manhatan176 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فایل آموزشی درباره نرم افزار fluent میخام 1 لینک به دیدگاه
manhatan176 15 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با تشکر هرچه زودتر لازم دارم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ فایل آموزشی درباره نرم افزار fluent میخام با تشکر هرچه زودتر لازم دارم سلام خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد فايل : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دوم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. میتونید به تاپیک زیر هم سر بزنید که مربوط به آموزش فلوئنته و انشالا قراره هر هفته یکی دو تا آموزش خوب و البته جدید که جای دیگه پیدا نمیشه رو در این تاپیک قرار بدیم آموزش نرم افزار های Fluent و GAMBIT 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ سلام.میتونید به تاپیک زیر هم سر بزنید که مربوط به آموزش فلوئنته و انشالا قراره هر هفته یکی دو تا آموزش خوب و البته جدید که جای دیگه پیدا نمیشه رو در این تاپیک قرار بدیم آموزش نرم افزار های Fluent و GAMBIT ممنون من حتما دنبال میکنم 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ خواهش میکنم. خوشحال میشم بتونم هرچی در توانم هست رو به دوستان آموزش بدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده