azarafrooz 14221 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 آیا تا به حال دقت کرده اید که چرا برخی از شربت هایی که به صورت پودر وجود دارند برای استفاده نیازی به شکر ندارند یا به اصطلاح شیرین هستند، و تنها اندکی از این پودر می تواند 1.5 لیتر آب را شیرین کند. این امر به این علت است که در این شربت ها کریستال های ریز ساخارین که 300 برابر ازشکر شیرین ترند وجود دارند. ساخارین که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد میشود، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید رنگی با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 224درجه سانتیگراد هستند که حدود 550 بار بیشتر از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (قند معمولی) شیرین است. از این ماده به شکل گستردهای بهعنوان شیرین کننده استفاده میشود. استفاده از ساخارین در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به علت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بودن ممنوع است. آزمایش این امر بر روی موشها مثبت بوده است. 3
ارسال های توصیه شده