M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها من از دیروز دارم سرچ میکنم درباره ایده م تااونجایی که من متوجه شدم فعلا در ایران ، فقط به مرحله تئوری رسیده و عملی انجام نشده فقط سازمان شیلات تونسته به مرحله اجرا برسونه اما هنوز کسی نتوسته ... به نظر شما چی کار باید کرد؟ خیلی خوبه متین، برای شروع خوبه یعنی چی سازمان شیلات تونسته و کسی نتونسته؟ یعنی میگی قابلیت اینکه توسط بخش خصوصی به ثمر برسه و داره ولی تا حالا اجرایی نشده؟ باید پیگیری کنیطرح توجیهی داری؟ 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی خوبه متین، برای شروع خوبه یعنی چی سازمان شیلات تونسته و کسی نتونسته؟ یعنی میگی قابلیت اینکه توسط بخش خصوصی به ثمر برسه و داره ولی تا حالا اجرایی نشده؟ باید پیگیری کنیطرح توجیهی داری؟ بزار قشنگ بگم .... درباره پرورش و تکثیر یه جانور ابزی هست که از هر نظر مفیده ( یعنی هم از گوشتش هم عملکردش هم امعا و احشاش استفاده میکنند)همینطور خاصیت ضدسرطانیش هم کشف شده و به عنوان دارو هم ازش استفاده میکنن علم تکثیرو پرورشش 2سال هست که ایران بهش دست پیدا کرده و سازمان شیلات تونسته پرورشش بده و تکثیرش کنه اما سازمان های خصوصی و کلا افرادی که در زمینه پرورش میگو و ماهیان کار میکنند تا حالا به این سمت و سو نرفتن و براشون خعلی جدیده اتفاقا با یکی از همین شرکتها تماس گرفتم و گفت ما تا حالا در این زمینه کار نکردیم خب با توجه به اینکه من یه دخترم و شرایط زدن مزرعه پرورش رو ندارم میخوام با اینجور اشخاص یه تبادل نظری داشته باشم ....... به غیر از این ،من خودم میخوام موضوع پایان ناممو رو همین جانور کار کنم رو خاصیت های درمانیش همینطور در ایران 2تا پایان نامه رو همین کار شده .. یکی خرمشهر که رو بیولوژیش کار کردن و یکی هم همین دانشگاه خودمون استادمون رو خاصیت ضد باکتریاییش طی تحقیقات من هم خعلی سرمایه گذاری خوبی هست و بسته های صادراتیش چه به صورت خوراکی چه پوردش اینا 35 دلار هست 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بزار قشنگ بگم .... درباره پرورش و تکثیر یه جانور ابزی هست که از هر نظر مفیده ( یعنی هم از گوشتش هم عملکردش هم امعا و احشاش استفاده میکنند)همینطور خاصیت ضدسرطانیش هم کشف شده و به عنوان دارو هم ازش استفاده میکنن علم تکثیرو پرورشش 2سال هست که ایران بهش دست پیدا کرده و سازمان شیلات تونسته پرورشش بده و تکثیرش کنه اما سازمان های خصوصی و کلا افرادی که در زمینه پرورش میگو و ماهیان کار میکنند تا حالا به این سمت و سو نرفتن و براشون خعلی جدیده اتفاقا با یکی از همین شرکتها تماس گرفتم و گفت ما تا حالا در این زمینه کار نکردیم خب با توجه به اینکه من یه دخترم و شرایط زدن مزرعه پرورش رو ندارم میخوام با اینجور اشخاص یه تبادل نظری داشته باشم ....... به غیر از این ،من خودم میخوام موضوع پایان ناممو رو همین جانور کار کنم رو خاصیت های درمانیش همینطور در ایران 2تا پایان نامه رو همین کار شده .. یکی خرمشهر که رو بیولوژیش کار کردن و یکی هم همین دانشگاه خودمون استادمون رو خاصیت ضد باکتریاییش طی تحقیقات من هم خعلی سرمایه گذاری خوبی هست و بسته های صادراتیش چه به صورت خوراکی چه پوردش اینا 35 دلار هست جالب بود..خوشم اومد:) سرمایه اولیه اش چقدر است؟ چند ساله بر میگرده؟ غذاش این جانور چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جالب بود..خوشم اومد:)سرمایه اولیه اش چقدر است؟ چند ساله بر میگرده؟ غذاش این جانور چیه؟ دقیق نمیدونم سرمایه ش چقدره.. اما چون من نوپا هستم و تجربی کار نکردم نمیخوام همین اول کار خودم کار بزنم .. فعلا میخوام از تجربه های کاری دیگران استفاده کنم و چم خم قضیه دستم بیاد ولی با اساتیدمون که صحبت کردم گفتن .. نه تنها این بلکه هر جاندار ابزی که کار کنی سرمایه بسیار خوبی برات میشه 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ افکار جالبی دارن...دیدنش خالی از لطف نیست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بزار قشنگ بگم .... درباره پرورش و تکثیر یه جانور ابزی هست که از هر نظر مفیده ( یعنی هم از گوشتش هم عملکردش هم امعا و احشاش استفاده میکنند)همینطور خاصیت ضدسرطانیش هم کشف شده و به عنوان دارو هم ازش استفاده میکنن علم تکثیرو پرورشش 2سال هست که ایران بهش دست پیدا کرده و سازمان شیلات تونسته پرورشش بده و تکثیرش کنه اما سازمان های خصوصی و کلا افرادی که در زمینه پرورش میگو و ماهیان کار میکنند تا حالا به این سمت و سو نرفتن و براشون خعلی جدیده اتفاقا با یکی از همین شرکتها تماس گرفتم و گفت ما تا حالا در این زمینه کار نکردیم خب با توجه به اینکه من یه دخترم و شرایط زدن مزرعه پرورش رو ندارم میخوام با اینجور اشخاص یه تبادل نظری داشته باشم ....... به غیر از این ،من خودم میخوام موضوع پایان ناممو رو همین جانور کار کنم رو خاصیت های درمانیش همینطور در ایران 2تا پایان نامه رو همین کار شده .. یکی خرمشهر که رو بیولوژیش کار کردن و یکی هم همین دانشگاه خودمون استادمون رو خاصیت ضد باکتریاییش طی تحقیقات من هم خعلی سرمایه گذاری خوبی هست و بسته های صادراتیش چه به صورت خوراکی چه پوردش اینا 35 دلار هست درود خوبی؟ اگر طرحت سرمایه گذاری بالا می خواد و چند سال طول می کشه تا به نتیجه برسه باید اون رو توی چرخه پرورش ابزیان قرار بدی یعنی چی؟ این یعنی استفاده ی حداکثری از اب و سرمایه پرورش قزل الا و کپور خیلی زود بازده هست پرورش ماهی خاویاری خیلی دیر بازده هست از طرفی کیفیت اب مورد استفاده برای هر کدام متفاوت هست برای همین الان میان یک چرخه تعریف می کنند اول حوضچه های پرورش ماهی خاویاری/یک تصفیه ی خیلی سبک و اکسیژن دهی/حوضچه ی قزل الا رنگین کمانی/یک تصفیه و اکسیژن دهی /حوضچه ی پرورش کپور/حوضچه ی ذخیره و پرورش ماکیان مانند اردک و غاز /حوضچه ی داکوید (توضیح نمیدم چیه) حالا شما باید بتونی اون چیز مورد نظر خودت رو توی این دایره یا دایره ی مشابه قرار بدی.تا سوداوری سرمایه گذار تا زمان رسیدن به محصول شما دچار وقفه نشه ---------------------- من یک چاه آب دارم که تقریبا کارهای اون انجام شده و مراحل تجهیزش رو سپری می کنیم اگر با اب چاه جواب میده طرحت بهم پیغام خصوصی بده تا در مورد احتمال اجرایی کردنش صحبت کنیم 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مشکل رو مطرح کنید، من هم ایده میدم عجیییییب راست میگه مهندس، خودش الان چند سالی هست درگیر یک طرح هست که من نمیدونم کی به ثمر میرسه ولی دلسرد نمیشن...بلاخره دهکده سبز چی شد چت انلاین رو خیلی از بچه های دیگر هم مطرح کردن ولی من هم فکر میکنم معایبش بسیار بیشتر از مزایاش هست...اما در سایت تالارهای اختصاصی هست که فقط افراد خاصی بهش دسترسی دارن..اینجوری هم مکاتبات ثبت میشه و همیشه امکان دسترسی بهش هست و هم اینکه یک پایگاه متمرکز در نت هست....میشه درخواست ایجاد یک اتاف فکر یا بخش نوآوری یا همچین عنوانینی رو داد ولی بستگی داره که تا چه حد دنبال بشه و به نتیجه برسه....نیاز به یک لیدر خوب و خستگی ناپذیر داره....چون در مدت کوتاه نمی توان انتظار نتیجه گرفتن داشت... -------------- دوستان پارک علم و فن آوری تهران کجاست؟ دهکده ی سبز برآورد هزینه ی اولیه شد حدود 100 میلیارد تومان با توجه به نرخ تقریبا مجانی انرژی در ایران صرفه ی اقتصادی نداره و تنها صرفه ی محیط زیستی داره که اون هم تو ایران ارزشی نداره. قصه ی ما مفصل هست که بعدا برات توضیح می دم که چی شد و کجا رفتم و چی شنیدم البته نا امید نیستم و روزی حتما اجراش می کنم ولی اون روز امروز نیست 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دهکده ی سبز برآورد هزینه ی اولیه شد حدود 100 میلیارد تومانبا توجه به نرخ تقریبا مجانی انرژی در ایران صرفه ی اقتصادی نداره و تنها صرفه ی محیط زیستی داره که اون هم تو ایران ارزشی نداره. قصه ی ما مفصل هست که بعدا برات توضیح می دم که چی شد و کجا رفتم و چی شنیدم البته نا امید نیستم و روزی حتما اجراش می کنم ولی اون روز امروز نیست چقدر زیاد امتیاز طرح رو ثبت میکردید لااقل به نوادگانتان سودی برسد بسیار عالی.....بی صبرانه منتظر شنیدنش هستم ------------- بنظرم باید از طرح های ساده و ارزان شروع کرد...بنظرتون یکی از مشکل هایی که در حال حاضر جامعه و صنعت هم به یک راه حل نیاز داره چی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوالت رو متوجه نشدم -------------------------- طرح من چون الحاق چندین طرح موجود بود و یک چرخه ایجاد کرده بود که کارآیی هر طرح رو در جای مناسب خودش نمایش داده بود دارای هزینه ی بالا بود. طرح برای عملیاتی شدن لازم هست که بشه در ابعاد کوچک و با سرمایه ی کم اجرایی بشه که در صورت عدم پذیرش بنیاد های مختلف برای سرمایه گذاری با سرمایه های شخصی اجرا و بعد بازار یابی بشه مثل طرح های شما در زمینه های انرژی و اب شیرین کن ها 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سوالت رو متوجه نشدم-------------------------- طرح من چون الحاق چندین طرح موجود بود و یک چرخه ایجاد کرده بود که کارآیی هر طرح رو در جای مناسب خودش نمایش داده بود دارای هزینه ی بالا بود. طرح برای عملیاتی شدن لازم هست که بشه در ابعاد کوچک و با سرمایه ی کم اجرایی بشه که در صورت عدم پذیرش بنیاد های مختلف برای سرمایه گذاری با سرمایه های شخصی اجرا و بعد بازار یابی بشه مثل طرح های شما در زمینه های انرژی و اب شیرین کن ها همیشه مشکل هست که انسان رو به سمت یافتن پاسخ سوق میده، واسه همین پرسیدم الان یک مشکلی که راه حل ساده داره بفرمایید تا با دوستان راهکار یابی و پیگیری و به اجرا برسونیم... نظر خودم به ساخت آب شیرین کن های ساده و قابل حمل و نقل است که در دنیا هم بسیار ساخته شده است و اینجا فقط نیاز به یک اسپانسر داره و یا آبیاری گیاهان با استفاده از چگالش که تصویرش رو در تاپیک آب شرین کن ها گذاشتم و بسیار کاربردی است...مثلا گل خودم در نوروز بدلیل اینکه سه هفته آبیاری نشد خشک شد.... 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ همیشه مشکل هست که انسان رو به سمت یافتن پاسخ سوق میده، واسه همین پرسیدم الان یک مشکلی که راه حل ساده داره بفرمایید تا با دوستان راهکار یابی و پیگیری و به اجرا برسونیم...نظر خودم به ساخت آب شیرین کن های ساده و قابل حمل و نقل است که در دنیا هم بسیار ساخته شده است و اینجا فقط نیاز به یک اسپانسر داره و یا آبیاری گیاهان با استفاده از چگالش که تصویرش رو در تاپیک آب شرین کن ها گذاشتم و بسیار کاربردی است...مثلا گل خودم در نوروز بدلیل اینکه سه هفته آبیاری نشد خشک شد.... شما که می خواستی 3 هفته گلت رو تنها بذاری یک بطری نوشابه بر می داشتی درش رو با سوزن یک سوراخ ریز می کردی و انتهای بطری هم 2-3 سا سوراخ می ذاشتی و در بطری رو در عمق حدود 1-2 سانتی خاک گلدون پای ساقه فرو می کردی و یک سیستم آبیاری قطره ای خیلی ابتدایی اجرا می کردی تا بعد از 3 هفته که بر می گردی گلت خشک نشه و در بدترین حالت کمی پژمرده شده باشه راه حل ساده ارزان در دسترس:ws3: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شما که می خواستی 3 هفته گلت رو تنها بذاری یک بطری نوشابه بر می داشتی درش رو با سوزن یک سوراخ ریز می کردی و انتهای بطری هم 2-3 سا سوراخ می ذاشتی و در بطری رو در عمق حدود 1-2 سانتی خاک گلدون پای ساقه فرو می کردی و یک سیستم آبیاری قطره ای خیلی ابتدایی اجرا می کردی تا بعد از 3 هفته که بر می گردی گلت خشک نشه و در بدترین حالت کمی پژمرده شده باشهراه حل ساده ارزان در دسترس:ws3: پاسخگویی از نوع مدیریت ایرانی اصلا یک مدت میرم گمرک کار میکنم تا ببینم چیا وارد میشه، بعد همونا رو اگر اینجا تولید کنم چقدر ارزون تر تموم میشه 4 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان میخ هم داره از چین وارد میشه و از میخ وطنی ارزون تر به این قصد بری گمرک عمرت رو حروم کردی ابجی خانوم پاسخ من مگه چه ایرادی داشت؟راه حل ساده عملیاتی و کم هزینه برای مواقع اضطراری حیف من که این جا حروم شدم 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان میخ هم داره از چین وارد میشه و از میخ وطنی ارزون تربه این قصد بری گمرک عمرت رو حروم کردی ابجی خانوم پاسخ من مگه چه ایرادی داشت؟راه حل ساده عملیاتی و کم هزینه برای مواقع اضطراری حیف من که این جا حروم شدم خب خلاقیت من رو در نطفه خفه کردی میخ و سوزن نمی صرفه..گرون در میاد پسر هم اینقدر خود شیفته آخه شنیدم یک پسری که لیسانسش رو هم 12 ترمه پاس کرده، رفته یک دستگاه کنترلر ساده یخچال که در داخل ساخته نمیشده و از خارج میومده رو داخل ساخته و میلیارد شده، من هم الگو برداری کردم.. 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهان می خوای میلیاردر بشی خوب راه های بسیار ساده تری هم وجود داره برایپول دراوردن نیازنیست بری چیزی بسازی ولی خارج از شوخی اره خیلی چیزها هست که میشه ساخت ولی فعلا وارد میشه حتی طراحی هم لازم نداره یک مهندسی معکوس ساده بری حل هست ولی همت لازم داره و اینکه بدونی چی رو انتخاب کنی چون بعضی چیز ها هست علی رغم توان داخل برای تولید خوب چون واردکننده ی گردن کلفتی داره اجازه ی تولید نمیگیره پس پا رو دم هر کسی نذار 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آهانمی خوای میلیاردر بشی خوب راه های بسیار ساده تری هم وجود داره برایپول دراوردن نیازنیست بری چیزی بسازی ولی خارج از شوخی اره خیلی چیزها هست که میشه ساخت ولی فعلا وارد میشه حتی طراحی هم لازم نداره یک مهندسی معکوس ساده بری حل هست ولی همت لازم داره و اینکه بدونی چی رو انتخاب کنی چون بعضی چیز ها هست علی رغم توان داخل برای تولید خوب چون واردکننده ی گردن کلفتی داره اجازه ی تولید نمیگیره پس پا رو دم هر کسی نذار من نمیترستم خب دیگه من به خود باوری رسیدم....تاپیک بعدی چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امان از این توفیق های اجباری امروز نمایشگاه دستاوردهای انرژی های نو بود... یک پزشک متخصص به مباحث هیدروژن و انرژی نو به غرفه ما اومده بود و کلی ایده میدادن (یک چیز تو مایه های امیر) ، از تکنولوژی های آلمان میگفت، که بین دو جداره شیشه، جلبک پرورش میدن و بسیار تاکید داشت که بیاییم در سیستم اگزوز خروجی خودروها ، سیستمی قرار بدهیم که اکسیژن تولید کند و هوا را پاکیزه سازد (قبلا ما هم در این مورد بسیار صحبت کردیم)...غرفه دانشگاهی مختلف رو دیدم...یزد در بادگیر توربین باد قرار داده بودن و انرژی الکتریکی تولید میکردن...دانشگاه تربیت دبیر رجایی برای کلاس سوم، جزوه های آموزشی پیل سوختی به زبان ساده تهیه کرده بود که بسیار جالب بود...یک شرکت ادعا میکرد که تا حالا چند سیستم سرمایش گرمایش زمین گرمایی در کشور از جمله بندرعباس ساخته... 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ مثل امیر رو بد گفتی هاااااااااااااااااااااااااااااا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده