seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 منظور ایا ست غلیظ شدش میشه عایا یه چیزیه تو مایه های به قرعااااااااااااااااااان خجالت بکشید اینجا شده ماتمکده من فک کردم تیکه کلام یه بنده خداییه...به جای اینکه اسمشو بگید با تیکه کلامش صدا میکنید زمین به مرد بودنت نیاز داره،مرد باش. مردونه حرف بزن. مردونه بخند. مردونه عشق بورز. مردونه گریه کن. مردونه ببخش... مرد باش،نه فقط با جسمت با نگاهت،با آغوشت.... مرد باش و نامردی نکن قوی باش مخصوصا برای کسی که به مردونگیت تکیه کرده و باورت داره. مرد باش. تحت تاثیر قرار گرفتم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 عصر جمعسپاشید بیاید اسپم حال و هوامون عوض شه وای پریس خوب شد اومدی من که دارم دق میکنم اصن عقده جلب توجه گرفتم منبقیه عصر جمعه شاد و بانشاطی دارن آیا که نیستن؟ کوفتشون شه جمعه نگو بلا بگو زمین به مرد بودنت نیاز داره،مرد باش. مردونه حرف بزن. مردونه بخند. مردونه عشق بورز. مردونه گریه کن. مردونه ببخش... مرد باش،نه فقط با جسمت با نگاهت،با آغوشت.... مرد باش و نامردی نکن قوی باش مخصوصا برای کسی که به مردونگیت تکیه کرده و باورت داره. مرد باش. تحت تاثیر قرار گرفتم منم
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 باشه خجالت میکشیمبیا:girl_blush2: واااااااای چه خوشگل خجالت میکشی توووووووووو وای پریس خوب شد اومدی من که دارم دق میکنم جمعه نگو بلا بگو منم رفته بودم که برم که بشینم که درس بخومااااااااااااااا اغفالم کردی بااااااز تو چته دیگه؟ من فک کردم تیکه کلام یه بنده خداییه...به جای اینکه اسمشو بگید با تیکه کلامش صدا میکنید حیف که درجه احساسات شما طبق اندازه گیری من دقیقا 87/53 هست وگرنه عکس شما میتونس باشه
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 رفته بودم که برم که بشینم که درس بخومااااااااااااااااغفالم کردی بااااااز تو چته دیگه؟ نمیدونم از خواب پاشدم اصن همین مدلی بودم تو ببین میتونی بفهمی چمه؟
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 واااااااایچه خوشگل خجالت میکشی توووووووووو رفته بودم که برم که بشینم که درس بخومااااااااااااااا اغفالم کردی بااااااز تو چته دیگه؟ حیف که درجه احساسات شما طبق اندازه گیری من دقیقا 87/53 هست وگرنه عکس شما میتونس باشه دقیقا با چی اندازه گیری میکنید؟؟؟ خب به ما هم یاد بدید چی میشه مگه
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 یعنیااا همتون معلوم نیس از کجا دلِتون پره اومدید این تاپیک خالی میکنید الان میگم کیه خیالِ همتونو راحت میکنم
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 نمیدونم از خواب پاشدم اصن همین مدلی بودم تو ببین میتونی بفهمی چمه؟ تو خوابت برده؟ برو باباااااااااا وضعت خوبه پس عاشقی؟ خماری؟ دلت ددر میخواد؟ گشنته؟ دلتنگی؟ همه موارد؟ دقیقا با چی اندازه گیری میکنید؟؟؟ خب به ما هم یاد بدید چی میشه مگه یه سری فاکتور و شاخص داره باید آنالیز کنی بعد با تفکر سیستمی اولیت بندی کنی بعد وزن داره هرکدوم بهشون نمره میدی یه مقدار پیچیدس
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 یعنیااا همتون معلوم نیس از کجا دلِتون پره اومدید این تاپیک خالی میکنید الان میگم کیه خیالِ همتونو راحت میکنم منم دلم پره ولی ببین مار جان چه ارومم
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 هویتِ مجهولِ این دوره کسی نیست جز: . . . . . . . . . . . NYC :ws37::ws37::ws37::ws37::ws37: . . . . . و کاشفِ هویت : . . . . . . . . . . شاروک :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3:
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 تو خوابت برده؟برو باباااااااااا وضعت خوبه پس عاشقی؟ خماری؟ دلت ددر میخواد؟ گشنته؟ دلتنگی؟ همه موارد؟ گزینه ی 5
Yekta.M 15459 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 هویتِ مجهولِ این دوره کسی نیست جز: . . . . . . . . . . . NYC :ws37::ws37::ws37::ws37::ws37: . . . . . و کاشفِ هویت : . . . . . . . . . . شاروک :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: حیف ک دیر تاپیکو دیدم وگرنه دیدید ک اولین حدسم رو درست گفتم دقیقا البته منو و شاروک نداریم ولی حداقل بیا امتیازو نصف کن بینمون
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 حیف ک دیر تاپیکو دیدم وگرنه دیدید ک اولین حدسم رو درست گفتم دقیقاالبته منو و شاروک نداریم ولی حداقل بیا امتیازو نصف کن بینمون آرههههه در جریان هستم در اون موردم میتونی با شاروک حرف بزنی
Yekta.M 15459 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 آرههههه در جریان هستم در اون موردم میتونی با شاروک حرف بزنی حالا جایزش چند امتیاز هست ؟نصفش کنی چیزی تهش میمونه؟
panisa 12132 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 حالا جایزش چند امتیاز هست ؟نصفش کنی چیزی تهش میمونه؟ 20 امتیازه که تقسیم بر دو کنی نفری 10 میشه ؛ که بخواین یه درصدی هم به من بدین میشهههه نفری 6 یا 7 امتیاز
Valentina 13664 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 باید یه راهنمایی میذاشتی دیگه. اینکه نی نی خیلی دوست داره. اونکه دیگه تابلو میشدی..
ارسال های توصیه شده