mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درخت به مقدمه به ، به راسته گل سرخ و تیره گل سرخ تعلق دارد. در این راسته قطعات گل استقرار مارپیچی دارند ولی تعداد آنها بویژه در تیره کراسولاسه هنوز در 5 تثبیت نشده و طرح عمومی آن مبتنی بر 5 کاسبرگ ، 5 گلبرگ ، 2 چرخه 5 تایی پرچم و حداقل 5 برچه است. گلها تقریبا همیشه نر ماده ، منظم یا نامنظم هستند. این راسته شامل تیرههای متعدی است. که یکی از مهمترین تیرههای آن ، تیره گل سرخ است. تیره گل سرخ گیاهانی علفی یا چوبی با برگهای منفرد و دارای گوشوارک هستند. گلها عموما منظم هستند. تیره گل سرخ تیره مهمی است که دارای 90 تا 100 جنس و بیش از 2000 تا 3000 گونه است. این تیره از یک سو به علت داشتن اختصاصات بسیار کهن مستقیما به تیره آلاله مربوط میشود. غالبا تیرههای گل سرخ در نواحی معتدل نیمکره شمالی پراکنده هستند و در عین حال بعضی از طایفههای آن مانند طایفه کیلاژه تقریبا همگی در نواحی گرمسیری میرویند. جنس به چنس به با نام علمی Cydonia درختان تقریبا کوتاه ، حداکثر تا ارتفاع 5 متر ، با برگهای ساده و پوشیده از کرک هستند. کاسه گل 5 لبه ، جام شامل 5 گلبرگ ، تخمدان 5 خانه با 5 خامه است. میوه آن سیب مانند ، 5 خانه و هر خانه محتوی دانههای متعدد با درونبر غضروفی و دانههای پوشیده از لعاب و میانبر گوشتی است. از این جنس گونهای به نام Cydonia oblogna در نواحی شمال ایران و در جنگلهای سواحل دریای خزر با نام محلی شغالبه یا شالبه میروید. به اهلی و خوراکی از واریتههای مختلف این گونه است. خواص به به دارای ویتامین A و B بوده و دارای آهک و تانن است و از این رو برای مبتلایان به بیماری سل غذای مطلوبی است. ملین بوده و طبل شکم را خالی میکند و در کوچک کردن شکم موثر است. آب میوه به برای معالجه اسهال خونی و خونریزی معده تجویز میشود. اگر پوست میوه به را 15 روز در الکل خیس کنند و با آب آن صورت را مالش دهند، چین و چروک را از بین میبرد. اشتها را زیاد میکند و میوه آن بوی بد دهان را از بین میبرد. مربای به برای جهت نرم کردن و درمان سرفه و تنگی نفس سودبخش میباشد. ضماد برگ و میوه به جهت فرو بردن ورمهای گرم مخصوصا ورم چشم نافع است. از این ضماد میتوان برای رفع سوزش محل نیش حشرات سمی استفاده نمود. ضماد برگ به به تنهایی جهت معالجه زخمهای چرکی مفید میباشد. کرک روی پوست میوه به بسیار قابض است و برای گلو و آواز خوب نیست. چنانچه آب میوه به را در روغن زیتون ریخته و آن را غلیظ نمایید جهت معالجه اسهال و زخم معده اثر معجزه آسا دارد. بهدانه بهدانه بیشتر از انواع جنگلی به بدست میآید. لعاب دانه آن در نرم کردن سینه و درمان سرفه شهرت زیادی دارد. معده را نرم میکند. لعاب آن گلو را نرم میکند. حرارت معده و تب را تسکین میکند. سوزش دهان و زبان را درمان میکند و یبوست را برطرف مینماید. لعاب به دانه جهت آفتابزدگی و سوختن با آتش و دفع ضرر تابش آفتاب نافع است. شما که به دریا میروید قبلا پوست خود را با لعاب به دانه نرم کنید تا از آفتاب زدگی شدید جلوگیری نمایید. جویدن بهدانه کندی دندان را برطرف میکند. لعاب به دانه در عطرسازی هم استفاده میشود. 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خواص به دانه لعاب به دانه را روی زخم ها و سوختگی ها بگذارید تا باعث شفای سریع آنها شود . ضد تب است . اسهال خونی و ساده را درمان می کند . برای درمان جراحات گلو موثر است . سرفه را برطرف می کند . برای درمان تورم های داخلی بدن مفید است . برای التیام ترک پوست دست وبدن ، نوک پستان ، لب و بواسیر لعاب به دانه را روی موضع بمالید . برای درمان خشکی زبان و دهان مفید است . آفتاب زدگی را با مالیدن لعاب به دانه بر روی پوست درمان کنید . جویدن به دانه برای تقویت نیروی جنسی مفید است . خواص دم کرده گل و شکوفه به: سردرد را برطرف می کند. مقوی معده است . سینه را صاف و تقویت می کند. سرفه کودکان را برطرف می سازد . برای درمان بی خوابی دم کرده گل را با آّب بهار نارنج مخلوط کرده و قبل از رفتن به رختخواب بنوشید . خواص روغن به: سرگیجه را برطف می کند برای مداوای زخم های دهان مفید است . خونریزی ریوی را درمان می کند . اسهال مزمن را برطرف می کند. دوست کبد است و ورم کبد را رفع می کند . زخم روده ها را درمان می کند . خواص برگ وشاخه های به: جوشانده برگ درخت به ورم چشم را مداوا می کند . زخم ها را با جوشانده برگ به بشوئید . قابض است . ضماد برگ درخت به برای ورم چشم مفید است .طرز استفاده: شیره به : 50 گرم به را خرد کرده با 50 گرم عسل یا شکر مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و آنرا روی چراغ گذاشته تا بجوشد و حجم آن به نصف تقلیل یابد . جوشانده دانه به : 30 گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا بصورت ژله در آید . جوشانده برگ درخت به : 30گرم برگ درخت به را در یک لیتر آبجوش ریخته و مدت چند دقیقه بجوشانید . دم کرده گل به : 30 گرم گل به را در یک لیتر آبجوش ریخته و بمدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بکشد . لوسیون پوست به : این لوسیون برای از بین بردن چین و چروکهای پوست از هر کرم دیگری موثر تر است . روغن به : به را تکه تکه کرده و بپزید سپس آب آنرا بگیرید و با دو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کرده و آنقدر بجوشانید تا تمام آب آن بخار شود و فقط روغن باقی بماند البته قدت کنید که روغن نسوزد .مضرات : خوردن به بصورت خام خوب نیست و مضر می باشد زیرا به خام رگهای بدن را مسدود می سازد و چون گرم است برای کسانیکه گرم مزاج اند خوب نیست 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده