Moment 15228 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 اولا به همه بچه هایی که قبول شدن تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشید دوما از همه بچه هایی که قبول شدن انتظار داریم که بهمون شیرینی بدن مخصوصا محمد حسین و حمید تکرو و ابراهیم حیدری حمید تکرو نباید در دادن شیرینی تکروی کنه و خلاصه هواسش به ما باشه منظور از شیرینی چیزای شیرین نیست...خدایی من به لواشک هم راضیم
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریکات صمیمانه من را نیز پذیرا باشید دوستان........همگی خسته نباشید...........
zahra22 19501 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 به همگییییییی خیلییییی خیلییییییییی تبریک میگم...موفق باشید :hapydancsmil:
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 جور کشی که میگن همینه دیگه همه درگیر رفاقت و دوستین آره والا دست خودمون که نیست؛ خراب رفاقتیم اخه کی به فکر جیب محمده تو این اوضاع بد جامعه فدات عزیزم .. اما خیلیا تبریزن دوستان به جا ما میرسن خدمتتون مام اینور تهران جور ره دوستان رو میکشیم همچین ادمی ام من بیچاره محمد البته حقشه؛ هر که بامش بیش، باید بستنی بخره نامرد؛ حق منو میخوای بخوری این شیرینی ها خوردن نداره
!BARAN 4887 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریک فراوووووووووووووووووووووون ایشالا در همه ی مراحل زندگیشون موفق باشن:hapydancsmil:
partow 25305 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک به همه ی دوستان .:hapydancsmil: از من به شما نصیحت ، اینقدر درس نخونید خوب نیستا
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2013 آره والادست خودمون که نیست؛ خراب رفاقتیم بیچاره محمد البته حقشه؛ هر که بامش بیش، باید بستنی بخره نامرد؛ حق منو میخوای بخوری این شیرینی ها خوردن نداره خعلی هم داره
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 ممنوووووووووووووون.واقعاشرمنده دوستان من كه تهران نيستم شماهام كه نميتونين بياين تبريز منم تبریزمکی ناهار شام میدین
mahnaz 7584 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :flowerysmile::mbj6ivxkw3ccem7bie7:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vاز صمیم قلب به همه دوستان تبریک میگم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:mbj6ivxkw3ccem7bie7:flowerysmile: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:
.Apameh 25173 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 منم به همه تبریک میگم موفق باشین:hapydancsmil: تبریک دکتری ایشالا
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 خعلی هم داره از گلوتون پایین نره من که راضی نیستم مگه اینکه این سمیه خانم واسه من 2 پرس ناهار بگیره؛ اینطوری عدالت برقرار میشه
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 13 مرداد، 2013 از گلوتون پایین نرهمن که راضی نیستم مگه اینکه این سمیه خانم واسه من 2 پرس ناهار بگیره؛ اینطوری عدالت برقرار میشه خعلی هم راحت میره پایین سمیه جووون برا دکتر ما هم 3پرس ناهار بگیر .. تا چشمی رو این شیرینی های ما نداشته باشه
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 منم به همه دوستان تبریک میگم حمممممممممممییییییییییییددددددددددددد شیرینی شیرینی انشاالله که در تمام مراحل زندگیتون بهترین باشید
pesare irani 41805 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریک یه سوال چرا انقد رتبه پایین تو گرایش شهر سازی داریم ما
One gear 7070 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 :icon_gol:عرض تبریک فراوووون و به امید موفقیت های بیشتر :icon_gol:
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 خعلی هم راحت میره پایین سمیه جووون برا دکتر ما هم 3پرس ناهار بگیر .. تا چشمی رو این شیرینی های ما نداشته باشه حالا ببینیم و تعریف کنیم؛ میترسم همون یه پرس رو هم نده محمد به اون دست و دلبازی به زور 3 تا بستنی داد بهم؛ بقیه که جای خود دارند
Valentina 13664 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 تبریک یه سوالچرا انقد رتبه پایین تو گرایش شهر سازی داریم ما چون که زیرا..
Anooshe 11040 ارسال شده در 13 مرداد، 2013 بچه ها خیلی خیلی تبریک میگم به جای همتون و به اندازه ی همتون خوشحالم ایشاا... سال بعدم قبولیه بقیه دوستاییمون که امسال میخوان بخونن بشنویم و همینقدر خوشحال شیم( مخصوصا واسه دو نفر که از الآن میدونم میخوان با یه رتبه خوب سال بعد قبول بشن خیلی دعا می کنم)
ارسال های توصیه شده