پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کسانی که در قلب منند چه دوستند و چه دشمن در سایه ی امن الهی باشند . . . . 19 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرزو میکنم اون چیزی که دوس داریم به مصلحتمون باشه تا خدا اونو برامون فراهم کنه 13 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کلی آرزوی قشنگ واسه خودم و خونوادم و همه ی اونایی که چه میشناسم چه نمیشناسم 13 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب آرزوهاست بیا دعا کنیم برای آن کودکی که در آن سوی پهناور زمین امشب را گرسنه خواهد خوابید. و برای آن بیماری که فردایش را کسی امیدوار نیست. بیا از خدا بخواهیم رنج های آدمی را بکاهد و آرامش او را بیافزاید 10 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرزو دارم همه مريضا شفا پيدا كنن ........آرزو دارم سفره ي هيچ يتيم و فقيري خالي نباشه.....هیچ کودکی چشمانش اشک آلود محبتی نباشه.......... بهترین ها را برای همگی آرزو دارم............:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرزو میکنم... براورده شدن همه ارزو های دیگران را... ( چه کسانی را که می شناسم...چه کسانی را که نمی شناسم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده