asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 میلاد فعلا فقط یه اسم میگم هی وای من بقول پریسا رو پسر بودنشم الان باید شک کنیم نکنه نکته انحرافی
panisa 12132 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2013 میلاد فعلا فقط یه اسم میگمهی وای من بقول پریسا رو پسر بودنشم الان باید شک کنیم نکنه نکته انحرافی به جونِ خودم پسره
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 یکی بیاد حدس بزنه :164: بیشتر راهنمایی کن احساساتی وبا جنبه من اساسا انسانهای کمی میشناسم که بتونن این دوتا خصوصیت با هم داشته باشن
panisa 12132 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2013 ایمانسبک راهنمایی پانیسا اصولا نتیجش سر کار رفتنه درست صوبت کن با پانی بیشتر راهنمایی کن احساساتی وبا جنبه من اساسا انسانهای کمی میشناسم که بتونن این دوتا خصوصیت با هم داشته باشن دیگه مشکلِ شماست که شناختی ندارین تو انجمن رویِ بچه ها مار جان عسک بخواستیمه جانِ مار امشو عکس یِلمه
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 دیگه مشکلِ شماست که شناختی ندارین تو انجمن رویِ بچه ها بله دس شما درد نکنه اخه گفتم مثه اروم بودن سپید نشه شما در جریان باشی فقط
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 نرو دخیم اخه من پسر با احساس ندیدم که اونایی رو که حدس میزدمم گفتم ولی من مطمئنم تا حالا حدسیده شده ها
panisa 12132 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2013 اخه من پسر با احساس ندیدم که اونایی رو که حدس میزدمم گفتم ولی من مطمئنم تا حالا حدسیده شده ها دیگه دوسِت ندارم تو هم مامیتو فروختی
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 دیگه دوسِت ندارم تو هم مامیتو فروختی من جیگر مار جان خارم یا مهدیِ یا امینِ یا مهدی پاور ِ یا جاویدِ یا امیرِ
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 پانیسا ناراحت شدی که به راهنماییات گیر دادیم عایا ؟؟!!!!!! ناراحت نشیاااا من کلا از این روش مسابقه خوشم میاد داره هی بیشتر شبیه بازی مافیا میشه (یا پوکر بخاطر بُلُفایی که میزنن )
asal sadra 3752 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 من جیگر مار جان خارم یا مهدیِ یا امینِ یا مهدی پاور ِ یا جاویدِ یا امیرِ alimec چی نمیتونه باشه عایا؟؟؟؟
panisa 12132 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2013 من جیگر مار جان خارم یا مهدیِ یا امینِ یا مهدی پاور ِ یا جاویدِ یا امیرِ پانیسا ناراحت شدی که به راهنماییات گیر دادیم عایا ؟؟!!!!!! ناراحت نشیاااا من کلا از این روش مسابقه خوشم میاد داره هی بیشتر شبیه بازی مافیا میشه (یا پوکر بخاطر بُلُفایی که میزنن ) ---------------- پانی مظلوم واقع شده
آریودخت 43941 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 ---------------- پانی مظلوم واقع شده مار جان خودمانه :aghosh::boos::boos::boos::boos::boos::boos::qfu28wh4kkweeki7jfi
ارسال های توصیه شده