3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ + Maryam Zare حدودا 100 و خورده ای برای دو روز زیاده خب.من میتونم با چند تا از دوستام خودمون یه هفته روی یه چیزی کار کنیم و به نتیجه هم برسه شاید هم به تولید انبوه. مهم وقت گذاشتنه و پشتکار و اینکه یه جای آفیس مانندی داشته باشیم که دور هم جمع بشیم و مشکل شرعی هم نداشته باشه و اعضا کاملا safe باشن ببخشید بحث منحرف کردم منم از سایت شعبانعلی خوشم میاد 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ + Maryam Zare حدودا 100 و خورده ای برای دو روز زیاده خب.من میتونم با چند تا از دوستام خودمون یه هفته روی یه چیزی کار کنیم و به نتیجه هم برسه شاید هم به تولید انبوه. مهم وقت گذاشتنه و پشتکار و اینکه یه جای آفیس مانندی داشته باشیم که دور هم جمع بشیم و مشکل شرعی هم نداشته باشه و اعضا کاملا safe باشن ببخشید بحث منحرف کردم منم از سایت شعبانعلی خوشم میاد اسم من چیه اینجا در این کاری که میخوای انجام بدی مهندس مکانیک احتیاج نداری؟:whistle: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ بسیار عالی...واقعا لذت بردم...شما هم دعوت به شنیدن میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده