رفتن به مطلب

آیا شما برای چنین روزی آماده شده اید؟

عمو سام

آیا برای چنین روزی آماده اید؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا برای چنین روزی آماده اید؟

ارسال های توصیه شده

زیاد وارد بحث های اعتقادی نشین و اعتقادت دیگران رو هم زیر سوال نبرید چون مجبور میشم تاپیک رو محو کنم.......:w16:

چه خشن بهت نمیادا:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
زیاد وارد بحث های اعتقادی نشین و اعتقادت دیگران رو هم زیر سوال نبرید چون مجبور میشم تاپیک رو محو کنم.......:w16:

بحث اعتقادی با ریز شدن در دینی خاص نبودش و نیستش، دیگه صحبت درباره مرگ و زندگی که نمیشه بحث اعتقادی.

اینجوری همه جزئیات رفتاری ما بخشی از اعتقادهای ما هستش، که دیگه سر هیچ چیزی نمیشه بحث کرد. O_o

• Like 4
لینک به دیدگاه
بحث اعتقادی با ریز شدن در دینی خاص نبودش و نیستش، دیگه صحبت درباره مرگ و زندگی که نمیشه بحث اعتقادی.

اینجوری همه جزئیات رفتاری ما بخشی از اعتقادهای ما هستش، که دیگه سر هیچ چیزی نمیشه بحث کرد. O_o

جیگرت رو خام خام بخورم :ws3::icon_gol:

منظورم این بود که به اعتقادات دیگران زیاد کاری نداشته باشین چون امکانه مناقشه در بحث ها دیده میشه و این باعث منحرف شدن تاپیک و حذف شدن مناقشات میشه و بغییر از دلخوری برای دیگران چیزی نداره....:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نه من اصلا آمادگی ندارم.

کارهای زیادی هست که انجام ندادم،حرفهای زیادی که نزدم،آرزوهای زیادی دارم و با توجه به اعتقاد خودم اصلا شرایط الآنم مناسب نیست برای رفتن.:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

تا حدودی اره.............تو ی زمینه هایی آره........ی زمینه های ام نه........

این ور که ما رو آوردن آماده نبودیم......

اونورشم بماند....:banel_smiley_4:

با نظرتون کاملا موافقم.........

• Like 2
لینک به دیدگاه

اماده نیستم.چون بهش فکر نمیکنم اینقدر بدبختی تو این کشور هست که به این چیزا وقت نمیشه که فکر کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...