رفتن به مطلب

آیا شما برای چنین روزی آماده شده اید؟

عمو سام

آیا برای چنین روزی آماده اید؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا برای چنین روزی آماده اید؟

ارسال های توصیه شده

کوتاه و مختصر.

اینکه حقیقت چیه و بعدش دنیایی هست یا نیست رو نمیخواهیم بحث کنیم.

جوابتون به این سئوال ماشین حمل جنازه تو بهشت زهرا چیه؟

با هر تفکری که نسبت به این دنیا و بعدش دارین، بالاخره روزی من و شما تو این ماشین خواهیم بود.

:-((((

هم رای بدین هم نظر بدین.

eyql0qr09ftgfsj123yl.jpg

• Like 11
لینک به دیدگاه
این ور که ما رو آوردن آماده نبودیم......

اونورشم بماند....:banel_smiley_4:

اونور که آوردن یک من وجود نداشته.

الان هرکی درون خودش یه چیزی داره به اسم من.

موقع تولد من نبوده، ولی الان من هستش.

من هرکسی بالاخره به پایانش فکر میکنه و اینکه آمادسسسس یا نه.

یکی فکر پوله میگه هنوز کم درآوردم، یکی فکر آخرته میگه هنوز عمل بدهامو جبران نکردم، یکی فکر درسه میگه درسم مونده.

یکی فکر همسره میگه ناکام از دنیا نرم و همینطور یکی یکی یکی....

هرکی تو فکر یه چیزی هستش خو.

بماند نداریم، جواب دادنش زوریهههه. :-)

• Like 4
لینک به دیدگاه

سوال خیلی کامپیوتری شده یا 0 یا 1!!!! کمی فازی برخورد کنیم:ws3:

نمیشه به این صراحت گفت. چون از بعضی جهات آمادم ولی از بعضی جهات هنوز صددرصد آماده نیستم:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سوال خیلی کامپیوتری شده یا 0 یا 1!!!! کمی فازی برخورد کنیم:ws3:

نمیشه به این صراحت گفت. چون از بعضی جهات آمادم ولی از بعضی جهات هنوز صددرصد آماده نیستم:ws37:

حقیقتش هم صفر و یکی هستش، یا هستی یا نیستی، حالت وسط نداریمممم. :-|

یه سفری هست که میگن حاضری، چه بگی هنوز نصف کوله پشتیم مونده چه بگی هیچی ندارم، دیگه تمومه.

اتفاقا باید اینجا صریح باشیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
حقیقتش هم صفر و یکی هستش، یا هستی یا نیستی، حالت وسط نداریمممم. :-|

یه سفری هست که میگن حاضری، چه بگی هنوز نصف کوله پشتیم مونده چه بگی هیچی ندارم، دیگه تمومه.

اتفاقا باید اینجا صریح باشیم.

ولی به نظر من اینجوری نیست چون رفتن به این سفر مثل سفرای زمینی نیست:a030:. من شاید برای رفتن به جای دیگه ای آماده باشم ولی ممکنه برای رفتن از جایی که میخوام ازش برم بخاطر تمام کسانی و چیزایی که توش هستن و بهشون دل بستم هنوز دل نکنده باشم. برای همین برای رفتن به یه همچین سفری که تاریخش معلوم نیست نمیشه فقط بستن وسایلو برای رفتن ملاک بذارین باید واقعا بخوایم بریم که بشه گفت صددرصد آماده ایم. منظورم از این نظر بود:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

خدا به این کریمی ترس داره؟

بخشنده تر ازاون کسی هست؟

ستار العیوب تر چی؟

چرا آماده نباشم؟

چرا باید به کرمش بد بین باشم؟

با تمام روسیاهیم اگر بدونم رفتنی شدم اندازه یک استغفار فرصت باشه برام کافیه هر چند روزی صد بار استغفار میکنم

• Like 5
لینک به دیدگاه

گزینه اول.

اگر از لحاظ اعمال نیک و خوب بخواهیم بگوئیم، بله آماده ام. با اینکه همه کارهایم نیک نبوده ولی آماده ام چون انسانم.

از لحاظ وابستگی به دنیا هم، زندگیم را دوست دارم ولی معتقدم مرگ یک اتفاق است، وقتی برسد باید گذاشت و رفت.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدا به این کریمی ترس داره؟

بخشنده تر ازاون کسی هست؟

ستار العیوب تر چی؟

چرا آماده نباشم؟

چرا باید به کرمش بد بین باشم؟

با تمام روسیاهیم اگر بدونم رفتنی شدم اندازه یک استغفار فرصت باشه برام کافیه هر چند روزی صد بار استغفار میکنم

خدا ترس نداره ولی ما که بیشتر از همه از اعمال خودمون آگاهیم نباید با یک آبرویی جلوش باشیم؟

:-(((

وجدان خودمون چی؟

بعضی وقت ها شرمی که خودمون داریم خیلی اذیت کننده تر هستش.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدا ترس نداره ولی ما که بیشتر از همه از اعمال خودمون آگاهیم نباید با یک آبرویی جلوش باشیم؟

:-(((

وجدان خودمون چی؟

بعضی وقت ها شرمی که خودمون داریم خیلی اذیت کننده تر هستش.

سرنوشت ما نوشته شده و از قبل تعیین شده

من به این معتقدم که هر کاری میکنم خدا قبلا برام در نظر گرفته

نه که از کارای بدم شرمگین نباشم اما ساخته خود خدا هستم و اون بندگان خودشو بهتر از هر کسی میشناسه بخاطر همینه که ستارالعیوبه و بخشاینده

• Like 4
لینک به دیدگاه
سرنوشت ما نوشته شده و از قبل تعیین شده

من به این معتقدم که هر کاری میکنم خدا قبلا برام در نظر گرفته

نه که از کارای بدم شرمگین نباشم اما ساخته خود خدا هستم و اون بندگان خودشو بهتر از هر کسی میشناسه بخاطر همینه که ستارالعیوبه و بخشاینده

نه اینرو اصلا قبول ندارم.

اختیار آدم مقدسه، زیر سئوالش نبریم.

دخالت خدا در همه جزئیات زندگی، بیشتر توهین به خدا و خلقتش هست.

انگار ما عروسک خیمه شب بازی باشیم که هرجور خواسته مارو چرخونده.

اینجوری نگین. :-|

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه اینرو اصلا قبول ندارم.

اختیار آدم مقدسه، زیر سئوالش نبریم.

دخالت خدا در همه جزئیات زندگی، بیشتر توهین به خدا و خلقتش هست.

انگار ما عروسک خیمه شب بازی باشیم که هرجور خواسته مارو چرخونده.

اینجوری نگین. :-|

من به این نظریه معتقدم

سلایق متفاوته .منظورم هم توهین به خدا نیست ابدا

• Like 3
لینک به دیدگاه
من به این نظریه معتقدم

سلایق متفاوته .منظورم هم توهین به خدا نیست ابدا

منم میدونم معتقدین، اما بهتره این سلیقه رو تغییرش بدین، چون یکجور انحراف در دین هستش. :-|

این اعتقاد رو عده ای زمان پیامبر اسلام هم داشتن، اما وقتی ایشون در جنگ احد زخمی شدن و تا نزدیکی فوت کردن رفتن به ان ادم ها گفت حتی من هم از یک لحظه بعد از خودم باخبر نیستم، خدا که نمیخواسته ایشون اونطوری بشه، بلکه غفلت سربازان و رها کردن کوه آنرا اینطوری کرده !!!

این نظریه ای که بهش معتقدین با هیچ دینی سازگار نیستش، یکجور جبر در دین هست.

بازم فکر کنین بهتره. :-)

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم میدونم معتقدین، اما بهتره این سلیقه رو تغییرش بدین، چون یکجور انحراف در دین هستش. :-|

این اعتقاد رو عده ای زمان پیامبر اسلام هم داشتن، اما وقتی ایشون در جنگ احد زخمی شدن و تا نزدیکی فوت کردن رفتن به ان ادم ها گفت حتی من هم از یک لحظه بعد از خودم باخبر نیستم، خدا که نمیخواسته ایشون اونطوری بشه، بلکه غفلت سربازان و رها کردن کوه آنرا اینطوری کرده !!!

این نظریه ای که بهش معتقدین با هیچ دینی سازگار نیستش، یکجور جبر در دین هست.

بازم فکر کنین بهتره. :-)

نظرتون محترم

اما من مرگو یه جور تولد دوباره میدونم (منافاتی هم با دینمون نداره) ترسی هم از مرگ ندارم نه که گناه نکرده باشم چون فقط معصومین هستند که پاک از گناهند اگه توجه کرده باشید تو پست اولم یه آیه از قران گذاشتم

اما به این معتقدم خدایی که سرنوشتمونو در بدو حیاتمون نوشته خودش بهتر از هر کسی به اعمالمون نظارت داره

مرگ چیز قریبی نیست

تو فیلمهایی که از کسانی که تجربه کردن مرگ و برای چند دقیقه و برگشتن همه از شادی خاصی توضیح میدادن

پس چرا من از اون دنیا بترسم

کاملا به این معتقدم هر کسی تو همین دنیا قصاص میشه

نتیجه کارهای خوب و بدشو میبینه پس همه سبکبار میرن و یه زندگی جدیدی رو شروع میکنن شاید با یه خانواده جدید(قانون تناسخ)

شاید قبل از اینکه پا به این دنیا بزاریم تو دنیای دیگه ای بودیم که همیشه وحشت این دنیا رو داشتیم

کسی چمیدونه از شگفتیهای آفرینش؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
نظرتون محترم

اما من مرگو یه جور تولد دوباره میدونم (منافاتی هم با دینمون نداره) ترسی هم از مرگ ندارم نه که گناه نکرده باشم چون فقط معصومین هستند که پاک از گناهند اگه توجه کرده باشید تو پست اولم یه آیه از قران گذاشتم

اما به این معتقدم خدایی که سرنوشتمونو در بدو حیاتمون نوشته خودش بهتر از هر کسی به اعمالمون نظارت داره

مرگ چیز قریبی نیست

تو فیلمهایی که از کسانی که تجربه کردن مرگ و برای چند دقیقه و برگشتن همه از شادی خاصی توضیح میدادن

پس چرا من از اون دنیا بترسم

کاملا به این معتقدم هر کسی تو همین دنیا قصاص میشه

نتیجه کارهای خوب و بدشو میبینه پس همه سبکبار میرن و یه زندگی جدیدی رو شروع میکنن شاید با یه خانواده جدید(قانون تناسخ)

شاید قبل از اینکه پا به این دنیا بزاریم تو دنیای دیگه ای بودیم که همیشه وحشت این دنیا رو داشتیم

کسی چمیدونه از شگفتیهای آفرینش؟

صحبت ما درباره یه چیز دیگه ای بودش.

شما گفته بودین همه جزئیات زندگی ما از قبل توسط خدا مشخص شده !!!

منم براتون گفتم این اعتقاد به جبر مطلق هستش، لدفن برین با هرکسیکه حداقل توی دین یه مطالعه ای داشته اینو مطرحش کنین. :-|

اینکه سرنوشت از قبل نوشته شده در تضاد کامل با اختیاره، یعنی شما هرکاری میکنی از قبل مشخص شده هست و فقط به آدما اختیار دادن تا مدتی فیلمشون کنن و بعدا هم بگن دیدی خودت کردی !!!

بیشتر یاد روبات هایی میوفتم که از قبل برنامه نویسیشون میکنیم و بعدش بگیم حالا برو جلو ولی هرچی میکنی پای خودت و البته من میدونم دقیقا چیکار میکنی !! o_O

همه هم تو این دنیا قصاص نمیشن.

خیلیا هزاران نفر رو میکشن و بدبخت میکنن و بعدش هم میرن در گوشه ای زندگی میکنن و میمیرن.

اعتقاداتتون قشنگه ها ولی زیادی هم نذارین فانتزی بشه حتی اگه ازش لذت ببرین، میشه ایمان چوپان در داستان موسی و شبان.

شاید ایمان چوپان هم برای خدایش خوب باشه ولی از کمال دور میمونین. :-)

• Like 2
لینک به دیدگاه
صحبت ما درباره یه چیز دیگه ای بودش.

شما گفته بودین همه جزئیات زندگی ما از قبل توسط خدا مشخص شده !!!

منم براتون گفتم این اعتقاد به جبر مطلق هستش، لدفن برین با هرکسیکه حداقل توی دین یه مطالعه ای داشته اینو مطرحش کنین. :-|

اینکه سرنوشت از قبل نوشته شده در تضاد کامل با اختیاره، یعنی شما هرکاری میکنی از قبل مشخص شده هست و فقط به آدما اختیار دادن تا مدتی فیلمشون کنن و بعدا هم بگن دیدی خودت کردی !!!

بیشتر یاد روبات هایی میوفتم که از قبل برنامه نویسیشون میکنیم و بعدش بگیم حالا برو جلو ولی هرچی میکنی پای خودت و البته من میدونم دقیقا چیکار میکنی !! o_O

همه هم تو این دنیا قصاص نمیشن.

خیلیا هزاران نفر رو میکشن و بدبخت میکنن و بعدش هم میرن در گوشه ای زندگی میکنن و میمیرن.

اعتقاداتتون قشنگه ها ولی زیادی هم نذارین فانتزی بشه حتی اگه ازش لذت ببرین، میشه ایمان چوپان در داستان موسی و شبان.

شاید ایمان چوپان هم برای خدایش خوب باشه ولی از کمال دور میمونین. :-)

مهم اینه ایمان چوپان پسندیده خدا بوده

به هر حال این اعتقادات خودمه شاید خیلی طول کشیده تا به این عقاید برسم فانتزی یا واقعیش رو هم نمیدونم

راستش انقدر متدین نیستم که برم دنبال مراجع دینی اما هر چی که هست خدا تو قلبمه یه وقتایی قربونش میرم یه وقتایی باهاش دعوا میکنم

اما اونی که گفتم همون قسمته که همه بهش معتقدیم

موفق باشید

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...