asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 من چرا گفتم عکس وقتی نمیشناسم کلا با عکس کسیو تازه اونم پسر خب از پسرهای لایک کننده (قاسم /پارسا و ان وای سی یکی از اینا رو میگم احتمالا ان وای سی ) خب اصلان ان وای سی عه
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 داوود DavOOd_TiTaN :hapydancsmil: شناختی میگی یا هوینجوری حدس زدی ؟؟؟
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 شناختی میگی یا هوینجوری حدس زدی ؟؟؟ شناختم شناختم :hapydancsmil:
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 شناختم شناختم :hapydancsmil: هی وای چندتا اسم گفته بودی ینی برنده میشی!!
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 مگه ازار داری دخترم الکی نگو خو بیا فکر کنیم عایا علی مک یا ان وای سی میتوانن باشن یا نه من به اینا بیشتر شک دارم بعدشم قاسم چه تشخیص هویتِ سوت و کوری اره ولی چون بچه ها احتمالا تو تاپیک خاطرات قرار دسه جمعی نمایشگاه دارن اسپم میکنن اینور نمیان
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 اقا مهدی IEMAN. و امیر NYC از همه بیشتر گفتگو ازادن خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 چه تشخیص هویتِ سوت و کوری ای جاننننننننننننن ، مار جان این نی نی کیه ؟ :hapydancsmil:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2013 مگه ازار داری دخترم الکی نگو خو بیا فکر کنیم عایا علی مک یا ان وای سی میتوانن باشن یا نه من به اینا بیشتر شک دارم بعدشم قاسم اره ولی چون بچه ها احتمالا تو تاپیک خاطرات قرار دسه جمعی نمایشگاه دارن اسپم میکنن اینور نمیان اوهوم نامردا ای جاننننننننننننن ، مار جان این نی نی کیه ؟ :hapydancsmil: پسر خوندَمه عزیزم
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 روحم شاد میشه شما اینطوری اسپیک میکنین .. من عاشق اینجور حرف زدنم :hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده