رفتن به مطلب

قلم سوخته...!!

pari daryayi

ارسال های توصیه شده

قلمی سوخته آیا بعد از گذشت ماه ها دوباره خواهد نوشت؟؟؟؟

رفسنجانی کاندید ریاست جمهوری شد!

یه لحظه هری دلم ریخت!

یاد چهار سال پیش و بالا پایین پریدن هام تو کل دوره تبلیغات....209119_holliedance1[1].gif

اما به چند لحظه نکشیده یاد آخرش که افتادم. چشام خیس شد

خیس از نا امیدی....527919_bujcdvf48m9w69wp.gif

یاد مقاله ای که درباره تحلیل روانشناختی انتخابات نوشته بودم افتادم

درماندگی آموخته شده!! یعنی وقتی می دونی نتیجه همه تلاش هات شکسته، دیگه حتی زیر بار شکنجه هم باشی برای آزادی تلاش نمی کنی چون می دونی نتیجه از قبل مشخص شده است و تلاش تو بی معنیه..... همینجوری منتظر می مونی تا ببینی چه بلایی سرت میاد....460819_bored.gif

نظر شما چیه؟

چند نفر از ماها دچار این حسیم؟

چند نفر دچار بی تفاوتی شدیدیم؟؟869919_leer.gif

چند نفر دچار بحران هویت شدیم؟ یعنی اونچه در ذهنمون ساخته بودیم با واقعیت موجود سازگار نیست و ما موندیم بین واقعیت و اون باور یا بتی که تو ذهنمون ساخته بودیم!!592220_sorry.gif

چند نفر هنوز به اینکه می تونن سرنوشت خودشون رو رقم بزنن امیدوارن؟؟894520_unknown.gif

بی زحمت با تحلیل های روانشناسانه ( عبارات درماندگی آموخته شده، بی تفاوتی، بحران هویت و نا امیدی ) پاسخ بدین که تاپیک منهدم نشه:whistle:

• Like 15
لینک به دیدگاه

واقعا دارم به حرف چگورا ایمان میارم :

وقتی زورت به متجاوز نرسید، به جای مقاومت، سعی کن از تجاوز لذت ببری. :sigh:

تنها تحلیل روانشناسی که میتونستم بگم همینه، باید لذت ببریم. همین ....

• Like 12
لینک به دیدگاه

من همینی که میگی بی تفاوتی سراغم اومده:w16: بی تفاوتی رو در کل جامعه میتونی به وضوح ببینی...وقتی که قیمت ها شبانه روزی افزایش میابند و همه عکس العملشون یک اه گفتن است، چیزی به جز بی تفاوتی است؟ اما دعا میکنم کسانی که بی تفاوت نیستن، کسی رو انتخاب کنند که روابط خارجی و اقتصادی براش در اولویت باشه و طرفداراش هم افراد تحصیلکرده باشن...

• Like 12
لینک به دیدگاه
واقعا دارم به حرف چگورا ایمان میارم :

وقتی زورت به متجاوز نرسید، به جای مقاومت، سعی کن از تجاوز لذت ببری. :sigh:

تنها تحلیل روانشناسی که میتونستم بگم همینه، باید لذت ببریم. همین ....

یعنی تو می تونی بی تفاوت نباشی و لذت ببری؟:179:

به عبارتی قلمت می نویسه؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من همینی که میگی بی تفاوتی سراغم اومده:w16: بی تفاوتی رو در کل جامعه میتونی به وضوح ببینی...وقتی که قیمت ها شبانه روزی افزایش میابند و همه عکس العملشون یک اه گفتن است، چیزی به جز بی تفاوتی است؟ اما دعا میکنم کسانی که بی تفاوت نیستن، کسی رو انتخاب کنند که روابط خارجی و اقتصادی براش در اولویت باشه و طرفداراش هم افراد تحصیلکرده باشن...

اوهوم:ws37:

بی زحمت بگین که بنظرتون این قلم سوخته آخرش همچنان سوخته است یا می نویسه؟؟:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
یعنی تو می تونی بی تفاوت نباشی و لذت ببری؟:179:

به عبارتی قلمت می نویسه؟؟

هاریس والپل از فلاسفه مشهور، یک جمله تامل برانگیزی دارد، میگوید :

این جهان برای کسی که فکر میکند، کُمدی است و برای کسی که حس میکند تراژدی.

.

.

.

من به کمدی بودن زندگی و مخصوصا کمدی الهی یقین پیدا کردم، پس قلمم همچنان خواهد لغزید.

• Like 10
لینک به دیدگاه
اوهوم:ws37:

بی زحمت بگین که بنظرتون این قلم سوخته آخرش همچنان سوخته است یا می نویسه؟؟:ws3:

این قلم با بهای سنگینی سوخته شده و بنظرم برای خیلی ها نخواهد نوشت، البته کسانی بنا به اعتقادات و اصولی که بهش معتقدن باز هم خواهند نوشت...

• Like 6
لینک به دیدگاه
قلم ملم رو ولش کنید واقعیت اینه
63389936808215164735.jpg

من کم کم دارم به اقتصاد و خروجی های اون بیش از سیاست مطمئن تر میشم سیاست فریبه و پر از کثافت

اقتصاد و ارقام اون پیش بینی درست تر ی از اینده دارد :w16:

خوشحالم که چن روز پیش حرکت درستی انجام دادم :ws37:

در بی خانواده و خانمان بودنش که هیچ شکی نیست!

اما مطمئنم که موقتیه!! یعنی همه چیز بدتر خواهد شد که بهتر نخواهد شد! سیر تاریخ اینو گفته البته

• Like 3
لینک به دیدگاه
در بدتر شدن اوضاع و بالا رفتن ارز و بقیه اقلام خوراکی و موارد ضروری زندگی اصلا شک نکن بخصوص بعد انتصخوابات

بزار ملتو بازم به گ... ببرن اونم اینبار چه گ**** تا هفت جد اباداشون جلو چششون بیاد

اصل و ریشه مشکلات جای دیگه س

تا اون درست نشه هیچی درست نمیشه

باید این 4 سال ها بیاد و بره تا هر دفعه عده قلیلی بفهممن

پ.ن : اقتصاد و ارقام اون هرگز به تو دروغ نمیگن اینو باور کن پری

داشتم به این فکر می کردم که چند تا 4 سال باید تلف شیم تا این عده به اندازه کافی بفهمند!!؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

نظر شما چیه؟

چند نفر از ماها دچار این حسیم؟

چند نفر دچار بی تفاوتی شدیدیم؟؟869919_leer.gif

چند نفر دچار بحران هویت شدیم؟ یعنی اونچه در ذهنمون ساخته بودیم با واقعیت موجود سازگار نیست و ما موندیم بین واقعیت و اون باور یا بتی که تو ذهنمون ساخته بودیم!!592220_sorry.gif

چند نفر هنوز به اینکه می تونن سرنوشت خودشون رو رقم بزنن امیدوارن؟؟894520_unknown.gif

بی زحمت با تحلیل های روانشناسانه ( عبارات درماندگی آموخته شده، بی تفاوتی، بحران هویت و نا امیدی ) پاسخ بدین که تاپیک منهدم نشه:whistle:

متاسفانه بايد بگم تعداد خرها و گوسفند ها زياد شده !! اينقد زياد شده كه از دست اونا كه ميفهمن كاري ساخته نيست ! اونا كه ميفهمن اين وسط هم دچار بي تفاوتي ميشن هم دچار بحران هويت هم دچار نا اميدي !

به قول اسي و چگوارا فقط بايد لذت برد و بي خيال بود ... sigh.gifچون خرا و گوسفندا هيچ وقت آدم بشو نيستن! اونا هم كه ميفهمن نميان جون خودشونو واسه يه سري خر و گوسفند كه چيزي نميفهمن فدا كنن !

تحليل روانشناسانه بود ديگه !5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه
داشتم به این فکر می کردم که چند تا 4 سال باید تلف شیم تا این عده به اندازه کافی بفهمند!!؟

در خوش بینانه ترین حالت حداقل یک نسل (50 سال) باید بگذره هرچند که به نظر میاد به توجه وضعیت جغرافیایی و مذهبی و مطالعاتی ایران برای کشور ما بیشتر از این حرفا طول میکشه...!

• Like 4
لینک به دیدگاه

بقول خیام که میگه:

افسوس كه نامه جواني طي شد

و آن تازه بهار زندگاني دي شد

وآن مرغطرب كه نام او بود شباب

فرياد ندانم كي آمدوكي شد :sigh:

ما که جوانیمون داره از دست میره.......ولی امیدوارم قلم سوخته بازم به حرکت کند خود ادامه بده و یه روز سرعت بگیره

• Like 4
لینک به دیدگاه

امروز فکر کی کردم قلم سوخته شم می نویسه! اما سیاه و پر رنگ می نویسه!! یه جورایی انگار اثرش بیشتره!!:JC_thinking:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

یه سوال داستان قلعه حیوانات را از رو مانوشتن یاماداریم مثل اون رفتارمی کنیم؟:ws52:

فکرمی کنم 80% مردم دارای بی تفاوتی وناامیدی به زندگی شدند.

شکست عیبی نداره .خوبم هست آدمو محکم می کنه وباتجربه ولی مشکل جاییه که ذهنهاکوچک شود .یه جمله هست میگه جمعی رامثل خودت نکن خودت مثل جمع شو(همین خواهی نشوی رسواهمرنگ جماعت شو) اصلا ازاین جمله خوشم نمیادولی مجبوری بعضی وقتهابگی .مجبوری بعضی وقتها کارهای انجام بدی حرفهای بزنی که شایدخودت دوست نداری ولی طرف دوست داره بشنود .

چند نفر دچار بحران هویت شدیم؟ یعنی اونچه در ذهنمون ساخته بودیم با واقعیت موجود سازگار نیست و ما موندیم بین واقعیت و اون باور یا بتی که تو ذهنمون ساخته بودیم!!

من که اینجوریم ولی فکنم 80%درصدهم همینجوری باشن.

چند نفر هنوز به اینکه می تونن سرنوشت خودشون رو رقم بزنن امیدوارن؟؟

متعصفانه خیلی کم اکثرامنتظرنددولت یه چیزی بهشون بده .........ولی اینجوری نیست اگروجودت رابرای اینهابزاری باز طلبکارند.

این قلم می نویسد ولی بایدبسوزدتایکسریهابفهمند .

به نظرمن این دوران ازدوران قبل بدتره چون الان یسری آدمهاهستندبلاتکلیف ،ناامید و...ایران الان میان یکسری ظاهراروشن فکر ، روشنفکر ، مذهبی گیرافتاده ونتیجش نابودی همون قلم که گفتین.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...