رفتن به مطلب

آیا شما برای چنین روزی آماده شده اید؟

آیا برای چنین روزی آماده اید؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا برای چنین روزی آماده اید؟

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

زیاد وارد بحث های اعتقادی نشین و اعتقادت دیگران رو هم زیر سوال نبرید چون مجبور میشم تاپیک رو محو کنم.......:w16:

• Like 4
ارسال شده در
زیاد وارد بحث های اعتقادی نشین و اعتقادت دیگران رو هم زیر سوال نبرید چون مجبور میشم تاپیک رو محو کنم.......:w16:

چه خشن بهت نمیادا:ws3:

• Like 2
ارسال شده در

نه آمادگی ندارم.وابستگیم به این دنیا و مادیاتش زیاده.آمادگیشو ندارم دوست هم ندارم تا وقتی که سالمم برم:w16:

• Like 4
ارسال شده در

بحث اعتقادی با ریز شدن در دینی خاص نبودش و نیستش، دیگه صحبت درباره مرگ و زندگی که نمیشه بحث اعتقادی.

اینجوری همه جزئیات رفتاری ما بخشی از اعتقادهای ما هستش، که دیگه سر هیچ چیزی نمیشه بحث کرد. O_o

• Like 4
ارسال شده در

اصلاً ....

حتی حاضر نیستم بهش فکر کنم .... :hanghead:

• Like 2
ارسال شده در
بحث اعتقادی با ریز شدن در دینی خاص نبودش و نیستش، دیگه صحبت درباره مرگ و زندگی که نمیشه بحث اعتقادی.

اینجوری همه جزئیات رفتاری ما بخشی از اعتقادهای ما هستش، که دیگه سر هیچ چیزی نمیشه بحث کرد. O_o

جیگرت رو خام خام بخورم :ws3::icon_gol:

منظورم این بود که به اعتقادات دیگران زیاد کاری نداشته باشین چون امکانه مناقشه در بحث ها دیده میشه و این باعث منحرف شدن تاپیک و حذف شدن مناقشات میشه و بغییر از دلخوری برای دیگران چیزی نداره....:w16:

• Like 2
ارسال شده در

نه من اصلا آمادگی ندارم.

کارهای زیادی هست که انجام ندادم،حرفهای زیادی که نزدم،آرزوهای زیادی دارم و با توجه به اعتقاد خودم اصلا شرایط الآنم مناسب نیست برای رفتن.:hanghead:

• Like 4
ارسال شده در

آماده نیستم چون جایی نیس که بخوام لباس بپوشم و بگم منو ببرید ولی حاضرم که برم. چون برام فرقی نمیکنه.:w16:

• Like 3
ارسال شده در

با سلام بهش فکر کردم :ws38:ولی اماده نیستم:4564: دارم اماده میشم:sad0::sad0:

• Like 1
ارسال شده در

منم اولا فک میکردم اماده ام....ولی الان اماده نیستم :sad0:

• Like 2
ارسال شده در

حتی یک درصد هم آماده نیستم

و میدونم حالا حالا هم آماده نمیشم

اصلا فکر کنم من هیچ وقت آماده نباشمTAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 3
ارسال شده در

بله.با این رویه خیلی هم مشتاق هستم...

امادگی برای چی؟:ws52:یه لحظه میاد میزنه و کار تموم وسلام.

• Like 4
ارسال شده در

تا حدودی اره.............تو ی زمینه هایی آره........ی زمینه های ام نه........

این ور که ما رو آوردن آماده نبودیم......

اونورشم بماند....:banel_smiley_4:

با نظرتون کاملا موافقم.........

• Like 2
ارسال شده در

اماده نیستم.چون بهش فکر نمیکنم اینقدر بدبختی تو این کشور هست که به این چیزا وقت نمیشه که فکر کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 2
ارسال شده در

در دیدگاه من

اگر تنها یک کار در دنیا باشه که نیازی به آماده بودن نداشته باشه ، اون کار مردنه.

• Like 3
  • اضافه کردن...