Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 با سلام! خانم ها و آقایون چند لحظه توجه فرمایید تکرار میکنم دوستان چند لحظه توجه فرمایید آقا قاسم qasem1368 مسئول بخش منابع طبیعی شدههههههههه :4chsmu1: حتما با خودتون میگید : حمید، برو بابا کجای کاری! اما باید خدمتتون عرض کنم ما همه جای کاریم! از اونجایی که رشد و پیشرفت آقا قاسم خیلی سریع بود (بزنم به تخته ... چش نخوره) ما به دلیل گسترده بودن تالار سریعتر سمت رو اهدا کردیم تا کارهای مدیریتی رو هم شخصا در دست بگیره ... و کمی صبر کردیم ببینیم که چطور از پس کارها بر میاد ... دیدیم نه بابا آقا قاسم یدونه باشه کفشاش سفید باشه! حالا که دیگه مدیریت قاسم جان بر جهان و جهانیان ثابت شده بهتره همگی بهش تبریک اساسی بگیم! قاسم جون مبارکهههههههههههههههه :hapydancsmil: :flowerysmile: :aghosh: 36
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 تبریک ماراهم پذیرا باشید بزرگوار ..امیدوارم موفق وموید باشید در تمام کارهاتون 13
soil eng 17164 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 قاسمی تبریک:hapydancsmil: دیگه رسمی شدی رفت... امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی 13
setare.blue 23086 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 اوه اوه عجب متنی زدی حمید......... تبریک میگم آقا قاسم، انشالله در این حیطه موفق باشی و با حضورتون مثل قبل بخش منابع طبیعی تالار کشاورزی ،پر بارتر از قبل بشه 12
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 مرسی حمیدجان که این تاپیکو زدی و مرسی از همه دوستانی که لطف کردن و تبریک گفتن:w72: اصلا نیازی نبود که این همه لطف کنید و منو خحالت بدینبازم ممنونم و امیدوارم بتونم واسه این انجمن مثمر ثمر باشم.... 14
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2013 مرسی حمیدجان که این تاپیکو زدی و مرسی از همه دوستانی که لطف کردن و تبریک گفتن:w72:اصلا نیازی نبود که این همه لطف کنید و منو خحالت بدینبازم ممنونم و امیدوارم بتونم واسه این انجمن مثمر ثمر باشم.... :gnugghender: خواهش میکنم قاسم جون! 5
Strelitzia 17128 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 قاسمی تبریک:hapydancsmil: الایو جانـــــــم؟؟؟ دیگه رسمی شدی رفت... امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی تبریـــــــــــک قاســــمـــی جـــــــــان 7
!BARAN 4887 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 من فک کنم قبلا تبریک گفته بودم قاسم جان........ولی مطمئن نیستم سمتت همین بود بازم تبریک میگم......ایشالا توی زندگی هم شاهد پیشرفتای اینجوری باشی 8
soil eng 17164 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 قاسمی تبریک الایو جانـــــــم؟؟؟ دیگه رسمی شدی رفت... امیدوارم تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی تبریـــــــــــک قاســــمـــی جـــــــــان وای سحر از دست تو چیه خو تبریک دیگه(با لحن پسرخاله بخون) 6
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 مبارکه امیدوارم هم اینجا و هم تو دنیای واقعی همیشه موفق باشی:icon_gol: 9
S a d e n a 11333 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 تبریک می گم امیدوارم در تمام مراحل زندگی تون موفق باشید 8
ارسال های توصیه شده