آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: شانس آوردی ایندفعه با دستگاه نیست ؛ ذهنی میسنجم جانِ مار ؛ نِشناسِنی ته مارجان ایجا احساس هاده؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ .Apameh گفته است: من نیستم ایندفعه یعنی؟ خواخر ایجانه لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: خواخر ایجانه چی؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ .Apameh گفته است: چی؟ خواهر این پسره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ .Apameh گفته است: من نیستم ایندفعه یعنی؟ نه خانومم آریودخت گفته است: مارجان ایجا احساس هاده؟ چی میگی دقیقا بچم؟ آریودخت گفته است: خواخر ایجانه درستش این میشه : خاخِر ریکاِ لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ آریودخت گفته است: خواهر این پسره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میدونم گفتم حالا شاید من باشم خو مگه من دل ندارم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: نه خانومم چی میگی دقیقا بچم؟ درستش این میشه : خاخِر ریکاِ چرا من نباشم اصن به چه زبونی میگی؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ .Apameh گفته است: چرا من نباشم اصن به چه زبونی میگی؟ چون پسرِ به زبونِ شمالی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: چون پسرِ به زبونِ شمالی منم اصالتا شمالیماااا ولی چرا من بعضیاشو نمیفهمم لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ .Apameh گفته است: منم اصالتا شمالیمااااولی چرا من بعضیاشو نمیفهمم فامیلیم پس چونکه فاطمه اشتباهی میگه تازه کارِ بچم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: فامیلیم پس چونکه فاطمه اشتباهی میگه تازه کارِ بچم فامیلیم؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ .Apameh گفته است: فامیلیم؟ فامیل تریم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: فامیل تریم طلاخمو بده لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ .Apameh گفته است: طلاخمو بده ببخشید خو لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: ببخشید خو باشه شوور عزیزم بخشیدمت:(87): لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ .Apameh گفته است: باشه شوور عزیزم بخشیدمت:(87): مرسی همسرم تاجِ سرم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ panisa گفته است: مرسی همسرم تاجِ سرم .Apameh گفته است: باشه شوور عزیزم بخشیدمت:(87): هی منو وادار میکنید از اینا بزارم واستون لینک به دیدگاه
panisa 12132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت، ۱۳۹۲ Valentina گفته است: حدسم نمیاد.. حدسِت بیاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده