seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منظور ایا ست غلیظ شدش میشه عایا یه چیزیه تو مایه های به قرعااااااااااااااااااان خجالت بکشید اینجا شده ماتمکده من فک کردم تیکه کلام یه بنده خداییه...به جای اینکه اسمشو بگید با تیکه کلامش صدا میکنید زمین به مرد بودنت نیاز داره،مرد باش. مردونه حرف بزن. مردونه بخند. مردونه عشق بورز. مردونه گریه کن. مردونه ببخش... مرد باش،نه فقط با جسمت با نگاهت،با آغوشت.... مرد باش و نامردی نکن قوی باش مخصوصا برای کسی که به مردونگیت تکیه کرده و باورت داره. مرد باش. تحت تاثیر قرار گرفتم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عصر جمعسپاشید بیاید اسپم حال و هوامون عوض شه وای پریس خوب شد اومدی من که دارم دق میکنم اصن عقده جلب توجه گرفتم منبقیه عصر جمعه شاد و بانشاطی دارن آیا که نیستن؟ کوفتشون شه جمعه نگو بلا بگو زمین به مرد بودنت نیاز داره،مرد باش. مردونه حرف بزن. مردونه بخند. مردونه عشق بورز. مردونه گریه کن. مردونه ببخش... مرد باش،نه فقط با جسمت با نگاهت،با آغوشت.... مرد باش و نامردی نکن قوی باش مخصوصا برای کسی که به مردونگیت تکیه کرده و باورت داره. مرد باش. تحت تاثیر قرار گرفتم منم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه خجالت میکشیمبیا:girl_blush2: واااااااای چه خوشگل خجالت میکشی توووووووووو وای پریس خوب شد اومدی من که دارم دق میکنم جمعه نگو بلا بگو منم رفته بودم که برم که بشینم که درس بخومااااااااااااااا اغفالم کردی بااااااز تو چته دیگه؟ من فک کردم تیکه کلام یه بنده خداییه...به جای اینکه اسمشو بگید با تیکه کلامش صدا میکنید حیف که درجه احساسات شما طبق اندازه گیری من دقیقا 87/53 هست وگرنه عکس شما میتونس باشه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ رفته بودم که برم که بشینم که درس بخومااااااااااااااااغفالم کردی بااااااز تو چته دیگه؟ نمیدونم از خواب پاشدم اصن همین مدلی بودم تو ببین میتونی بفهمی چمه؟ لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واااااااایچه خوشگل خجالت میکشی توووووووووو رفته بودم که برم که بشینم که درس بخومااااااااااااااا اغفالم کردی بااااااز تو چته دیگه؟ حیف که درجه احساسات شما طبق اندازه گیری من دقیقا 87/53 هست وگرنه عکس شما میتونس باشه دقیقا با چی اندازه گیری میکنید؟؟؟ خب به ما هم یاد بدید چی میشه مگه لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنیااا همتون معلوم نیس از کجا دلِتون پره اومدید این تاپیک خالی میکنید الان میگم کیه خیالِ همتونو راحت میکنم لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیدونم از خواب پاشدم اصن همین مدلی بودم تو ببین میتونی بفهمی چمه؟ تو خوابت برده؟ برو باباااااااااا وضعت خوبه پس عاشقی؟ خماری؟ دلت ددر میخواد؟ گشنته؟ دلتنگی؟ همه موارد؟ دقیقا با چی اندازه گیری میکنید؟؟؟ خب به ما هم یاد بدید چی میشه مگه یه سری فاکتور و شاخص داره باید آنالیز کنی بعد با تفکر سیستمی اولیت بندی کنی بعد وزن داره هرکدوم بهشون نمره میدی یه مقدار پیچیدس لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنیااا همتون معلوم نیس از کجا دلِتون پره اومدید این تاپیک خالی میکنید الان میگم کیه خیالِ همتونو راحت میکنم منم دلم پره ولی ببین مار جان چه ارومم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هویتِ مجهولِ این دوره کسی نیست جز: . . . . . . . . . . . NYC :ws37::ws37::ws37::ws37::ws37: . . . . . و کاشفِ هویت : . . . . . . . . . . شاروک :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لولولولولولولولولولولولولولو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو خوابت برده؟برو باباااااااااا وضعت خوبه پس عاشقی؟ خماری؟ دلت ددر میخواد؟ گشنته؟ دلتنگی؟ همه موارد؟ گزینه ی 5 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم دلم پره ولی ببین مار جان چه ارومم آره میبینم دخیم لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هویتِ مجهولِ این دوره کسی نیست جز: . . . . . . . . . . . NYC :ws37::ws37::ws37::ws37::ws37: . . . . . و کاشفِ هویت : . . . . . . . . . . شاروک :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: حیف ک دیر تاپیکو دیدم وگرنه دیدید ک اولین حدسم رو درست گفتم دقیقا البته منو و شاروک نداریم ولی حداقل بیا امتیازو نصف کن بینمون لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حیف ک دیر تاپیکو دیدم وگرنه دیدید ک اولین حدسم رو درست گفتم دقیقاالبته منو و شاروک نداریم ولی حداقل بیا امتیازو نصف کن بینمون آرههههه در جریان هستم در اون موردم میتونی با شاروک حرف بزنی لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرههههه در جریان هستم در اون موردم میتونی با شاروک حرف بزنی حالا جایزش چند امتیاز هست ؟نصفش کنی چیزی تهش میمونه؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا جایزش چند امتیاز هست ؟نصفش کنی چیزی تهش میمونه؟ 20 امتیازه که تقسیم بر دو کنی نفری 10 میشه ؛ که بخواین یه درصدی هم به من بدین میشهههه نفری 6 یا 7 امتیاز لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عههه تموم شد؟؟ من تازه اومده بودم بحدسم.. لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید یه راهنمایی میذاشتی دیگه. اینکه نی نی خیلی دوست داره. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باید یه راهنمایی میذاشتی دیگه. اینکه نی نی خیلی دوست داره. اونکه دیگه تابلو میشدی.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده