدرتش کمه. خب چرا باید توی این بازی قدرت پلیس کمتر از تروریست باشه؟ اینا روی ضمیر ناخودآگاه تاثیر دارن. هیچ کدوم از این شکلا تصادفی نیستن به نظرم. حتی وقتی تو یه برنامه کودک نشون میدن که یه بچه ی مهربون و خوشگل و با ادب که هم شیطنت خوبی داره و هم دنبال یادگیریه،نماز میخونه میخوان بچه رو به نماز جذب کنن و واقعا هم نمونشو تو بچه های فامیل دیدم که با دیدن این برنامه رفته جانماز آورده و نماز خونده بچه ی سه ساله. ببخشید که طولانی شد. ممنون از استارتر فکر نکنم درست باشه مسائل را بر اساس شنیده های خاله و داداش تحلیل کرد. مثلا جمله اینکه کاملا متوجه میشه چون روح داره یک جمله عملی نیست و و جایگاهی در علم روانشانسی جهانی نداره و فقط نظر خودش را بیان کرده. در مورد قوی بودن تروریست در بازی کانتر هم باز میگم همین تفاوت پلیس و تروریست هست که تفاوت ایجاد میکنه.چون پلیس وظیفه اش خنثی کردن بمب و دفاع کرده از منطقه هست و تروریست بمبگذاری.همین تفاوت عینی هست که باعث میشه بمب گذاشتن اسان تر باشه.چون کسی که حمله میکنه تروریست هست و این طبیعی هست که تروریست بازیش راحت تر هست چون پلیس نمیدونه که تروریست کدوم محل را برای بمبگذاری اماده میکنه.در واقع این یک نقشه شوم نیست بلکه بازی ساختن که بر اساس واقعیت هست دیگر دلیل انتخاب پسر ها برای تروریست بودن بیشتر جذابیت اون هست.مثلا اگر شخصیت بازی gta پلیس بود دیگر جذابیتی نداشت.نمیتونست بانک بزنه یا اینکه بالاتر از حد سرعت رانندگی کنه. منظورم من این هست که شستشوی مغزی وجود داره ولی من میگم ما که دو روز سواد پزشکی نداریم و کلمه ضمیر نا خوداگاه و از این چیز ها را تو نت خوندیم.فکر نکنیم علامه شدیم و همه چی را میفهمیم. هر چیزی که ببینینم تفسیر توطئه کنیم. و متوهم توطئه بشیم. 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان گرامی وقتی دارین اعلام نظر میکنی لطفاً قوانین تالار گفتگوهای آزاد و انجمن رو رعایت کنین در غیر اینصورت تاپیک محو میشه و دوستانی که باعث محوش بشن باهاشون برخورد میشه دوستان لطفاً رعایت کنین.... قوانین انجمن 5 لینک به دیدگاه
mehdi19 718 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ فکر نکنم درست باشه مسائل را بر اساس شنیده های خاله و داداش تحلیل کرد.مثلا جمله اینکه کاملا متوجه میشه چون روح داره یک جمله عملی نیست و و جایگاهی در علم روانشانسی جهانی نداره و فقط نظر خودش را بیان کرده. در مورد قوی بودن تروریست در بازی کانتر هم باز میگم همین تفاوت پلیس و تروریست هست که تفاوت ایجاد میکنه.چون پلیس وظیفه اش خنثی کردن بمب و دفاع کرده از منطقه هست و تروریست بمبگذاری.همین تفاوت عینی هست که باعث میشه بمب گذاشتن اسان تر باشه.چون کسی که حمله میکنه تروریست هست و این طبیعی هست که تروریست بازیش راحت تر هست چون پلیس نمیدونه که تروریست کدوم محل را برای بمبگذاری اماده میکنه.در واقع این یک نقشه شوم نیست بلکه بازی ساختن که بر اساس واقعیت هست دیگر دلیل انتخاب پسر ها برای تروریست بودن بیشتر جذابیت اون هست.مثلا اگر شخصیت بازی gta پلیس بود دیگر جذابیتی نداشت.نمیتونست بانک بزنه یا اینکه بالاتر از حد سرعت رانندگی کنه. منظورم من این هست کهشستشوی مغزی وجود داره ولی من میگم ما که دو روز سواد پزشکی نداریم و کلمه ضمیر نا خوداگاه و از این چیز ها را تو نت خوندیم.فکر نکنیم علامه شدیم و همه چی را میفهمیم. هر چیزی که ببینینم تفسیر توطئه کنیم. و متوهم توطئه بشیم.2 روح=ضمیر ناخودآگاه . حله؟ علمی شد؟ پلیس سپر داره تو دنیای واقعی وقتی سپرو حذف میکنن پس..؟ من نه ما! من که از نت نخوندم. تو دوران دبیرستان کتاباشو میخوندم و فک میکنم کسی که احساس میکنه علامس من نیستم بلکه... از 1و 2---------------> حالا کی متوهم توطئه س؟! لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ ادراک جنین در شکم مادر یک مورد کاملا علمی و اثبات شده هست جنين داراي سيستم عصبي فوق العاده پيچيده اي است كه تا 3 سالگي در حال ضبط كليه حركات اصوات تصاوير مزه ها و بو هاست.يك جنين در هفت ماهگي بيشترين سلولهاي مغزي را دارد از ماه هشتم اين سلولها شروع به از بين رفتن می کنند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ فکر نکنم درست باشه مسائل را بر اساس شنیده های خاله و داداش تحلیل کرد.مثلا جمله اینکه کاملا متوجه میشه چون روح داره یک جمله عملی نیست و و جایگاهی در علم روانشانسی جهانی نداره و فقط نظر خودش را بیان کرده. در مورد قوی بودن تروریست در بازی کانتر هم باز میگم همین تفاوت پلیس و تروریست هست که تفاوت ایجاد میکنه.چون پلیس وظیفه اش خنثی کردن بمب و دفاع کرده از منطقه هست و تروریست بمبگذاری.همین تفاوت عینی هست که باعث میشه بمب گذاشتن اسان تر باشه.چون کسی که حمله میکنه تروریست هست و این طبیعی هست که تروریست بازیش راحت تر هست چون پلیس نمیدونه که تروریست کدوم محل را برای بمبگذاری اماده میکنه.در واقع این یک نقشه شوم نیست بلکه بازی ساختن که بر اساس واقعیت هست دیگر دلیل انتخاب پسر ها برای تروریست بودن بیشتر جذابیت اون هست.مثلا اگر شخصیت بازی gta پلیس بود دیگر جذابیتی نداشت.نمیتونست بانک بزنه یا اینکه بالاتر از حد سرعت رانندگی کنه. منظورم من این هست که شستشوی مغزی وجود داره ولی من میگم ما که دو روز سواد پزشکی نداریم و کلمه ضمیر نا خوداگاه و از این چیز ها را تو نت خوندیم.فکر نکنیم علامه شدیم و همه چی را میفهمیم. هر چیزی که ببینینم تفسیر توطئه کنیم. و متوهم توطئه بشیم. حرف ایشون نظر یه روانشناسه و حرف یه فرد عادی بدون اطلاعات در مورد این مسئله نیست کسی که کارش با بچه هاست و تو مشاوره هاش داره این مواردو میبینه و چند نمونشم من ذکر کردم و قصدم این نبود که با تکیه به حرف یه پسربچه چیزیو ثابت کنم.احتمالا من نتونستم جمله بندی درستی داشته باشم و درست منظورمو برسونم. اینجا هر کسی نظرشو میده و من که به شخصه سعی ندارم بگم علامه هستم و حرفتونو قبول دارم که نباید فکر کنیم همه چیزو میدونیم به همین دلیل نقل قولی از خالمو آوردم. حتی کسی که استاد دانشگاه هستن و دکترای روانشناسی دارن هم تو یه مشاوره هم به من و هم به دخترخالم که پسرشون این بازی ها رو انجام میده همه ی این حرفارو زدن. بنابراین نمیشه این حرفو خیلی بی اعتبار دونست. حداقل در مقابل حرف یه آقای مهندس. به نظرم بیشتر این برنامه ها چه از داخل چه از خارج با یه سری هدف و برنامه ریزی تولید میشن که بتونن بیشتر به صورت غیر محسوس یه سری ارزش و تفکرها رو وارد ذهن افراد کنن.فکر نمیکنم مخالف این حرف باشین. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ روح=ضمیر ناخودآگاه . حله؟ علمی شد؟پلیس سپر داره تو دنیای واقعی وقتی سپرو حذف میکنن پس..؟ من نه ما! من که از نت نخوندم. تو دوران دبیرستان کتاباشو میخوندم و فک میکنم کسی که احساس میکنه علامس من نیستم بلکه... از 1و 2---------------> حالا کی متوهم توطئه س؟! ضمیر ناخودآگاه هم کلمه غلطی هست و ربطی نداره .علمیش همونی هست که در پست بعدی گفته شد. نگاه کن یک سری قوانین کلی هست که نمیشه حذفش کرد.مثلا نمیتونی یک بازی بسازی شخصیت پلیس بمبگذاری کنه و شخصیت منفی داشته باشه.تروریست حالا بخواد جون مردم را نجات بده ولی دیگه حالا پلیس سپر داشته باشه یا ارپی چی جز فان های یک بازی هست و هر بازی با هم فرق میکنه. الان من یک سوال دارم .الان بازی های جدیدا ساختن میشه که شخصیت اصلیشون خون اشام و زامبی هست. و میتونی نقش زامبی باشه و دیگران بکشی. الان اون لولو ها دارند چه نقشه ای میکشند ؟ نکنه اینبار مردم را میخوان خون آشام کنند؟؟؟ ببین عزیز من ضمیر نا خودآگاه و از این چیز ها یک پدیده علمی هست .با 4 صفحه هم مطلب تو دبیرستان خوندن نمیتونی علامه بشی و در مورد هر پدیده اظهار نظر کنی. من نمیگم این چیز ها وجود نداره.شستشوی مغزی وجود نداره .القا کردن یک مساله در ذهن وجود نداره. ولی حرف من این هست که ما نباید توهم توطئه داشته باشیم.هر چیزی که میبینیم و هر ادعایی که مطرح میشه را قبول کنیم. این مطالبی که الان در وبلاگ های ایرانی پخش شده و یکیش مثل این قضیه انگری بردز همش بازی رسانه ای هست که حالا نمیشه اینجا کامل بیانش کرد. اگر از این دید های متوهم داشته باشیم تو هر چیزی میتونیم گودرز را به شقیقه ربط بدیم و برایش داستان سرایی کنیم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ حرف ایشون نظر یه روانشناسه و حرف یه فرد عادی بدون اطلاعات در مورد این مسئله نیست کسی که کارش با بچه هاست و تو مشاوره هاش داره این مواردو میبینه و چند نمونشم من ذکر کردم و قصدم این نبود که با تکیه به حرف یه پسربچه چیزیو ثابت کنم.احتمالا من نتونستم جمله بندی درستی داشته باشم و درست منظورمو برسونم.اینجا هر کسی نظرشو میده و من که به شخصه سعی ندارم بگم علامه هستم و حرفتونو قبول دارم که نباید فکر کنیم همه چیزو میدونیم به همین دلیل نقل قولی از خالمو آوردم. حتی کسی که استاد دانشگاه هستن و دکترای روانشناسی دارن هم تو یه مشاوره هم به من و هم به دخترخالم که پسرشون این بازی ها رو انجام میده همه ی این حرفارو زدن. بنابراین نمیشه این حرفو خیلی بی اعتبار دونست. حداقل در مقابل حرف یه آقای مهندس. به نظرم بیشتر این برنامه ها چه از داخل چه از خارج با یه سری هدف و برنامه ریزی تولید میشن که بتونن بیشتر به صورت غیر محسوس یه سری ارزش و تفکرها رو وارد ذهن افراد کنن.فکر نمیکنم مخالف این حرف باشین. دوست عزیز اولا منظور من در کل بود و با شخص شما نبود.دوما من بیشتر با کلمه روح مشکل داشتم و در کل حرفشون درست بود که البته اینجا جاش نیست. مثل اینکه منظور خودم را بد رسوندم. من نمیگم رسانه تاثیر نداره .من نمیگم مایی که با سریال پدر سالار و زیزیگولو بزرگ شدیم فرق نخواهیم داشت با بچه هایی که با سریال های جم تی وی بزرگ میشند. من میگم بیاییم دنبال توطئه بگردیم این اشتباه هست. حرف من این هست که یک بازی مثل کانتر تاثیر بزاره و چه نزاره بحثش جدا هست با اینکه ما بگیم حتما توطئه در کار بوده. 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ دوست عزیز اولا منظور من در کل بود و با شخص شما نبود.دوما من بیشتر با کلمه روح مشکل داشتم و در کل حرفشون درست بود که البته اینجا جاش نیست. مثل اینکه منظور خودم را بد رسوندم. من نمیگم رسانه تاثیر نداره .من نمیگم مایی که با سریال پدر سالار و زیزیگولو بزرگ شدیم فرق نخواهیم داشت با بچه هایی که با سریال های جم تی وی بزرگ میشند. من میگم بیاییم دنبال توطئه بگردیم این اشتباه هست. حرف من این هست که یک بازی مثل کانتر تاثیر بزاره و چه نزاره بحثش جدا هست با اینکه ما بگیم حتما توطئه در کار بوده. خب این کار بدون هدف نمیتونه باشه.میتونه؟یعنی اشکال با این شباهت بدون هدف؟ وقتی هم با هدف باشه میشه نوعی توطئه. لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ تو رو خدا دست از این حرفها بردارید. استاندارد های زندگی ما خیلی پائین تر از این حرفاست که بخوایم راجع به تاثیرات بازی های توطئه آمیز استکبار جهانی روی ناخودآگاه کودکان این مملکت حرف بزنیم. مشکل بزرگ گرسنگی کودکان به شکل کاملا اساسی لاینحل باقی مونده. لطفا اول به فکر تغذیه و شکمشون رو باشید بعد به سلامت روحشون بیاندیشید. 9 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ تو رو خدا دست از این حرفها بردارید. استاندارد های زندگی ما خیلی پائین تر از این حرفاست که بخوایم راجع به تاثیرات بازی های توطئه آمیز استکبار جهانی روی ناخودآگاه کودکان این مملکت حرف بزنیم. مشکل بزرگ گرسنگی کودکان به شکل کاملا اساسی لاینحل باقی مونده. لطفا اول به فکر تغذیه و شکمشون رو باشید بعد به سلامت روحشون بیاندیشید. فقط بحث کودکان ایرانی نیستن، برنامه جو فراست از شبکه من رو تو ببینین. (ایشون یکی از بزرگ ترین روانشناسان کودک در آمریکا هستن) همین بازی های کامپیوتری کم خطر از نظر شما، زندگی اکثریت کودکان آمریکایی رو داره تباه میکنه. از انزوا تا پرخاشگری تا افسردگی و سردرد و نتیجه اش هم میشه جنایت توی نوجوانی و اسلحه کشی و.... اونم برای کودکانی که شاید شما فکر کنین استاندارد زندگی خیلی بالایی دارن. :-| حالا تو کشور ما فقر اقتصادی خودش از عوامل جنایت هستش، فقر فکری و کامپیوتری هم که بهش تزریق بشه دیگه هیچییییییییی. :-(((( الان کودکان ما به قول شما گرسنه هستند، من و شما تو این فضای مجازی چیکار میتونیم بکنیم؟ همین که بشه آدمارو از یه سری چیزهای اخلاقی و فرهنگی آگاه کرد خودش شاهکاره، برای معیشت مردم هم یا باید شغل ایجاد کرد، که فکر نکنم این تو حوزه قدرت من یا شما باشن و در مورد اقتصاد عمل مهمه نه حرف زدن. اما برای اصلاح وضعیت های خراب اجتماعی و اخلاقی، حرف هم در کنار عمل موثر هستش. :-) 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ فقط بحث کودکان ایرانی نیستن، برنامه جو فراست از شبکه من رو تو ببینین. (ایشون یکی از بزرگ ترین روانشناسان کودک در آمریکا هستن)همین بازی های کامپیوتری کم خطر از نظر شما، زندگی اکثریت کودکان آمریکایی رو داره تباه میکنه. از انزوا تا پرخاشگری تا افسردگی و سردرد و نتیجه اش هم میشه جنایت توی نوجوانی و اسلحه کشی و.... اونم برای کودکانی که شاید شما فکر کنین استاندارد زندگی خیلی بالایی دارن. :-| حالا تو کشور ما فقر اقتصادی خودش از عوامل جنایت هستش، فقر فکری و کامپیوتری هم که بهش تزریق بشه دیگه هیچییییییییی. :-(((( الان کودکان ما به قول شما گرسنه هستند، من و شما تو این فضای مجازی چیکار میتونیم بکنیم؟ همین که بشه آدمارو از یه سری چیزهای اخلاقی و فرهنگی آگاه کرد خودش شاهکاره، برای معیشت مردم هم یا باید شغل ایجاد کرد، که فکر نکنم این تو حوزه قدرت من یا شما باشن و در مورد اقتصاد عمل مهمه نه حرف زدن. اما برای اصلاح وضعیت های خراب اجتماعی و اخلاقی، حرف هم در کنار عمل موثر هستش. :-) والا از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من تلویزیون نگاه نمیکنم و نمیدونم جو فراست کیه. خوب در خصوص بازیهای کامپیوتری و تباهی عمر کودکان آمریکایی شما دارید دقیقا حرف منو میزنید. پرداختن به این مسائل به درد همون جامعه آمریکا میخوره که استانداردهای زندگیشون انقدر بالاست که مشکلات پیش و پا افتاده شون به طور نسبی حل شده و یه عده نشستن دارن راجع به تاثیرات بازی های کامپیوتری بر روی کودکان تفحص میکنن، پژوهش میکنن، نظریه میدن و کلا یه علمی شده برای خودش. در کنارش این روانشناس و کلیه دست اندر کاران این پژوهش براشون شغل ایجاد میشه و در پس زمینه زندگی آمریکایی همه چیز داره تحت عنوان یک جامعه کامل با تنوع وسیعی از مشاغل به نیازهای همون جامعه پاسخ میده. اما به درد منو شما نمیخوره. چون ما هنوز تو آداب اولیه اجتماعی مشکل داریم. که البته خاص کودکان نیست و عموم مردم مشکل دارند. البته منم جزئی از همین مردمم. اما اهمیت آداب اجتماعی و برنامه ریزی های خرد و کلان وقتی پیش میاد که نرخ تورم و بیکاری و رشد اقتصادی به اعداد قابل قبولی رسیده باشه بعد دولت یا من و شما و یا هر ارگانی بیاد وقت و انرژی خودش رو صرف نیازهای غیر ضروری تری مثل اصلاح رفتار و آداب اولیه اجتماعی بکنه. حالا اگر شما بخوای اولویت بندی بکنی بررسی پشت پرده بازی انگری بردز فکر میکنی چه اولویتی رو به خودش اختصاص میده؟ پس نتیجه میگیریم این انرژی که داره بیخودی صرف چیزی میشه که نیازهای اولیه ما نیست. اصلا در حال حاضر نیاز این جامعه نیست. پس به این نتیجه میرسی که این برادران زحمت کش به جای نقد اگر برن سیب زمینی بکارن خیلی بیشتر جوابگوی نیازهای ما خواهد بود. حالا که ما کمبود سیب زمینی و پیاز داریم و نیازهامون در حد سیب زمینی و پیازه این هزینه ای که صرف این تحلیل ها میشه چه دلیلی جز تبلیغات منفی و سیاه نمایی داره؟ اینم شد قضیه همون علائم فراماسونری و اینا. اتفاقا از نظر من این بازی یه شاهکار مهندسیه و در تقویت تفکر منطقی و پرورش ذهن و آموزش فیزیک دینامیک نقش بسیار موثر و خوبی داره. نکات مثبت و جالب این بازی به قدری زیاده که به هیچ عنوان مهم نیست اون شکل شبیهه نقشه ایران باشه. و این به نظر من یه سوء تفاهم بیشتر نیست. اما شما سعی در پر رنگ جلوه دادن اون دارید تا به اهداف تبلیغاتی خودتون دست پبدا کنید. تا حتی یه بازی کامپیوتری تولید شده در غرب رو که طرفدار پیدا کرده مثل یه سلاح مخرب جلوه بدید و صحه ای از دشمنی غرب با مردم و کودکان ما در همه زمینه های فرهنگی بزارید. بعدم به یه چیزی توجه نکردید اشکال و سازه های موجود در این بازی از تنوع بسیار زیادی برخورداره و این تنوع ممکنه خودش باعث بروز شباهت هایی در این سازه های با سازه های موجود در کره زمین باشه. یا در خصوص اون شکل نامنظم که شبیه نقشه ایرانه باید بگم ممکنه اشکال نامنظم دیگری هم در این بازی وجود داشته باشه که شبیه به نقشه کشورهای دیگه باشه. اما من هنوز در عجبم از اون فسفرهایی که سوخته شده تا این شباهت ها رو کشف کنه. 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ والا از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من تلویزیون نگاه نمیکنم و نمیدونم جو فراست کیه.خوب در خصوص بازیهای کامپیوتری و تباهی عمر کودکان آمریکایی شما دارید دقیقا حرف منو میزنید. پرداختن به این مسائل به درد همون جامعه آمریکا میخوره که استانداردهای زندگیشون انقدر بالاست که مشکلات پیش و پا افتاده شون به طور نسبی حل شده و یه عده نشستن دارن راجع به تاثیرات بازی های کامپیوتری بر روی کودکان تفحص میکنن، پژوهش میکنن، نظریه میدن و کلا یه علمی شده برای خودش. در کنارش این روانشناس و کلیه دست اندر کاران این پژوهش براشون شغل ایجاد میشه و در پس زمینه زندگی آمریکایی همه چیز داره تحت عنوان یک جامعه کامل با تنوع وسیعی از مشاغل به نیازهای همون جامعه پاسخ میده. اما به درد منو شما نمیخوره. چون ما هنوز تو آداب اولیه اجتماعی مشکل داریم. که البته خاص کودکان نیست و عموم مردم مشکل دارند. البته منم جزئی از همین مردمم. اما اهمیت آداب اجتماعی و برنامه ریزی های خرد و کلان وقتی پیش میاد که نرخ تورم و بیکاری و رشد اقتصادی به اعداد قابل قبولی رسیده باشه بعد دولت یا من و شما و یا هر ارگانی بیاد وقت و انرژی خودش رو صرف نیازهای غیر ضروری تری مثل اصلاح رفتار و آداب اولیه اجتماعی بکنه. حالا اگر شما بخوای اولویت بندی بکنی بررسی پشت پرده بازی انگری بردز فکر میکنی چه اولویتی رو به خودش اختصاص میده؟ پس نتیجه میگیریم این انرژی که داره بیخودی صرف چیزی میشه که نیازهای اولیه ما نیست. اصلا در حال حاضر نیاز این جامعه نیست. پس به این نتیجه میرسی که این برادران زحمت کش به جای نقد اگر برن سیب زمینی بکارن خیلی بیشتر جوابگوی نیازهای ما خواهد بود. حالا که ما کمبود سیب زمینی و پیاز داریم و نیازهامون در حد سیب زمینی و پیازه این هزینه ای که صرف این تحلیل ها میشه چه دلیلی جز تبلیغات منفی و سیاه نمایی داره؟ اینم شد قضیه همون علائم فراماسونری و اینا. اتفاقا از نظر من این بازی یه شاهکار مهندسیه و در تقویت تفکر منطقی و پرورش ذهن و آموزش فیزیک دینامیک نقش بسیار موثر و خوبی داره. نکات مثبت و جالب این بازی به قدری زیاده که به هیچ عنوان مهم نیست اون شکل شبیهه نقشه ایران باشه. و این به نظر من یه سوء تفاهم بیشتر نیست. اما شما سعی در پر رنگ جلوه دادن اون دارید تا به اهداف تبلیغاتی خودتون دست پبدا کنید. تا حتی یه بازی کامپیوتری تولید شده در غرب رو که طرفدار پیدا کرده مثل یه سلاح مخرب جلوه بدید و صحه ای از دشمنی غرب با مردم و کودکان ما در همه زمینه های فرهنگی بزارید. بعدم به یه چیزی توجه نکردید اشکال و سازه های موجود در این بازی از تنوع بسیار زیادی برخورداره و این تنوع ممکنه خودش باعث بروز شباهت هایی در این سازه های با سازه های موجود در کره زمین باشه. یا در خصوص اون شکل نامنظم که شبیه نقشه ایرانه باید بگم ممکنه اشکال نامنظم دیگری هم در این بازی وجود داشته باشه که شبیه به نقشه کشورهای دیگه باشه. اما من هنوز در عجبم از اون فسفرهایی که سوخته شده تا این شباهت ها رو کشف کنه. در کنار این ها مسائلی مثل حقوق حیوانات، قوانین زیست محیطی، مسائل آموزشی و حقوق زنان و ... هم اضافه کن. ینی اینا در سطح های بعدی از زندگی انسانِ. شما تو ایران مثلاً باید نگران این باشی که برای مطالبی که در وبلاگت مینویسی نیان بکشنت. اصلاً این چیزا فانتزیه هنوز برای ما. هنوز گیر ما اینه که از رئیس جمهور سوال بپرسیم یا نه؟! 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ در کنار این ها مسائلی مثل حقوق حیوانات، قوانین زیست محیطی، مسائل آموزشی و حقوق زنان و ... هم اضافه کن.ینی اینا در سطح های بعدی از زندگی انسانِ. شما تو ایران مثلاً باید نگران این باشی که برای مطالبی که در وبلاگت مینویسی نیان بکشنت. اصلاً این چیزا فانتزیه هنوز برای ما. هنوز گیر ما اینه که از رئیس جمهور سوال بپرسیم یا نه؟! احسنت. لپ کلام همینه. پرداختن به مسائلی از قبیل این تاپیک اصلا و اساسا در حیطه نیازهای جامعه ما نیست. ما هنوز مسائل لاینحل خیلی خجالت آور و بزرگی داریم که بحث در این تاپیک بدون توجه به اون مسائل خنده داره. قضیه همونه که میگن گشنگی نکشیدی که عاشقی از یادت بره. انسان گشنه فقط باید یه فکری به حال گرسنگیش بکنه. چون نیاز به غذا واجب تر از نیاز به عشقه. انسان بدون غذا بیشتر از یکی دو هفته دووم نمیاره. اما بدون عشق 80 سال هم میتونه عمر کنه. حالا فکر کنید یه آدم گرسنه به جای اینکه به فکر غذاخوردن باشه به فکر پیدا کردن معشوقه اش باشه. خنده دار نیست؟ اول باید زنده بمونه بعد بره دنبال عشقش. 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ چیکار میشه کرد!!!؟؟؟ هیچی! چارش چیه؟؟ هیچی!!!..... مسلما حتی ناخود آگاهم تاثیر داره! شک نکنین که 100% همون چیزی که فکر میکنین هست! 3 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ احسنت. لپ کلام همینه. پرداختن به مسائلی از قبیل این تاپیک اصلا و اساسا در حیطه نیازهای جامعه ما نیست. ما هنوز مسائل لاینحل خیلی خجالت آور و بزرگی داریم که بحث در این تاپیک بدون توجه به اون مسائل خنده داره. قضیه همونه که میگن گشنگی نکشیدی که عاشقی از یادت بره. انسان گشنه فقط باید یه فکری به حال گرسنگیش بکنه. چون نیاز به غذا واجب تر از نیاز به عشقه. انسان بدون غذا بیشتر از یکی دو هفته دووم نمیاره. اما بدون عشق 80 سال هم میتونه عمر کنه. حالا فکر کنید یه آدم گرسنه به جای اینکه به فکر غذاخوردن باشه به فکر پیدا کردن معشوقه اش باشه. خنده دار نیست؟ اول باید زنده بمونه بعد بره دنبال عشقش. چرا شما برای زدن تاپیکی که در حیطه نیازهای جامعه ما هستش، اقدام نمیکنین؟ :-) اون مسائل لاینحک و خجالت آور بزرگ که میگین رو اشاره بهش کنین، ما هم بدونیم. چرا تاپیکش نمیکنیییی؟؟؟؟؟ اصلا منظورتون رو از ربط دادن گشنگی این ملت به این تاپیک متوجه نمیشم !!! O_o فقط امیدوارم جز آدمااااییی نباشین که تنها بلدن انتقاد کنن و وقتی بهشون میگی پیشنهادت چیه یا بگه وقت و حوصله ندارم یا بگه قبلا بحث کردیم به نتیجه نرسیدیم یا بگه به من چه !!! شما وقتی میتونی این مسائل رو زیر سئوال ببری که جایگزینش رو به ما معرفی کنی. من شدیدا مشتاقم شما تاپیکی با مشخصاتی که میگی دغدغه جامعه ما هستش بزنی و منم بیام توش نظر بدم و بیشتر با دیدگاهتون آشنا بشم. البته بیشتر فکر کنم همین سه حالتی که نوشتم رو در جوابم بدین. :-| لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ من منکر وضعیت داغون کشور و گرسنگی و کاراجباری کودکان و بد رفتاری با کودکان نیستم،اما وقتی یه عالمه مشکل داریم دلیل نمیشه که بخوایم یه سری از مشکلاتو که خودشون در آینده میتونن باعث مشکلات بزرگتری بشن کنار بذاریم یا نادیده بگیریم. ما که نمیتونیم اون مشکلات بزرگو به صورت کامل حل کنیم پس علاوه بر تلاش برای حل اون مشکلات در حد توانمون به فکر حل مشکلات کوچیک هم باشیم. یکی از نمونه ی بازی ها یا فیلمها یا عکسها یا مطالبی که به صورت ناخودآگاه رو ذهن کودکان تاثیر میذارن این بازیه. این که تو این بازی نشانه هایی از کشور ما مورد هجوم قرار میگیرن اونم توسط کودکان خودمون شاید در ظاهر مسئله ی مهمی نباشه و فقط بگیم خب یه بازیه دیگه،اما جای فکر کردن داره که پشت پرده ی خیلی از فیلمها و بازیهایی که هر روز بچه هامون باهاشون وقتشونو پر میکنن چه چیزی میگذره. اگه بچه ی شما بازی انجام بده که توش کار و فعالیت کنه و پول بدست بیاره و بعد بتونه کارشو گسترش بده،یا بازی انجام بده که توش یه سری مسائلو و معما رو حل کنه (به روش های مختلف و بازی های مختلف) این روش تو ذهنش جا میفته و باعث میشه که ذهنش درگیر پیدا کردن راه حل های مختلف بشه،درگیر فکر ساختن بشه.(نمونشم دیدم) این بازی ها هیجان ندارن،خب میتونه برای ارضای این نیاز هم بازی هایی انجام بده که توشون مسابقه بده و بعد هم یه جایزه ای برنده بشه. مثل اینکه وقتی بچه ی شما تو خونتون میبینه که شما همیشه به دیگران کمک میکنین و احترام میذارین، حتی اگه به صورت مستقیم هم بهش این مسائلو نگین این خصلت و تفکر توش رشد میکنه و در آینده بهش کمک میکنه و تو زندگیش تاثیر میذاره. مثلا سرود ملی کشور چین رو من یه بار تو تلویزیون شنیدم که یه چینی ترجمش کرده بود به فارسی،همش حرف جنگیدن و تلاش کردن بود برای یه زندگی بهتر،وقتی این مرتب به گوش یه بچه میرسه معلومه که توی زندگیش تاثیر میذاره. البته افرادی هم هستن که با وجود این مسائل و تاثیرات خوب اونها زندگی بدی دارن و اون هم جنبه ی انتخاب انسانو نشون میده. اینکه چطور برنامه ای برای یه کودک درست بشه که بتونه هم نیاز به هیجانش رو ارضا کنه و هم به صورت مستقیم یا غیر مستقیم یه سری مسائلو بهش یاد بده (مثل تلاش کردن و به نتیجه رسیدن) وظیفه ی پدر و مادره که با تهیه ی بازی های مناسبی که میدونن توش چی میگذره و هدفش چیه این شرایطو فراهم کنن. مسائل خیلی کوچیک هم تو زندگی تاثیرات خیلی بزرگی میذارن. لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ چرا شما برای زدن تاپیکی که در حیطه نیازهای جامعه ما هستش، اقدام نمیکنین؟ :-)اون مسائل لاینحک و خجالت آور بزرگ که میگین رو اشاره بهش کنین، ما هم بدونیم. چرا تاپیکش نمیکنیییی؟؟؟؟؟ اصلا منظورتون رو از ربط دادن گشنگی این ملت به این تاپیک متوجه نمیشم !!! O_o فقط امیدوارم جز آدمااااییی نباشین که تنها بلدن انتقاد کنن و وقتی بهشون میگی پیشنهادت چیه یا بگه وقت و حوصله ندارم یا بگه قبلا بحث کردیم به نتیجه نرسیدیم یا بگه به من چه !!! شما وقتی میتونی این مسائل رو زیر سئوال ببری که جایگزینش رو به ما معرفی کنی. من شدیدا مشتاقم شما تاپیکی با مشخصاتی که میگی دغدغه جامعه ما هستش بزنی و منم بیام توش نظر بدم و بیشتر با دیدگاهتون آشنا بشم. البته بیشتر فکر کنم همین سه حالتی که نوشتم رو در جوابم بدین. :-| شما این بخش از صحبت های منو مطالعه فرمودید؟ جواب همه حرف هاتون همین پائینه. لطفا یک بار دیگه با دقت بخونید. حالا اگر شما بخوای اولویت بندی بکنی بررسی پشت پرده بازی انگری بردز فکر میکنی چه اولویتی رو به خودش اختصاص میده؟ پس نتیجه میگیریم این انرژی که داره بیخودی صرف چیزی میشه که نیازهای اولیه ما نیست. اصلا در حال حاضر نیاز این جامعه نیست. پس به این نتیجه میرسی که این برادران زحمت کش به جای نقد اگر برن سیب زمینی بکارن خیلی بیشتر جوابگوی نیازهای ما خواهد بود. حالا که ما کمبود سیب زمینی و پیاز داریم و نیازهامون در حد سیب زمینی و پیازه این هزینه ای که صرف این تحلیل ها میشه چه دلیلی جز تبلیغات منفی و سیاه نمایی داره؟ اینم شد قضیه همون علائم فراماسونری و اینا. اتفاقا از نظر من این بازی یه شاهکار مهندسیه و در تقویت تفکر منطقی و پرورش ذهن و آموزش فیزیک دینامیک نقش بسیار موثر و خوبی داره. نکات مثبت و جالب این بازی به قدری زیاده که به هیچ عنوان مهم نیست اون شکل شبیهه نقشه ایران باشه. و این به نظر من یه سوء تفاهم بیشتر نیست. اما شما سعی در پر رنگ جلوه دادن اون دارید تا به اهداف تبلیغاتی خودتون دست پبدا کنید. تا حتی یه بازی کامپیوتری تولید شده در غرب رو که طرفدار پیدا کرده مثل یه سلاح مخرب جلوه بدید و صحه ای از دشمنی غرب با مردم و کودکان ما در همه زمینه های فرهنگی بزارید. بعدم به یه چیزی توجه نکردید اشکال و سازه های موجود در این بازی از تنوع بسیار زیادی برخورداره و این تنوع ممکنه خودش باعث بروز شباهت هایی در این سازه های با سازه های موجود در کره زمین باشه. یا در خصوص اون شکل نامنظم که شبیه نقشه ایرانه باید بگم ممکنه اشکال نامنظم دیگری هم در این بازی وجود داشته باشه که شبیه به نقشه کشورهای دیگه باشه. اما من هنوز در عجبم از اون فسفرهایی که سوخته شده تا این شباهت ها رو کشف کنه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده