panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 عههه تموم شد؟؟ من تازه اومده بودم بحدسم.. خسته نباشید شما -------------------------- دیگه هم تشخیص هویت نمیزنیم فقط میگیم این راهنمایی هارو میبینید؟ این عکس رو چطور؟ اینا مالِ فلانیِ همین بس که عجله دارن همه :biggrin:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 باید یه راهنمایی میذاشتی دیگه. اینکه نی نی خیلی دوست داره. از دستِ اینا مگه میـــــشه راهنمایی گذاشت؟ باید زود بگی کیه :w74:
NYC 20977 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 اونکه دیگه تابلو میشدی.. از دستِ اینا مگه میـــــشه راهنمایی گذاشت؟ باید زود بگی کیه حالا شوما حرص نخور اینا جوونن و جاهل.
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خسته نباشید شما -------------------------- دیگه هم تشخیص هویت نمیزنیم فقط میگیم این راهنمایی هارو میبینید؟ این عکس رو چطور؟ اینا مالِ فلانیِ همین بس که عجله دارن همه :biggrin: دیگه پسر نزن دختر بزن ببین چه همه مشتری میشن
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 دیگه پسر نزن دختر بزن ببین چه همه مشتری میشن تاپیکِ دخترِشم دیدیم باو ؛ گیر میدادین این راهنمایی اشتباس اون راهنمایی رو باید میگفتی
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 تاپیکِ دخترِشم دیدیم باو ؛ گیر میدادین این راهنمایی اشتباس اون راهنمایی رو باید میگفتی اینا که گیر اسپم الکی بود
partow 25305 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 حیف ک دیر تاپیکو دیدم وگرنه دیدید ک اولین حدسم رو درست گفتم دقیقاالبته منو و شاروک نداریم ولی حداقل بیا امتیازو نصف کن بینمون شانس آوردی اول شاروک گفتا خسته نباشید شما -------------------------- دیگه هم تشخیص هویت نمیزنیم فقط میگیم این راهنمایی هارو میبینید؟ این عکس رو چطور؟ اینا مالِ فلانیِ همین بس که عجله دارن همه :biggrin: هرچی پانی بگه من میگم یه مدت در اینجا رو تخته کنیم :gnugghender:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 هرچی پانی بگه من میگم یه مدت در اینجا رو تخته کنیم :gnugghender: 100% موافقم زهرا تخته کن :gnugghender:
Yekta.M 15459 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 20 امتیازه که تقسیم بر دو کنی نفری 10 میشه ؛ که بخواین یه درصدی هم به من بدین میشهههه نفری 6 یا 7 امتیاز اره سهم کسی ک زحمت زدن تاپیکو کشیده هم باید پرداخت بشه میخوای به هویت مجهول هم یه امتیازی بدیم با این حساب 20تقسیم به چهار میشه نفری 5 امتیاز عادلانه هم هست منکه موافقم
Yekta.M 15459 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خسته نباشید شما -------------------------- دیگه هم تشخیص هویت نمیزنیم فقط میگیم این راهنمایی هارو میبینید؟ این عکس رو چطور؟ اینا مالِ فلانیِ همین بس که عجله دارن همه :biggrin: :biggrin:به احصاب خود مسطح باش عزیزم در اینجا رو تخته کنی پس کجا بریم اسپم کنیم دلمون وا شه؟
partow 25305 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 100% موافقم زهرا تخته کن :gnugghender: باشه پس تخته اش میکنیم تا یکی عکس بفرسته پ.ن:http://www.noandishaan.com/forums/thread74547.html اره سهم کسی ک زحمت زدن تاپیکو کشیده هم باید پرداخت بشه میخوای به هویت مجهول هم یه امتیازی بدیمبا این حساب 20تقسیم به چهار میشه نفری 5 امتیاز عادلانه هم هست منکه موافقم پس من چی؟ :vahidrk:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 اره سهم کسی ک زحمت زدن تاپیکو کشیده هم باید پرداخت بشه میخوای به هویت مجهول هم یه امتیازی بدیمبا این حساب 20تقسیم به چهار میشه نفری 5 امتیاز عادلانه هم هست منکه موافقم تقسیم بر 5 نفری 4تا :biggrin:به احصاب خود مسطح باش عزیزم در اینجا رو تخته کنی پس کجا بریم اسپم کنیم دلمون وا شه؟ الـکی نگو باشه پس تخته اش میکنیم تا یکی عکس بفرسته پ.ن:http://www.noandishaan.com/forums/thread74547.html تخته کن دیگه با احساساتِ من بازی شده
شــاروک 30242 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 حیف ک دیر تاپیکو دیدم وگرنه دیدید ک اولین حدسم رو درست گفتم دقیقاالبته منو و شاروک نداریم ولی حداقل بیا امتیازو نصف کن بینمون اصن قابل شمارو نداره یکتا جون همش مال تو ...........آدم حدس نزنه یا یه دونه بزن درست وسط خال باید یه راهنمایی میذاشتی دیگه. اینکه نی نی خیلی دوست داره. راهنمایی نمیخواست دیدی که با حداقل راهنمایی زدم تو خال یه همچین آدمی بودمو خودمو رو نمیکردم
.Apameh 25173 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 عــــــــــــــــــه امیر بود؟؟؟؟؟؟:164: 1بار دیگه اینجا تولدشو بزارین تبریک بگم:happy:
ارسال های توصیه شده