minoomy 345 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 سلام بچه ها حالتون خوبه؟من دیروز از بالای کوه یه جوجه پیدا کردم ولی نمیدونم جوجه کدوم پرنده س.خیلیم ناز و شلوغه عکسشو میذارم اینجا توروخدا یکی راهنماییم کنه مرسی :) 10
شــاروک 30242 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 سلام بچه ها حالتون خوبه؟من دیروز از بالای کوه یه جوجه پیدا کردم ولی نمیدونم جوجه کدوم پرنده س.خیلیم ناز و شلوغه عکسشو میذارم اینجا توروخدا یکی راهنماییم کنه مرسی :) فکر کنم کبک باشه 4
minoomy 345 مالک ارسال شده در 19 مرداد، 2013 من یه ساعت دنبال لونه و مامانش گشتم ولی پیدا نکردم و چون هوا طوفانی بود ترسیدم از سرما بمیره واس همین ورش داشتم :( ولی کبک نیستا چون من عکس بچه کبکو تو نت دیدم فرق میکرد.پاهاش چاق بود 2
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 ووووووووییییییییییی چه خوشمله اما من نمیدونم چه جوجه چه پرنده ایه 2
IT Maryam 1201 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 چقدر هم بداخلاق افتاده! کار پسندیده ای کردید! فکر نمیکنم کبک باشد. کبکها پرهای کم حجم تر و مرتب تری دارند و پاهایشان هم قرمز مایل به نارنجی است. ولی اگر عکس نیمرخش را هم بگذارید تا نوکش معلوم شود، شاید تشخیصش برای دوستان راحت تر باشد. 2
minoomy 345 مالک ارسال شده در 20 مرداد، 2013 اینم عکس جوجو از نیمرخ مرسی پانیسا جون ولی پاهاشون باهم فرق داره 3
panisa 12132 ارسال شده در 20 مرداد، 2013 اینم عکس جوجو از نیمرخ مرسی پانیسا جون ولی پاهاشون باهم فرق داره داداشش جوجه یه روزست خوب تنش کوچیکه پاهاش گنده به نظر میاد اینارو ببین خانوادشونه 4
panisa 12132 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 اوه اوه چه خبره اینجا پانی جون عکس کم نیاری؟؟؟ نه فدات شم یه عکس از شجره نامش دارم میذارم حالا 1
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 22 مرداد، 2013 داداشش جوجه یه روزست خوب تنش کوچیکه پاهاش گنده به نظر میاد اینارو ببین خانوادشونه من همه این پدسوخته هارو میخوام 1
ارسال های توصیه شده