Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اولا به همه بچه هایی که قبول شدن تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشید دوما از همه بچه هایی که قبول شدن انتظار داریم که بهمون شیرینی بدن مخصوصا محمد حسین و حمید تکرو و ابراهیم حیدری حمید تکرو نباید در دادن شیرینی تکروی کنه و خلاصه هواسش به ما باشه منظور از شیرینی چیزای شیرین نیست...خدایی من به لواشک هم راضیم لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریکات صمیمانه من را نیز پذیرا باشید دوستان........همگی خسته نباشید........... لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به همگییییییی خیلییییی خیلییییییییی تبریک میگم...موفق باشید :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جور کشی که میگن همینه دیگه همه درگیر رفاقت و دوستین آره والا دست خودمون که نیست؛ خراب رفاقتیم اخه کی به فکر جیب محمده تو این اوضاع بد جامعه فدات عزیزم .. اما خیلیا تبریزن دوستان به جا ما میرسن خدمتتون مام اینور تهران جور ره دوستان رو میکشیم همچین ادمی ام من بیچاره محمد البته حقشه؛ هر که بامش بیش، باید بستنی بخره نامرد؛ حق منو میخوای بخوری این شیرینی ها خوردن نداره لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک فراوووووووووووووووووووووون ایشالا در همه ی مراحل زندگیشون موفق باشن:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک تبریک به همه ی دوستان .:hapydancsmil: از من به شما نصیحت ، اینقدر درس نخونید خوب نیستا لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آره والادست خودمون که نیست؛ خراب رفاقتیم بیچاره محمد البته حقشه؛ هر که بامش بیش، باید بستنی بخره نامرد؛ حق منو میخوای بخوری این شیرینی ها خوردن نداره خعلی هم داره لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنوووووووووووووون.واقعاشرمنده دوستان من كه تهران نيستم شماهام كه نميتونين بياين تبريز منم تبریزمکی ناهار شام میدین لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به همه ی عزیزان تبریک میگم خیلی خوشحال شدم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :flowerysmile::mbj6ivxkw3ccem7bie7:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vاز صمیم قلب به همه دوستان تبریک میگم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:mbj6ivxkw3ccem7bie7:flowerysmile: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم به همه تبریک میگم موفق باشین:hapydancsmil: تبریک دکتری ایشالا لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خعلی هم داره از گلوتون پایین نره من که راضی نیستم مگه اینکه این سمیه خانم واسه من 2 پرس ناهار بگیره؛ اینطوری عدالت برقرار میشه لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از گلوتون پایین نرهمن که راضی نیستم مگه اینکه این سمیه خانم واسه من 2 پرس ناهار بگیره؛ اینطوری عدالت برقرار میشه خعلی هم راحت میره پایین سمیه جووون برا دکتر ما هم 3پرس ناهار بگیر .. تا چشمی رو این شیرینی های ما نداشته باشه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم به همه دوستان تبریک میگم حمممممممممممییییییییییییددددددددددددد شیرینی شیرینی انشاالله که در تمام مراحل زندگیتون بهترین باشید لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک یه سوال چرا انقد رتبه پایین تو گرایش شهر سازی داریم ما لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol:عرض تبریک فراوووون و به امید موفقیت های بیشتر :icon_gol: لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خعلی هم راحت میره پایین سمیه جووون برا دکتر ما هم 3پرس ناهار بگیر .. تا چشمی رو این شیرینی های ما نداشته باشه حالا ببینیم و تعریف کنیم؛ میترسم همون یه پرس رو هم نده محمد به اون دست و دلبازی به زور 3 تا بستنی داد بهم؛ بقیه که جای خود دارند لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با تبریک به دوستان و با آرزوی پیشرفت روز افزون لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تبریک یه سوالچرا انقد رتبه پایین تو گرایش شهر سازی داریم ما چون که زیرا.. لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها خیلی خیلی تبریک میگم به جای همتون و به اندازه ی همتون خوشحالم ایشاا... سال بعدم قبولیه بقیه دوستاییمون که امسال میخوان بخونن بشنویم و همینقدر خوشحال شیم( مخصوصا واسه دو نفر که از الآن میدونم میخوان با یه رتبه خوب سال بعد قبول بشن خیلی دعا می کنم) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده