رفتن به مطلب

دانشگاه یا ادامه تحصیل؟؟؟؟؟

sasan2007

ارسال های توصیه شده

چند روزی هست که نتایج ارشد اومده

یکی از دوستای من قبول شده و رتبه خوبی هم آورده اما عقلش کم آورده:ws3:میگم چرا

انتخاب رشته که کرده فقط دانشگاه تهران ،صنعتی شریف ،امیرکبیر،شیراز و صنعتی اصفهان زده اونم فقط روزانه برام مایه تعجب بود ازش پرسیدم چرا؟:icon_pf (34):

میگه سطح دانشگاه بالاست

اما بنظرم دانشگاه مهم نیست.اگه کسی انگیزه داشته باشه توی دانشگاه سطح پایین هم باشه ادامه میده خیلی ها هستن نه دانشگاه تهران بودن نه شیراز ونه دانشگاه های معروف کشور اما الان به بالاترین سطح علمی رسیدن

بنظر شما دانشگاه معروف برای اینکه تحصیلات تکمیلی داشته باشید مهم هست؟چرا؟

اولویت شما محل دانشگاه هست یا ادامه تحصیل در رشته مورد علاقه؟

• Like 9
لینک به دیدگاه

اولویت من در درجه اول اشتغال هستش، بعدش هم دانشگاه.

من امسال دکتری شرکت کردم و آی تی چندتا دانشگاه اول تهران رو هم زدم.

آخرین رتبه قبولی تو اون چندتا دانشگاه مطرح، 17 بود و با من 6 تا فاصله داشت !!!

:-((((

شبانه هاشو هم میزدم قبول بودم ولی چون 55 میلیون بود نمیتونستم.

فرض کن شهرستان دکترامو گرفتم، برای بازار کار که دکترا داشتن یا نداشتنش فرقی نمیکنه، خود اونا هم موقع استخدام هیئت علمی یا آمریکا تو اولویتشون هست یا دانشگاه هایی مثل شریف و تهران.

پس شاید یه سال خوندن در کنار اشتغال بیشتر به مصلحت باشه تا 4 سال علافی.

• Like 6
لینک به دیدگاه

یعنی اگه کسی مدرکشو از یک دانشگاه دیگه گرفت بدرد نمیخوره؟؟؟؟؟؟

بعدشم از کسانی که برای اشتغال میخوان شاید اولویت دانشگاه باشه اما سابقه وتحقیق طرف میزان اطلاعات علمی و آشنایی کامل به رشته مورد نظرش هم هست

که اگه علاقه داشته باشی توی دانشگاهی که دورترین نقطه کشور هم که باشه اسم تهران هم یدک نکشه طرف میتونه کارهای متفاوتی بکنه که توی تهران هم نمیشه

اگه اینطوری بود بقیه دانشگاه ها رو درشونو باید تخته کنن:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی اگه کسی مدرکشو از یک دانشگاه دیگه گرفت بدرد نمیخوره؟؟؟؟؟؟

بعدشم از کسانی که برای اشتغال میخوان شاید اولویت دانشگاه باشه اما سابقه وتحقیق طرف میزان اطلاعات علمی و آشنایی کامل به رشته مورد نظرش هم هست

که اگه علاقه داشته باشی توی دانشگاهی که دورترین نقطه کشور هم که باشه اسم تهران هم یدک نکشه طرف میتونه کارهای متفاوتی بکنه که توی تهران هم نمیشه

اگه اینطوری بود بقیه دانشگاه ها رو درشونو باید تخته کنن:w000:

بستگی داره هرکسی چی میخواد، واسه من به درد بخور نیستش.

واسه کسیکه مثلا لیسانس تو آزاد ابرقو بوده، شاید سراسری کرمان خیلی جالب باشه.

اما کسی شریف خونده باشه به نظرت حاضره بره کرمان؟

برای خارج رفتن هم شهرستان زیاد مناسب نیستش.

هم پیکان ماشینه هم پورشه، ولی این کجا و آن کجا. :-|

• Like 3
لینک به دیدگاه
بستگی داره هرکسی چی میخواد، واسه من به درد بخور نیستش.

واسه کسیکه مثلا لیسانس تو آزاد ابرقو بوده، شاید سراسری کرمان خیلی جالب باشه.

اما کسی شریف خونده باشه به نظرت حاضره بره کرمان؟

برای خارج رفتن هم شهرستان زیاد مناسب نیستش.

هم پیکان ماشینه هم پورشه، ولی این کجا و آن کجا. :-|

اولا این که بحث من کلی هست.

در مورد خارج رفتن و پذیرفته شدن توی دانشگاه های خارجی من آدم سراغ دارم که توی هیچ کدوم از این دانشگاه های مطرح کشور درس نخونده بود اما الان توی بهترین دانشگاه کاندا هست داره ادامه تحصیلشو میده اونم بخاطر اینکه چندین مقاله ارئه داده بود

اگه کسی توی بدترین مکان باشه مینونه برای خودش بهترینش کنه

دانشگاه شریف بودن افتخار نیست مهم کاری هست که انجام میدی

کسی که بشتر وبهتر از علمش بهترین استفاده میکنه افتخارش بیشتره تا اینکه بهترین دانشگاه باشی فقط درس خونده باشی

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من آدم باید خودش یه چیزی باشه. تو دانشگاه واسه ما نگذاشتن.

فقط اگه دانشگاه شهر خودت باشه خوب خیلی بهتره. چون به نظر من زندگی کردن ،درس خوندن نیست. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مطمئنا دانشگاه اهمیت بسیار بیشتری داره ، اسم دانشگاه به شدت تاثیر گذاره در اینده هر فردی شک نکنید

مثلا چه تاثیری داره ؟

اگه کسی نابغه باشه توی یک دانشگاه معمولی یعنی نمیشه؟یا کسایی که توی صنعتی شریف هستن مثلا نابغه اند وبقیه خنگن چون دانشگاه دیگه هستن؟

پسر نوح هم که پسر پیامبر بود آینده اش فرقی کرد مگه؟؟؟؟؟

توی کار و استخدام الان دنبال این هستن که طرف چه چیزی بلده و چکاری ازش بر میاد

لینک به دیدگاه

داشگاه بنام بخاطر جوی که ردش حاکمه خیلی خوب باعث حرکت و جهش دانشجویانش میشه البته در تمامی شرایط هم این مسئله جواب نمیده و بستگی به شخص دانشجو داره....

• Like 2
لینک به دیدگاه
مثلا چه تاثیری داره ؟

اگه کسی نابغه باشه توی یک دانشگاه معمولی یعنی نمیشه؟یا کسایی که توی صنعتی شریف هستن مثلا نابغه اند وبقیه خنگن چون دانشگاه دیگه هستن؟

پسر نوح هم که پسر پیامبر بود آینده اش فرقی کرد مگه؟؟؟؟؟

توی کار و استخدام الان دنبال این هستن که طرف چه چیزی بلده و چکاری ازش بر میاد

در شرایط عادی تاثیر نداره اما ما در ایران زندگی میکنیم ، در مورد استخدام بر خلاف نظر شما اسم دانشگاه به شدت تعیین کننده است همچنین در مورد مزایا و حقوق فارغ التحصیلان چند دانشگاه برتر معمولا بالاتر از سایرین حقوق دریافت میکنند و همچنین سهمیه ویژه ای در استخدامی های وزارت خانه های دولتی دارند

لینک به دیدگاه

به نظر من دانشگاه و اسم اون مهم هست ولی این چندوقته زیاد دانشگاه پیام نوری دیدم که شاغل شدن و برعکس خیلی های دیگه که دانشگاه های معتبرتر دولتی بودن بیکارن!:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

برای من هر دو در الویته .... یعنی هم دانشگاه خوب و هم رشته مورد علاقه ام

به همین خاطر برام مهم نیست که امسال بمونم و برای سال دیگه بخونم

درسته که به سعی و تلاش خود طرف هم بستگی داره

اما به نظرتون چرا یه دانشگاه اسمش بزرگ می شه ؟! خب مسلما مزایای خاصی داره و کسی که خواهان این مزایا هم هست خودش رو به هر سختی می ندازه که به هدفش برسه

اینجاست که واقعا سطح تلاش قابل تامله

تعجب شما فقط به خاطر تفاوت دیدگاهتونه ...... وگرنه مسلم بدونین دوستتون از لحاظ عقلی مشکلی نداره :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
برای من هر دو در الویته .... یعنی هم دانشگاه خوب و هم رشته مورد علاقه ام

به همین خاطر برام مهم نیست که امسال بمونم و برای سال دیگه بخونم

درسته که به سعی و تلاش خود طرف هم بستگی داره

اما به نظرتون چرا یه دانشگاه اسمش بزرگ می شه ؟! خب مسلما مزایای خاصی داره و کسی که خواهان این مزایا هم هست خودش رو به هر سختی می ندازه که به هدفش برسه

اینجاست که واقعا سطح تلاش قابل تامله

تعجب شما فقط به خاطر تفاوت دیدگاهتونه ...... وگرنه مسلم بدونین دوستتون از لحاظ عقلی مشکلی نداره :ws37:

الان میگم که یکی از دوستام توی دانشگاه آزاد خمینی شهر اص درس خونده بود اونم توی رشته مکانیک

اما فوق لیسانسی که ما آرزومونه بهترین داشگاه قبول بشیم اون رفت دانشگاه شاهرود

الان ایشون رفته توی یکی از معتبرترین دانشگاه های امریکا واسه ادامه تحصیل

حالا اسم دانشگاه چه تاثیری توی قبولی و پذیرفته شدنش داشت؟

توی رنکینگ جهانی هم فکر نکنم اسم این دانشگاه ها اومده باشه.

ما فکر میکنیم توی دانشگاه معروف که بریم همه چیز درست جزو نابغه های ایران هستیم.الان حتی توی کار هم کسی توجه به مدرک که از کدوم دانشگاه هست نداره

1استادی داشتم که چند سال فرانسه بود مدرکش هم اونجا گرفته بود ژاپن هم پروژه داشت انجام میداد اومده بود یکی از بهترین دانشگاه های تهران میگفت اینجا اصلا زیاد هم سطحش بالا نیست فقط بخاطر کارهای تحقیقاتی اساتیدش هست که اسم در آورده

به عنوان مثال تا من خودم تلاش نکنم و علاقه نداشته باشم بهترین دانشگاه دنیا هم که باشم فایده ای هم نداره نه توی استخدام و نه توی خارج رفتن تاثیری نداره فقط واسه پز دادن هست

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...