zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام دوستان .. داشتم کاغذایی رو که حین تدریس استاد روشون چکیده نکات مینوشتم رو نگاه میکردم که متوجه کلمه ی میکرو آلیاژ شدم و چون تا به حال این کلمه رو نشنیدم خواستم ببینم این اشتباه چاپیه یا هس این گونه آلیاژها هستن؟؟تو درس اصول عملیات واسه بخش بازپخت نوشتم ممنون 2 لینک به دیدگاه
zibeder 599 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسی نیس به سوالم جواب بده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ درود، شاید مفید باشه Microalloyed steel is a type of برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام that contains small amounts of برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام elements (0.05 to 0.15% ی چند خطی نوشته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این م هست ک البته موازی بالایی ه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گمان می کنم مقدار عناصر بر حسب درصد وزنی ه معمولا. بازم شاید تو خودت متون توضیح داده باشه. من این رو داخل پرانتز گفتم. پاینده و سربلند باشید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده