minoomy 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها این تاپیکو زدم تا هرکس تو طرحهای 1تا5 اشکال داشت همینجا بپرسه چون واس خودم که خیلی اشکال پیش میاد! در مورد خودمم ما این ترم طرح 5 داریم و زمینی که انتخاب کردیم توپوگرافی خیلی ناجور با شیب تند داره و کلی محدودیت برای راه و ساخت و ساز داریم. محدوده مون هم یه قسمتش مجتمع تجاری قراره باشه الان سوالم اینه که شکل زمینای مجتمعهای تجاری حتما باید چهارگوش باشه؟یا مثلا دایره و ربع دایره هم میشه؟ و اینکه حداقل و حداکثر مساحت قطعات تجاری مثل پاساژ چقدره؟ مرسی :) 3 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها این تاپیکو زدم تا هرکس تو طرحهای 1تا5 اشکال داشت همینجا بپرسه چون واس خودم که خیلی اشکال پیش میاد! در مورد خودمم ما این ترم طرح 5 داریم و زمینی که انتخاب کردیم توپوگرافی خیلی ناجور با شیب تند داره و کلی محدودیت برای راه و ساخت و ساز داریم. محدوده مون هم یه قسمتش مجتمع تجاری قراره باشه الان سوالم اینه که شکل زمینای مجتمعهای تجاری حتما باید چهارگوش باشه؟یا مثلا دایره و ربع دایره هم میشه؟ و اینکه حداقل و حداکثر مساحت قطعات تجاری مثل پاساژ چقدره؟ مرسی :) سلام ببینید میزان شیب چقدر هست ؟ اگر خیلی زیاد باشه مثلا از (5 تا 8 مطمئن نیستم) درصد بیشتر باشه .. ساخت و ساز تقریبا اونجا بی معنیه چون هزینه سنگینی اعمال میکنه. شکل زمین هم بسته به نوع طراحی شما داره دیگه قاعدتا حتما شکل هندسی منظم نیست. اما عواملی میتونه تو این تعیین شکل دخیل باشه مثلا یکیش باد غالب هست . اگر مجتمع تجاری شما ارتفاع زیادی داره و در مسیر باد غالب هست باید از فرم دایره ای استفاده کنید ... حداقل تفکیک هم سوالتون رو بهتر بود http://www.noandishaan.com/forums/thread58745-49.html#post1241615 می پرسیدین 5 لینک به دیدگاه
0 minoomy 345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی شیبمون تا30 درصد هم هست که زمینو صفه بندی میکنیم تا هزینه ها کم باشه چون مجبوریم! قطعاتی که ما تفکیک کردیم 1500تا2000 متر مربع مساحت دارن و تقریبا 40تا قطعه هستش و قرار بوده که در سطح منطقه باشه ولی الان که فک میکنم میبینم همچین مساحت زیادی شاید عملکرد فرا شهری هم داشته باشه! 3 لینک به دیدگاه
0 faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام ببینید میزان شیب چقدر هست ؟ اگر خیلی زیاد باشه مثلا از (5 تا 8 مطمئن نیستم) درصد بیشتر باشه .. ساخت و ساز تقریبا اونجا بی معنیه چون هزینه سنگینی اعمال میکنه. شکل زمین هم بسته به نوع طراحی شما داره دیگه قاعدتا حتما شکل هندسی منظم نیست. اما عواملی میتونه تو این تعیین شکل دخیل باشه مثلا یکیش باد غالب هست . اگر مجتمع تجاری شما ارتفاع زیادی داره و در مسیر باد غالب هست باید از فرم دایره ای استفاده کنید ... حداقل تفکیک هم سوالتون رو بهتر بود http://www.noandishaan.com/forums/thread58745-49.html#post1241615 می پرسیدین مرسی سرعت عمل این مطالبو از چه منبعی آوردی؟ من یه موقع میخاستم همچین چیزی بعد هیچ کجا مطلب خوب و مناسبی پیدا نمی کردم براش 5 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی شیبمون تا30 درصد هم هست که زمینو صفه بندی میکنیم تا هزینه ها کم باشه چون مجبوریم! قطعاتی که ما تفکیک کردیم 1500تا2000 متر مربع مساحت دارن و تقریبا 40تا قطعه هستش و قرار بوده که در سطح منطقه باشه ولی الان که فک میکنم میبینم همچین مساحت زیادی شاید عملکرد فرا شهری هم داشته باشه! خواهش .... 30 درصد چه خبره ؟؟؟ سایتتون کجاست مگه ؟ طرح فرادست هم داره ؟ بعد این قطعات که گفتین مسکونیه ؟ یا همش تجاری ؟ 3 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی سرعت عمل این مطالبو از چه منبعی آوردی؟ من یه موقع میخاستم همچین چیزی بعد هیچ کجا مطلب خوب و مناسبی پیدا نمی کردم براش اینا یه سریش که استاندارد تعریف شده معمولا تو کتابای کاربری زمین هست ... اما یه سریاش رو هم تو طرحهای تفصیلی دوستان مشاور میدن ... که بنابر شرایط ممکنه کم و زیادش کنن 4 لینک به دیدگاه
0 minoomy 345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خواهش .... 30 درصد چه خبره ؟؟؟ سایتتون کجاست مگه ؟ طرح فرادست هم داره ؟ بعد این قطعات که گفتین مسکونیه ؟ یا همش تجاری ؟ دامنه کوهه!خارج از محدوده س واس همین طرح فرادستم نداره.قسمتایی که میخورد به شهر ادامه بافت موجود و مسکونیه بالاها که میخوره به یه پارک جنگلی تجاری دادیم 3 لینک به دیدگاه
0 Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دامنه کوهه!خارج از محدوده س واس همین طرح فرادستم نداره.قسمتایی که میخورد به شهر ادامه بافت موجود و مسکونیه بالاها که میخوره به یه پارک جنگلی تجاری دادیم چرا تفریحی نمیدین ؟ دار و درخت بکارن هزینه هم نداره تازه چشم انداز مسکونیاتون هم خیلی با کلاس میشه 3 لینک به دیدگاه
0 minoomy 345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوباره!من یه اشکال دارم میخوام بدونم واس طرح آمتده سازی و تو نقشه تفکیک چه مواردیو باید مشخص کنیم؟مثلا برو کف و مساحت قطعات و مختصات اینارو میخواد؟استادمون چیزی از چیزی ک خواسته نگفته! 1 لینک به دیدگاه
سوال
minoomy 345
سلام بچه ها این تاپیکو زدم تا هرکس تو طرحهای 1تا5 اشکال داشت همینجا بپرسه چون واس خودم که خیلی اشکال پیش میاد!
در مورد خودمم ما این ترم طرح 5 داریم و زمینی که انتخاب کردیم توپوگرافی خیلی ناجور با شیب تند داره و کلی محدودیت برای راه و ساخت و ساز داریم.
محدوده مون هم یه قسمتش مجتمع تجاری قراره باشه
الان سوالم اینه که شکل زمینای مجتمعهای تجاری حتما باید چهارگوش باشه؟یا مثلا دایره و ربع دایره هم میشه؟
و اینکه حداقل و حداکثر مساحت قطعات تجاری مثل پاساژ چقدره؟
مرسی :)
لینک به دیدگاه
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده