afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طـرز تـهـیـه ابتدا فلفلهای قرمز خشك را به مدت 15 دقیقه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند و بعد، آنها را له كنید. در تابهای بزرگ روغن را داغ کنید. سپس، كره و برگ بو، پودر گل میخك، هل، رازیانه و فلفلهای قرمز را بریزید و كمی سرخ كنید. بعد از مدتی پیازها و سپس زنجبیل تازه خلالشده را به آن اضافه كنید. بعد از چند دقیقه زردچوبه و پودر تخم گشنیز را همراه گوجهفرنگیهای خردشده و رب بیفزایید و سپس نمك را بریزید. در نهایت، گوشتها را اضافه کنید و در محتویات، آب بریزید. قبل از سرو این خورش، روی آن گشنیز تازه اضافه كنید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده