panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عههه تموم شد؟؟ من تازه اومده بودم بحدسم.. خسته نباشید شما -------------------------- دیگه هم تشخیص هویت نمیزنیم فقط میگیم این راهنمایی هارو میبینید؟ این عکس رو چطور؟ اینا مالِ فلانیِ همین بس که عجله دارن همه :biggrin: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید یه راهنمایی میذاشتی دیگه. اینکه نی نی خیلی دوست داره. از دستِ اینا مگه میـــــشه راهنمایی گذاشت؟ باید زود بگی کیه :w74: لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونکه دیگه تابلو میشدی.. از دستِ اینا مگه میـــــشه راهنمایی گذاشت؟ باید زود بگی کیه حالا شوما حرص نخور اینا جوونن و جاهل. لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا شوما حرص نخور اینا جوونن و جاهل. نمیتونم که لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشید شما -------------------------- دیگه هم تشخیص هویت نمیزنیم فقط میگیم این راهنمایی هارو میبینید؟ این عکس رو چطور؟ اینا مالِ فلانیِ همین بس که عجله دارن همه :biggrin: دیگه پسر نزن دختر بزن ببین چه همه مشتری میشن لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیگه پسر نزن دختر بزن ببین چه همه مشتری میشن تاپیکِ دخترِشم دیدیم باو ؛ گیر میدادین این راهنمایی اشتباس اون راهنمایی رو باید میگفتی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تاپیکِ دخترِشم دیدیم باو ؛ گیر میدادین این راهنمایی اشتباس اون راهنمایی رو باید میگفتی اینا که گیر اسپم الکی بود لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حیف ک دیر تاپیکو دیدم وگرنه دیدید ک اولین حدسم رو درست گفتم دقیقاالبته منو و شاروک نداریم ولی حداقل بیا امتیازو نصف کن بینمون شانس آوردی اول شاروک گفتا خسته نباشید شما -------------------------- دیگه هم تشخیص هویت نمیزنیم فقط میگیم این راهنمایی هارو میبینید؟ این عکس رو چطور؟ اینا مالِ فلانیِ همین بس که عجله دارن همه :biggrin: هرچی پانی بگه من میگم یه مدت در اینجا رو تخته کنیم :gnugghender: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرچی پانی بگه من میگم یه مدت در اینجا رو تخته کنیم :gnugghender: 100% موافقم زهرا تخته کن :gnugghender: لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 20 امتیازه که تقسیم بر دو کنی نفری 10 میشه ؛ که بخواین یه درصدی هم به من بدین میشهههه نفری 6 یا 7 امتیاز اره سهم کسی ک زحمت زدن تاپیکو کشیده هم باید پرداخت بشه میخوای به هویت مجهول هم یه امتیازی بدیم با این حساب 20تقسیم به چهار میشه نفری 5 امتیاز عادلانه هم هست منکه موافقم لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته نباشید شما -------------------------- دیگه هم تشخیص هویت نمیزنیم فقط میگیم این راهنمایی هارو میبینید؟ این عکس رو چطور؟ اینا مالِ فلانیِ همین بس که عجله دارن همه :biggrin: :biggrin:به احصاب خود مسطح باش عزیزم در اینجا رو تخته کنی پس کجا بریم اسپم کنیم دلمون وا شه؟ لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 100% موافقم زهرا تخته کن :gnugghender: باشه پس تخته اش میکنیم تا یکی عکس بفرسته پ.ن:http://www.noandishaan.com/forums/thread74547.html اره سهم کسی ک زحمت زدن تاپیکو کشیده هم باید پرداخت بشه میخوای به هویت مجهول هم یه امتیازی بدیمبا این حساب 20تقسیم به چهار میشه نفری 5 امتیاز عادلانه هم هست منکه موافقم پس من چی؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اره سهم کسی ک زحمت زدن تاپیکو کشیده هم باید پرداخت بشه میخوای به هویت مجهول هم یه امتیازی بدیمبا این حساب 20تقسیم به چهار میشه نفری 5 امتیاز عادلانه هم هست منکه موافقم تقسیم بر 5 نفری 4تا :biggrin:به احصاب خود مسطح باش عزیزم در اینجا رو تخته کنی پس کجا بریم اسپم کنیم دلمون وا شه؟ الـکی نگو باشه پس تخته اش میکنیم تا یکی عکس بفرسته پ.ن:http://www.noandishaan.com/forums/thread74547.html تخته کن دیگه با احساساتِ من بازی شده لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حیف ک دیر تاپیکو دیدم وگرنه دیدید ک اولین حدسم رو درست گفتم دقیقاالبته منو و شاروک نداریم ولی حداقل بیا امتیازو نصف کن بینمون اصن قابل شمارو نداره یکتا جون همش مال تو ...........آدم حدس نزنه یا یه دونه بزن درست وسط خال باید یه راهنمایی میذاشتی دیگه. اینکه نی نی خیلی دوست داره. راهنمایی نمیخواست دیدی که با حداقل راهنمایی زدم تو خال یه همچین آدمی بودمو خودمو رو نمیکردم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عــــــــــــــــــه امیر بود؟؟؟؟؟؟:164: 1بار دیگه اینجا تولدشو بزارین تبریک بگم:happy: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تاپیک بسته شد . و تا وقتی بچه های خوبی نشید تاپیک زده نمیشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده