Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با سلام! خانم ها و آقایون چند لحظه توجه فرمایید تکرار میکنم دوستان چند لحظه توجه فرمایید آقا قاسم qasem1368 مسئول بخش منابع طبیعی شدههههههههه :4chsmu1: حتما با خودتون میگید : حمید، برو بابا کجای کاری! اما باید خدمتتون عرض کنم ما همه جای کاریم! از اونجایی که رشد و پیشرفت آقا قاسم خیلی سریع بود (بزنم به تخته ... چش نخوره) ما به دلیل گسترده بودن تالار سریعتر سمت رو اهدا کردیم تا کارهای مدیریتی رو هم شخصا در دست بگیره ... و کمی صبر کردیم ببینیم که چطور از پس کارها بر میاد ... دیدیم نه بابا آقا قاسم یدونه باشه کفشاش سفید باشه! حالا که دیگه مدیریت قاسم جان بر جهان و جهانیان ثابت شده بهتره همگی بهش تبریک اساسی بگیم! قاسم جون مبارکهههههههههههههههه :hapydancsmil: :flowerysmile: :aghosh: 36 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم و امیدوارم تو کارشون موفق باشن. 11 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک ماراهم پذیرا باشید بزرگوار ..امیدوارم موفق وموید باشید در تمام کارهاتون 13 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسمی تبریک:hapydancsmil: دیگه رسمی شدی رفت... امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی 13 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اوه اوه عجب متنی زدی حمید......... تبریک میگم آقا قاسم، انشالله در این حیطه موفق باشی و با حضورتون مثل قبل بخش منابع طبیعی تالار کشاورزی ،پر بارتر از قبل بشه 12 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارکه ایشالا تو کارت موفق باشی 12 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی حمیدجان که این تاپیکو زدی و مرسی از همه دوستانی که لطف کردن و تبریک گفتن:w72: اصلا نیازی نبود که این همه لطف کنید و منو خحالت بدینبازم ممنونم و امیدوارم بتونم واسه این انجمن مثمر ثمر باشم.... 14 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی حمیدجان که این تاپیکو زدی و مرسی از همه دوستانی که لطف کردن و تبریک گفتن:w72:اصلا نیازی نبود که این همه لطف کنید و منو خحالت بدینبازم ممنونم و امیدوارم بتونم واسه این انجمن مثمر ثمر باشم.... :gnugghender: خواهش میکنم قاسم جون! 5 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسمی تبریک:hapydancsmil: الایو جانـــــــم؟؟؟ دیگه رسمی شدی رفت... امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی تبریـــــــــــک قاســــمـــی جـــــــــان 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیدوارم چرخش بچرخه واست موفق باشی داداش 7 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک میگم بهت مسئول بابا مسئول موفق باشی 9 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من فک کنم قبلا تبریک گفته بودم قاسم جان........ولی مطمئن نیستم سمتت همین بود بازم تبریک میگم......ایشالا توی زندگی هم شاهد پیشرفتای اینجوری باشی 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسمی تبریک الایو جانـــــــم؟؟؟ دیگه رسمی شدی رفت... امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی تبریـــــــــــک قاســــمـــی جـــــــــان وای سحر از دست تو چیه خو تبریک دیگه(با لحن پسرخاله بخون) 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مبارکه امیدوارم هم اینجا و هم تو دنیای واقعی همیشه موفق باشی:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک می گم امیدوارم در تمام مراحل زندگی تون موفق باشید 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده