*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها اینجا فیلمای آموزشی فوتوشاپ رو میزارم اما چون حجمشون یکم زیاده مجبورم جلسه به جلسه بزارم اینم از آموزش فوتوشاپ؛جلسه اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 20 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جلسه دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ جلسه سوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ مینی جون میشه یه توضیحی بدی که تو هر قسمتش چیا هس؟ 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۲ مینی جون میشه یه توضیحی بدی که تو هر قسمتش چیا هس؟ توو هر قسمتش بخشهای مختلف فوتوشاپ رو توضیح میده..ابزارهایی که ممکنه مورد استفاده صورت بگیره چطور اصن یه صفحه برای کارمون درست کنیم... راجع به خود نرم افزار و قابلیتهایی که داره توضیح و یاد میده 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من قسمت اولشو دانلود کردم، اجرا نمیشه برام؟ :( 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ من قسمت اولشو دانلود کردم، اجرا نمیشه برام؟ :( چرا اجرا نمیشه؟ 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ چرا اجرا نمیشه؟ نمیدونم :( این پیامو میده 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ نمیدونم :(این پیامو میده ببین با jet audio میتونی بازش کنی عایا؟ 3 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ ببین با jet audio میتونی بازش کنی عایا؟ jet audio ندارم ولی با kmplayer باز کرد. سپاس مینی. :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۲ jet audio ندارم ولی با kmplayer باز کرد. سپاس مینی. :flowerysmile: خواهش میشه :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ جلسه چهارم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ جلسه پنجم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
keoxer 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ داداش دمت گرم واقعا عالیه فقط اگه امکان داره این صدای کلیک موس رو برداری عالی تر میشه . خسته نباشی خدا قوت 2 لینک به دیدگاه
E_KHOSRAVI 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ hi.jalase avvalesh k down nmishe,jalase 2 va 3 ham k nist! che konim:ws52: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ hi.jalase avvalesh k down nmishe,jalase 2 va 3 ham k nist! che konim:ws52: سلام لطفا فارسی تایپ کنید من الان چک کردم لینک جلسه اول هیچ مشکلی نداشت و دانلود میشد لینک جلسه دوم و سوم رو هم توی صفحه اول میتونستید پیدا کنید بفرمایید : #2 و #3 3 لینک به دیدگاه
aban1 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۲ هوم! پس چرا دیگه آموزش رو ادامه نمی دهی؟ لینک به دیدگاه
mahdi sedaghat 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام میشه بگید کلا چند قسمت هست؟ و ایا امکان داره اموزش 3d max رو هم بزارید ممنون از تمامی دوستان سخت کوش :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده