Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود دوستان گلم ارادتمندیم بنظر شخصی بنده سلامتی یکی از بهترین نعمت های است که از جانب خداوند به ما انسان ها هدیه شده، میدونید چرا این و میگم؟؟!! چون یک هفته ای هست برای عقد قرارداد یه پروژه با سازمان بهزیستی بخش نابینایان در رفت و آمدیم هر وقت هم میریم جلسه هامون تو اداره خودشونه..... چند باری که رفتم از دیدن آدمهای اونجا که چشمشون به همه چیز ناخواسته بستس واقعاً ناراحت شدمواقعاً اونا رو میبینم میگم خدایا هزاران بار شکر بچه ها شاید به خیلی از چیزهای که آرزوشون رو داریم به خاطر شرایط موجود نرسیم یا اگرم برسیم خیلی دیر شده باشه،ولی خوبه این رو بدونیم که واقعاً هیچ چیز سلامتی نشه و بهتره شکر گذار باشیم و سعی کنیم قدر سلامتی رو بدونیم.... البته وقتی این نابیناها رو میدیدم میگفتم شاید مصلحت خدا به اینه و یاد داستان حضرت موسی افتادم که بد نیست اینجا بیانش کنم ، روزی حضرت موسی کنار برکه ای نشسته بود و چندتا بچه در حال بازی کردن بودن ،که یهو چشم حضرت موسی به یه بچه ای افتاد که با دقت تمام داره به صدای فریاد بچه های در حال بازی گوش میده ،موسی دقتی کرد و دید اون بچه نابیناست دلش گرفت و از خدا خواست که بارالهی لطفی در حق این کودک بکن و بینایش رو بهش برگردون میگن طولی نکشید و بچه بینایش رو بدست آورد و به محض اینکه چشمانش باز شد خوب به بازی بچه ها دقت کرد ،رفت از کنار برکه همه سنگهای بسیار تیز رو آورد ریخت تو جای که بچه های دیگه داشتن بازی میکردن ، پای همه اون بچه های که تو آب بودن تکه تکه شد و خون اومد میگن بچه از این حرکت لذت برد و موسی هم وقتی این صحنه رو دید خیلی تعجب کرد!!! چندی طول نکشید و برای حضرت موسی ندا آمد که ای پیامبر دیدی ما چیزی میدانیم که تو نمیدانی و باز بچه آنی نکشید و بینایش را از دست داد و به حالت اولیه برگشت. این رو تعریف نکردم تا بگم نابینایان عزیز حقشونه که نابینا باشن، نه ولی این گفتم که بهتر بدونیم خداوند از همه چیز به خوبی آگاهه..... دوستان بنظر شما سلامتی چند درصد از اون داشته های که هر انسان میتونه داشته باشه و آیا بنظر شما نعمتی بالاتر از سلامتی هست؟؟؟!! 14 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدم 100 درصد سالم خیلی خیلی کم پیدا میشه** بستگی داره معنی سلامتی رو چی بدونین 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدم 100 درصد سالم خیلی خیلی کم پیدا میشه** بستگی داره معنی سلامتی رو چی بدونین سلامتی از بعد روانی و جسمانی منظورم بود؟؟!! 100 درصد سالم پیدا میشه مونده شما از یه انسان سالم چه انتظاری داشته باشی و چه فاکتورهای نیازت باشه 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامتی مهمه ..هم سلامتی جسم و هم روح آدم وقتی سالم باشه و توانایی جسمی و عقلی داشته باشه میتونه از زندگیش بهتر استفاده کنه فکر و ذهن سالم که خیلی مهمتره از نظر من 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ توو این دنیا هیچ چیز بالاتر از نعمت سلامتی نیست 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سبک نوشتنت رو که میبینم، یاد اوایل حضورم در دنیای مجازی میوفتم که نوشته هامو قرمز بارون میکردم !!! الان دیگه قرمزم کم شده، تو هم هنوز جوگیری، فکر میکنی قرمز خیلی خوبه. =================== در مورد موضوع تاپیک : من زیاد به تقدیر و .... در اینجور مسائل اعتقادی ندارم، اینکه خدایی بداند و از قبلش چیزی ندهد، حکایت قصاص قبل از جنایت هست. سعدی هم جایی میگوید : گربه مسکین اگر پر داشتی ...... تخم گنجشک از زمین برداشتی سلامتی مثل هرچیزی، تا وقتی نداشته باشیش، ارزش خودش رو نشون نمیده. و به نظرم هر آدمی تا این چیزارو تجربه نکنه قدر نخواهد دانست. ای کاش میشد کاری کرد که همه آدما برابر بودن، البته شاید اونجوری زندگی یکنواخت میشد. 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عقل سالم،در بدن سالمه نمیخوام بگم اونایی که سالم نیستن،خدای ناکرده عقلشون مشکل داره اما منظورم اینه که ماهایی که سالمیم ،خیلی از بهونه هایی که برای اشتباهاتمون میاریم،بیخوده وقتی خداوند لطف کرده وبهمون سلامتی داده،اونم نعمت به این بزرگی،بی انصافیه که چیزی رو بالاتر از اون بدونیم 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بالاتر از سلامتی هیچ نعمتی نیست اما معنی این بالاتر رو وقتی می فهمی که نداریش یا از دستش می دی یا یکی از عزیزات رو می بینی که از دستش داده! تا قبل از اون سلامتی یه حق بوده مثل انرژی هسته ای که حق مسلم ماست!! فکر می کردی اینم حقته! چیز خاصی نیست که! واسه همین معمولا عشق و پول میشت بالاترین نعمت اما وقتی از دستش می دی و می فهمی عشق و پول هم نمی تونه سلامت روح و جسمت رو بهت برگردونه تازه می گی خدایا فقط سلامتی رو بهم یا بهش! برگردون.... ولی دیگه خیلی دیره.... ان شاالله که همگی همیشه سلامت باشید و شاد 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامتی مهمه ..هم سلامتی جسم و هم روحآدم وقتی سالم باشه و توانایی جسمی و عقلی داشته باشه میتونه از زندگیش بهتر استفاده کنه فکر و ذهن سالم که خیلی مهمتره از نظر من بقول قدیمی ها عقل سالم در بدن سالمه ........کسی که جسمش سالم باشه ولی عقلش ریپ بزنه مثل ماشینی که چرخ واسه حرکت نداره لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سبک نوشتنت رو که میبینم، یاد اوایل حضورم در دنیای مجازی میوفتم که نوشته هامو قرمز بارون میکردم !!! الان دیگه قرمزم کم شده، تو هم هنوز جوگیری، فکر میکنی قرمز خیلی خوبه. =================== در مورد موضوع تاپیک : من زیاد به تقدیر و .... در اینجور مسائل اعتقادی ندارم، اینکه خدایی بداند و از قبلش چیزی ندهد، حکایت قصاص قبل از جنایت هست. سعدی هم جایی میگوید : گربه مسکین اگر پر داشتی ...... تخم گنجشک از زمین برداشتی سلامتی مثل هرچیزی، تا وقتی نداشته باشیش، ارزش خودش رو نشون نمیده. و به نظرم هر آدمی تا این چیزارو تجربه نکنه قدر نخواهد دانست. ای کاش میشد کاری کرد که همه آدما برابر بودن، البته شاید اونجوری زندگی یکنواخت میشد. حتماً تو خودت جو گیر بودی ولی من تا بحال جوگیر نشدم برای وجود تایپیک وارد مسائل اعتقادی نمیشیم...... ولی بنظر من بهتر از تجربه های دیگران در این موارد استفاده بشه منظورم اینه که با دیدی بازتر به اطراف خود نگاه کنیم و درس عبرتی بگیریم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ سلام سلامتی خوبه ازقدیم یه چیزگفتن عقل سالم دربدن سالم هست. اما این داستان به نظرم می تونه یکم اشتباه ودرست نباشه . خب وقتی ازقبلا می دونستیم این کودک پلیده برای چه به وجودآمدکه درعذاب باشه؟ مگردرقانون نیست قبل ازاثبات جرم نباید مجازات کرد.الان هم هستندخیلی بدترازاین کودکان پول وسلامتی مکمل هم دیگرهستند .حالا یکسریهاهستندخودشون رادارن گول می زنند میگن پول چرک کف دسته ولی درحقیقت اینجورنیست! ببینید حقیقت داره این توجامعه هست بعضی هامیگن ثروت خوبه یاسلامتی ،میگن ببینید اونایی هم که پول دارن مریض میشن میمیرن و... خب،درسته ، یه ولی مهم اینجاست وواقعیت هست ! اونی که پول داره مریض شه میره بهترین بیمارستان ،اینجا اونجا مثل زبل خان دکترهاهم میزارنش رودست حلوا حلواش می کنند (اینم بگم داخل پرانتز دکتری هم هست که ویزیتش مجانیه ببینه وضع مالی خوب نیست پول نمی گیره فقط برای خدا...که هیچ حرفی نمی شه زد وفقط باید جلوی این افرادسرت پایین باشه ) مگرتوهمین اخبارنبودبیماراباپرونده بردندتوبیابون رهاکردند. مگرنیست بیمارستانی که میگه اول پول . چراافراد بالاشهری شدند یکسریها پایین شهری فقط بخاطرپولشون. واما نابینا یکی هست چشمش کورشده ولی حساس وبداخلاقه فکرکنم بهش بایدبگی دست منو بگیر واگه بگی دستت رابده به من فحش می ده بی ادب کلا این افرادرابیشتربایددرک کرد بلخریک عضومهم ندارند وبعضی هاشون نمی توانند کناربیایند .واقعا سخته!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده